Partyflock

Dominee Dimitri

 
Beste gabbers van de eerdere uren. Zoals jullie waarschijnlijk bekend is bestaat er het nummer Dominee Dimitri ("ACH MAN!"). Echter zijn alle versies die ik kan vinden gecensureerd. Er bestaat namelijk ook een origineel die bij de rechtbank verboden is ("de schepper heeft dit niet bedoeld met zijn creatie van hemel en aarde"). Heeft iemand deze als Mp3tje? Zo ja, mail dan ff of laat een PF berichtje achter.
Dank!
Walter
ik heb hem wel eens gehoord toevallig, maar de gecencureerde versie is anders en beter (vaag he?)
die andere is harder, Promo draaide m laatst op ID&T radio.
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
whehe, Dimitri is een veel gebruikte naam. Ik hoorde hem voor het eerst op Thunderstruck die in 1992 geloof ik uit kwam. soort terror whehehe, Dimitri rules
Ik heb die originele plaat toendertijd ff van iemand geleent , zaten allemaal stukken in van een dominee uit een tv show over gabbers , en ook stukjes waar je gabbers hoorde praten.
Echt superziek gewoon , alleen die hoes al was mega!!!!!!!
Hij is trouwens van De Klootzakken a.k.a. de Euromasters.
Ja, maar wie hefet m?????

die samples van die dominee zijn zeer vet
nou we het tog over dimitri hebben, aan degene die nummers heeft over dimitri, w want them whehehe. ik ken hem wel van een nummer van de euromasters en hij komt voor een een speedcore nummer van D.O.A. en nog wat nummers whehe, maar die ouwe nummers heb ik denk ik niet meer.
Ik heb het betreffende plaatje op cassette.
Ik ben dus duidelijk de man.
he dimitri WAT betekend house nou voor jou WHEHEHEHE
Heb de plaat. Dominee Dimitri 'Verzonnen Verziekt en Verklooit door: Harm Reefboer & Teun Hooi house in Studio de Reefschuur on kolradio'.
Zeer vette plaat!