Partyflock

meeting

 
Moet je ff links op meetings klikken, en dan op q-base. Of als je lui bent, klik je hier: http://dance.student.utwente.nl:8082/~partyflock/index.php?SECTION=meeting;ACTION=single;MEETINGID=44
i'll be there
Ik ben er ook, en als jullie lief zijn dan mogen jullie ook wel eerst ff een pre-party houden in mijn tuin. Op voorwaarde dat de heg deze keer niet in de hens gaat. Woehoe
zo een pre party ill be there lestat maar ik geef geen garantie dat de heg er nog staat
eindelijk kunnen we weer woehoe hopsie flopsie dipsie dropsie:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
Van mij mag iedereen komen behalve GHANS, want die mafkikker heeft dus de vorige keer MIJN MOOIE HEG laten verbranden. :)
wat zeur je nou die heg is toch al weg dan kan ik toch wel langs komen he pannekoek:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce: