Partyflock

HardCore Komt Sneller Terug Dan jE Denkt

 
Forumonderwerp · 14273
De HardCore sene komt sneller terug dan ik dacht. kijk nu naar de hardhouse. het gaat steeds weer harder en duister! dit gaat weer de goeie kant op...!!!!!!!!!!

Sjonnie K
2 hardcorespookje...
Das kassie 1 van me beste vrienden....
Lady vana>>> Doe hem de groeten... (hij was laatst mee naar 6 flags :D )

Damien>>> Idd... Klein en underground is zekers beter...
Ehhh mensen soms beetje dolende hier met uitingen als 'undergound' bestaat niet :bloos: enne nu'sneller terug als ik dacht'?!
Whahaha 'k vind dan ook (heel arrogant:p) persoonlijk dat sommige (mainstream) mensen, nie xo moeten denken:)...
Whahaha no offense hoor!:)


Maaarre... dit gaaat weer de slechte kant op!!!!! (met de 'scene') heb'k xo et idee...:(
laatste aanpassing
Er moet toch nog veel veranderen wil je de sfeer terug krijgen die er tot +- '97 was.
laat al die hardhousers maar lekker naar trance gaan ofzo , en laat ze de hardcore met rust laten voor ze het weer gaan verpesten
laatste aanpassing
het gaat er toch om wat jouw muziek is?? dus toch niet of iets terugkomt:S:S ja misschien komen er dan wel weer meer platen en grote feesten maar ja klein is ook super en dan heb je tenminste echte liefhebbers daarzo vind ik dan he. en platen vind je zo ie zo wel want dan weet je na verloop van tijd wel waar je die moet halen. het zou mij niet zoveel boeien of er veel mensen zijn die dezelfde muziek als mij luisteren als ik het zelf maar top vind!:D:D
gaat dus weer de commerciele kant op met hardcore,
strx weer al die koters met kale koppies en ausies aan :S
Ik ben het eens met Nosfera7u: weg met die rechterhandjes, want ik neem aan dat je daar een heel eind op doelt. Vroeger was echt vet relaxed!
Klopt ja, zo stond die vergelijking ooit in Thunder Magazine. En mijn mening hierover heb ik al 100 keer gegeven geloof ik, hardcore is nooit weggeweest, wel heel klein, maar wordt nu weer wat groter, wat sommige mensen geen goede zaak vinden, maar ik persoonlijk wel eigenlijk... hardcore heeft op dit moment een grote instroom uit de hardstyle, omdat deze stijl ook behoorlijk hard is en zelfs veel hardcore samples gebruikt.
wrom roepen altijd van die sjonnies tot hardcore terug komt enzo jesus!

tot mensen er nog op in gaan

*zucht*
Kvind het eigenlijk wel goed zo...
gold> neej lekker origineel zijn ze! sjees oude hardcore nummer rippen en z`n @#$^#!@^nummer er van maken damn!
Dat die samples orgineel zijn of die nummers goed hoor je mij ook niet zeggen, ik zeg alleen maar dat voor veel mensen die nu staan te stampen op hardstyle sets van Dana, Technoboy en Pavo de overstap naar de wat meer MOH-achtige hardcore niet zo heel groot is...
2 Mr. Hat ---> Onder andere ja. Laat gabber weer gabber worden in de betekenis van het woord!!!!

2 HardcoreFM ---> Ja tuurlijk ...Hardhousers verpesten de Hardcore scene, denk ffe na voordat je wat zegt. Hardcore is verpest door :

1. Verkeerde promotie --> Hardcore had nooit op TMF mogen komen, als ik alleen al aan het programma Hakkuh moet denken ga ik over mun nek :kots:

2. Hooligans die gaan lopen rellen op Gabber feesten :kots:

3. Nazi's :kots:

4. Zijn eigen succes!

Onder de Hardhousers lopen veel Gabbers die naar die feesten gaan omdat de sfeer er 100x beter is.
Ik ben zelf heel veel naar gabberfeesten geweest.
Totdat de sfeer op een heel laag punt kwam.
Ben toen alleen nog maar naar Club-X gegaan. Want daar snapte ze het nog wel!!!! Totdat ze ook die tent sloten :(
Toen kwam er op eens Hardhouse, ook super lekkere stamp muziek en een goeie sfeer op feesten :D

Ik ga echt wel naar Thunderdome, ben benieuwd hoe dat feest wordt.
laatste aanpassing
ik ga nu meer naar hardhouse feesten toe omdat daar weing nazi's rond lopen!!!! en dat is niet omdat ik een overloper ben!!! maar omdat ik het feesten niet kan laten!!! het zit in mijn bloed!!!! ik vind het heerlijk om lekker te stampen, en gelukkig wordt de hardhouse steeds harder en harder!!! al vind ik wel dat hardhouse niet in de schaduw kan staan van de hardcore!!!
ik hoop dat ik ooit nog een keer die goeie ouwe sfeer mag meemaken!! heb der iniedergeval heeeeeel veel voor over!!! dusssss daarom lijkt het me geweldig dat de echte diehards van vroeger naar Thunderdome komen in Aussie!!!:D
laatste aanpassing
Nosfera7u en housepauzinnetje hebben helemaal gelijk....

