Partyflock

OUT GAAN???

 
Wie heeft er wel eens last van? Ik heb het gelukkig maar 1 x gehad, dat ik gewoon plat voorover viel en ik hoorde mijn vriendinnen eerst lachen en toen waren ze ineens stil. Want ik stond gewoon niet meer op 5 minuten lang.Was echt vaag ik hoorde gewoon alles maar ik kon niks meer bewegen.
Ook een kennis van me was op een feest en kreeg ineens een epilepsie aanval. Echt eng.
En bij een groot feest in de jaarbeurs, valt er een meisje van ongeveer 16 jaar ineens stijl achterover. Je hoorde zo haar hoofd op het beton bonken, ze stond op en wilde naar haar broer rennen, maar ze rende helemaal de verkeerde kant op ofzo, heel vaag, daarna ging ze gewoon weer out, met haar hoofd op een tafel.
Een andere jongen, was in coma geraakt van de ghb, 8uurtjes in de I.C. gelegen. Daarna werd hij wakker, ging naar huis douchen en ging naar Impulz.......

Dat KEN toch niet man!!
Wil iemand mij vertellen hoe je in godsname OUT kunt gaan? ik gebruik al sinds 1992! ik heb mijn grenzen verkend en toch ben ik nooit, maar dan ook echt nooit out gegaan. Naar mijn mening moet je behoorlijk experimenteren om out te gaan. Maar ik kan ook helemaal naast zitten????
ik ben een keer out gegaan in de videotheek toen ik paddos had gevreten en een paar glasies bacardi had gedronken!!
en carlo je hoeft ech niet superver te gaan met exp. want als ik 10 pille slik is er nix aan de hand!!
Nou in sommige gevallen die ik heb meegemaakt met mensen kwam het omdat ze ALLES door elkaar hadden gebruikt, speed, coke, pillen alcohol,ghb noem maar op.
Bij mij was het omdat ik al 4 dagen bezig was. Eigen schuld dikke (letterlijke) bult!
ik doe ook wel eens aan flinke "coktails" hoor maar ik heb nog nooit ergens van moeten kotsen en ik ben nog nooit ergens van out gegaan ik weet nie hoe ik het doe maar ik zal er wel goed tegenkunnen denk ik
Ik ben 2 keer outgegaan, een keer van de booze en een keer van de wiet, de eerste keer van die wiet was nog baut ook want toen werd ik wakker met een mes op me keel en werden ik en twee andere maten beroofd (was tijdens een wild nachtje vissen). Maar dat was nie echt out gaan want ik ging gewoon zitten en was zo moe dat ik in een keer weg was. Die keer met de booze ha ik gewoon echt te veel op en toen ging het lampje uit in discotheek Locomotion
whiskeygirl ik heb een paar woorden voor je: bergen op zoom,goldstrike,illies,eerste keer GHB!fill in the blanks o ja, en de modder....
Ik heb een keer bij mister partyflock himself "Tommie" out op de bank gelegen, althans daar werd ik wakker na een wandeling buiten :S Dat was wat mij betreft meteen de eerste en laatste keer, sindsdien ook geen GHB meer gehad (4 maand inmiddels), maar dat zal binnenkort wel weer eens gebeuren, zij het alleen thuis en zeker niet op een feest.
ja, chemi, jij ging lekker out

Zaten we daar gezellig met 2 mensen die totally out waren 2 uur lang
Nou San, met O&N was je ook aardig out van de whisky...haha. Ik heb het gelukkig nog nooit gehad, hoeveel zooi en procenten er ook in mijn lichaam gingen. Heb wel 1 keer het gevoel gehad dat ik out zou gaan, vorig jaar in tropicana. maar dat was voornamelijk door de hitte. maar genoeg drinken en ff een uurtje nix :xtc: heeft geholpen.
mijn ex vriendin had er wel last van. in 5 jaar tijd heeft ze een stuk of 8 - 10 van die epilepsie aanvallen gehad. een minuut of 2 hevig trillen, ff een bolle kop en na 20 minuten weer springlevend zijn en er nix van af weten. erg eng om te zien.
Nou niet twee uur lang, ik werd steeds wakker voor een kort poosje en dan viel ik weer weg :Z
Hehe werd ik op een gegeven moment weer even wakker zat Sum met ijsblokjes over mijn gezicht te gaan :-)
k ben op een of andere vage manier ook een keer out gegaan. Had alleen twee pillen wat wiet en alcohol op. Das normaal geen probleem. Waarschijnlijk kwam het gewoon doordat ik helemaal nix had gegeten. K was wel bijna van de trap gevallen dus achteraf nog best mazzel gehad.
Ik ben wel eens out gegaan van de wiet, ik had zo onwijs veel geblowed dat ik gewoon ineens in slaap viel en 3 uur lang niet wakker te krijgen was. Verder heb ik 1 keer gekotst doordat ik teveel geblowed had.
Ik heb nog nooit gekotst van de drank, maar wel vaak genoeg zo veel gedronken dat ik niets meer wist de volgende dag, dat ik nog nooit gekotst heb heeft denk ik temaken met mijn omvang :)
xtc ben ik gelukkig nog nooit out van gegaan, maar daarvan heb ik ook nog nooit teveel genomen en heb ik het nog nooit gemixed met iets anders als alcohol.
Ik ben daar trouwens wel een keer vet ziek van geworden, afgelopen oud&nieuw was dat, toen had ik vet veel gezopen en toen een :xtc: genomen, ik trok het niet meer en toen ben ik naar huis gegaan, hele nacht wakker op bed gelegen en wel 20 keer naar de plee geweest :D
Nooit helemaal, 1x er tegen aan gezeten (dat ik een half uur heb staan tollen op mijn benen, en heb zitten knikkenbollen).
Ik ben 1 keer out gegaan van de wiet. Dat is al jaren geleden! We gingen in tussenuren altijd ff naar de coffeeshop en op een keer ging ik dus out middenin die die shop!

Wat een afgang...
Ben zelf ook 1 keer out gegaan en ook van alleen blowen! Zat lekker in park in de volle zon een jointje te roken.... Na een tijdje ging ik wat drinken halen bij de supermarkt!! erg vervelend als je van 25 graden in de zon naar een ruimte met airco gaat waar het 15 graden is...Alles goed en wel, maar bij de kassa ging ik neer! Kassiere was zich de pleuris geschrokken....
ben twee keer out gegaan van het blowen, maar dat kwam doordat ik flink had lopen zuipen daarvoor, ja en dan een jointje opsteken is niet zo slim. En de eerste (en laatste) keer dat ik GHB heb genomen, heb ik 3 uur lang als een roosje geslapen.