Partyflock

ruzie & dan?

 
Mensen er moet me iets vanhet hart! Ik ben afgelopen dinsdag naar Amsterdam geweest (Had vrijkaarten gekregen voor een concert van Marco Borsato, maar goed daar gaat het niet om!)

Sta ik met mijn moeder tegenover de Bijenkorf, hoor een gescheld en getier voor me bij de tramhalte. Staan daar 3 van die grote brede binken een verstandelijk gehandicapte man (mongooltje dus) helemaal uit te bekken & te schelden en zelfs onder te tuffen. Ze zeiden tegen hem dat ie maar naar de vuilnisbuilt moest, daar hoorde zijn soort mensen thuis.

Toen de tram er aan kwam stompte ze het mongooltje ook nog voor zijn kop!! Walgelijk gewoon van die gasten!

Je wilt er wel iets van zeggen maar als je zag hoe die brede gasten eruit zagen (Waren volgens mij ook halve junks ofzo)dan liet je het wel!!

Ik vind dit zo min en zo laag van die gasten ! Pak dan iemand van je zelfde niveau en niet zo'n mongooltje. Gelukkig werd dat mongooltje opgevangen door allerlei mensen van die bij de tramhalte stonden en kreeg hij een BigMac!!

Wat vinden jullie hiervan? Had jij in die situatie ook iets gedaan??
ja ik vin t echt heel erg asociaal van die mensen... en dan ook nog eens te bedenken dat de meeste fans van nederlandse artiesten toch wel de verstandelijk gehandicapten zijn... die kerel die dat jochie zo etterde moesten ze opsluiten.. ik had zeker wat gezegd tegen die ezel... grom...
Ten eerste ik ben tegen geweld,

maar ik zou er zeker van wat hebben gezegd - ( wel makkelijk, dat ik dat nu zeg natuurlijk ) maar zo ben ik wel - dit is gewoon - te absurd - te erg voor woorden, dat er zulke mensen in Nederland rondlopen. Laten die gasten mij dan maar uitschelden ipv van zo'n iemand, die zich niet kan verdedigen.
Ik zou ook iets zeggen, al zou ik klappen moeten opvangen, maar als ik zoiets zou zien zou ik het niet over me hart kunnen laten gaan niks te doen.
ja , klappen maakt mij niet zoveel uit in dat geval - weet ook zeker, als ik iets gezegd zou hebben, dat er meer mensen meededen - tenminste elk persoon met n hart zou iets doen.
jah preciezzzz
ik kan eg nie tegen vechten enzo.. maar ik had toch zeker iets gezegd.. en had de stoere mannen om mij heen wel de klappen laten uitdelen ofzo :P
echt weer zo'n voorbeeld "Hoe tolerant zijn wij in Nederland "
nederland is schijnheilig tolerant
100% mee eens
er schreeuwde wel mensen naar hun dat ze moesten ophouwen! maar volgens mij hadden ze een waas voor hun kop want ze gingen maar door met schreeuwen!

Maar nu zeg ik ook dat ik er eigenlijks erheen had moeten gaan en die gasten aanspreken! Maar het ging ook allemaal zo snel! en was zo verrast en verbaast door die gasten!!
euhh ja Evil Faith, je hebt gelijk

Nederland is schijnheilig tolerant, zelfs ik in die situatie! Je denkt toch eerst aan je eigen, dat je zelf niks overkomt!
Het kutte is ook dat het vaak niet eens meer met de vuiste wordt uitgeknokt :-(
idd een paar klappe opvangen doet me nax maar achter in je kop zit tog dat die gaste zowiezo uit zijn op mot en dus misschien wel wat bij zich zouden kunnen hebben.

Maar het is wel jammer, ik oordeel niet want ik moet zelf in zo'n situatie zitten, misschien zeg ik er wat van, misschien niet.
Als ieddereen er standaard wat van zou zeggen, dan zou het er denk ik anders uit zien op straat, helaas is dat niet het geval.
Oooohh wat achterlijk dit!!!

Wat zou ik gedaan hebben...uhmz ik zou heeeel erg kwaad zijn op die 3 sukkels, maaruh als het echt 3 van die binken zijn, dan zou ik er nix van durven te zeggen :S
Als het 3 mensen zijn van mijn niveau zeg maar, dan zou ik er eeeeeeg wel op af stappen en ze vragen waar ze nou helemaal mee bezig zijn :(

