Partyflock
 
Forumonderwerp · 1158837
­ Nederland
 
Werkzaam bij Misc Agency
WAREHOUSE

De loods op de Elementenstraat 25 werd begin jaren ’90 gesloten voor evenementen, nadat Multigroove er een reeks legendarische feesten gaf. Ruim 20 jaar kon men alleen maar in zijn herinnering of fantasie teruggaan naar de beruchte locatie. Deze fantasie werd werkelijkheid toen GZG en Studio 80 de locatie weer onder hun hoede namen.
Studio 80 gaf er tijdens Amsterdam Dance Event 2013 vijf succesvolle avonden met: Laurent Garnier, Ricardo Villalobos, Dubfire, Chris Liebing en Loco Dice. De loods bleek nog steeds zeer geschikt voor feesten, maar voor permanent gebruik zouden er toch wat aanpassingen gedaan moeten worden.

Een half jaar en een verbouwing verder wordt onder de noemer Warehouse Elementenstraat op vrijdag 25 april 2014 de locatie officieel geopend. De rauwe en industriële ruimte zijn hierbij nooit uit het oog verloren. Het comfort van de bezoeker is echter wel een groot aandachtspunt geweest. Zo zijn er inmiddels vaste toiletten, kluisjes en een ventilatiesysteem. Ook heeft Warehouse Elementenstraat de ruimste rookruimte van Amsterdam met uitzicht op de grote zaal gekregen.

Warehouse Elementenstraat biedt met twee zalen ruimte aan circa 2500 man. In de grote zaal passen 2000 man en in de kleine 500. In de gehele loods is de industriële sfeer, waar mogelijk, nog meer naar boven gehaald. Warehouse Elementenstraat zal vanaf 25 april 2014 geregeld verschillende feesten gaan geven.
 
Die multi feessies waren idd legendarisch :D