Ik vind het een beetje dom om op de zogenaamde "overlopers" en op "hardhousers" af te geven.
Terwijl de HC-scene nog steeds verpest is en word door nare nazi-mannetjes. Als die neppers nou eens worden aangepakt...

Ik heb er op FFWD weer genoeg zijn rondlopen met hun rechterhand omhoog, en buitenlanders uitschelden :kots:
hahaha nazi's op gabberfeesten...goeie...echte nazi's gaan naar oi feesten/rock enzo niet naar hardcore, het is gewoon mode geworden.

Laat hardcore gewoon zoals het nu is, iedereen uit de scene kent elkaar net zoals het vroeger in de beginperiode was en dat moeten we hebben vind ik.
2 nosfera7u; ik bedoelde niet dat hardhousers het verpest hebben vroeger. Trouwens, zo'n oude gabber, ben ik dus ook, ik kwam vroeger al, nu nog. Met hardhousers bedoelde ik mensen die vroeger into hardcore waren , daarna gingen trancen en nu hardhousen en straks weer hardcore zeker, de meelopers dus.

Laat die aub oprotten.

Sfeer op hardhouse beter? laatste 1,5 jaar supersfeer op hardcore feesten geen problemen. op Qlub tempo's en dergelijke heb ik meer problemen.

met die 4 punten ben ik het eens. Die neonazi's krijgen ook iedere keer weer klappen (iig in omgeving a'dam)die moeten ook oprotten, net als die voetbal supps, als je wil knokken om voetbal doe t bij t stadion.

tsja over de promotie, dan kom je weer in het "commercieel" gebied terecht, en dat gaat nu juist weer gebeuren ben ik bang voor, en dat hoeft niet voor mij
laatste aanpassing
Zo underground vind ik wel relaxt!!

2 Noizefucker: hoe lang luister jij al geen hardcore meer? Als je de dingen hoort die nu populair zijn onder de hardcore fans(bv. Armeggedon project, Catscan, 3rd Movement etc.) dan kom jij niet echt meer uitgemolken samples tegen zoals 4 jaar geleden het geval was. En geloof me het komt ook weer een beetje terug. Binnenkort weer 2 grote hardcore feesten en een stuk of 10 kleine. Het worden er langzaam maar zeker weer steeds meer. Ok, het zal niet terugkomen zoals we het ooit gekent hebben, maar het wordt steeds groter.
2 Thom-ass: als je wilt kan je elke week naar een hardcore feestje, geen probleem hoor, goed zoeken, die kleine feestjes (200-300 man) zijn over het algemeen heel relaxed
Waneer je zegt dat Hardstyle zal groeien tot de nieuwe gabbermuziek, I hope so :)
Ja Thom-ass, vertel Noizefucker maar es ff hoe het er voor staat tegenwoordig :p
Laat de hardcore-scene maar zo blijven als hij nu is. Iedereen kent elkaar en de sfeer is de laarste tijd ook goed.
Sommige Hardstyle staat enorm dicht bij Hardcore... down eens een paar nummertjes van Richy B, een hardstyle producer. Deze nummers zoud nog makkelijk mee kunnen draaien in een paar hardcore setjes (begin van een setje ofzow) en zijn harder dan sommige MoH-records nrs.

Op deze manier zie je dat sommige hardcore en harsdstyle dus niet veel verschilt, en daarom gaan mensen de overstap naar Hardcore naar Hardstyle maken, of juist van andersom... no problems toch?
Ag toen ik 13 jaar was vond ik happy hardcore wat op TMF verscheen ook leuk :$

Nu had ik eerst de voorkeur voor hardstyle, maar ben ik al een hele tijd gelee "overgestapt" op hardcore, omdat ik dat toch leuker vind.

