Partyflock

Commercie

 
Forumonderwerp · 12661
Beste PF'ers! Wat vinden jullie nou van de stijgende commercie en de bijbehorende prijsstijgingen van tegenwoordig? Rijst toch de pan uit! Ik betaalde dit jaar op Awakenings Festival 4 EURO voor een halfliter flesje water! Dat is toch van de zotte??? Graag uw mening hierover...
Tja, prijzen worden idd schandalig duur. Niet alleen de prijzen voor bijv. drankjes maar zeker ook toegangkaarten, 70 voor Dancevalley vind ik te absurd voor woorden :/
laatste aanpassing
vinhet egt te gek wat soms voor drinken enzo wordt gevraagt :(

soms lijkt het wel of ze de prijs van de gulden gewoon de euro teken er voor hebben gezet
Dat dacht ik nou dus ook! Is er dan helemaal nix aan te doen? Als iedereen nou eens zijn stem laat horen, dan MOETEN ze toch wel luisteren?!? In Duitsland is t allemaal nog stukken goedkoper. Ben voor 35 euro naar een 3-daags festival geweest, inclusief camping. een biertje kostte 2 euro, waarvan je 0,50 euro terugkreeg als je t flessie terugbracht (werkte ook heel goed tegen de rotzooi). daar worden de feesten nog op de eerste plaats georganiseerd voor de mensen, maar het lijkt wel of ze hier in nederland eerst aan hun eigen portemonnee denken...en dan pas aan de mensen
Fuck die euro!
Fuck die commercie!
beter komt die gulden snel weer terug!
Jakuza
Artiest Jakuza
Er zijn nog steeds organisaties/mensen/strijders die strijden tegen de commercie en de komst van de kwaadaardige euro !

En daar ben ik er een van !

Mijn laatst georganiseerde feest, FireStorm met een capaciteit van 400-500, had een entree van 2,50 euro. Bier en fris koste je 1,50 euro. Sterke drank, Redbull en Breezers 3 euro. De aankleding (Grote Japanse robots van karton, fakkels, veel blacklights, alle dj's etc in hetzelfde tenue etc.) was top en dat krijg ik nog steeds van mensen te horen. Op de gehele avond werd er gratis fruit en snoep in massieve hoeveelheden uitgedeeld. En bovendien werden er ook nog eens grote hoeveelheden T-shirts, slipmatten en dergelijke onzin het publiek in gegooid puur en alleen om iedereen een goede tijd te geven. :D

Het kan duzz nog wel !
Laat me ff weten as er weer zo'n feessie is. t Ken dus gelukkig ook nog wel op die manier, alleen steeds minder (geloof ik). Je moet t van horen en zeggen hebben, maar moet je wel de juiste mensen kennen. Ben pas 2 keer op zo'n feessie geweest:
*Entree: wat je kon missen
*Drinken: Alles 1 euro (was alleen fris en bier)
*Muziek: stukken beter dan de gemiddelde houseparty (naar mijn smaak)
Aankleding: Stroboscoop en paar lichten
Heb je dus voor een paar euro'tjes een superfeest! dan geef ik als ik vertrek wel een aardige tip hoor
Dat klinkt zekers wel goed, heb je ervaring met het geven van dat soort feesten, en wil je het ook groter aanpakken of laat je het "klein"?
Hebt u het tegen mij Madame Laakie ? :bloem:
Oui, miss Jakuza :P
Welcome to earth anno 2002 :d
Ik heb idd ervaring met het organiseren van feesten :)... En ik wil het ook groter aanpakken, al ga ik eerst nog een FireStorm met een capaciteit van 400-500 geven. Als die ook zo super loopt als de vorige, dan is het concept getest en werkt het. Dan ga ik voor een 1000-1500 FireStorm. Komt wel goed :D.
Let us know, please! :D
Ja, ik houd me ook wel aanbevolen :)

En de muziek, is het een beetje van alles wat of gewoon puur 1 style?
W8, zal ff oude stukje txt (geschreven door mijn vrouwtje ;)) boven water halen, dan weet je ongveer hoe de muziek was etc.

Als vaste lijn houden we wel aan:

Hoofdzaal: Techno + DrumnBass (En wel te verstaan het hardere werk in beide stromingen, van de Techno kan ik nix zeggen, maar van de DnB staat nu al vast dat die in Hardcore Jungle gaat ontaarden ;D).
Kleine zaal: Vorige keer was dat de Chill, maar dat wil ik dit keer misschien anders aanpakken. Als het de chill wordt, dan komt er Progressive + Lounge. Als het "andere plan" door de vergadering heen komt, dan wordt het een "spiegelbeeld in reverse" van de hoofdzaal. Duz als er Techno in de hoofdzaal is, DrumnBass in de kleine zaal en omgedraaid.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Donderdag 13 Juni vindt de allereerste editie van FireStorm plaats, in het Enschedese Atak. Dit nieuwe concept wordt georganiseerd door Basic Grooves en wordt door meerdere organisaties gesponsord, waaronder ook PartyFlock .

