Partyflock

Black Hawk Down (Y)

 
Forumonderwerp · 17981
Net Black Hawk Down gezien. Echt wel kicke film :D
Sommige stukjes zijn echt ranzig...
Ze gaan bijv. op zoek naar een kapot gesprongen slagader bij iemand in een flinke beenwoond om hem te kunne afsluiten:kots:
Zie je ze echt aan de wond trekken en 1tje met zijn hand erdoorheen graaien... :kots:

Maarja wel kicke filmpje hoor.. Ook nog eens waargebeurd ook.. :D
Die dove is lachen.Vooral dat gezicht dat die trekt.
Ja die film is para veel lelijke somaliers man maar wel kikke maar ook stukkies erbij dat ik me kapot heb gelachen net als die ezel die door de straat loopt en die dove ook ja.... Voor de rest snap ik de cloe nog steeds niet, omdat ik niet goed heb opgelet omdat een vriend van mij het alleen over vuistneuken had het laatste half uur maarja legt iemand dit nog ff uit dan??
ghehe vuistneuken??

Dus hij ziet een vent met zijn hand in een open vleeswond graaien. En die vriend begint over vuistneuken ?? :vaag:

Maarja wel kewle flim.. En sja de clue is denk ik dat je er voor elkaar bent enzo. Dat ze niemand alleen achter wilde laten ensow..


En die Dove is kewl.. Die speelt altijd van die vage rolletjes in films.. :S
Dat is toch die kut film waarin dat amerikaanse eenheidsgevoel zo ontzettend overdreven naar voren wordt gehaald en waarin die somaliers allemaal een IQ van 13 hebben?

Zo ja dan vond ik hem een beetje tegenvallen, maar dat was wel duidelijk :)
ik vond het wel een goeie film vooral die doven
zijn idd erg grappig, ik heb m toen in de bios
gezien, bijna de hele film wordt er geschoten haha
maar het is zeker een vette film...
gert jan jij loopt wel veel films af te zeiken he... pessimist...maar wat vind jij een goede film dan ?

Vond deze film erg goed... vooral omdat ik het samen met iemand heb gekeken die in soortgelijke situaties heeft gezeten .. (niet met een helikopter maar goed..) en ik was toen zelf net terug uit bosnie (waar het btw heel anders is)

Maar het eenheidsgevoel waar je het over hebt bestaat wel degelijk... Stel je voor dat je naast iemand zit in die situatie en een dag later kan of jij of hij dood zijn ... dan is dat gevoel er echt wel hoor..

Films draaien nou eenmaal om emoties oproepen bij mensen .. hoort er allemaal bij .. maar overdreven was het absoluut niet...
vind het wel een mooie scene dat zo'n gast boven op die humvee met die machinegun aan het ratelen is en dat er dan zo'n "graat" sneaky vanuit de steeg komt en hem een kogel door zn nek jaagt met zn AK47!

En die andere scene is ook cool dat ze die laserdesignator op op het dak gooien snachts waar dan die somaliers zitten en dat dan even de heli erover heen komt maaien!!
laatste aanpassing
2godfather: goed smaken verschillen, jou punt is duidelijk en de mijne ook. Ik vond het gewoon overdreven dat ze de levens op het spel zetten van zoveel Amerikanen om er 1 te redden. Nu is dat opzich niet slecht, maar als ik het me goed kan herinneren zat die ene amerikaan dus in de neergehaalde helicopter. Deze meneer kon niks meer doen en er stonden volgens mij 50 van die ethiopiers een half uur lang op hem te schieten en ja hoor, niemand schoot raak. Daar ergerde ik mij nogal aan. Special effects van de film zijn dik in orde maar de rest niet.

Wat ik goeie films vind, moet zeggen dat er de laatste tijd echt weinig goeds uitkomt maar goeie films die nog niet zo oud zijn:
- Memento
- american beauty
- Requiem for a Dream
- shreck
- a beautiful mind
- moulin rouge
- snatch
- O Brother, Where Art Thou