Partyflock

help

 
haha het zal wel heel dom klinken maar jullie moeten me echt ff helpen en ik denk dat jullie wel zo tof zij want heb nou 2 feesten meegemaakt trance enregy en hard bass en ga vrijdag naar hardcore 4life en heb gemerkt dat jullie party luitjes hele relaxe mensen zijn. (beters) maar wat wou vragen ik pas net internet en kwam al snel op deze site maar snap er nog niet zo veel van . zoals hoe kan ik een foto bij mijn naam zetten en wat precies een meeting is??? ja het zal wel dom zijn maar ja wie weet krijg ik antwoord is toch weer mooi mee genomen. nou mensen alvast bedankt en ik hoop jullie een x te zien op al die mooie feesten die nog voor ons liggen . laterzzzzzzzz xxx partybarbie
voor wat een meeting is, moet je ff hieroh kijken:

index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=1354

l@ter!
Nou als je links op aanpassen klikt, en dan bij Profiel plaatje (URL) het adres van een plaatje invult en op aanpassen klikken.

Enne en meeting, dan komen er wat mensen vna PartyFlock bij eklaar geven elkaar een handje of een (K) of beide en gaan een btje staan praten en dat soort dingen. Kom maar eens kijken met H4L, 01.00 achter de dj in de main area.