Partyflock
 
Forumonderwerp · 1174617
­ Nederland
De vermelding van 'de lekkerste EDM...' op de website van Here We F* ckin Go trok geweldig aan, en zo gingen wij gisteravond naar Scheveningen om lekker in de Bliss te dansen. Ik schat een 250 tot 300 honderd man/vrouw binnen. Verschillende DJ 's gehoord. Maar 'de lekkerste EDM....' heb ik de hele avond niet gehoord. Dof en eentonig met stiltes tussen de nummers waardoor het niet doorliep. Zelf zullen ze het wel goed vinden..De beste meting is toch altijd het enthousiasme bij het publiek en de mate waarin écht gedanst wordt. Een groepje vlak voor de DJ' s danste wel. Langs de randen ook wat mensen. Het merendeel kwam echter amper in beweging. Zegt genoeg. Kijk eens naar je zaal DJ hoe de mensen reageren op wat je draait. Een van de DJ 's vroeg zo een beetje elke minuut een arm omhoog te steken, waar circa 10% gehoor aangaf, zag ik welgeteld vanaf de zijkant. En maar blijven vragen om die arm. Tja.
Ik heb twee keer aan het personeel gevraagd wanneer de EDM zou komen en wat ze 'zelf van deze muziek vonden'. Het is eigenlijk R&B zei een van hun. Top, maar ik kom voor EDM.
Voor mijn 33 euro (tickets, servicekosten, plasbandje) voor ons tweeën had ik een beter feestje verwacht Bliss Scheveningen.