Partyflock

daten via internet

 
Forumonderwerp · 16296
mja, ik zit nu toch al een paar jaartjes op het net & ik kan me nog herinneren dat iemand ontmoeten via het net eigenlijk alleen voor nerds enzo was, wie dat deed werd gewoon gruwelijk uitgelachen, maar ik begin een beetje het idee te krijgen dat het bijna normaal is om via inet een vriend of vriendin te krijgen...

ik vind het zelf nog steeds een beetje cooky, want in principe ken je de persoon waarmee je afspreekt of wat dan ook helemaal niet...

so whats ur vision on this??
volgens mij kent 75% van de jeugd tegenwoordig ze vriend/vriendin via inet

tenminste das zo ongeveer het enigste wat ik nog hoor, als je vraagt hoe mensen elkaar hebben leren kennen.

Je leert elkaar iig een stuk beter kennen dan in het uitgaansleven. Mensen kunnen zich altijd anders voordoen dan ze zijn, maar is dat in het uitgaansleven ook niet zo.
ik heb al een stuk of 3x af gesproken met een meid van i-net niet dat er iets uit bloeide of zo ja 1x had ik 7weken met zo'n wijf:D
maar je mot ook eer een foto vragen is wel zo makkelijk:D:D:D
nee ok. Maar als je bv via PF een vriend of vriendin krijgt is t ook niet raar. Dus waarom wel via chatten? Wel een foto vragen idd eerst.
Echt zooooo veel mensen leren hun geliefde kennen via internet.
laatste aanpassing
via pf vind ik ook raar...

als je alleen al kijkt naar het aantal mensen dat hier grote praatjes ophangt, die nergens over gaan... 8 van de 10 gozers doen nix anders dan slijmen bij de knappere vrouwen hier, ik snap niet dat mensen daar niet doorheen kunnen kijken...

en hoe kan je op iemand verliefd worden die je nog nooit direct heb gezien of mee gepraat heb?? je gaat eigenlijk alleen maar uit van tekst met een leuke foto erbij, misschien ben ik dan gek & zo paranoia als een ooievaar, maar txt kan je heel makkelijk mooi maken, en een foto zeg ook niet veel
laatste aanpassing
meetings denk ik
mja, ok

als je elkaar OP een meeting ontmoet &daar iets uit groeit kan ik me het wel voorstellen ja, maar als je op een meeting afspreekt omdat je zogenaamd gek van elkaar ben?!?!
ja maar gek van iemand kan je pas worden wanneer je hem/haar irl hebt gezien volgens mij - of je moet op iemand's woorden vallen bij wijze van.
mja, dat bedoel ik dus juist!!

want volgens mij zijn er een HELEBOEL mensen die dat doen tegenwoordig, en ik snap dat dus niet...
dat bedoelde ik ook.
Gewoon elkaar meeten op meetings. Dan ga je na een tijdje meer met elkaar om en zo kan er altijd wat leuks ontstaan :)
En ik denk ook dat er veel mensen hun date proberen te vinden via chatten enzo. Dat vind ik zielig. Maar ja... tenzij je zonder bedoelingen verder iemand gaat meeten ofzow. kweet nie... beetje hopeloos en kinderachtig ofzow
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Ik heb 1x een relatie via het net gehad dat duurde ongeveer 1 jaar en dat heeft me 10 jaar van me leven gekost. Ik denk in het vervolg wel meer keer na voordat ik ja zeg! :)
wat WALGELIJK nuchter ben je weer gekhous... :P

zelf nog nooit gehad trouwes.. hoewel.. 1x een meisje dat ik hoofdzakelijk via inet ken (en inmiddels ook in r/l, tis nl. vriendin van een vriendin van me), anywayz, die wou wel een keer mee naar zon groot feest.. ik: nou dat doen we dat toch (zij mist nogal een portie gezonde doortastendheid).. kheb er wel bij mn uitnodiging duidelijk bij gezegd dat het NIET om een date ging.... (we zouden dan met zn tweeen)...

overigens gingen we uiteindelijk met 5 of 6 man :D :D , dat krijg je met al die gratis impulzkaarten :P
mja, dat bedoel ik dus Girl, want ik heb soms het idee dat inet alleen nog maar draait om het vinden van dates voor sommige mensen..

