Partyflock

MegaRave was super

 
Forumonderwerp · 15697
Ik zit helemaal :S bij rob *hardhousefreak* thuis met een enorme piep in mijn oor, maar het was echt super te gek. Darkraver zetten echt een geweldig, olskool,newskool,hardstyle, hardcore set neer. IK heb vooral gelachuh toen hij brainpower er door gooide met een knetter harde base op de achtergrond.
Maar al goed nu gaan we naar Frequence........:D
Was ckers een superfeest! Totdat om 01.00 de buitenzaal dicht moest. Toen werd iedereen naar binnen gedouwd en toen was ut daar eigenlijk veels te druk. Maarja was een geod feestje dus dat boeit ni zo!
laatste aanpassing
Totdat om 01.00 de buitenzaal dicht moest. Toen werd iedereen naar gedouwd en toen was ut daar eigenlijk veels te druk

daarom ben ik dr nie heengegaan
Ik vond het ook een vet feest :bounce: ik ben lekker uit dak gegaan! Dat het om 1 uur buiten afgelopen was is natuurlijk wel jammer, maar de sfeer was echt geweldig :D Om 1 uur was het binnen natuurlijk hardstikke druk en die vloer was te glad binnen voor mijn nike's :/
whiew....vaaaaaag feessie lekkur wappie :D
neophyte live ruleert :D:P:P
heb wel wat gemist zeker he ? :(:(
Ik zit nu alles na te luisteren op men computer, en alles is iets te moh achtig :/
­[img]http://www.smilies.nl/cry.gif[/img]
gemist...hummm zozeer nie...maar was toch wel gezellig...jammer dat je nie lekker kon stampen na 1uur :(
girl ben je moeder geworden?

:P
laatste aanpassing
2 Kevin: niet huilen lievurd :hug: volgende week als we saampjes naar Hardcore Ressurection gaan halen we de schade wel in :bounce:

Dikke (k)
haha nee t is me lieve nichtje! :)
ja idd aaaaaawwwwwwwwwwwww *koedie koedie koedie*
Was opzekers een geslaagd feessie en de afterparty bij het eerste tankstation die was ook aardig gek.. lekkurr loss!!! :-D

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
ja was echt wel een supergaaf feestje.......zelfs danny vond ut zo gaaf dat hij wou dat hij erbij was :vaag: want hij was er wel een beetje want ja als wij gaan bellen 6x ofzo dan ben je er toch een beetje bij :D
Megarave was een superrr goed feestje, alleen maar kijkers in de zaal. Ha Ha zekers relax!!!

synthetica
we hebben dan ook 3,5 moeten rijden, maar het was zeker de moeite waard!!!!

next: houseqlassics
Buiten was het echt vet:D Maar toen alles naar binnen moest was het idd wel wat minder. Heb me daarboven op een kruk gezet, en wat rondgekeken hoeveel fun iedereen had:) Binnen was neophyte live wel super. Jeroen was ook wel weer door elkaar geloof ik, maar dan is het wel altijd vet live. Die ene plaat van "Je moet je muil houwe" :) Ik verstond alleen nooit wat daarna kwam iets van dat hij in z'n kontgat moest douwen of zoiets????? En i will have that power blijft gewoon een superplaat:D Rotterdam is hard!!!!
buiten was maximaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal:D

binnen was RAGGENNNNNNNNNNNN:D op de dansvloer...alleen men gsm is stukjes peuk bijna in men oog...en zowat gebroken rugg..:S :P

hehe...pffff:D ik wil nog een keeeeeeeeeer:D
Hehehee goed feessie tog?!

nu nog ubervaag natuurlijk...

eg weer lekker sfeertje gister...was weer ff beter :)
Pfffff, was lekkerrrrrr feessie..ben er nog vaag van!!;p

Was ckers de moeite waard (om bijna 600 km voor te rijden), alleen jammer dat ik het buitenfeessie heb moeten missen!! Volgende keer beter..

Sfeertje was optimaal en heb me er uitstekend vermaakt tussen alle fanatiekelingen!:D

2 synthetica-> next: houseqlassics...deze keer rijd jij maestro, Thunderdome doe ik wel weer..
Ja he, dat was zeker een vet feessie!! Goede sfeer, maar dat is eigenlijk altijd wel in de Peppermill!! Promo, Nosferatu en Paul vond ik het vetst!!
Zeker geslaagd feessiej :D
jA jA HET WAS WEER LEKKER
Lekker gestampt en flink gefeest.....
Paul,lady dana, panic en Darkraver hebben er echt wel een feestje van gemaakt... natuurlijk niet te vergeten neophyte....
Volgende keer weer naar rotterdam...moet ik 3 uur voor rijden,maar ja voor een lekker ding doe ik dat wel(en dat zijn ze wel)
Zo zo zo dit is echt een van mijn beste feesten zoniet de beste van mijn levuh. Wat werd er gruwelijk gedraaid zeg, niet normaal gewoon, en dan de kwaliteit van het geluid. Voor het eerst in jaren had ik gewoon weer een piep in mn oren zoals Indian al zei.

