Partyflock

lullig of nie????

 
Ja, wat is het vrhaal... word aangenomen bij een bedrijf als office assistant.. had rechtstreeks gesolliciteerd maar moest via t uitzendbureau beginnen maar zou dan snel een vast contract worden. Maar nu hoorde ik vanmiddag off the record dat de vestiging over drie maanden misschien wel dicht gaat... nou, dat vind ik ds lullig want dat zou betekenen dat ik over drie maanden weer op straat sta terwijl ik tog duidelijk had gezegt dat ik een vaste baan wou waar ik een paar jaar kon blijven zodat ik een huis enzow kon huren e.d. Lekker is dat.. tog?? dat moes ik ff kwijt tussen alle miss verkiezingen en vervelende computermensen!!
is knap lullig ja, je kan wel mijn assistent o pschool worden. Kan je m`n toetsen maken
t gaat vast goedkomen meis.....maar t is wel lullig ja!
ja... maar had al bedacht... ze hebben ook andere vestigingen en dan ga ik zwaar onmisbaar worden en dan kan ik misschien wel doorstromen naar een andere vestiging...
enne.. toetsen maken op school?? wat bied je? en wat voor school doe je? moet je wel met een leuke aanbieding komen hoor, want ik haat school!!!
HBo Logistiek en dan mag je m`n engels duits en computer toetsen doen. En wat je er voor krijgt moet ik nog ff over na denken.
leuk is anders
tsss da's eg wel lullig...hadden ze je dat niet ff eerder kunnen zeggen!!!
nouw, lekker is dat .... ben je mooi klaar mee !

we duimen voor je !

kusje
ja veel sterkte -
Scheetje, je vertelde dat je bij een phoon compagnie ging werken, dat is zeker ook niks geworden ? Balen ..

Ik heb een optie
.....
tja,....... je loopt een beetje achter ...
maakt niet uit !!
ik heb maanden bij een phooncompany gewerkt... ben daar juist weg!! gekkie :-P... maar wel lief (L)
jah dat sukzzzzz suc6!!