Partyflock

Politieke overtuiging

 
Forumonderwerp · 17098
Beschouw je jezelf als links of rechts, Progressief of conservatief? Of sta je in het midden?

Wie durft hier zijn/haar politieke voorkeur neer te kwakken?
ik plaats mezelf denk ik op de 50 % rechts en 50 % rechts, beide hebben ze goeie ideeen die mij aanspreken, maar ook tegelijk weer dingen die me tegen staan.

net als prgressief/conservatief - waarom voor sommige dingen andere dingen maken, als ze goed zijn ?? Geldt overigens niet voor alles, dus weer voor de fifty/fifty
ik denk dat er links en rechts steeds aan t vervagen zijn... kijk naar de LPF. Zij worden neergezet als een rechtse groepering, terwijl belangrijke punten van hen (onderwijs+gezondheidszorg) juist speerpunten zijn van juist linkse partijen. Maar ik ben overigens meer links dan rechts.
Ben nu recht, vroeger 50/50 maar de ideeen van de linkse partijen komen me inmiddels de strot uit. En de natuur boeit me geen fuck en aangezien dat min of meer links is....
Ik zie mezelf als links omdat ik de natuur wel erg belangrijk vind, verder ben ik voor een eerlijke verdeling van de welvaart. Mensen die niet in staat zijn om te werken om wat voor reden dan ook hebben ook recht op een fatsoenlijk inkomen. Verder vind ik dat het kwartje van kok niet teruggegeven moet worden. Dat kunnen ze beter in het openbaarvervoer stoppen.
Waarom zou iemand die veel geld heeft verdiend door hard te werken en risico's te nemen dat delen met iemand die de hele dag op de bank zit:S:S???
Alles waar de nederandse staatsburger baat bij heeft dient voorrang te krijgen, dit is absoluut niet fascistisch bedoeld maar ik wil dat mijn belasting-geld allereerst besteedt wordt aan zaken als GRATIS OPENBAAR VERVOER, gratis chips en eeeh...**blackout**

De topic interesseert me eigenlijk niet meer.. :-S
Ik ben links, voornamelijk omdat ik de natuur heel belangrijk vind, en de linkse partijen stemmen gewoon het meest overeen met hoe ik over bepaalde dingen denk, zoals de manier waarop sociale voorzieningen worden geregeld en de visie op ruimtelijke ordening en infrastructuur.

Natuurlijk zijn er ook wel eens mindere dingen in hun programma's te vinden, maar die wegen voor mij niet op tegen de voordelen.
Ik weet het weer!!! Ik was redelijk rechts maar ben dingen in een ander perspectief gaan zien. Ik ben steeds sterker voor het behoud van de natuur, zover dat kan...Ik vind meer snelwegen geen oplossing maar een goedkoop of gratis OPENBAAR VERVOER systeem dus wel en snap echt niet dat haast niemand dit met mij eens is. Ik rijdt ook graag auto, maar betaal me scheel aan belastingaccijnzen en wegenbelasting wat grotendeels wordt besteedt aan vage ontwikkelingsplannen, het maken van wapens met de VS enz. Tegelijkertijd blijft het openbaar vervoer maar duurder worden omdat iedereen in die F**KING lease-auto's blijft rijden...

..even verder denken, hoor...
Waarom zou iemand die veel geld heeft verdiend door hard te werken en risico's te nemen dat delen met iemand die de hele dag op de bank zit ???
___________________________________________________________

Ik doelde meer op gehandicapten of ouderen enzo.
Oh ja!! Normen en waarden tot het meest primitieve aan toe dienen weer in het vaandel gedragen te worden dus RESPECT en als je dat niet kan opbrengen, allochtonen EN autochtonen, dan heb je een serieus probleem!!
Ik ben rechtser geworden, maar de laatste tijd wat minder, sinds rechts aan de macht is is het hier alleen maar erger geworden.

Begin echt serieus te overwegen te emigreren als het zo door gaat. Vraag ik asiel aan in Turkije ofzo.
Vertel het me maar, wat ben ik? Zie niets het milieu boven de economie stellen. Mag wel wat aandacht aan besteed worden, maar belangrijke economische activiteiten (als Schiphol en de haven R'dam) moeten voor gaan. (das dus rechts). Ben erg voor de democratie (das links). Ben tegen teveel Europese samenwerking, we hebben hier daarvoor veel te veel bereikt (wat is dat? Links of Rechts?) Ben tegen het uitzetten van buitenlanders, ook omdat ik niet denk dat ze de economie schaden (das dus links met een rechtse reden:)). Ben voor het uitzetten van zware criminelen (das rechts). Uitkeringen zijn redelijk goed zoals ze nu zijn al moet er meer controle plaatsvinden. (Das links)
Dus vertel het me maar, wat ben ik?????links of rechts?
links van het midden;) D66 zou een goeie partij zijn;)
There is no black,
There is no white,
There are only SHADES OF GREY...

ik denk dat dit ongeveer beschrijft wat half Nederland vind maar niet weet: Er is geen links meer en er is geen rechts meer omdat wij niet meer in hokjes (kunnen) denken....toch?
Nou Superchinees, je hebt je aardig ingeleefd in me en met succes, ik heb de laatste keer idd D66 gestemd.