Partyflock

Wat was jouw eerste house party+waarom ?

 
Forumonderwerp · 20745
Die van mij was in 1989 in de janvangalen hal.­In amsterdam.­DJ,s waren DJ prophet,Jeroen flamman,spider willem.­Met live on stage Gold sensation Liquid Empire en met cubik 808.­
En wat was die van JOU !!!!!

Waarom......­ om die lekkere samiakies te proeven !! Je weet wel die alle alle eerste
kletzers !!!!
laatste aanpassing
meer wil ik er niet over kwijt
5 juni 1993 hellraiser sporthallen zuid!!!!!
en waarom??omdat ik daar gewoon bij moest zijn :p
m'n eerste echte grote feest was toch wel QlubTempo 01-06-2002 in de Heineken Music Hall, en waarom.. simpel.. ik wilde het een keer meemaken, sindsdien verslaafd aan feesten en dat blijft voorlopig wel ff zo :) :)

:bounce:
Masters of Hardcore , in toen MysteryWorld ( HEMK48E) 96 . waarom , me vrienden waren al naar een feest geweest en ik niet. Toen had ik de mogelijkheid om te gaan , dus ben gegaan.
____________________­____________________­_________________

2 Magicman: Gabberland :D ben ik ook geweest ..Ben jij nog doorgegaan naar de Ruffneck Party die erna kwam ?
sensation2001 >>> eerste en laatste trancefeest... waarom?? ik wou een feesje meemaken... Ik vond sensation toen leuk maar ik denk niet dat ik et nou nog leuk zou vinden ik ga nu voor de hard/oldstyle feesten en techno begint nou ook een btje te komen... iig ik moet flink kunnen stuiteren op feesten :bounce:
Haha GABBERLAND duurde dat feest geen 24uur ofzo ben er ook geweest vond het echter niet zo.­
Hellbounds vond ik beter!
Mijn eerste party was een Nightmare in de Energiehal in mei '95..­ Ik was pas 15, mijn zus had verkering met een gabbertje en het leek mij ook wel kikke om een keertje mee te gaan..­ Dus blockheadje geschoren, australian aan en gaan!! Kon ook met ouders mee op vakantie maar wilde veel liever naar Energiehal ha ha! Dus ben toen gegaan en was gelijk de gaafste party waar ik ben geweest, gewoon omdat het eerste keer was je wist gewoon niet wat je meemaakte..­Gelijk eerste keer pilletje geslikt hoop vrienden erbij de sfeer was super( iedereen handje geven bla bla bla )was gewoon helemaal top!! Daarna naar afterparty in Park geweest echt super!! Sindsdien de smaak goed te pakken en naar veeeeeele feesten geweest.....­
TRONIC> Night of the hools!!! Tuurlijk, circus, of scream, enschedeheee...­ Als je uit die tijd stamt, dan ken je vast ook nog LUDUS, BlackHole experience, en LUDUS Satans home..­ Dat waren de begin dagen als DJ in house voor mij, VinylJunk en CiXX.­ Vage feesten toen, snoeihard, en alleen maar rook en strobo!!! Hard!!! Heb daar nog eens een tape, ja, cassette bandje, van gehoord, DAMN, Terror bijna....­ PGP en die shit!!! LUDUS was zo'n kelder, vlakbij de oude markt in enschede, je kon de dreunen toen voelen op dat plein, dat was echt gaaf!!!! Goh, good old memories...­ volgens mij was dat in 92 - 93

Zal eens een keer een topic openen of iemand die nog kent, waanzinnige tijden!!!!!!!
laatste aanpassing
DV 99

me ouders waren op vakantie dus kon ik stiekem :)
Dance Valley 1999 dacht ik...­ Of 2000 maar dat weet ik nie meer.­
Waarom? Omdat ik er moest werken achter de bar en ochtend dienst had genomen zodat ik daarna nog ff kon feesten.­ EN daar ook me eerste P'tje genomen.­
Verder ben ik daarvoor ook al vet vaak op houseparties geweest hoor, maar meer om te werken.­ En voor DV ook nog wel naar discotheken enzo.­

