Partyflock

is dit nog normaal

 
Forumonderwerp · 15724
had gisteren twee lijnen speed gehad en me hart gaat nu nog te keer echt niet meer normaal, wie heeft er nog meer last van ???
kan gebeuren ja dat je paar dagen erna nog een rush krijgt

oplossing? >> niet doen
P-Kay on the roll whehehe ;P
Eng...

Kijk er maar mee uit.
nu nog last van ? ga maar ff snel naar het ziekenhuis .. straks nog een attack

moet je maar niet aan die rommel zitten
Stom stom stom
laatste aanpassing
je moet effies opletten of je hart in zn ritme blijft, dus niet onregelmatig klopt en heel hart bonkt.. als je dat wel hebt, luister dan maar naar godfather
ben jij gek joh, het zit waarschijnlijk in je hoofd,net als dat je het gevoel krijgt dat al je tanden eruitpleuren
E-Waxx 25 augustus 2002 00:19
ben jij gek joh, het zit waarschijnlijk in je hoofd,net als dat je het gevoel krijgt dat al je tanden eruitpleuren

Ik gebruik dan wel geen speed, maar van pillen heb ik dit gevoel ook wel is. Nou had ik laatst een droom dat al me tanden er uitgevallen waren doordat ik drugs gebruikte. Echt vette nachtmerrie was dat zeg. Echt s ochtends kon ik niet geloven dat ik ze allemaal nog had.
Mjah, speed is gewoon rotzooi...
iemand wel es gehoord van 24 uurs pep????? misschien heb je dat gehad daar heb je maar weinig van nodig of je staat een dag lang te stuiteren...Denk dat je gewoon te veel had(als het die pep is')

GreetZz PrAeToRiAn
PrAeToRiAn regelen eens een paar gram van dat spul voor mij dan :)
Heb dat mijn eerste keer gedaan :-S twee dagen lang vaag perfertrine heet t ofzo en neej dat kan ik niet meer regelen en dan had ik t zowieso niet gedaan?!

hey ciao en geluk! Jos
gewoon helemaal niet doen...hoor hier in nijkerk ook verhalen nou dan wil je het niet eens meer (mensen die een weekend lang nie slapen, en maandag op het werk nog zitten te malen) nee dankje
ze reageerd helemaal niet meer ... ff VU bellen
ik ben nog steeds levend en me hard is gelukkig na vandaag weer helemaal normaal.echt ik gebruik nooit meer zo veel in een keer of de speed was te goed want dit heb ik nog nooit gehad
ach jah je gaat er vanzelf een keer onder door...
hihi wat een antwoorden zeg.
kan het nog botter!!!
inderdaad als je er niet tegen dat mensen drugs gebruiken en/of er over discuseren (en het dan niet kan laten om dit soor POEP neer te zetten)
....dan??
Van die troep moet je ook afblijven!! Pep is godver de grootste bende die er bestaat... %-)
Ja lekkere antwoorden idd... :-S

Maar speed blijft wel lang werken.. Als je 1 gram snuift ben je wel 2 dagen wakker.. (ik dan)
Alle drugs is slegt.. maar speed is wel zo dodelijk voor je.. zou er mee kappen!!
wat een antwoorden ? Ach ja .. laat ik het zo zeggen .. ervaring siert de mens... :) en als je dat niet kan hebben ....jammer dan .. niet mijn probleem...

Kan het best hebben dat mensen drugs gebruiken hoor.. maar ik heb zo veel mensen de fout in zien gaan en het vervolgens nog een keer doen ... totdat bijvoorbeeld de linkerarm niet meer werkt .. of een hersenbloeding de doorslag krijgt.. of een hartaanval.... en waarom ? Mensen kunnen zich niet beheersen .. Dan is het godverdomme toch je eigen schuld ?

Heb alle bovenstaande dingen bij andere mensen meegemaakt.. dus SORRY als het zo hard over komt.. maar ik heb geen medelijden met mensen .. en daar word ook niet om gevraagd.. Dus kan je ook een direct antwoord van mij verwachten.
laatste aanpassing
speed moet je idd rustig aan mee doen ik heb ook nachten gehad dat ik 1 hele gram wegsnoof maar de dag erna ben je niet meer te harden (je lichaam dan)

als ik nu een gram speed meeneem dan deel ik ckers 3/4 uit als het niet meer is ik neem gemiddeld zelf maar 4 tot 5 sleuteltoppen op een nacht zodat ik wakker blijf maar ook nog kan slapen als ik er zin in heb

drugs moet de slagroom op je toetje zijn(een extraatje) en niet het toetje zelf
pfffffff.
speed..
echt de ergste troep die ik ken...
heb het een keertje gebruikt, en die smaak ik je keel en neus is gewoon niet te harden....
daarbij voelde ik er niets van, de dag later was ik wel vertieft.
je weet nooit wat je krijgt..
lekker laten staan dus....
speed is echt rotzooi
hahaha, ja leuk he!! heb een keer 2 bommetjes en een lijn genome, en heb 3 n88 niet kunnen slapen! Geen speed meer voor mij!
Mjah ik heb aan alle troep zware hyperventilatie aan over gehouden..

resultaat : thuis zitten te beven en shaken je hart die echt snel gaat niet normaal , naar het ziekenhuis zeggen ze dat je hyperventilatie heb..
ben je zo bang geworden om dood te gaan loop je nu in het dagelijks leven rond van shit straks heb iemand wat in me drinken gedaan etc.etc.. met de bijbehorden hyperventilatie aanvallen dus..

ben al 11 maanden gestopt met drugs en raak geen ene tering meer aan..