Partyflock

Bizarre schade

 
Na vier weken wachten op de juiste onderdelen toet ie ut weer! M'n Renault Safrane kachelt weer...Heb er een nieuwe tank onder mogen zetten, uitlaat, remdrukbegrenzer... Vier weken terug kwam ik zondagochtend terug uit Amsterdam. Fijn met collega's wezen stappen. Naar 't Kremlin geweest. Op de heenweg m'n uitlaat naar de klote... kan ik wel mee terug rijden dacht ik.. Niet dus. hij stond af te blazen tegen m'n benzinetank wat resulteerde in een GESMOLTEN! benzinetank. Bijna thuis..afslag Plaspoelpolder (Rijswijk). 9 Uur 's ochtends, vrij brak nog...Rij dus lekker door, 160, rustig voor mijn doen. Remmen...remmen...remmen! No fucking brakes! Ook mijn remvloeistof was gaan koken door die lekke pijp. Handremmetje en tien keer pompen met het pedaaltje en de remmen doen het weer! Twee keer door 't oog van de naald dus.. Renault bedankt! Voortaan ff hitteschilden plaatsen. Dit had mijn twee keer bijna dood ervaring kunnen voorkomen. Je ziet waar een lekke uitlaat toe kan leiden.. Ik rij er dus zeker NOOIT meer mee door! voortaan maak ik wel gebruik van m'n wegenwacht totaal.

Dit was mijn avontuur. Er zijn vast wel mensen die ook wel eens door het oog van de naald zijn gekropen! Een maat van me heeft twee jaar terug een klapband gekregen met 130. Auto 30 cm smaller. Ff sjoelend op de A4 van vangrail naar vangrail.

Glad 2b alive... Roog ;D
Zo, gelukkig kon je je hoofd nog koel houden!!! Ik zou echt helemaal flippen. Maar ik zou er niet naar huis mee zijn gereden.

Dit doe je inderdaad geen tweede keer meer. Ben blij dat je er nog bent hoor!
ik ben een keer naast een maat van mij klokje rond gegaan op de snelweg met 150 km per uur. Was op de drukste zaterdag in de zomervakantie (zwarte zaterdag ofzo iets). We gingen naar extrema outdoor en zo`n kut motor die zag ons niet en ging naar links waar wij dus reden. Wij vol in de rem, maar we gingen dus spinnen.

We hadden geluk dat we precies in een gat tussen de andere auto`s zaten. We gingen dus rond en eindigden met alleen een hele erge schrik in de berm. Toen hebben we echt geluk gehad dat er niemand is op geklapt.
Wat een gek zeg!!! Dat is me nog eens een avontuur...!!!
Nooit echt iets meegemaakt qua auto-ongelukken, alleen een keer met regen een vette 180(one-hundred and eightyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy) gemaakt op een oprit met zo'n kutbocht... die als je de eerste afslag naar de hemkade neemt, recreatiepark nogwattes.... egt een kutbocht!! gelukkig reed er niemand achter ons...
heel erg klote ik heb het meegemaakt toen ik achterin zat met +/-120 een klapband met een paar keer rondraaien door het grasveld gelukkig tot stilstand!!
Koop dan ook een peugeot, vent! Xie je voor shockers wel, want jij hebt n8dienst nu zo te zien... kusje, je collega! :kusje2:
Tja, ik ben ook blij dat ik nog steeds op deze aardkloot ben en dus naar Shockers kan! Met de trein weliswaar! Waarom hou ik em eigenlijk, die kut-Safrane.[dom lullen mode on]Twee keer bijna dood: thats the same kick you get from one Meller![/dom lullen mode off]
Klopt Peet, fijn aan 't werk. Wederom ghBTF! Zie je deze week nog wel.... :D