Ben dr langzaam ingerold :)
noem mij een zwabber maar toen ik een jaar of 4 geleden mensen op een groot gabberfeest de hitler groet heb zien doen ben ik er nooit meer geweest.
en wat zie ik tot mij verbazing de gabbers gaan zich kleden als skinheads met hun witte veters en bretels en weet ik veel en maar klagen dat ze geen nazi's zijn nou trek dan andere kleren aan.
ik zie dan wel steeds meer mensen die zeggen dat ze gabber zijn dus groter word het wel maar als ze zich zo gaan kleden hoef je er volgens mij niet echt gelukkig voor te zijn.
ga pas weer naar een gabberfeest als dat holland geroep en de nazikleding weg zijn en de goede sfeer als ik toen meemaakte op gabberfeesten terug is nu ben ik veel te huiverig om eens een kijkje te nemen om dat ik niet met dat soort gasten wil bijhoren.
mensen die zeggen dat de kleding niks zegt of dat je een nazi bent kan ik zeggen trek eens wat anders aan dan geloof ik je
1) Ik draag normale kleren :)

2) Het is niet het holland geroep, waar ik me aan erger. Gabber is een 'hollandse' muziekstroming dus jah... alleen wel jammer dat sommige 'mensen' dit niet zo opvatten en het nodig vinden er fascistische bewegingen bij te maken...
2Psychosis 13 augustus 2002 17:55
1) Ik draag normale kleren

2) Het is niet het holland geroep, waar ik me aan erger. Gabber is een 'hollandse' muziekstroming dus jah... alleen wel jammer dat sommige 'mensen' dit niet zo opvatten en het nodig vinden er fascistische bewegingen bij te maken...

helemaal mee eens... in holland is de hardcore geboren :D als iedereen holland roept roep ik hardcore :D HOLLAND HARDCORE enneh hardcore sneller terugkomen dan je denkt :S ... hzm ik hield voor de zwabbertijd van hardcore en nu nog :D hardcore gaat nooit dood :p:)
laatste aanpassing
Thunderdome in aus.........heb f... zin :D
vind t jammer om te zien hoe een aantal mensen hier tegen elkaar doen want iedereen houd hier in dit topic van dezelfde muziek en toch weer zuigen en zeiken:(
word er soms een beetje moe van maar dat 8erwege gelaten.

gabber is naar mijn idee wel lekker zo
-geen gezeik dat er weer gastjes komen die ineens t gabber gevoel krijgen.
-het ons kent ons gevoel
-de feesten mogen iets groter en vaker maar overdreven hoeft t van mij ook niet.

ik feest toch wel of t nu groot of niet groot of t nu bekend is of underground t BOEIT ME!!!!:D
laatste aanpassing
Van mij mag de hardcorescene ook wel zo blijfen zoals die nu is...Der is echt wel een hele grote groep die alle grote en kleine feestjes afgaat, ook in het buitenland...Vind het wel rielekst zo lekker veel bekende overal...
Laat ons gewoon ons eigen feessie houwen weet je. Weet je wat het is: Neophyte leeft... en jezus BEEFT !!!
Ik ging eigenlijk wel altijd voor de grote massale feesten.

Maar kleine feesten als Mania (R.I.P.) zijn ook zeker kicken.
bla-> mania r.i.p.????
die gaat nooit weg!
enne vind ook jammer dat iedereen die kleding draagt maar k ga er altijd mooi tegen in! en draag altijd me eige kleding! liefste in het wit!
maar jammer dat ze op de grotere party,s nie meer zo goed draaie als eerder! en heb vet respeckt voor luitjes die nog in aussie,s lope! vind dat altijd wel cool! zag vrijdag in zwolle nog een meisje staan hakke op de dansvloer in een aussie! vet gaaf!
Blijf trouw in waar je gelooft.

Lees de laatste van die hele vage verhalen van mensen die nu ineens beweren dat ze 100% hardcore zijn??? Kan het haast niet geloven, maar goed we zullen zien wie we nog tegenkomen na 12 oktober.

Repect voor de echte.
2 Noppie>> hoezo? wat bedoel je precies?
mania rip???????????

beesb? mania leeft als nooit tevoor :D
Euhh laat maar al te veel gezegd....
bla weet meer al ons...vertel, vertel.

btw. laat hardcore maar gewoon zoals het nu is.
heb het goed naar mijn zin.
ik moet zeggen die feestjes van u.t.o.p.i.a zijn ook wel kikken!! Jammer dat het oldstyle feestjes zijn. Enja stil staan is achteruit gang
­[img]http://home.student.utwente.nl/b.kampschreur/deathwish.gif[/img]
laatste aanpassing
2 Liezl: Ik bedoel dat er straks op 12 oktober een heleboel gasten zijn die normaal gesproken daar niet thuis horen, maar omdat dit toch wel een speciaal feest is gaan ze toch om zo niets te missen. Gasten die absoluut geen band hebben met de scene, vroeger niet en nu niet.
2 Snuggle--> zie pagina 1 van deze topic!!!
2 noppie: daar ben ik dus ook bang voor. Dan vinden ze t niks ofzo en is ons feest naar de knoppen
ja een groep zwabbers zul je terug zien komen op thunderdome .maarja de echte lievhebbers kennnen elkaar . ik heb weer zin in hardcore ressurection!!!!!!!!!!!:bounce:
2 bla: je bedoelt toch niet ECHT dat Mania R.I.P. he!!?? :(