Heb zoiets nog nooit meegemaakt. dus misschien doe ik wel iets heeeeeeel anders...ofzo....
zou ook wel klappen willen uitdelen...maja...ben maar 'n meisje van 1.68 m :S
haha, neej daph.. lijkt me nie handig.. maar aan de andere kant.. as je een meisje bent en je gaat wat tege die gasten zeggen heb je kans dat ze nie zo maf tege jou terug gaan doen... meestal tenminste.. ik zou er wel wat van zeggen denk ik.. maar als je er staat issut wel anders...
heel lief trouwens van die bigmac hahaha....
was inderdaad heel lief, en dat mongooltje leek het ook alweer vergeten te zijn van die klap. Hij genoot van die BigMac! Volgens mij kreeg hij deze ook van de McDonalds, die bedrijfsleider kwam naar buiten lopen en nam hem mee naar binnen!
nou al was het er eentje van 1.50 had ik nog niks gezegt want tegen wordig word je daaar gewoon voor neergestoken.
en dat voor iemand die ik niet ken...
komnou als ik daar stond had ook niemand wat gezegt
en mongooltje of niet ze willen toch behaldelt worden als 'normale' mensen... tja dan ook op die manier
leven is hard..
en kan wel hier op een forum heel stoer gaan legge typen dat ik wel wat zou zeggen pfffff
neej hoor
(of is dat nou zo een typisch haagse denkwijze??)
laten castreren die gasten.. Twee vliegen in een klap: zij minder last van een te hoge testosteronspiegel, wij geen last van nakomelingetjes met een gerfde agressieve aanleg. Fuck zeg.. we kunnen toch ook zonder agressie met elkaar samenleven of niet? 'tzelfde op een feest.. kom je tegen de verkeerde persoon aan krijg je een klap.. alsof 't normaal is ofzo... bah.
wat zijn we weer lief tegen elkaar....zielige gasten heb er geen andere woorden voor.......
als zwakkeren worden aangevallen doe ik er wat aan...op zekers...

RAYMOND KAN NIET TEGEN ONRECHT!
nou ja dt jij hebt niks gedaan hebt en eerst aan jezelf dacht is ook niks mis mee.. ik weet niet wat een goeie oplossing in dit geval was. maar nl is gewoon schijnheilig tolerant.. met veel meer dingen dan alleen dit voorbeeld
als ik dat zou zien maak nie uit hoe breed ze zijn pak gewoon een steen ofzo in ieder geval zal ik erbij gaan staan en die mongool beschermen jatoch je had gewoon iets moeten doen. Als ik dat zou zien word het helemaal zwart voor me ogen en ken ik toch niet meer denken ik begrijp niet dat jij dat niet hebt man
nah call me bitch...

ik zou mijn kop niet omdraaien ofzo maar om me er vet mee te gaan bemoeien niet! ik zou gewoon er stiekem langs gaan staan en dan tegen iemand daar zeggen: jezus man hoe achterlijk kan je zijn! hun zijn nog erger debiel als de man zelf!

oke dan lok ik het wel uit maar dan gaan ze iig op mij schelden en aangezien ik er dan iemand bij heb betrokken HOOP ik maar dat er meer mensen mij helpen :S
maar stel ik stond daar alleen dan zou ik gewoon de politie bellen of de dichtsbijzijnde woning/ cafe inrennen en om hulp vragen...

dat die trambestuurder ookzijn kop hield valt me wel tegen hoor!
heb t ooit meegemaakt dat een paar jongens van een jaar of 20 1 andere in elkaar aan t slaan waren, ik heb me er toen mee bemoeid, was toen zelf ook een jaar of 20. en dat een jongen van een jaar of 25 een meisje van 12/13 lastig viel, dat meisje heb ik toen ook in bescherming genomen (was zelf een jaar of 17 toen) maar toen werd er nog "gewoon" gevochten. ik weet niet of ik nu wat zou doen.
heb geen zin om dood te gaan, om niks.
Mn vriend zou er zeer zeker tussen gesprongen zijn (hebben we wel eens woorden over, ik vind niet dat hij zijn leven moet riskeren, wat heb ik eraan als hij dood is???????, maar hij vindt dat die niet mee gaat werken aan de verloedering vd maatschappij, als jij daar in elkaar geslagen wordt vind je t ook fijn als er iemand komt helpen) en daar heeft ie natuurlijk ook gelijk in.

Ik weet dus niet wat ik zal doen, moet ik in die situatie staan.....
Dit is de enige en echt enige reden om mij zo gruwelijk kwaad te krijgen, dat ik in staat ben iemand te vermoorden.

