Partyflock

afscheid

 
Mensen, ik wil jullie allemaal even vertellen dat ik een dom chaotisch zieltje ben!
Ik ga elke ochtend op mijn fiets naar mijn werk (in de stad) En 's avonds weer terug. Maar ik kwam er daarstrax achter dat ik met mijn chaotische ochtendhoofd mijn sleutel in mijn fiets had laten zitten.. en nu issie dus gejat.
dom dom dom dom.. zeker als je bedenkt dat dit me een paar jaar geleden ook al is gebeurd. Toen hebben we de verzekering maar opgelicht, maar ik moest zelf wel paar 100 gulden dokken voor verzekering en alles (mijn vader is jurist dus oneerlijk zijn is er in ons gezin niet bij :s)
Vorige week is mijn broertje het exact zelfde gebeurd! Toen ontplofte mijn ouders, want dit getuigd van grote laksheid.. blabla. Ik heb het toen maar voor mijn broertje opgenomen, want tja.. ik ben zelf ook al zo'n ongeorganiseerd persoon, dus vond het wel beetje zielig voor hem..
Maar nu moet ik hem dus zo gaan vertellen dat ik nu ook fietsloos ben..
dus ik wil nu alvast afscheid nemen, want de kans dat ik dit overleef ik klein.. heel klein :s :s :s

liefs (k)
Nou dat zal toch wel mee vallen?
nahja iedergeval succes dan maar
:bloem:
Jakuza
Artiest Jakuza
Beep, ik voel met je mee. Ik studeer BSK duzz misschien dat ik je paps omver kan blaten met allerlei onzin, dat leren we daar tenslotte.... :)

Komt wel goed joh. Hmmm. Ik heb een voorstel. En ik ben nu bloedserieus. Als we nu alle PF-ers vragen om 1 Euro te doneren.... Als dan 25% dat doet, dan hebben we naar schatting al over de 400.... Hmmmm. En ik ben nu serieus mensen. Gwoon ff een rekeningetje openen ofzo....

:kusje2:
Ahhhh succes meid!! Het komt allemaal wel goed hoor!! :)

Ik was toen ook een keer zo stom geweest!!! Ik was op me vaders mountainbike naar me werk gereden (dat mocht al helemaal niet) en toen besloot ik ook nog ff toen ik klaar was met werken uit te gaan, je raad het al zonder slot!! Ik denk ahhh dat kan vast wel ffies.... achter een fiets van een vriendin van me gezet. We zaten 2 minuutjes binnen, ze zei toen zal ik ff voor het geintje kijken of ie weg is, en ja hoor hoor :s

Maar het gaat niet om mij... iniedergeval sterkte!!
je bent liefff!
maar wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten..­ sad but true.­
Tja, daar heb je ook weer gelijk in.­ Maar blaren doen zo zeer, en ik denk dan toch dat een rekeningtje openen prettiger is hoor..­
He, sterkte ermee en misschien tot laterzzzz
Agossie wat balen meid!!! :C

Als kleine troost krijg je van mij een nieuwe fiets! :-D ;-)
­[img]http://www.casema.net/~skib/holandia/pictures/fiets.jpg[/img]
Dan moet je vrijdag maar even langs het Koningsplein gaan :D
OEF, wat zuur zeg. Het is idd ook een beetje een stomme actie, maar iedereen kan wel eens wat vergeten, of zich vergissen.

Ik vind het wel belachelijk dat je alles achter slot en grendel moet zetten, omdat het anders gestolen wordt :-(. Wat lopen er toch een boel trieste mensen rond op deze aardkloot.

veel succes iig meid
(k) kuzzz
Als je nou je ouders vertelt dat je 8 juni met ons meegaat zullen ze het je vast vergeven. Immers hoe kun je kind straffen als ze bereid is haar zonden in te zien en zich te onderwerpen aan de warmte van god (hmmmmpfff :D)
Als broeder in de orde van de Heilige Partiemflockus ben ik best bereid om 5 euro's te missen van mijn soldij.

De heer zij met u,

(K) Broeder Carlo Christo
*EO mode off*
tja, je bent nu eenmaal een zieltje hè?
een fietslooszieltje wel te verstaan!

hoest bij de freerecordshop btw?

groetzels!
Klote voor je :S

Housepinda: weet je nog na Q-Base, die junk die in de metro naar ons toe kwam vragen of we fiets moesten kopen? **LOL** :D

Maar op Koningsplein heb je idd zo een nieuwe ;)
Ik doe mee ik doneer 10 euro voor je nieuwe fiets.­
Dan heb je er 2 ..­
koningsplein zou voor mij best een optie zijn, maar zoals ik al zei.. mijn vader is jurist dus oneerlijk zijn is er niet bij.
helaas! dat wordt voorlopig veel thuiszitten.
ga ik jullie allemaal vervelen met nuttige posts!*oeh yeah*

chiel: de free is leuk! druk, maar leuk :-) msn doet nu raar, maar spreek je daar binnenkort wel ff! kuz
Uit mijn soldy vloeit ook een gulden tientje, mijn prinses.­ Dat Uw nieuw ros uwe moge bevallen!
St.­ Xypzo de Heilige

EO-mode off*­
heej meissie, das idd niet zo prettig allemaal... ik wens je heel veel suc6 en sterkte met het inlichten van je ouders! enne.....ik ben ervan overtuigd dat je dit wel overleeft! :-)

suc6 meis :bloem:
baluh...­nieuwe halen...................­
Koningsplein ? Wth ligt dat ? (JAJAJAJAJA, ik ben slecht in straatnamen, plaatsnamen etc, nooit opgelet bij Adrijkskunde, aangezien mijn toenmalige buurvrouw errug leuk was (en uiteindelijk mn vriendinnetje werd :P))
ik liet ook altijd mijn fietsen jatten...­ zelfs een keer die van mijn vader!!! En ik ben er nog steeds...­ Tis ff kut, maar komt goed!!
succes!!!
haha nancy.. gelukkig heb je nog een shar met fiets.. en anders kom ik je wel halen :P tot vanavond

kussssssssssssss
Mooi ruk.­ Mij is het gelukkig nog nooit gebeurd dat mijn fiets is gestolen, maar ja ik woon in Enschede ipv de randstad.­

Je sleutel er in laten zitten kan iedereen gebeuren.­ Dat is mij ook vaak genoeg gebeurd.­ Zelfs welles met de huissleutels erbij aan.­ Je vader moet er dus niet al te veel over zeuren.­

Succes ermee!