bladibladibla
rave the city 96 zwolle, ging mee met wat vrienden en sindsdien zwaar verslaafd aan hardcore...­
Shadowlands rave in '96 en ook met vrienden mee!!
Me eerste feest was mystery land 99 outdoor..­
Waarom....­ ja ehh me vrienden trokken me mee...­
maar ik wou zelf ook heel graag natuurlijk...­
dat was eigenlijk de reden dat ik ook ging
Ik ging naar trace energie in herenveen in '98 of '99 door radio 538 IK WON DIEJ KAARTUUHH!!
Artcore vs. Darkcore 1 omdat het in de buurt was :)
Mijn eerst grote house party was op 6 april 1996 Ravers Religion "Ultimate Hype"
Waarom omdat ik eindelijk eens naar n groot feest wilde :-)
Dat was mn eerst en ik kan dr nog steeds niet genoeg van krijgen.
Als ik nu telkens weer trug denk aan afgelopen zaterdag kan ik wel gaan janken :-(
Ik heb me dr weer zo prima vermaakt en de sfeer was echt weer heerlijk als vanouds :-) ;-)
laatste aanpassing
Mijn eerste feest was bij de Martinihallen (hardcorefeest), maar weet niet meer precies wanneer dat was....­ volgens mij ergens in 1996...­ weet wel dat ik toen ongeveer 3 uur in de rij heb gestaan, was echt niet tof! Maar het feest wel!
Lintie dat feest was dan vast Bladerunner 12 oktober.
T feest waar ze veel te veel kaarten van hadden verkocht :-S
Kheb me verder daar wel prima vermaakt :-)
Eerste feestje... tering.. tijdje terug zeg. '91 (?) ofzo... was nog lang niet op een gerechtigde leeftijd...
Was een feestje met gewoon 'House' toen nog (ook redelijk Acid). Was 12 toen en hier in de buurt was (is) een tent waar vroeger ook avonden voor tieners waren. Ik draaide ook wel muziek achter de bar daar en kon zo aardig wat mensen die daar werkten.
Op een avond blijven slapen bij een maat (samen met nog 2 anderen) van wie zijn ouders niet thuis waren. Eerst naar binnen gegaan bij een toko waar allemaal boeren waren... geen moer aan dus. Toch maar weer naar huis? Oke, maar onderweg naar huis kwamen we langs die ene tent en daar was dan die avond een echte 'Houseparty'. Wij kijken en het lukte ons om binnen te komen. 2 van de 4 durfden echter niet en wilden naar huis. Die 2 hebben buiten de hele nacht op ons zitten wachten, want wij vonden het met zijn 2-en helemaal te gek. Zeer vaag allemaal... een lading pallets op de grond gegooid, continue rook in de zaal geblazen en alleen een strobo en wat parretjes aan. Overal hekwerkjes, ook waar de DJ stond en camouflage netten die her en der hingen... super vaag sfeertje dus.. zoals het hoorde.
Wij liepen daar als enige 2 kleine ukkies (sorry Uk;)) tussen alleen maar mensen van 18 en ouder en de voor ons 'vrouwen' vonden het prachtig dat wij daar rondliepen. Geweldige nacht gehad!!!

Al snel gingen we soms met een paar van die 'vrouwen' mee naar nog een paar feestjes als Turn up the Bass Houseparty 'on tour' in Alkmaar en een paar keer in Amsterdam. Onder de smoes dat wij hun kleine broertjes waren en dat we bij hun sliepen, maar eigenlijk ver weg woonden, kwamen we aldoor binnen.. zeker omdat er eigenlijk toen helemaal geen jonge mensen naar binnen probeerden te komen verder.
Een tijdje later pas gingen we een keer mee naar de Palace in Zaandam, totdat Thunderdome '93 kwam in de Jaarbeurs... toen is het eigenlijk pas echt losgebarsten....:P:D
1996 Total Confusion, Kardinge in Groningen, geloof ik!!! Zelfde jaar ook nog Bladerunner groningen whaaaa wat een feesten die vergeet je gewoon nooit meer!! Dat was een toppertje!!! Was gelijk verkocht aan grote feesten!! Ging daarvoor ook al regelmatig naar kleine feessies de Stee (Hardcore Club!!! BLADERUNNER WAS 12 OKT '96......­dat was mijn 2de grote feest!!!
oja waarom was dat mijn eerste feessie?? haha Omdat ik kleine feessies zat was vanaf 1995 dus wou wel een keer een groot feest meemaken!! jaja!!!
ik was 13 en toen ging ik met oud en nieuw naar het grooste feest in amsterdam, dat was in het NEMO bij het centraal :D
Tjees...­ lang geleden.­ Weet niet meer welk jaar weet nog wel hoe het heete: Eastern Rave, in de sporthallen zuid.­ Heel knullig flyer'tje met een konijn op de voorkant.­ Moet je eerlijk zeggen...­ vond er geen reet aan! Ik zat helemaal in de hip hop en snapte geen snars van house muziek...­