Mijn hoogtepunten waren Promo, Rotterdam Terror Corps Live (eindelijk weer eens we gonna blow your mind), Evil Activities, E-noid ofwel Dione en dan de beste man van de avond:

Darkraver

Hij begon met een boel platen neer te leggen en deze allemaal ff 10 seconden te laten horen zodat een kleine mix ontstond, daarna kwam de eerste plaat hoor en het was: Sadomasy & DJ one - Bodymotion waar die echt maistro die lekkere dansplaat in mixde en helemaal liet meelopen. Ik heb elke classic gehoord op 3 o 3 na dan, maar die was niet echt meer nodig om het af te maken.

En nog ff Dana de lucht in prijzen want ik heb maar 2 nummers van haar set gehoord. Ze was namelijk bezig met Control The Universe van 4 Nu-Tek toen ik binnenkwam en Steve zou al bijna opkomen. Dus ik denk vraag maar ff een plaatje aan want misschien heb ze die bij zich, en ja hoor na 4 seconden hoorde ik hem inkomen TNT - Brainwash killer:

YOU GOT TO JUMP OR YOU WILL BE MINE!!!!!!!!!!!

Bijna een verslaggie wat ik hier schrijf maar voor de mensen die het gemist hebben, sorry maar jullie hebben echt wat gemist
ahh wat een zwaaaar ubervaag feest was ut, zwaar oke!! super relaxte sfeer, en wat werd er lekker hard gedraait binnen.!!! Ik heb dus ook van buiten niks of nauwelijks iets gemerkt, ben er alleen even geweest toen we net binnen kwamen en rond gingen lopen voor maten en vriendinnen dus handjes geven en kussen krijgen/geven. zwaar oke dus!!! Maar zoals ik al zei na dat buiten avontuur muntjes halen en naar binnen, tegen 22.45/23.00 uru werd er al echt zwaar heftig gedraait en lekker oppitchen he, echt lekker hard, toen een paar keer naar de classics zaal gelopen, toen draaiden ze speedy j - pull over he, da's mijn nummer kreeg tranen in me ogen, rillingen en een superlekker gevoel stond toen echt verstijfd, deed me denken aan die goeie ouwe tijd. Wel lekker hoor.!!! Heb niet of nauwelijks mensen gezien van PF, want ik ken ook bijna niemand :-P!! Maar heb de rest van de avond/nacht lekker in de hardcore zaal op de 2e verdieping op un kruk gezete bij me beste vriendin en een maat, stampe daar, beneden schreeuwen ze kan ut wat zachter bwhehe, neej hoor gewoon doorgaan met rammuh en rossuh bwehehe hijpalen 4-life!!! Nah omdat er zo heftig gedraait werd in die zaal kreeg je echt zo'n oud "stuiterbal" effect zoals je vroeger op de grote feesten zag. Gewoon lekker samen beuken af en toe pogo'en de sfeer was echt vet goed, geen opstootjes en zo hoort ut ook, alleen hardcore en anders niks(geen vechten dus)!!!!

Maar ik had een donkerblauwe lonsdale blouse aan, spijkerbroek pijpen opgekrult, eerst me haar in een out of the bed look en later me witte lonsdale pet op en kisten aan.

ow vet verslag nu. bwehhehe
Jajajaa eindelijk weer geslape :)
Was zeker wel 1 van me betere feeste dit jaar, super gewoon...
Alleen 110 euro kwijtgeraakt...gelukkig portomennee weer terug :S
Ja white junkie: Dat krijg je van dat gepogo!!!
laatste aanpassing
Megarave was zeker wel relaxed.. damn wat kan die darkraver draaien zeg en Dana ook.. complimenten!!
Megarave was zekers vet. De beste uit de serie van drie indoor/outdoor Megarave.
haha zusje (devillish) gaat ook een keer mee naar een feest hoor, weet niet wat ze gemist heeft al die tijd :)

vond het ook super vet en werd wel lekker gedraaid. op het einde nog effe heel aardig geweest door steve's platentas (darkraver) effe met em mee naar buiten te dragen (ieder een hendel). hij was namelijk zoo moe zei die, haha mafkees die vent. Topfeestje!
laatste aanpassing
Moe?? lui zul je bedoelen!! Toen ie daarna bij mij was was ie zekers niet moe! vraag maar aan *nicky* whahahaha...

maar het was wel echt een top feestje!

Rob,Ilse en Joey BEDANKT!! ook namens Kim!

En voor gisteren ook nog es bedankt! (K)
ik wil weer zo'n feesie :'(...HR kan ik nie heen :'(...brrrr
Was er nie bij:'( wh!
maarjah volgende week: HR!!!!!!!!!:D:P:D:P!!!!
haha brainpower.. dansmaar.. lalala..
dat deden ze bij H4life ook op het laatst dat is echt lachen ja.!!