Partyflock

Project: Hardcore

 
Wie heeft er Hardcore Overdrive begin vorig jaar meegemaakt en vond het echt een KUTfeest? Ga je dan toch naar Project Hardcore of laat je het dit keer afweten.
Ik ga dr nooit meer heen in ieder geval
Ik had het vorig jaar meegemaakt, veel rellen, slecht geluid, slechte verlichting. Heb op zich nog best wel gefeest toen, behalve op het einde toen kon ik niet goed meer tussen de rellen door dansen.
Dit jaar is er een andere organisatie en heb gehoord dat het wel stukken beter word.
maar helaas is mijn geld op dus denk niet dat ik ga.
ik was er ook vorig jaar en dat was idd een kut feest. Dit jaar ga ik zeker niet , als het een goed feest is hoor ik het wel en dan ga ik volgend jaar misschien weer.
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
als ik geld hasd gehad was ik dus wel gegaan whehehe, mnaar kan helaas niet
De lokatie is echt kut!
2 franka> daatr zijn de meningenover verdeelt want IK vind hem wel goed. :-)
Ik ben in totaal nu 6 x in Antwerpen geweest en allemaal toppie vermaakt :) Ik vind het een unieke lokatie heb daar hele bizarre dingen meegemaakt waaronder een huwlijks aanzoek enz.. 30.000 party - people das echt gekkenhuis :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Hopelijk zaterdag een knal feest B2S is een goed organisatie dus dit zal goed gaan... hoop ik Greetzz Boef
Ik ben vorig jaar geweest nadat ik al die toffe videos van feesten als Global Hardcore Nation (wat het beste hardcore feest ooit schijnt geweest te zijn) en Thunderdome '97 had gezien, maar het viel me ZWAAR tegen. Geen ringen (dit jaar weer niet), zacht geluid, en slechte sfeer. Rellen heb ik niks van gezien, maar schijnen er wel veel geweest te zijn. Eigenlijk kwam de sfeer er alleen bij Neophyte (aanstekers!!!) echt in.. Rare gabbers, die belgen :).

En ik skip Project:Hardcore dus ook... Mocht ik nou van iedereen horen dat het heel tof was, dan ga ik volgend jaar wel weer gewoon!
IK GA WEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jippie!!!
Ik zouw gaan... tot nader order is besloten thuis te blijven en verwend worden door een zogeheten vakkundig hoofdhaar schaars mannelijk wezen... mzzzzzzzzz... het is nu iets van 12 uur s ochtends en wij(ikkuh) hebbuh al 2.33 liter bier achter de kiezuh.. das 2 grote blikkies en een kleine...en we gaan door totdat we een maagzweer ontwikkellen... dat zal makkelijk gaan omdat het toch wel aan ons knaagt dat we dit zo hebben besloten en dat we project gaan skippuh...maagzweer---> hoe heet dat in t Latijns??? gaatie trippuh hierzow... Ulcus Ventriculi.. heheh The brainSS r still a bit active... maareh dus neeeejjj No Project... buhuhu snik snik....
Wij gaan dus wel
net eergister besloten
nadat we een aanbod kregen van 4 kaartjes voor 60 euro :)

vorig jaar was t echt waardeloos maar ik hoop dat met een andere organisatie t beter zal gaan
en als ik naar de line-up kijk ben ik toch echt wel blij dat ik ga!
Ja, en ik ga ook maar
THIS IS THE FREAKSOUND.
THIS IS THE NOISE SUPPRESSOR.
DO I NEED TO SAY MORE
nee das precies genoeg 8)
Ik weet wel wanneer ik moet stoppen. :D
vorige keer was het erg kut ja..en dus ben ik deze keer ook niet geweest!! maar kwam meer doordat ik dan met de trein moest gaan en daar had ik echt geen zin in...anders was ik misschien toch wel gegaan ?!?
ik zou ook heen gaan maar ik moest gewoon f*cking werken op zondag kreeg ik ineens te horen van me werk anders had ik wel heen getipt om het maar tactvol te brengen
Nou iedereen die niet gegaan is heeft wat gemist.
want t was egwel een vet feest!
naja heb nie echt behoefte om helemaal naar belgie te gaan eigenlijk,,,mischien ooit als iemand een auto heeft en er een plek over is..ga toch echt nie het hele pleuriseind met de trein..enne neeje nie echt spijt van gehad nee dat ik er nie was eigenlijk...