Partyflock

mc van houseqlassics

 
Forumonderwerp · 17775
ondanks dat de muziek me een beetje tegenviel, heb ik een heel leuk feestje gehad. alleen werd ik helemaal gestoord van die KUT mc, die geen 1 minuut ze bek dicht kon houden en alleen maar "i wanna see your hands" riep. wilde effe weten of andere dit ook vonden of dat ze het juist leuki vinden
Ik vond um wel Kewl hij maakt er iig een showtje van! en ondanks dat de muziek iets te soft was heb ik me prima vermaakt en me helemaal niet geirriteerd aan die mc.
:bounce:
Ik ben ook niet zo'n MC-man, maar hij was niet overdreven irritant ofzo..Hij was degene die The Darkraver nog een beetje wakker hield :-)
mc rufian :kots:

zowiezo mc moet aan en afkondigen en voor de rest ze bek dicht houden, imho
laatste aanpassing
MC's zijn sowieso :kots:

Ik heb maar 1x in mn lven meegemaakt dat juist de MC toegevoegde waarde gaf aan een feest en dat was op de eerste Innercity in feb. 1999 bij CJ Bolland. Die gozer riep van alles in de trant van "we're all equal" en hij had zulke mooie zinnetjes, nix geen gebrul van "Come on raise your hands and scream"..

Van mij mogen ze afgeschaft worden die brulapen!
Mixie heeft gelijk! Mc's moeten alleen af- & aankondigen en voor de rest hun mond dichthouden!

Mooi voorbeeld is MC Boelen van Awakenings :D
Ja maar El-G, die gozer die toen bij DJ Remy op het eerste Awakeings festival op zn pure Hollands keihard brulde: "bla bal bal, DJ Remy, en HIER KOMEN DE LASERSSSSSSSSSSSSSSSS" en dan direct erop volgens de lasers je om de oren schoten, dat was dan WEL weer heel erg vet!!!!
en HIER KOMEN DE LASERSSSSSSSSSSSSSSSS" en dan direct erop volgens de lasers je om de oren schoten, dat was dan WEL weer heel erg vet!!!!

dus toch niet sowiezo :bah: ? :P
laatste aanpassing
2 WackieJacky: dan kan ik me idd voorstellen dat het errug vet is :D (was er jammer genoeg niet bij, weet ook niet of het Boelen was ;) )

Maar MC's die er contstant door heen lopen te blaten vind ik niks! Ruffian doet dat vaak, begint melodietjes te neurien (in de hoop dat het publiek het mee doet) en dat soort dingen! het moet is toevoegen en niet irriteren !