FireStorm biedt een vooruitstrevende, maar ook zwaar kaliber line-up, waarbij de focus vooral op Techno en DrumnBass ligt.

Jakuza: Niet alleen een resident van PartyFlock zelve, maar ook resident van de Basic Grooves. Met enkele internationale verschijningen in onder andere Londen (The End) en Berlijn (#347), maar ook binnenlandse verschijningen (3FM, Aenemy, Night of the Breaks) is hij druk bezig een naam voor zichzelf te bouwen.
Zoals altijd zal hij het onderste uit de kan halen en sinistere, harde DrumnBass gebruiken om de dansvloer op te zwepen.
Er gaat echter ook iets aparts gebeuren.
Hij zal het gezegde dat mannen niet hun hoofd tegelijkertijd bij twee dingen kunnen houden ontkrachten, door tegelijkertijd te dj'en en vj'en.

Skabber: Bekend als een van de meest flexibele dj's van het oosten, zal Skabber op FireStorm zich weer eens van zijn Techno zijde laten zien.
Met verschijningen op de grotere radio-stations (3FM, Counterbreakz, Eastern Vibes), een residency bij de Basic Grooves en een groot aantal nationale verschijningen is ook hij druk bezig een naam voor zichzelf te bouwen.
Skabber draait een uitermate breed spectrum van stijlen en ook binnen de Techno weet hij zich telkens uitstekend aan te passen aan wat het publiek van hem vraagt. Enkele vleugjes Hardstyle zouden ook wel eens verwacht kunnen worden.

The Cue: Op FireStorm zal the Cue, die onder andere bekend is van Old Skool Madness, Digital en Hardbeat, als versterking Synnys meebrengen.
Deze man is druk bezig binnen de oostelijke kant van techno liefhebbend Nederland (Hemelrave, Hardbeat).
In hun eentje weten zij al vaak een zaal te doen ontploffen, wie weet wat er nu zal gebeuren... Samen zullen zij back to back een Techno-set met invloeden die van alle kanten komen neerzetten.

De visuals zullen zoals eerder gezegd verzorgd worden door Jakuza, maar ook door de internationaal bekende C-Men.

Lyrische support en massieve lyrics zullen verzorgd worden door de enige Mizz Mako, bekend van onder andere Digital, BG etc.

Er zal verder nog een cafe open zijn voor de chillers, waar men goed zal kunnen toeven met dj's Pasqi (Progressive), Squezel (Funk)en Discord(Latin Techno).

Verder zullen enkele dames die op PF goed bekend staan, op FireStorm hun opwachting maken als de Com-BUST-Ible FlameGirls.... Wat je van hen kunt verwachten is een geheimpje....
De dames in kwestie:
- Poekie
- Aafje
- M@rijke
- Yojo

FireStorm Facts:
Entree: 2,50 euro
Tijden: 23:00-04:00
Locatie: Atak, Noorderhagen 12, Enschede
laatste aanpassing
Rhaaaaaaaaaaaaaah, gaaaaaaaf :D

Laat me weten wanneer zo,n soort feestje is, lijkt me een puik feestje :)
laatste aanpassing
Je moet gewoon goed zoeken. Was gisrter bijv. op Roze Maandag in Tilbur, reuzegezellig feestje, beetje club en trance, zelf blikjes gehaald en prima vermaakt. Op BeachBop kun je toch ook gewoon een rugzakkie vol wijn en drank meenemen en gratis uit je dak? Verder stikt het van de kleine undergroundfeessies. Was laats op een feestje wara Dano draaide en je gewoon anderhalf eurootje betaalde voor een biertje, geen entree betaald (mezelf binnengeluld!) en supergezellig. Gewoon je ogen openhouden en niet meedoen aan die commerciele pokkezooi!
tsja, ogen openhouden. das makkelijker gezegd dan gedaan. je zal toch hier en daar wat mensen moeten kennen, maar tot nu toe zijn er maar 2 gasten die dat soort feestjes zo nu en dan wel weten te vinden. zou t liever helemaal op underground gooien, maar zolang ik nie voor elk weekend zo'n feessie weet te vinden, zal ik toch naar de commerciele feesten moeten. zoek dan niet de commercielste uit zoals Innercity, Mysteryland, Dance Valley enzo, maar toch..maar wil je me laten weten als er weer iets leuks is?
2 Yakuza - - > Lijkt me wel dik feessie, zo op die manier! Laat t me weten als je weer zoiets organiseerd!