Partyflock
 
Forumonderwerp · 1183403
­ Nederland
Opeens had hij dure auto, het viel niemand echt op want je had wel meer dure autos, maar achteraf rekenen zo van : ja maar hoe? Bleek hij een sleutel te hebben verkocht van een date waar hij ooit mee geslapen had, en iemand die op een slechte manier intresse in haar had was naar de jongen toegegaan en had copie gemaakt van die sleutel, en zo had de dude opeens veel meer cash als vroeger. en de koper van de sleutel kon in haar huis binnendringen,.. de dude bleek dus een echte rat..

Opeens was er een kans, die ene chick, the woord was op straat dat vriendje gedumpt was, vriendje was niet echt gedumpt door haar , maar eerst hadden ze 1 avondje ruzie gehad , maar dat viel nog wel te overleven, maar dude had nogal voorspelbaar patroon in het leven dus was makkelijk te vergiftigen, en ze stopte iets in zijn drankje of de barman deed het voor een 100tje, waardoor hij opeens van een warm mens in een ijsklont van een metalen robot veranderde,, je kan veel dingen doen in het leven maar een vrouw beminnen en bij je houden terwijl je van metaal bent dat gaat lastig, dus de vrouw begon al wat stappen achteruit te doen, en kreeg opeens vanuit het niets allerlei uitnodigingen en daar was dan opeens de minaar in het spel die van top tot teen totaaaaal op kamertemperatuur was,..

Opeens werd het pils in cafe twee keer zo duur en snel zouden de huizen ook twee keer zoveel kosten, en opeens kregen mensen in Spanje veeeel betere uitkering terwijl daar het leven heel goedkoop is, dus waren ze opeens twee keer zo rijk, je kijkt als sloeber hollander naar je geld en denkt : dit bestaat niet.. dan 5 jaar later ben je nog steeds verbaast, dan krijg je voor het eerst internet en typed stukje zo van : hey ik heb opeens geen cash meer, heeft er soms iemand lopen roven? Neeeee zeggen alle upperclass mensen in koor, Ed, ga je medicijnen nu maar slikken want je fantaseerd, nog 5 jaar later : terugdenkend : zouden die mensen die zeiden dat ik fantaseerde soms zelf van de euro geprofiteerd hebben?

Enz enz enz...
Nu breng je me aan het twijfelen :O
 
Leen lease achteraf betalen allemaal verkeerd