Partyflock

Mening Qbase Classics

 
Forumonderwerp · 13100
Nah ff een discussie openen over Qbase afeglopen nacht. Chan (lady shana) en ik zijn het er namelijk niet over eens..

Chan:Vet suf!!!In het begin was het leuk, maar kreeg een vette zittrip. Muziek was minder.Paar nummers vet das alles..

Sjak: Nah ik vond het wel een zwaar geslaagde avond.Vond de sfeer vet goed en heb me wel vermaakt :P Nah muziek is idd niet mijn ding ook, maar dat weet ik dan voor de volgende keer..

Magoed Chan had dus een kutavond en ikke niet HAHAHAHHA
ik vond het wel wat weghebben van de 91-92 feesten in de fun!! en de laatste paar platen waren lekker!!
Ik vond het wel geslaagd, maar dat kwam denk ik ook een beetje door de :xtc: :bloos:...
Ik ging alleen op :bier:
En ik heb Mr Housepinda stamples gegeven. ;p
laatste aanpassing
Hey Krankheimer, leuk je ontmoet te hebben...

Ik vind je in het echt een stuk vager dan op het forum... ;)

En toch denk ik dat de dampen brandbaar zijn *hands on hips*

Op DV ga ik ook alleen op *wijst naar boven voor de smiley*...

Franka zat me de hele tijd ermee te pesten *snik*
Ik heb het egt VET VET VET VET VET naar me zin gehad!!! Ik was 5 weken niet wezen stampen en bne GRUWELIJK uit mijn naad gegaan... thanx ook aan bovenstaande poster ;-)

Ik vind bass D en King Matthew egt gruwelijk... Jammer dat er aan t einde een Qbasertje kwam zeuren dat t minder moest want t was geen hardcorefeest maar classics... nou, hardcore is tog ook al bijna classics? ;-)

Gizmo opende veel te rustig na het gebeuk van de heren dus dat was wel ff dompertje maar later ging hij ook aardig tekeer... In de talentroom waren 2 jongens aan t draaien en die waren ook VET aan t beuken!
Jammer genoeg was er een spelbrekertje bij ons en moesten we naar huis wegens hypochonderpraktijken dus ik heb Buzz Fuzz gemist...

Alleen die eerste DJ mogen ze schrappen... dat vind ik zo'n sukkel.... Blegh! hij draait egt kutmuziek!
whehe ;) (K) fairyteel..
tja ach die hypochonder-aars..zoek de mensen uit met wie je kan feesten, ik kan het mijzelf niet voorstellen dat als IK me kut voel anderen eronder moeten lijden..echt minder is dat!

maar was ckerz geslaagd!
ach...­ je went eraan...­ t gebeurt wel vaker....­ maarja, ik ga volgende keer lekker met de trein, of met jou mee!!!! hahahaha ok?
von t zekers geslaagd, muziek was ok in t begin, later meer beuQen :P
meeting was ook erg geslaagd redelijk wat pf'rs ontmoet, damn krankheimer jij bent echt Krank im kopf :devil: (positieve manier) :p

Hey fairytale weet je nou nog wie ik ben? :D
anyways, volgende classics meschien wel weer heen, altijd leuk om iemand op een paaltje te zien gaan aan t einde :devil: (kidding vip ;) )
Fairytale, dat 'Qbasertje' was ik :)

Enneh, vond het niet erg dat BD & KM op het einde van hun set even wat hardere plaatjes draaiden, maar het ging nét even te ver en duurde te lang.. Dus even een tandje terug :)

Enneh, VipTweak, we moeten nog even babbelen.. Weet je wat zo'n paaltje kost? Schade zal op jou verhaald worden... (just kiddin' dude :P, hoop dat je niet veel schade aan je auto hebt :))
Die muziek was super !!!!
Eindelijk een x een avond met alleen classics op een paar hardstyle nrs na ( zou eigenlijk wel verboden moeten worden )
Ik heb zoveel classics gehoord die door veel DJ's niet gedraaid worden.­ Het was echt de oude sound!!!!! Zo moet er op Oldschool feesten gedraaid worden en NIET anders!!!
De sfeer was ook zeer goed!!!!
Ik von het ook kut muziek :S
Heel af en toe een goed nummertje en de laatste 2 nummer waren vet!!

