Partyflock
 
Forumonderwerp · 1183559
­ Nederland
Wat is Powerplay Manager?
PPM is een online spel waar je manager bent van je eigen voetbalclub. Op zich niets nieuws natuurlijk. Zo zijn er al vele Online manager spellen. Echter is dit spel echt voor de liefhebbers die de combinatie van Football Manager en bv. Hattrick houden.
PowerPlay Manager online voetbal manager is een gratis voetbalspel. Je kunt je eigen voetbalteam creëren en je dromen waarmaken om een voetbalclub te managen. De realistische wedstrijdsimulator zal je coachingvaardigheden testen tegen je tegenstanders. Door het selecteren van de juiste spelers en juiste tactiek, het neerzetten van de juiste opstelling en spelertraining zijn belangrijke factoren tot succes in dit spel. Daarnaast zul je ook verantwoordelijk zijn voor het bouwen van het stadion en faciliteiten van je club en natuurlijk het beheren van de financiën. Je zult al deze zaken moeten beheersen om succesvol te zijn tussen al de manager van over de hele wereld.
Dit spel benodigd geen installatie, een krachtige computer of een snelle connectie en je kunt het gratis spelen. Sterker nog, je kunt wedstrijden van je team in spannende live uitzendingen bekijken.
Je speelt in een nationale competitie met 21 andere tegenstanders. Als je in de hoogste divisie zit kan je zelfs voor Europacup kwalificeren en de Nederlandse eer hoog houden.
Op dit moment is Nederland nog geen grootmacht. Daarvoor hebben natuurlijk veel meer managers nodig om te zorgen dat we super veel talenten kunnen laten doorstromen in de nationale teams.
Website: https://ppm.powerplaymanager.com


Is het gratis?
Het is geheel gratis. Uiteraard moet er ook verdiend worden en daarom is tegen betaling een uitbreiding mogelijk. Echter dit heeft geen voordeel dat je het spel beter kan spelen dan een ander.

Help! Kan ik hulp krijgen?
Natuurlijk is elk begin moeilijk. Uiteraard kunnen we elkaar op het forum helpen. Tevens heeft het spel ook een eigen forum waar je veel informatie kan vinden of je kan natuurlijk je vragen daar stellen. Tevens is er in het spel een uitgebreide handleiding wat vaak al veel antwoorden zal geven. Daarbij hebben we een actief team met helpers die iedereen op weg kan helpen.
Ze bieden ook ijshockey en handbal manager. In de toekomst zal dit ook uitgebreid worden naar Basketbal, tennis en F1. Ze zijn zeer jong en actief bedrijf.
Tevens is er een goede en actieve community die graag iedereen helpt. Dus schroom niet om je hulpvraag te stellen.

Er zit nergens een refferal link, Dacht dat jullie misschien een goede manager game kunnen waarderen