Partyflock

ff voorstellen

 
Dag mensen,

Ik vind partyflock echt supervet, zit er net bij en wil via deze weg graag ff wat mensen leren kennen die net zo als mij er van houden om eens flink te gaan stampppuuuhhh..!!!! Ik ga naar HQ Qlimax en Shockers dus dat word zekers feesten!!

He mzzl
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Nou bij deze, mijn naam is Tonnie en ik zoek petHer.mijn hobbys zijn terror, speedcore, hardcore en HeiJuhhhhhhhhhhh. Tevens is lepra een hobby van me.ik ben gek op lepra en heb het dus ook zelf,verderga ik naar de volgende feesten---> zie maar mijn User-profiel :-)
ook zeer welkom , maar om jou nou direkt bij het drugsforum te plaatsen :D
Hoi ik sossa, maar ff vraagje je naam is Hardcore Gangsta ma wa om ga j dan na HouseQlassics en nie na Masters?????
Omdat ik master al meerdere malen heb meegemaakt en HQ nog nooit dus ik hoop me er goed te vermaken!!! heb goeie verhalen gehoord en wil wel weer eens de goeie ouwe platen horen!!
ik pinqy vin dat je je naam geen goed aandoet als je die naam draagt moet je naar echte feesten maar je moet het zelf weten!!!:xtc::bounce:
Hey Pinq, dat moet je zelf weten, ik heb masters al meerdere keren meegemaakt en het is ook een mega feest maar waarom zou je niet eens wat anders proberen???? HQ kan volgens mij net zo tof zijn, ff lekker de oude nummers terughalen!! Is toch nix mis mee of wel! Ik feest er niet minder om!! Maar, HARDCORE 4 LIFE
HQ zuigt, de HQ-s geledcen was het nog OK toen in de vechtsebanen. toen werd er ook echt poldstyle en classics gedraait. de afgelopen keer of keren werd er ook hardstyle gedraait, en dat hort niet op een HQ feest. beetje een slechte combi.
dan stel ik me ook ff voor Hoi ik ben Jorg-Ysbrant uit Hendrik-Ido-Ambacht, ik vind jou wel heel aantrekkelijk hoor, lekkere vent. Ik zoek een lekkere bink van 18 die me rughaar kan kammen en op z\'n tijd een heel klein steenpuistje uitknijpen of het haar van me 3e tepel kan epileren. Jij lijkt me de geschikte jongen daarvoor, neem ff contact met me op. kusjes Jorg-Ysbrant
Ja oke, HQ lijkt mij ook wel tegek...... Ma de line up van masters heeft bij mij toch echt voorang, en het is nu een andere lokatie.... Ik zelf vind jammer dat HQ en master op de zelfde datum vallen, Want ik zou ook wel na HQ willen......... :D

Greets Mr Sossa (Michael)
welkom op PF.

veel plezier hier!!!!!
dank je HQpartypeople, zal vast wel lukken!
JAAAAAAAA LEKKER!!!

2 IS OOK GOED, HET IS ZO OP!!
Welcome & have fun:D
enjoy the ride, and be aware of the pf-addiction...

ik zou zeggen, kom ff langs op de pf-meeting op HQ zaterdag...
Creamfields Crew Rotterdam a.k.a. Ray ik zal zeker ff komen zaterdag, alleen ik ken jullie allemaal niet dus zal jullie ook niet herkennen maar ik ga met Chris mee dus dat zal wel goed komen denk ik!!

mzzzzzlllss