Sfeer von ik ook heel anders ( beetje vaag )
Ik krijg de indruk dat de mensen die het (netjes gezegd) minder vonden verw8 zouden hebben dat er ondanks het thema Qlassics toch voornamelijk (het meer toegankelijke) hardstyle zou worden gedraaid.­ Waar ze dit idee vandaan halen weet ik niet.­ Misschien dat ze datzelfde verw88 als Frans Bauer in de Hemkade op zou treden?!
Vond het op het moment dat ik er was KUT!
Maar achteraf gezien was het wel leuk.
Muziek was in principe wel oke maar op dat moment vond ik er geen reet aan. Al die nummers ook te veel op oldstyle feestjes gehoord misschien.
Maaaaar het laatste half uur (vooral laatste 2 nummers) was het wel cool :)
Ging er naartoe met de verwachting toch wel wat hardcore te gaan horen ;)

Paul Jay opende rustig, maar best goed
Bass D & King Matthew draaide een goeie set, aan het einde werd het steeds harder en ik kreeg de gedachte dat het best hard zou worden deze avond.
Gizmo...tjah..alles zakte in elkaar, wel heel oude classics :P, niet erg voor even, maar in het 2de uur had het wel wat meer gemogen :P Vond de draaikunsten ook niet echt top.
Buzz Fuzz zette een goeie set neer, en het laatste half uur..gruwelijk :) :)

Tijdens Gizmo werd er overigens heel lekker gedraaid in de Talent Room, maar het was echt veels te warm om daar lang in te blijven.
Al met al toch een geslaagd feestje, goeie sfeer en heel warm :P
laatste aanpassing
Ik vond het die tijd dat ik er was heel afwisselend. Het ene moment kon ik echt gruwelijk :bounce: en het volgende dacht ik "jezus wat een kutmuziek" maar ik was fairy's op o zo'n mooie wijze beschreven "hypochonderaar: want zoals mijn topicje al beschreef werd ik weer eens ziek... dat was eg klote want ik had eg wel nog heeeel lang willen blijven.

2 Fairy> ok bij deze dan ga jij de volgende x lekker met de trein....!!!!!!
Ik vond de muziek maar tegenvallen!! Af en toe wat goeie nummers, maar meer niet.­
2 confuzer, het was ook wel erg grappig :D:D:D

(K)
er kwam af en toe een slaapnummertje langs, maar ik leefde weer op als er een oud hardstyle nummertje voorbij kwam

sfeer was erg goed en dat je buiten kon zitten vond ik erg fris en fruitig
Ik snap niet waarom iedereen loopt te mauwen dat de muziek niet hard genoeg was. Het was "classics". Dat was eigelijk ook waarvoor ik kwam. En er werden ook bijna alleen maar classics gedraait. Geweldig !! :)
Confuzer 29 juli 2002 10:16
Hey Krankheimer, leuk je ontmoet te hebben...

Ik vind je in het echt een stuk vager dan op het forum...

En toch denk ik dat de dampen brandbaar zijn *hands on hips*
------------------------------------------
Insgelijk MeJonge....
Mwah, whehehe, ik eed nog zo mijn best om ze normaal mogelijk over te komen :-P.
ik ws deze keer wat aan de serieuse/rustige kant. ik denk, laat ik eindelijk weer eens PFérs ontmoeten. heb wel eens gehad dat ik daar gewoon te vaag voor was. ik was toen ook nuchter.

