Partyflock

Wie heeft ook kramp tijdens stampuhhh???

 
Forumonderwerp · 15074
mensuhhh,

ik trok het op gegeven moment niet meer op MSland. ik had zo'n kramp in me linker kuit, was tijdens Marco V. ging helemaal uit me plaat. en toen ineens een pijn jonguhhh ahhhh ik moest jankuhh van de pijn. echt een half uur stil gestaan op de grond gezeten, tegen een hek gestaan ik wist nie wat ik moest doen. me poot kon ik nie meer bewegen.

Een vriend van mij waar ik mee was (wilson) die had ook kramp een paar uur daar voor, in ze boven been.
ik snap het echt niet hoe dat komt. hebben meer mensen dat? en wat er tegen te doen?
zeg niet dat je meer moet oefenen (stampuh dus) want dat doe ik TE VEEL.

groetuhhh
Ik krijg altijd last van onwijze pijn in me rechterheup.. ik zo echt niet weten hoe het komt, het doet wel fokking pijn soms.. VAAAG
Ik heb ook altijd pijn in mijn linkerheup. Denk echt dat er iets kapot aan het gaan is daar binnen.
bij hardliners had ik kramp onder me voeten! aahh errug! en bij qbase in me kuiten maar toen ik ff ging zitten ging het wel weer ovah gelukkig
Ja ja veel voorkomend probleempje toch?!Heb ik ook vaak bij basketballen, ik loop denk ik gewoon op een vage manier, haha! Had het ook op ML, had ook hoge hakken aan, dus....Ben ff gemasseerd daarna in het gras/hooi :S gaan liggen!
Maar 's avonds bij Q-base geen last meer van dankzij mn Sparcotjes en LUNA!!!!! (K)
heh.. vooral daarna heb ik er last van.. dan kan ik haast geen trap meer oplopen.. maar dat komt hoofdzakelijk doordat m'n benen gewoon echt onwijs moe zijn.. spieren oververmoeid enz....
ach ach ach, trok ik t slecht zeg, vlak na dana had ik eg t gevoel dat de helft van mij bij zichzelf dacht: lekkker de tering met dat mysteryland och och, ik naar huis in de auto savonds laat, stap uit de auto, schoot het in allebei me benen :@ grrrr trok t superslecht heb denk ik een kwartier op de grond gezete niet te doen joh
niemand zegt dattie aan de drugs zat toen ie het kreeg.


Ben ik de 1-ige??? ;)
hahahaha knap als je flow da master eenm pil ziert sliken, hahaha t geinige aan deze gozer is dat hij juist zijn pilletje een keer niet moet slikken om als een bezetene door te kenne stampeh hahahah das eg mooi aan die jongen
Geen last van kramp!

Kep getrainde beentjes van het vele stuiteren, stampen, springen, lopen en voetballen :P
Heb naderhand welles kramp gehad als ik in me bed lag:S
2 REMCO1980

Een paar berichten hier heb ik geschreven: Vooral als je wat gebruikt hebt komt het vaker voor..............

Je bent dus niet de enige.

Ik zal het je nog sterker vertellen. Ik heb er alleen maar last van als ik wat heb gebruikt :xtc:
laatste aanpassing
heb geen kramp maar me teen is op een een of andere manier blauw :s, kan gewoon niet eens normaal me schoenen aan trekken :s.

maar ben zaterdag wel hard uit me plaat gegaan :bounce: en daar ging het om :d
Pas als ik in me nest leg na het douchen!!
van kramp heb ik nooit echt last gehad op een feest! maar wat ik de laatste paar feesten wel heb gehad is dat m'n benen zo heel erg gaan trillen, echt shaken en dat houd dan echt niet op, heel irritant!!
Kramp!!! Je kon het zo gek niet verzinnen of ik had er zaterdag wel kramp, mijn kuiten mijn tenen zelfs in mijn buik!! maar ja wat wil je als je 17 uur lang uit je dak aan het gaan bent!!
2 MisterE: Sorry ben ook niet altijd even helder, zaterdag nie geslapen en gister ook nie echt veel door de hitte...;) vandaag hele dag gewerkt enzow. Ik heb het met sommige pillen maar n beetje snats zorgt voor serieuze krampen vooral na het feesten als je nog ff doorgaat.... :p
ik heb ook weleeens krampen.

als je banaan eet gaat het over . zit vitamiene k in is goed voor je spieren.
tegen kramp dan.
nooit gehad, maar wel dat mijn geest wel wil en mijn lichaam niet meer. :)
No Problem Dhr A. de Beuker. Het valt me op dat er hier maar heel weinig over drugs wordt gesproken. Maar ik denk dat het bij vele het geval is.

2 danseresje

Jammer genoeg lust ik geen banaan. Nog een tip voor ander voedsel met veel vitamine k??
Ik kreeg vroeger altijd eerste kwartiertje nadat me pil in had genomen van de zenuwen soort van kramp in me linker grote teen. En da tis echt geen grap. Vraag maar aan Daan hoe ik stond op Trance Energy (jaja stil maar).

