Partyflock

BOOOOOOOOOS !!!!!!!!!!!!!

 
BEN VANDAAG ZOOOOOO BOOS !!!!!!!!!!!!!!!

wil alleen ff zeggen dat er zoveel mensen zijn die zo 't handje ophouden hier in nederland en alles zomaar kunnen krijgen ( maakt niet uit wie... of het nu onterrechte wao-ers die wel zwart kunnen werken zijn, of buitenlandse mensen die niet willen werken..of weet ik veel...)

En als iemand het echt nodig heeft, iemand die altijd heeft gewerkt..iemand die alles doet om maar werk te krijgen.. 25 sollicitatiebrieven in 2 maanden schrijft en daar tot midden in de nacht mee bezig is.. terwijl ze het eigenlijk om gezondheids redenen e.d helemaal niet eens kan doen.. als die iemand nergens aanspraak op kan maken!!!! DAN WORDT IK ZOOOOOOOOOOOOOOOO BOOS !!!

't is zo oneerlijk !!!

:cry:
En zo ist.!!

Ff afreageren kan nooit kwaad.
zo gaat dat in nederland. hoe minder je uitspookt hoe meer geld je toegeschoven krijgt van het gak e.d. om inderdaad een beetje agressief van te worden :> boehoeooee
Jups 10000% mee eens .D at kan idd zuur zijn, vooral als ze dan nog moeilijk gaan doen terwijl je altijd al gewerkt heb!!!!!! Heb het ook een keer gehad, daar word je dus niet blij van!!!!
iedereen ziet het wel eens van dichtbij en toch word er geen r**t aan gedaan!. bar hoor
Die mevrouw van het GAK zei het zelf !!! Zo is het hier nu eenmaal in Nederland, en ze liet ook merken dat ze het er ook niet mee eens was.. maar ja zij zit daar ook maar om haar centjes te verdienen en eten op tafel te zetten.. duzzz zij kan t ook nie helpen denk ik dan maar.. maar heb wel ffies mijn gal gespuugd daar... en nu ffies hier.. en nu maar hopen dat t beetje oplucht ..*zuchtje*
sorry Roxx maar welkom in nederland , ben je fout , en heb je geen zin om te werken of hoor je in de bak te zitten dan zit je hier goed.
Wil je wel dan kan je niet, t komt er op neer dat de mens die er recht op heeft geen ene ruk krijgt.
Ik hoop voor haar dat ze suc6 heeft met r sollicitaties, en gewoon lekker iets kan gaan doen waar ze zich prettig bij voelt..

Dit soort verhalen zijn helaas orde van de dag in ons kikkerlandje waar we wel trots op zijn maar geen moer te vertellen hebben.

wens haar succes
lekker he dat je 15 mei kan stemmen
Dank je wel acces.. :kusje2: degene waar t over gaat ben ikke zelf...
Idd een hoop is kut geregeld in nedeland :(

Meid komt wel goed geloof me maar

ik kom ook altijd uit elke put :(
zit ik weer op de top van de berg donder ik van zelf wel weer naar beneden
veel succes met alles, gelukkig studeer ik nog, maar het ibg zet ook mensen af bij het leven... verschrikkelijke instelling. Mensen dikke boetes onterecht laten betalen en als je niet op tijd reageerd kun je geen bezwaar meer indienen. Als je vervolgens mailt, krijg je bericht terug na de verlopen termijn en zit er dus niets anders op dan dokken. T*****lijers
Ik ben altijd erg positief ingesteld...
zeg altijd zo
KOMT TIJD KOMT RAAD !!!

... en zo is het meestal ook...

maar soms barst bij mij de bom ook wel eens ..

heeeeerlijk zulke forums waar je je dan ff af kunt reageren.. en fijn dat er mensen meeleven dan

:kusje:
Aan mij vroeg die LUL of ik een auto had, toen ik zei wat ik had kwam ie met "Kan zijn dat je niks krijgt omdat je een auto hebt, die kun je namelijk verkopen" Heb hem toen maar ffe wat dingen duidelijk gemaakt zullen we maar zeggen.....
Heb je 'm geschopt?? ;) 'k snap je helemaal... zelfde hier met mijn huis... als ik bijstand had aan moeten vragen moest ik eerst mijn huis opeten..!!! :O
waarom woon je dan ok zo ver van de bewoonde wereld?
lijkt me daar echt moeilijk.
maar vertel...wat zoek je en wat is in `t kort je c.v

Gabber mamma zoekt gewoon mee!
ik meel je alle bruikbare dingen toe en spreek ook FLieRP eens aan,om wat positieve stromingen naar jouw aura te zenden.

(k) alles komt goed,als je het samen met mamma doet:)
K heb al werk gevonden.. iz allemaal b'tjuh ingewikkeld... iets met ziektewet ww en werk enzow .. dubbele baan toestanden... maar iz wel errug leuk plekkie .. wel errug lief mamsie (k)
mensen die n baan hebben en zwart werken, geen moeite mee, mensen die t verrekken om te werken en wel zwart werken.......laat ik daar maar niks over zeggen :-(

burocratie is zo krom in nederland.
k ben ook eens heel boos geweest op t GAK.
moest op controle komen, zoveelste keer (last van hernia en toendertijd veel moeite met mn kids ivm hun gezondheid, insiders weten wat ik bedoel)
zo vaak gezegd, doe die controles onder schooltijd, want ivm de gezondheid van mn kids, en dus 1 van de redenen waarom ik niet kan werken en op controle moet komen, gooi die structuur van mn kids NIET overhoop, en toch #$#% doen he.
ik steeds oppas geregeld (wat erg moeilijk is voor mij omdat niemand op ze wil passen daar ze zeer moeilijk in de omgang zijn)Ik zal je krijgen pokkewijf dacht ik, en nam ze mee, met alle gevolgen van dien, hahaha, dat mens helemaal in de stress, chocomel over dr papieren heen, nu snapte ze me onderhand eens wat ik meemaakte en dat ik geen lulverhaal ophang.
kweet t, ander soort verhaal, maar geeft wel aan hoe krom alles in elkaar steekt.
Roxxx ' youre welcome, ik dacht al dat het om je zelf ging , maar omdat je t neerzette als 3e persoon, ging ik daarop in.

Als jij je maar lekker opgelucht voelt nou, dan issut toch goed :D .
en nogmaals succes !!