maar ik vond het ook vet cewl om iedeeen van PF te ontmoeten whehe, HeH Fairytaile ;-)
laatste aanpassing
Classics sucks big time, ze zullen mij er niet meer zien.­ Heb me wel erg goed vermaakt, maar zeker niet door de muziek.­
Ja he..? Werden alleen maar classics gedraaid de hele nacht.. Hadden ze dat niet ff kunnen zeggen ofzo.... :vaag:Vond persoonlijk de muziek erg goed, een keertje niet (alleen maar) de bekende classics, niet 20 keer dezelfde nummers op een avond.. Kan alleen herinneren dat First Rebirth twee keer werd gedraaid.. Nou, dat mag wel hoor :D
er zijn een hoop nummers 2 soms 3 keer gedraait.­ waarvan 1 keer zelfs is gebeurt dan buz fuzz iets presies het zelfde mixte als Bass-d % king matthew
Krank heeft helemaal gelijk.­ Heb een aantal nummers ook meerdere malen gehoord.­ Een ramp was het niet, maar het viel wel op.­
ik zelf vind het ook geen ramp.­ dat kan je bijna altijd verwachten bij oldsyle party's.­
begon al te twijfelen of t aan mij lag........maar ik was dus niet de enige die t is opgevallen:D
Beetje offtopic, maaruhm:
Waarom.. waarom draait nu helemaal niemand "Sixpack - Drunken piece of shit"
Een geweldige classic die NIEMAND draait. Had hem wel verwacht van BuzzFuzz. :/
laatste aanpassing
ja, daar heb je gelijk in,maar ander zijds kan je dat van zoveel nummers zeggen.­whehehhe
Dat is ook zo. Ben een echte Hollander, altijd wat te zeiken ;)
laatste aanpassing
ach, iets kritiseren is goed.­ Das een teken dat je er aandacht hebt besteedt.­


Kritiek kan een ander ook beter maken in iets.­
laatste aanpassing
Hahhaha ik lach me hier rot achter mn pc'tje! TB, Mr.­Hat en Obi slaan de spijker op de kop.­ Hoe kunnen mensen nu zo dom zijn om naar een feest te gaan dat notabene Q-Base Qlassics heet en dan gaan zeuern over de mzuiek, dat er te weinig hardstyle werd gedraaid en het meeste onbekende platen waren?

Sjit he, house is al een stukkie ouder dan de meesten van jullie denken schijnbaar, en logisch toch dat er op een classics-feest juist ook platen werden gedraaid van begin jaren '90? Kijk dat jullie willen feesten begrijp ik, maar ga dan niet naar een classicsfeest als je niet begrijpt wat dat inhoudt.­ Steeds weer een avondje wat anders, da's toch juist de bedoeling van Q-Base?

Ik baalde el wel van dat ik door dat gedoe met mn auto niet kon komen, want ik weet zeker dat ik me wel geamuseerd zou hebben, ff terug in de "­goeie ouwe tijd"­ (wat klinkt dat altijd erg, net of ik zo'n breiende bejaarde ben die de hele dag achter de geraniums zit te denken aan tijden toen ze nog jong, mooi en niet-verrimpeld was!)!!!
hardstyle, bah whehehehe
oldstyle, Yeah
Wat een gezeik inderdaad.­
Als je niet van oude classics houdt blijf dan thuis.­Oldstyle is meer dan alleen beuken.­
Ik ben zelf best wel oldstyle-freak , en de muziek was gewoon top!
Het viel me daar al op dat iedereeen alleen de hitjes wou horen , op pullover gaat iedereen uit z'n dak , op de echt goede platen geen reactie....­


....­beetje jammer.­
ik heb me echt op elke plaat vermaakt whehehe, anders was ik er nit geweest.­ en oldstyle heeft nou eenmaal dat magische dat genen muziek stijl heeft whehehe.­ voor mij dan iig.­
Franka >> Ik heb net ff alle feesten bekenen waar jij heengaat waar ik dus nuchter heen moet wil ik niet in de zeik genomen worden... ppfff.. ik kan gelijk wel stoppen ;)

Ennuh Krankheimer, ik weet best wel dat je je vager voordoet dan dat je bent hoor. Als je naar huis gaat zet je je bril op en bedenkt je weer ff een paar natuurkundige theorieen... mij fool je niet zomaar :D