& Maik, jij zegt overal ja op, doe nou maar niet stoer ;):9;D

&danx Kolkie... i guess :)
't is vrij normaal inderdaad tegenwoordig.. maar heel veel wat vroeger alleen nerds deden is nu algemeen 'geaccepteerd'.. het lijkt wel of heel nederland sinds twee jaar druk aan het chatten en doen is :)

maar er hangt nog wel altijd zo'n luchtje aan.. want eigenlijk is het not done om toe te geven dat je je vriend(in) via internet hebt ontmoet (en al helemaal niet als het eventueel via PF is gebeurd).. ach ja :)
laatste aanpassing
Waarom is het nou 'not done' om toe te geven dat je je vriendje/vriendinnetje via pf hebt ontmoet? :p Als iemand een vriend/vriendin zou krijgen via PF en daar gelukkig mee zou zijn, dan is dat toch fantastisch? Het boeit gewoon niet hoe je met iemand in contact komt, voor mijn part ontmoet je je 'liefurt' terwijl hij/zij in een emmer aan t kotsen is.. als je maar gelukkig bent.. ja toch?

Tegenwoordig zijn pcs& internet zo ingeburgerd dat het niet meer vanzelfsprekend is dat iemand die chat een nerd is. (of je moet zelf zo ouderwets zijn dat je het nog niet echt kan begrijpen) :) het is al 2002!!
nog even een mooi verhaaltje voor het slapen gaan, van mij :D

mijn zusje en haar man hebben elkaar ook via een chatsite ontmoet....'t klikte heeel erg goed daar en na hun 1e ontmoeting waren ze meteeen stapelverliefd en nu 4 jaar later, zijn ze getrouwd en hebben ze net een zoontje gehad :) mooooi he...ik zelf ben hier niet zo vatbaar voor en kan me niet voorstellen dat nuchtere mij zoiets oooit kan overkomen....vind chatten sowieso echt BLEEEEEGH sufsaai en 't komt echt niet in me op om op advertenties ofzo te gaan reageren :S En ik geloof er ook niet in, dat je gewoon al heeeeelemaal stapelgek op iemand kunt zijn die je nog noooit LIVE gezien/gesproken hebt.
Mja het zal duzz vast toch wel kunnen, want hoor 't best vaak....
en 't boeit me niet zo veel hoe iemand aan z'n vriend(in) komt, als 't maar echte liefde is :)
Wat is er mis mee? Als je gewoon jezelf bent leer je mekaar onwijs goed kennen en let je meer op de binnenkant van iemand, ikzelf heb zo ook meerdere keren iets met een meisje gekregen, alleen omdat ik haar zo goed leerde kennen en die gedachtegang die zij had mij zo goed beviel. En als je dan afspreekt en het dan net zo goed klikt... is het toch top!
ScuL
Artiest ScuL
Op zich is 't wel een aardige ontwikkeling dat 't wat algemener geaccepteerd wordt..

Ik heb zelf ook wel 's wat afspraakjes gehad met meisjes die ik via internet heb ontmoet, paar daarvan vielen tegen maar een paar waren ook erg gezellig.. Aan 1 van die afspraakjes heb ik m'n (inmiddels) ex-vriendin overgehouden.

Wat alleen jammer is tegenwoordig, is dat steeds meer meisjes niet meer durven/willen afspreken via internet met iemand die ze niet kennen omdat ze angstig zijn dat je een gevaarlijke gek bent ofzo die alleen op sex uit is :S Da's toch wel spijtig.
Tja tegenwoordig is een kwart van de relaties begonnen via internet ofsow! Heel ziek, en ik zou ut ook egt nie kunnen!!!
Het is erg makkelijk om mensen te meeten.

LifestyleEn vieze dingen via het net heb ik natuurlijk nog NOOOOOOOOOOOOOOOOOOIT gedaan :devil:
Is nix mis mee hoor, als je tenminste van tevoren wel even een foto ziet, anders kan je nog aardig schrikken. En geloof me, ik spreek uit ervaring :-)

Via msn bijvoorbeeld kan je iemand beter leren kennen, dat heeft ook wel zn voordelen. Ok je ziet iemand niet meteen maar tijdens het stappen ga je toch niet hele gesprekken houden? En dan kunnen ze je net zo goed in de zeik nemen. Trouwens, daar zit ik tijdens het stappen toch niet op te wachten. Tenzij hij natuurlijk heel leuk is...