Geen last meer van gehad.
altijd de volgende dag:(
Op afgelopen Multigroove, tijdens het laatste uur fooking kramp in mijn linkerbeen en op mysteryland vage kramp in mijn arm, het was voorbij na het drinken van een sinaasappelsappie, overigens wel :xtc:

o ja.. op het einde bij pavo had ik last van maagkramp :(
laatste aanpassing
Hmmz ik heb nooit kramp, weet nie maar ik feest al zo lang, het zal wel een gewoonte worden denk ik, een soort ritme. IK kan me wel herinneren dta ik begin 90 wel vaak kramp had, maar wat ik al gelezen heb veel melkproducten nemen helpt echt goed, doe het nu nog. en bevalt me prima.

Speedy
Hmmz nog even erbij vertellen dat ik op feesten nooit kramp heb, maar als ut feesten afgelopen is wel eens, spieren trekken dan samen enzow, en geeft wel eens krampscheuten nie flex. maja gewoon doorgaan he, altijd rammuh & rossuh.
ik zat ook toen ik die kramp kreeg maar ik kon er echt niet op staan het zat in mijn bijde kuiten maar gelukkig was Mathijs bij mij en die heeft tegen mijn voeten aan gedrukt dat de kramp weg ging, maar ik heb er nu nog wel wat last van als ik bijv trap ga lopen.
Ja heb ik ook vaak pijn in mijn onderrug, en steken in mijn buik, maar dat is maar eventjes :D
Ja ik heb ook vaak kramp. Altijd met voetbal!!Op qlimax had ik ook kramp...ik stond toen gewoon 10 minuten ff te rekken! Daarna was t over eerst nog half uurtje rustig aan doen... en dan kan je weer knallen!!
Zo net op het einde kunnen mijn voeten niet meer, vooral na de set van Rude Awakening at ML. Als ik dan stil blijf dan voel ik de pijn, meestal ga ik dus door met dansen. Rond 11 uur doorgelopen naar Pavo en daar tot 12 uur staan stampen, want dan heb ik dus geen pijn.

Wel 2 dagen last gehad van mijn voeten. Maar als je iets wilt moet je er ook iets voor over hebben.
Heb idd ook vaal last van mijn onderrug aan het eind.............
Hahahahaha!!!!!!!

ja dat ken ik ja,paniek!!!!
als je goeie vrienden bij je hebt,willen ze je vast wel ff masseren...om vervolgens weer samen verder te stampuh....
@HAAKIE

Het klopt het zijn zout te korten die komen door het vocht verlies ( niet op te lossen met alcholische dranken ) Gewoon water drinken en een zout tablet of scoor ergens gewoon DZ-Drop en wat water en het probleem is opgelost !
Bij mij is het juist andersom: als ik kramp heb, dan ga ik stampen!
Als ik kramp heb ga ik lekker aan de kant zitten met wat fris totdat het over is.
rekken moetje!!!
als je in je kuit kramp hebt! ga je je been naar achteren doen en strech 1...2....3.. 8 tellen LOL
in je boven been been naar voren teen omhoog en strech 1...2.... tot 8 !!


succes
;)
1x kramp op feest was op Awa festival dit jaar, bij Rush, waren net 10 minuten daar, ik had 3 kwartier daarvoor 3 gebakken eitjes naar binnen geschoven, die ik tijdens Rush onverteerd mn darmen in stampten... toen had ik wel kramp ja :)
was ook de eerste x dat ik op een eco toilet heb gescheten en ook de eerste x dat ik op een feest heb gescheten :)

ik heb na feesten als ik slaap wel vaak kramp in mn kuit
beetje laate reactie i know...maar ik heb elke x dat me rechter duim vast schiet, en 1x gehad dat me hele been vast sloeg!
Ik heb ook wel eens LAST, pijn in me POOT in 1 keer, maar das over binnen 5min ofzo
hehehehe jah heb ik een keer gehad op misteryland 2001

ik stond daar te stampen krijg ik kramp in mijn rechterkuid (net zo verrot)ik was toen daarna aan het rekken krijg ik kramp aan de voor kant van mijn rechterbeen:S ik dat weer rekken krijg ik in alle 2de kuiten tergelijkertijd kramp ik val daar op de dansvloer neem allemaal gasten komen op me af en vragen wat heb jij dan ik zo KRAMP GVD help dan met rekken ga je rekken sta je op je tenen was geen beweging in te krijgen ik heb de hele week met gigantische spierpijn in mijn poten rond gestrompeld
Khad zelufsss spierpijn in MU rug van ur Beuqen :S

geen kramp ,want daar had ik geen tijd voor :P
Alleen als ik ephedra neem, anders niet... Maar heb over het algemeen meer last van mn rug.
Ben je net ff vaag aan het dansen , sta je op je tenen.
Krijgie toch last van je kuiten.
Bijna altijd last van of ik nu gebruik of nie.

misschien ook wel goed voor je , hou je tenminste je pauze.
aah ik kreeg laatst kramp in mn teen en in mn kuiten.. maar dan gewoon even ontspannen .. en toen was het weg dus kon ik weer mooi doorbeuqen
Heb het altijd in het begin maar als ik dan 2 of meer :xtc: op heb gaat het wel weer.
Vorig jaar echt vaak gehad, nu nooit meer.

Wel altijd me onderrug.