dat kwam pas een paar maanden later toen ik een pilletje nam.­ schandalig niet?
Zo rond '89 ongeveer........ aanleiding was een uitnodiging van engelse uitwisselings studenten hier in Groningen die een ' Foamparty ' gaven in het oude RKZ. Ging er heen met een vriendin en we wisten niet wat we zagen en hoorden....

E
vicks
fluo deco's
the house of god

:-)
Rave Invaders part 1 - 8 mei 1993 !!!


Mijn zus heeft de algehele multigroove/parkzich­t etc.. tijd meegemaakt en zo ben ik er in gerold.

Dus mijn eerste feest was met mijn zus mee :D !!!

Geslaagd, want daarna heb ik het 8 jaar volgehouden :p !!!
Impulz december 2000.­
waarom? Omdat het maar eens een keer moest gebeuren als ik nog langer moest wachten op mn eerste feest dan werd ik HELEMAAL GEK!!!!
mijn eerste feest was mysteryland op busloo in 97 of 98 was dat en nu kan ik niet meer zonder
qLimAxx 8dec, 2001, HmH, nog sTeEds mE beSTe
fEestJE oOiT...­!!
ILT 1999.
Ik was toen nog fervent hiphopper en m'n maten hebben me uiteindelijk toch zover gekregen da ik mee zou gaan. Was dus eilijk vooral om m'n maten een plezier te doen.
Khad wel het voordeel dat ik toen al niet bepaald vies was van dope en heb dus ook goed zitten :xtc: toen, en het heeft me techno serieus leren liefhebben :D Anders had het wel anders gelopen denk ik :)
1996 een 1 of andere houseparty in de "­Harmonie"­ te Leeuwarden (kan niet meer op de naam komen, maar als iemand een idee heeft hoor ik het graag...­).­ Ik was 16 jaar en vond Hardcore super alleen nooit op een houseparty geweest dus, ik met m'n vriendin heen...­ We waren om 24:00 uur binnen en om 02:00 weer thuis!!! We vonden er niets aan, haha!! We waren gewoon veel te jong daarvoor (in ons geval dan).­

Mijn 1e feest waardoor ik 'verslaafd ' ben geraakt aan Techno was Impulz 2001 februari on de Brabanthallen!!
laatste aanpassing
Mijn 1e feessie was begin dit jaar. IMPULZ 16 Febr. 2002!

wrom??? Omdat ik eindelijk 18 was en dus naar dat soort feestjes mocht (kwou al zooooo lang naar en groot houseparty) en Impulz leek mij erg cool!

Ennuhh t is mij goed bevallen!!:D
laatste aanpassing
Ehm 1 van de eerste party's was Queensday Rave in ut Beursgebouw zoals voor velen hier in omgeving Ehv! Eerste echt meer grotere event was Mysteryland in Eindhoven, 1996 ofzo?

En er volgden nog vele ....­ vele ....­ vele meer

EN IK BEN NOG LANG NIE KLAAR HAHAHA
Mickey House"­ party in de Metropool te hengelo in 1988 of 1989 met Double UV en Cixx....­

RUIG! toen wist nog haast niemand van het bestaan van house, vandaar dat er toen maar 25 bezoekers waren.­ Voor mij was het de openbaring! En "­draai"­ nog steeds mee, en zal nooit stoppen....­


****­ Let's Sniff Some Vinyl ****­
laatste aanpassing
Eerste feest : Amnesia Amsterdam, ergens eind '94 ofzo met Dano en Jeroen Flamman.­