Ik ben ook zo'n type wat blijkbaar levensmoe is en er tussen gaat staan.
Toen ik nog in Utrecht woonde, heb ik bijna een mes tussen mijn ribben gehad door zo'n geintje.
En notabene voor een gabber (daarom pest ik ze nu ook hehe)
Een gabber liep een zijweg in richting La Vie en naderde een 3tal jonge marrokanen.
Omdat deze marrokanen nog steeds denken dat alle gabbers nazi's zijn, hielden zij hem aan en begonnen hem te duwen.
Dat mannetje was 1.65m en woog misschien 60 kg. Die drie jongens waren aanzienlijk zwaarder.
Nu heb ik 5 jaar geboxed en ben ik daardoor vaak niet zo gauw bang , laat staan agressief...tenzij ik zoiets zie.
Ik liep er langs en in mijn ooghoek zag ik nog net dat ze die jongen tegen zijn dijbeen en knieholten schopten.
Voor ik het wist had ik me omgedraaid en 1 van die gasten op zijn kaak geslagen...en in no time kreeg ik van die ander een vuist op mijn neus terug....:-(

De 3e trok een mes en ineens was daar de bewaking.
De gabber, ik en 1 van die marocs moesten naar het ziekenhuis.

Resultaat:
Ik een gebroken neus; is daar rechtgezet (auw)
De maroc een gebroken kaak ( YEEEEEEEEEEJJJ )
De gabber wat kneuzingen aan zijn knieeen en buik


Punt 1
NIEMAND van de omstanders deed wat

Punt 2
Die ratten pakken met 3 man een klein sukkeltje

Punt 3
Die klootzakken slaan gewoon een vrouw :-(

Punt 4
Ze trekken een mes ...de lafheid.

Ik ben zelfs nog zo'n rund dat ik dit zonder nadenken nog een keer zou doen, alleen zou ik wel voor een baksteen of loden pijp zorgen :-D
Dat verhaal van dat mongooltje doet mijn bloed zoooo vreselijk koken.
Zulke gasten wil ik castreren...al hun kloten er af rukken , fileren en onder de gril leggen.
Dan laat ik ze aan mijn lange tafel aanschuiven, bind ze vast aan hun stoel en laat ze toekijken hoe ik hun testikels met een witte Chablis uit 2000 wegspoel.

Soms is er gewoon sprake van zinvol geweld ;-)
mjah ik zou er ook wat van zeggen want dat slaat gewoon helemaal nergens op

en wat willen ze doen tegen mij me schoppen slaan whatever kweet wel dat ik iig iemand heb geholpen :)

zulke mensen zijn gewoon achterlijk en ik denk als iemand er iets van zegt nahjah ik denk eerder als iemand zoals mij er wat van zegt dat ze dan ook gewoon gelijk stil zijn klaar..

mahjah ik maak dat soort dingen dus nooit mee
heej She byte - denk dat we gewoon samen over straat moeten in t vervolg - als ze messen gaan trekken - weet ik opeens ook niet meer hoe snel ik weg moet zijn -

Heb wel eens in n poolcentrum gehad - toen liep er n Turkse jongen dacht ik langs - en die begint aan de keu te trekken, dus ik zeg hou s op, komt ie 5 minuten later met echt 14 man terug, dat ik discrimineerde en n vuile rascist was enzo, sta je met 3 man, tegen 14 man, beetje jammer, vooral ook minder omdat niemand ons hielp, en zij dus op n gegeven moment moment met barkrukken begonnen te meppen enzo.

Dat was dus mijn eerste keer in t ziekenhuis,
zo kwam ik een keer op voor 2 vrienden van mij. Die kregen op schoolreis in de Efteling ruzie met 4 Molukkers. Dus ik kom ertussen, maar ik was de grootste, dus kwamen ze met z'n 4en op mij en stak 1 van hun met een mes op me in.

Zo zie je maar, je zet echt je leven in het spel voor een ander. Een ruzie om totaal niks kan uitlopen op iets ongelooflijks.

Gelukkig was ik niet gewond geraakt, doordat ik m'n tas voor m'n buik hield, dus zaten er alleen gaatjes in m'n tas ipv Raymond...
dood aan die gaste, maare ik weet nie of ik wel wat had gedaan, k weet nie wat ik zou doen in zo un situatie, maar toevallig dacht ik er vandaag nog aan, van die voetbalsupporters die een mongooltje met een feyenoordsjaal de kankah in trappe, das gewoon zielig, dood aan dat soort gast hoor, serieus, hoop echt dat ze de ergste ziekte krijge en lang kreperen, mijn zege hebbe ze.
voetbalssuportersrellen sowieso, schandalig, kinderachtig
'tzelfde op een feest.. kom je tegen de verkeerde persoon aan krijg je een klap.. alsof 't normaal is ofzo... bah.

Ik heb juist dat mensen op feesten heel chill reageren. Nooit problemen mee gehad.

De maroc een gebroken kaak ( YEEEEEEEEEEJJJ )

Ik wil geen ruzie met jou :)
Maar dapper van je dat je deed

Ik zou het zelf waarschijnlijk niet durven. Ik ben al niet zo breed en dan tegen drie gasten.
meestal wel ja.. maar ik heb 't dan ook over de 'verkeerde' persoon :)