En verder, ach, kheb de muziek amper meer gehoord. Ik schaam me diep hiervoor. Volgende keer toch maar nuchter, maar dan moet het wel hardstyle wezuh ;)
Ow jaaaaa 3SUH, dat is echt erg ja! Draaien ze Terapia ofzo, of idd Pull Over, iedereen los want dat zijn bekende platen! Terwijl zowel Ramirez als Speedy J zoveel ander vets hebben gemaakt, en zodra ze zo'n plaat laten horen weten die luitjes niet eens dat dat dezelfde gasten zijn! Ik merkte dat op HQlassics in de HMH al zeg, jhet lijkt net of er, sinds Classics weg is uit de Vechtsebanen, er ook heel ander puybliek op afkomt, dat nog niet zo lang in de housewereld zit en zodoende alleenn de platen kennen waar tegenwoordig harsdstyle-remixjes van worden gemaakt ofzo.­ Echt jammer, want ging toen bijv.­ bij Bountyhunter helemaal al uit mn dak, al draaide hij rustig, maar zo ontzettend veel herkenning! En dat maakt zo'n oldstylefeessie juist de top, de herkenning, het gevoel van vroeger! Daarom ga je toch juist naar zo'n feest of ben ik dan gek???
je hebt me pas 1 keer gezien whehehehehe
ik ben altijd mezelf en doe me NOOIT anders voor. daar wil ik welduidelijk in zijn:-)
Argh, Kont - loving animal ;)

Krankheimer doet zijn naam eer aan ja, maar is ook heel erg lief en sociaal ja, dus niks soap en blah blah , he is REAL and I like that

Ennuh ik kom nooit meer in The Fun, bah het is geen donker hol meer......
Heej TerrorTrut! Damn' die zon op mn koppie deed mn sociale gelul geen goed, vond die zee ondanks alle kwallen (ook op het starnd in overgrote mate aanwezig in de vorm van anabolen!) echt effe zwaar aantrekkelijk! Heb je door mn constante zonnesteek (en nondef*ckinju alleen mn oren zijn verkleurd, de rest is pigemntloos ineens ofzo %-)) veel te weining gesproken! Kunnen we wel een keertje over doen op Q-Base, aangezien het daar idd geen donker hol meer is en ik er tegenwoordig vooral kom om te socialiZen, teveel clubby en niet meer vaag,donker en duister!!!
ik vond het dus ook echt wel top met al die classics die werden gedraaid , daar kwam ik ook voor , misschien 2 hardstyle nummers gehoord , blijft altijd lekker om te horen maar hoort er niet thuis op..­! had zelf wel gewild dat er iets meer oude hardcore werd gedraaid , die indruk kreeg ik ook toen bass d &­ king matthew aan het afsluiten waren maar werd pas het laatste half uurtje van buzz fuzz echt zo..­!

en een nummer die ik wel 6 keer heb gehoord , althans dat leek zo --> who is elvis..­!
ooh wacht Underter jij was dat terror meisje die me de hele tijd af zat te zeiken toen ik compleet wappie was :D kewl (k) ;)

Krankheimer: Nahja... mijn eerste indruk klopt toch nooit van geen kant maar ze zijn altijd wel erg lachwekkend om te vertellen... ;)
He shit Pinda, moet ik echt wachten totdat ik in die rothel zit ja?

;-)

(6)
Ik wist niet dat je op inspecteur Cock met C-O-C-K viel wackie ;)

Ieder zijn smaak natuurlijk hoor (k)
ik weet er eigenlijk niks meer van :S

Maar zal wel leuk geweest zijn :S
Idd de sweer was goed :)
De muziek af en toe minder :(
Behalven de laatste 2 die waaren echt vet8)
Veder war en nat :S
Veel mensen weer ontmoet:)
Q-Base Classics was gewoon DE Definitie van Oldschool !!!! Als je alleen wilt knallen moet je naar een Hardstyle of Hardcore feest gaan.­
De mensen die de muziek minder vonden, kennen waarschijnlijk alleen de wat oudere classics.­ Kan ook niet anders als je kijkt naar de leeftijd.­