Partyflock

chat op partyflock!

 
soort van handtekeningen aktie voor een chatbox op PF!!!!!!!
ahum er is al een chatbox op Mirc van Partyflock, ga daar maar eens kijken, het zal nu wel niet druk zijn...
IK STEM VOOR!!!
ook voor .
dr IS al un chatbox dusse hoeft er niet nog een bij toch?? gewoon ff een mIRC aplet downe en ju kunt erop!! No problemo
moe je wel da irritante programma mIRC hebben.
en da loopt nie echt soepeltjes hierzo (amd 1,4 ghz 512 mb ddr geheugen, windows e(X)tra (P)rut.
maja ik stem dus VOOR :D
irc roelt :-)
gewoon doen... word het NOG leuker...
Nou, jah, tis wel leuk, maar zelfs op MIJN computer loopt irc!!!!
whehe ik heb een pen 1 166 mmx en 32 edoram en Mirc loopt hier perfect dus tjek je pc eens of je kent er misschien zelf nie meer omgaan :P
je ken oowk via webchat op irc komen maar dan zou tommie een link hier op de site moeten maken :)
Troy
Artiest Troyan
ja hoe download je dat dan ik bedoel waar????????? IRC en zo
voor het progje Mirc moet je naar www.mirc.com gaan en daar de hollandse versie kiezen. als je dat heb geinstalled en je start het op dan krijg je een schermpiej waar je wat moet invullen zoals je emailadres(ken je zelf verzinne als je die nie bekent wil maken) en je naam (zie vorige) en dan je nickname die wilt nemen en een 2de voor als die al bezet is (deze tekens ken je ervoor of erachter plaatsen als je nick al bezet is _ | ^ dat wil wel es helpen om tog je nick te kenne gebruiken die je zou willen)

Dan kom je in een scherm dat heet STATUS daat voer je onder aan in /server irc.xs4all.nl en geeft enter dan maak je dus verbinding met die server als die server online is dan krijg je een scherm met allemaal channels typ #partyflock in en geef weer enter als het goed is ben je dan op het chat kanaal van PF. (als je dat scherm nie krijgt typ dan /join #partyflock in dan kom je er ook ) hopelijk heb je hoer genoeg info aan anders hoor ik het wel

ik ga oowk wel met tommie het over hebbe om een link op de site neer te zette om er gemakkelijker en zonder Mirc erop te kunnen komen GRTZ SCaNNeR
ik heb dat niet...
hou t bij msn en forum enzow...

anders loopt t egt de spuigaten uit!! met mijn verslaving dan...
Of ga naar www.irc.at/webchat en voer je nick in en de channel #partyflock en druk dan op chat sow ken oowk op irc komen alleen dan nie via Mirc
GrtZ
BTW hoe meer zielen hoe meer vreugd :)
maar ik ben nog steeds voor een 'echte' pf chat, mirc is natuurlijk maar een surrogaat
miech 16 april 2002 14:42
maar ik ben nog steeds voor een 'echte' pf chat, mirc is natuurlijk maar een surrogaat
--------

Deze gaat echt door voor de opmerking lompste opmerking van het jaar

een echte chat zoals jij het noemt is gemaakt voor de ontzettend domme 12 jarige TMF meisjes.

IRC is the only way to chat

En als jij der niet mee om kan gaan, moet jij je misschien scharen bij de 12 jarige tmf meisjes (of je bent te lui om je der 10 min in te verdiepen)
En als je het niet druk vind, moet je ook maar naar kanaal s2d gaan daar zitten ook atlijd mensen

En wat het is bij irc, iedereen is der altijd online, maar meestal niet aanwezig. En dat is voro de meesten meestal moeilijk te begrijpen. Je gaat niet op irc om ff 3 sec te chatten.