waarom ? : goede sfeer en muziek, oldtyle/early hardcore was in opkomst !
laatste aanpassing
1e feessie was van de Beat Club in 1990!
Ik heb de hele begin periode meegemaakt, en heb sinsdien de smaak te pakken!:D
Waarom? Omdat het nog spannend en nieuw was!
laatste aanpassing
1e feestje... Da was Impulz 17 februari 2001, zo lang loop ik dus nog niet mee...:)
En waarom, omdat mn ouders vonden dat ik maar een keertje iets leuks moest gaan doen!!! (echt waar!) Mocht gesel met mn broer mee en het bevalt zekers nog steeds!!!
Ga nu weer lekker met mn broer naar hardcore feestjes dus dat gaat weer :bounce: worden...!
laatste aanpassing
De mijne was Awakenings februari 2000...
Waarom? Tja ik had nix beters te doen, maar goed ook eigenlijk, anders ging ik nu niet naar feesten en zat ik ook niet aan de drugs:)
Ree
Artiest Ree
Mijn eerste feessie was Innercity 2000... en waarom?? kheb geen idee.. maar daarna had ik de smaak te pakken!! en nog steeds! :D
1e feestje was Hellraiser, Sporthallen Zuid 1995

Waarom???

Omdat ik hardcore hele vette muziek vond.­
En toen belde ik toevallig met Sashanna en toen zeiden we, zullen we naar Amsterdam gaan gabbers kijken, wantdat was toendertijd vet boeiend als er een Hellraiser was, want dan zat heel Amsterdam onder met Gabbers.­ En ja toen besloten we om een kaartje te kopen en zijn we op het laatste moment onverwachts erheen gegaan!
he, zover ik me kan herinneren was mijn eerste feest HELLBOUND 5-11-1995 in de hemkade zaandam.­
Metdj's BUZZFUZZ, DANA, DANO, DARKRAVER and more.­
Omdat ik al heel lang gek van hardcore ben maar ik mocht van mijn ouders niet eerder naar een feest.­
Nu ga ik nog steeds naar feesten en ik geniet nog steeds (organiseer nu ook zelf feesten,kijk maar bijorganisaties DIRECT VISION )

GABBER BEN JE NIET VOOR EVEN MAAR VOOR JE HELE LEVEN !!!

xxx
Hellraiser sporthalen zuid 1996
was me eerste en ook meteen me beste party!!

EEn vriendin van me ging daarnaartoe en vroeg of ik mee ging en na lang gezeur bij me ouders kreeg ik dan toch geld voor een kaartje en ja er ging toen echt een wereld voor me open!!
1e feest: Thunderdome '93.
(Jaarbeurs, Utrecht)

Waarom? Waarom niet? :P
Leek me gewoon fantastisch, zo'n feest.
Ik luisterde vanaf het begin al naar hardcore, de voorlopers van hardcore en toen het nog gewoon 'house' was.
Ik was toen nog een pikkie van 14, 15 toen ik erheen ging. Gelukkig was ik voor me leeftijd al redelijk lang en zag ik d'r ietsie ouwer uit, dus kwam ik binnen zonder problemen...

Ik vind het nog steeds 1 van de beste feesten die ik heb meegemaakt, maar misschien kan dat ook gewoon komen omdat het toen nog helemaal nieuw voor me was. Wel apart trouwens... Een cd-singletje als entreebewijs. Later bij Thunderdome '96 deden ze dat trouwens opnieuw.
laatste aanpassing
Begon in Metropool in Zaandam, wat daarna de Palace werd in 1992, daar kwam ik elke vrijdag. En tegelijkertijd zaterdags naar de Multigroove in de Elementenstraat.

Ik belande zomaar in de Metropool, wist niet eens dat er house werd gedraaid (en dat het bestond), maar vond het geweldig, iedereen was zo aardig enzo. Ja was nog een beetje naief toen, maar dat was daarna snel over :D

Ik hoorde via mijn buurjongen van Multi, die nam me mee, en was het end zoek .... :)
Was Mysteryland '96 of '97 had een kaartje gekregen.­
eerste groot feest was innercity! We hadden een beetje voorlopen :zuipen: en tegen vieren waren we dus maar weggegaan omdat we te dronken waren en waarom? k kreeg een vrij weekendtje toende tijd werkte k in een kroeg!
laatste aanpassing
R@VER
Artiest Vexer
Thunderfeelings in Zichtenburg was m`n eerste echte feest...was 95 geloof ik...
Waarom ? omdat ik wat anders wou dan de Teejater, Marathon enzow (dat zijn disco`s in Naaldwijk en Den Haag...jaja !)
Later kwam Rave The City...blabla....res­t is bekend waar ik nu ben :D
Impulz 16 February 2002,omdat cootje ticketmaster Tickets had gewonnen en die vroeg of ik mee ging ...­
`k geloof dat het `91 was,Quazar-party Martinihal