Maar goed, daten via internet is dus niet voor zielige mensen. Dat blijkt maar weer uit de statistieken :-)
maar hoe weet je dat die andere persoon je niet gewoon zit te fucken?!?
Tsja dat weet je niet, maar persoonlijk heb ik dat nog nooit meegemaakt. Kan me wel voorstellen dat mensen die dat wel hebben ervaren, zoiets hebben van "nooit meer". Maar goed, gewoon om een foto vragen en dan merk je vaak vanzelf wel of hij echt is.
k heb nu alweer een half jaar met me meissie die ik ook via inet heb lere kenne!! Wij zijn nu beide errug happy daar mee. Gewoon afspreken en kijken of t wat word!!! En voordat je afspreekt gaat er ook wel heel veel aan vooraf hoor, spreek nie zomaar met iemand af. Eeerst veel praten via msn ofzo, veel bellen en dan als je denkt dat je dr klaar voor bent spreek je af!!!
Ik heb mijn huidige vriendin ook via internet leren kennen, het leuke is dat je elkaar vrij snel "leert kennen", maar het is wel raar dat als je elkaar nou eenmaal ziet je als het ware toch voor een soort vreemde staat, want je ziet niet hoe iemand kijkt, praat, lacht en beweegt.

Foto lijkt me wel een must, maar als je direct op het uiterlijk af gaat (zoals sommige hopeloze gevallen hier) dan schiet het ook niet op.
'k ga er niet actief naar op zoek. 'k vind het veel leuker om een meid tegen het lijf te lopen op verjaardagen enzo.
Ach ja... je ontmoet nieuwe mensen op inet.. Dus waarom niet je vriend/vriendin..

Ik vind het wel erg triest zoals het er op de TMF chatbox of dergelijke aan toe gaat.. :-S
gheghe, daar heb ik dr dus ook ontmoet he op tmf!! maar dat ging niet zo van: heej ik zoek een meissie blablabla

nee, raakten gewoon aan de praat, en dan msn uit wissele enz enz
de algemene stemming bij de reacties van mensen die het (vaker) hebben gedaan is dus toch "en dan zien we wel of het klikt"... dat geeft bij mij nog steeds een beetje gevoel van wanhopigheid, no offense naar de mensen natuurlijk, maar zo komt het een beetje over bij mij...
Ja dan nog .. er zijn veel mensen die niet gezegend zijn met het uiterlijk van een fotomodel, die moeten toch ook wat :S
Aanspraak op een feest of tijdens het uitgaan krijgen ze vaak toch nie (dan is 't wel logisch dat ze dan een beetje desperaat worden), en vaak zijn dat nie eens onaardige mensen

(btw nou heb ik het niet over dikke Helga's met jampotglazen oid want die komen (gelukkig) ook niet op feesten :D)
maar waar blijft de theorie van de foto dan Scul?? want iedereen zegt eerst foto, dan praten en dan misschien afspreken... wat is het nut van de foto dan??
om te checken of het geen Helga met jampotglazen is :D
hahaha, dus komen we weer terug op wat je net over desperate zei...
hm ja/nee.. lastig verhaal.. ieder zijn visie
't komt erop neer dat niet iedereen 't van zijn uiterlijk moet hebben en internet dan op zich geen gekke manier is om een beetje contact te zoeken op dat gebied imho :)

[alhoewel vrouwen wat dat betreft best wel terughoudend zijn want die worden massaal achterna gezeten door hordes nerds :D]
lol

dus blijf je als minder knappe man alsnog ben de helgas zitten?? :)
neej in dat geval moet je de strijdbijl aangrijpen en een poging wagen denk ik :)
een Helga nooit van mijn leven :D
laatste aanpassing
Heb het 1 x gedaan en dat resulteerde in een relatie van 3 maanden. Achteraf gezien nooit meer, maar toen was het wel ff leuk.
Ik kwam r in de zomer van 2000 tegen
via de chat, zonder bedoelingen.
Heb nou met haar, 2 jaar.
mijn mening; daten via internet is echt niks!
je kunt ze maar beter gewoon tegen t lijf lopen, dan leer je tenminste goed kennen!

moet je ze wel tegen t lijf lopen!! :) :)

is bij mij in ieder geval al gebeurd!!
ik heb niet alle reply's gelezen dus weet niet of het er al staat. maar wat nou als je al wat oduer bent en niet meer uitgaat. dan wordt het al een stuk moeilijker om iemand te vinden. je gaat gewoon elke dag naar je werk en in het weekend en 's avonds chill je met vrienden ofzo. op die manier leer je niet snel nieuwe mensen kennen. dan is het via internet toch gewoon handig om naar een dating site te gaan ofzo. ik vindt het juist wel goed dat dat gebeurt. maar zoals al gezegd is het zijn maar woorden en je ziet ook geen gezichts uitdrukking. maar wat is er mis mee om met iemand af te spreken die je via internet wel aanstaat. ik denk niet dat het veel gebeurd dat mensen via internet afspreken en als ze elkaar zien meteen staan te kussen en met elkaar in bed duiken. er gaat vooraf altijd wel iets aan vooraf en als die persoon je dan nog steeds aanstaat kun je er wel voor gaan.

pe@ce