Ik meost der in het begin ook ff aan wennen, maar daarna was het o zo gezellig
uGG damien heeft gesproken :)

idd gewoon ff de tijd er voor nemen, want er zijn heen veel mogelijk heden met Mirc en je zou ut zelfs kenne combineren met MSN dat progje heet trillian.

en het is zekers gezellie IRC rulez :D
stem voor!
zo bedoel ik het niet damien, en ik heb die mirc ook gehad (voordat ie eraf werd geflikkerd door een virus), vind het op zich niet echt een superhandig progje, en ik HOOP dat een pfchat het niveau van een tmfchat overstijgt.
*Handtekening*
Inderdaad IRC heeft VEEL meer mogelijkheden dan menig ander chat, alhoewel het er grafisch niet zo leuk uitziet, dat is denk ik wat Miech bedoelde. Maar 'onder de motorkap' biedt het zoveel, dat het niet anders hoeft :).
dank je gold,

tis wel waar dat je veel vage dingen kan doen ermee, maar ik wil het gewoon snel en simpel (dan maar een 12jarig tmfkutje zijn:P)

gewoon een stabiele chat, leuke smileys (en beetje functioneel, niet die supersmileys) en evt verschillende kamers (3 of zo is voldoende)
der komt geen chat, als je wil chatten neem je irc en anders ga je naar tmf en open je kanaal partyflock
volgens mij heb ej dat op irc oowk verschillende kamers of kanalen hoe je ut wilt noemen maar als jij geen goede virusscanner heb vanwege je virusje is da nie ons probleem :) maarjah ik ga er nie over ik bied alleen een mogelijkheid zie maar wat je er mee doet GrtZ
"gewoon een stabiele chat, leuke smileys (en beetje functioneel, niet die supersmileys) en evt verschillende kamers (3 of zo is voldoende)"

Irc is wennen klaar.. maar ik heb nog nooit iets anders gebruikt en zou nog niet dood gevonden willen worden op zo'n webchatgeval. Hetzelfde met icq/msn hoor. Ik sla mensen die icq gebruiken automatisch hoger aan dan MSN'ers. :D
Sou irc is best simpel en snel je hoeft allen maar te weten hoe je connect en als je dat eenmaal weet vergeet je da nie meer, sow simpel is ut gewoon.

Stabiel jah das je inet he of je stabiel bent of nie heb niks te maken met de chat :) ik sluit me bij damien aan als je wa wilt ga je gang suc6 ermee
Gebruik dan trillian voor je IRC daar zitten ook van die smilies in enzo
damien :cry: maar ik heb geen irc en ik weet ook nie hoe het werrkt, moek nu in mijn eentjuh naar tmf..en daar partyflock openen??? :(
Neej, dan ga ik jou uitleggen hoe irc werkt :)

Ook al ben je een blonde doos, ik kan dat jou wel leren

En anders kom ik het bij je thuis installeren :)

(k)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ik wil chatte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dat lijkt me echt waus!!!
pcies, i agree with damien!!! Tis onzin om dr een te make hierzo!!! IRC is er en dat is gewoon goed, klaar uit!!!!!!!!! Geen overbodige shit !!!
www.mirc.com (voor kale versie van mirc)
http://www.borgirc.net (een versie van mirc aangepast door iemand die nix te doen had makkelijk in gebruik en wijst zichzelf)

vul in /server irc.xs4all.nl:6667 <enter>

als je een channel wilt joinen /join #channelname
er moet altijd een # voor bijvoorbeeld:
/join partyflock - werkt dus niet
/join #partyflock - werkt dus wel ;-) (tot laterz)
enals je daar nie uitkomt, staat er altijd nog in de balk boven aan je window een stel opties om dit te doen!! Irc is ook wel handig om bestandjes over te sture naar elkaar, via msn zuigt dat !!
Kriebel :d
doe nou allemaal niet zo moeilijk en ga gewoon ircen
als ik t zo lees is dat irc gedoe vet lastig, ik wil gewoon zo n chatbox zoals op tmf of 538 en dat je dat zo aan kan klikken. simpel toch? dus damien of tommie, fix this ff.

plz?
vet lastig??? Man iedereen ken dat begrijpen hoor!!! En als je ECHT graag wil chatten, dan neem je toch gewoon irc, en als je daar geen moeite voor wil doen, wil je ook neit ontzettend graag chattn volgens mij!!!
voor sommige mensen is het schijnbaar moeilijk zich meer dan 2 min in iets te verdiepen. Maar zoals Damien al zei, als je zooo graag zo een irritant webbasedgeval wilt ga je naar TMF en open je daar je eige pfchatbox SIM-PEL
ik zal maandag of zo maar weer ff kijken dat ik em installeer...
ii ben bezig met een chat applet waarmee je kan verbinden naar de irc, en kan chatten. hij is straxies af :-)

greetz oz

dus dan kan je via de link die ik zal geven, chatte op de irc via je internet explorer of netscape :-)