Partyflock

Oorring help!

 
Forumonderwerp · 14871
Okeej,ik heb dus een ring in mijn oor met een balletje ergens in het midden.De piercer heeft hem erin gedaan,en mijn nichtje zei dat ik aan het balletje moet draaien om hem los te krijgen,maar dat lukt niet echt,weet iemand hoe ik hem los krijg?

Zo ziet ie eruit:

­[IMG]www.piercingworld.nl/Pics/ringnstzklbalpi1.jpg[/IMG]
Ja die krijg je er zelf niet uit als het een echte piercing is!
Die moet je los laten maken door die vent!

Ik had dat ook met mijn navel piercing die kreeg ik er zelf ook nie uit!
Minder,moet je ervoor betalen als je je piercing laat verwisselen denk je?Ik heb zelf al een andere.Ken dat ook bij een juwelier of niet?
laatste aanpassing
nee normaal is het gratis ze zetten er zelfs die andere voor je in! Ten minste dat was bij mij zo!
Okee weet ik dat ook weer thank you!
3 mogelijkheden:

1. draaien
2. balletje terug trekken (dus op het ringetje schuiven
3. naar de slotenmaker ;)
Uhm die eerste 2 opties lukken niet,das juist zo klote,tzal die laatste wel worden maar dan wel naar de piercer hehe
aaaah kut mop, ken je mijn mooi oorbelletjes nie in doen. kus
nfee, ze ken niet tege geluid in dr oor, he liefie? whehehe
ik had zo'n ding eerst ook in mijn navel
dat bolletje hebben ze erin geklikt die die kan je er tussenuit trekken...
aan 1 kant zit een schuine kant da zo in het bolletje is geklikt)
succes
laatste aanpassing
Ik heb er aan zitten trekken en mijn moeder heeft het ook geprobeerd maar r zit geen beweging in.Kblijf proberen maar anders ga ik naar die tattooshop terug hoor.
Als het goed is moet je dat balletje los kunnen draaien hoor, om m te verwisselen.

Maar goed, ik krijg mijn tongpiercing dr zelf ook niet uit :s die dingen zitten veels te stevig vast hehehe
laatste aanpassing
Ja,maar ik heb al zitten draaien en eraan zitten trekken,het lukt me niet :( Die tongpiercing kreeg ik in het begin niet vastgedraaid want ik moest iedere dag controleren oftie wel vast genoeg zat,maar me tong was zo dik dus t lukte niet.Maar nu heb ik m zo strak aangedraaid zitten dat ie niet meer los gaat en dat ik m dus niet meer doorslik(ja is 2x gebeurd!)haha.
Je moet het ringetje iets uit elkaar trekken en dan kan het balletje er als het goed is gewoon tussenuit getrokken worden. Ik had ooke s zon ding in mn navel..
laatste aanpassing
Ja mijn moeder was bij de juwelier en toen zag ze toevallig zown ringetje en toen heeft ze gevraagd hoe het uit elkaar moet,hij moet inderdaad uit elkaar getrokken worden en dan schijnt t balletje ertussen uit te vallen.Maar aangezien t mij niet lukt en de rest te grote vingers heeft,gaan we het met 2 kleine tangetjes proberen.This Will Be Continued..........
HAHAHHA heel veel suc6 tis heel makkelijk :P
en is je oor al uitgescheurd ? ;)
whehehe krijg je hem er niet uit? Verbaast me aangezien het heel makkelijk is. Balletje kan je er met een beetje kracht zo uitdrukken. Misschien een uurtje een rood oortje, maar das toch niet erg :P

Je moet hem er ook niet uit trekken, maar uit duwen.
laatste aanpassing
Nou,zelfs met 2 tangetjes lukt het niet.Het is chirurgisch staal dus dat krijg je niet gebogen.Ik ga binnenkort maar terug naar die piercer,wat een hel!!!
ik had er eerst ook zo een in mijn wenkbrauw je kan het best een punt tanketje pakken die ertussen zetten en rustig open klapen dan valt het baletje er zo tussen uit
sterkte
laatste aanpassing
gewoon ff naar de piercingshop gaan, bij mij was het geen probleem dat ik al een andere had en een in mijn navel, beetje service en klanditie.
laatste aanpassing
Nee je moet m los draaien en dan beetje uit elkaar trekken dan valt t balletje dr uit krijg je m nie los moeje harder draaien gaat beetje stroef als je m er al n tijdje in heb zitten