Partyflock
 
Forumonderwerp · 1172505
­ Nederland
 
Werkzaam bij Moon Star Events
Dj contest Destination X

Ook voor deze derde editie van Destination X is er 1 plek vrijgehouden voor een dj talent. Dit omdat zowel Moon Star Events als De Leeren Lampe van mening zijn dat dj talent een kans verdient. Zij zijn inmiddels de toekomst van de muziek industrie. De winnaar van de contest zal de derde editie van Destination X mogen openen.

De winnaar van de dj contest zal voor een raw Hardstyle artiest staan.Dit betekend dat jij een set moet insturen die passend zal zijn als opener. De voorwaarden betreft deelname aan de contest voor Destination X zijn als volgt:

- De mix duurt 1 uur

- Je maakt een dj set die openings waardig is, waarbij je opbouwt richting de raw hardstyle artiest die wij in loop van tijd bekend zullen maken.

- Deze set plaats je op soundcloud,inclusief tracklist. Geef je set de volgende omschrijving: "DJ naam – Destination X DJ contest"

- Stuur je inzending met daarin je mixcloud of soundcloud link naar djcontest@moonstarevents.nl .

- Vermeld in de mail - Jouw info (naam, dj naam, je facebook pagina. Indien aanwezig je artiestenpagina op facebook en partyflock.

- Geef aan waar je meedraait. (computer gemixte sets worden niet geaccepteerd)

Inschrijven mogelijk tot en met 29 november. De winnaar zullen wij bekendmaken op maandag 7 december . Hou er dus rekening mee dat je uitgekozen kan worden.

Hou dus 12 Maart vast tot dat je bericht hebt of je wel of niet gekozen bent.


Meer info over dit evenement is te vinden op facebook via https://www.facebook.com/events/1549314455329508/
laatste aanpassing
 
Wij krijgen een paar vragen of mixcloud ook is toegestaan.

En daarop kunnen wij melden dat wij mixcloud ook accepteren.
interessant ! julie zullen spoedig van mij horen !