Partyflock

Hardcore 4 life!

 
Hardcore 4 life was echt TE GEK voor woorden. Ze hebben zooo hard gedraaid! LEKKER HOOR! Ik ben echt los gegaan, al had ik niet moeten gaan maar dat doet er niet toe.
WIe was daar nog meer aanwezig?
(K)
Beter was ik er ook dus, weer gemist, ik heb ook niet zo veel geld mee, kan waarschijnlijk nie eens naar Multi (als dat wel mag van me ouders, ik heb namelijk een beetje rotte ouders)
Ik maar dat wist je denk ik al, hoe gaat het met je schouders en je elleboog? (k)
en een brede :D
Ennuh die foto is echt te lauw van jouw hahaha
Hmm, das balen. Ik had genoeg geld, genoeg energie, en het was ook nog eens vlakbij, maar ik vond het de vorige keer daar nogal tegenvallen (en die uitsmijters daar zijn de grootste eikels die er bestaan) dus ben ik niet gegaan...
Uitsmijters waren dit keer veel vriendelijker dan de vorige keer. Het was ook rustiger dan de vorige wat niet erg was je had nu lekker de ruimte. Jammer dat de oldskool dicht ging (2.00 uur al) heb dus geen darkraver gezien.
Was de vorige keer ook al! Waarom ging die eerder dicht dan?
Oja het was trouwens wel ff KUT!
Ik weet niet hoe die mensen dansen daaro....
Ik werd ineens geduwd, toen leurde ik met mijn schouderbladen tegen et podium aan, en daarna op de grond met me arm in een stuk glas.....
H4l was wel lache feessie ja, gelukkig nie zo druk...lekker de ruimte om beetje druk te doen ensoow :S
h4l was weer zoooooooooo beukend!!!!hahahaha,enne WG heb je nog last van je arm?heb je al geleerd?;-)
Mijn arm is een beetje paars geworden en mijn rug is killing me! maarja, je moet toch wat er vor over hebben he?
Ja Joannie, mooie foto trouwens ;) :D
Het was nie meer normaal gewoon hoe beukend het was, kap nah.
En was helemaal kikke toen je ff helemaal los ging op het podium met I HAD TO KILL A LOT OF PEOPLE. Joanne helemaal aan het schreeuwen, prachtig. Dus weer een top avond in Arnhem
ha die chris.ik heb net die film american psycho gezien!die moeten we echt nog een keer met sannie etc kijken!daar zegt hij gewoon al die dingen en ook echt zo psychisch als in dat nummer en met een nog psychischer hoofd!!hahahahaha, i just had to kill a lot of people!!!!!
Doen we zeker weten want die film heb ik nog niet gezien en iedereen zegt dat die goed is. Ennuh is de themesong van de film ook I had to kill a lot of people (with a chainsaw) want dat hoort er wel bij. Moeten we maar ff een keer afspreken waar enzo. Hebbie trouwens al fear and loading in las vegas en lock stock and 2 smoking barrels gezien, moet je echt doen die zijn ook te waus voor woorden.
2 Gold: Hij ging eerder dicht omdat Jeroen Flamman niet kwam opdagen en Darkraver draaide ook nog op I Love Thunder dus kon ook niet meer komen. Helaas maarja de hardcore was ook supervet en The Viper in de Oldskool heeft ook mn avondje goed gemaakt.
SmileY> Hmmm, toch maar goed dat ik niet gekomen ben dan, want Jeroen Flamman en the DarkRaver waren voor mij eigenlijk de enige reden waarom ik nog zat te twijfelen erheen te gaan...