Partyflock

Macht stijgt admins na t hoofd ?

 
Forumonderwerp · 11554
Zal nu wel een officiele waarschuwing krijgen, maar snap niet echt waarom sommige topics gesloten worden aangezien er eigenlijk niks ernstigs in staat! Oke, er zitten wel een paar bij waarvan ik denk ja oke, maar een forum is er tog om te discussieren ?
En dan helemaal zon reactie die onderaan staat..
:s

Dit is niet bedoeld om weer een zeiktpic om te richten , absoluut niet. Maar kunnen ze bepaalde mensen dan niet blokken, zodat de "normale" ;) onder ons wel kunnen blijven reageren ?
de beste stuurlui staan aan wal :)
hahaha dat was er niet mee bedoelt, BETER LEZEN! Het staat er als een vraag :P
1. ik neem aan dat je een grapje maakt als je zegt dat je denkt dat je een officiele waarschuwing krijgt? We kunnen echt wel tegen wat kritiek hoor. Als admin kan je 't immers toch nooit voor iedereen goed doen ;)

2. als topics verzanden in onderling gescheld worden ze gesloten. Topics over 'hete hangijzers' waar na 100 replies alleen nog maar 'welles/nietes'-berichtjes aan worden toegevoegd worden ook nog wel eens gesloten inderdaad. Vaak omdat er op dat moment ook niet echt respectvol meer gediscussieerd wordt. Aan de ene kant zijn er mensen die niet begrijpen dat we zulke discussies zo lang door laten gaan en aan de andere kant zijn er mensen zoals jij die maar door willen blijven discussieren.
In ieder geval wordt er (meestal) even onderling overlegd voordat een topic gesloten wordt. Sluiten van topics is en blijft een uitzondering.

3. Bepaalde mensen zijn nu ook (tijdelijk) geblokt. Bannen van mensen is en blijft ook een uitzondering, alhoewel we dus wel iets strenger zijn geworden de laatste tijd.
laatste aanpassing
Ja dat begrijp ik ook allemaal wel, maar ik zag zonet bijvoorbeeld een topic waarbij ik het echt niet nodig vond dat die gesloten werd.­
Ik snap je reactie. Op pf worden haast nooit topics gesloten. Nu dat wel gebeurt valt dat meteen heel erg op. Een logische reactie van jouw kant. Feit is echter, dat het de laatste tijd nogal een hectisch gebeuren is rondom sfeer op pf. De vrijheid die leden krijgen moet niet misbruikt worden om alles maar neer te kwakken.

mee eens of niet? ;P
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Het is nooit 'echt' nodig.­ Maar als beleidsbepalers een beslissing nemen, die door mensen wordt afgekeurd die helemaal niet weten waar het over gaat, en dan niet eens de moeite nemen om de argumenten te lezen, en dat in meerdere topics, meerdere berichten achter elkaar, dan lijkt het me verstandig, alle argumenten op te sommen, als laatste bericht er neer te zetten, en het topic te sluiten.­
[neukt mier]
zo, als je je examen nederlands op die manier zou schrijven tommie, zou je een onvoldoende krijgen :P

(te lange zin, bevordert de leesbaarheid nou niet echt ;))
[/neukt mier]
laatste aanpassing
pakt P-kay op voor dierenmishandeling*­

en verder...­mensen in de zeik nemen is gewoon leuk...­sommigen zijn daar alleen iets te bedreven in...­dan is het niet meer dan terecht dat een topic gesloten wordt...­

Ik kan me voorstellen dat t nu even schipperen is tussen dogen en sluiten, gezien het grote aantal nieuwe admins...­

laten we anders gewoon ff afwachten ofzo...­de boel ff aanzien?...­ik vind wel dat mensen die weten dat een topic om hun gedrag gesloten is en 5 minuten later gewoon een nieuwe openenen om de strijd te hervatten een gele kaart mogen hebben...­oid


admins SUK6!
dat vind ik ook wel b&­b en dan wel een gele kaart voor 2 weken ofzo..­ want een admin sluit hem niet voor niks..­ maar ik vind wel dat de admin wel duidelijk moet aangeven waarom hij is gesloten, zodat die gene weet waarom hij een gele kaart krijgt als hij om de zelfde rede een nieuwe topic opend!
bijvoorbeeld(Y)

maar Bamb zei ook terecht: de beste stuurlui staan aan wal...

volgens mij heeft de gemiddelde admin meer verantwoordelijkheid (vooral ethisch) en impact op PF zelf, dan de meesten denken...
laatste aanpassing
hoe bedoel je?
regels zijn er om je aan te houden
en regels zijn er om gebroken te worden

net wat je er mee wilt doen......

:p
en hoe je je denkt te moeten gedragen...­

Ik heb het idee dat er een zero-tolerence-beleid word gehandhaaft aangezien de sfeer hier de laatste paar weken, laatste week sowieso, ver te zoeken is, en de diverse mensen zijn zo ontzettend lichtgeraakt dat er helemaal niks meer gezegt kan worden...­
dus om het in de kiem te smoren gooien ze topics dicht....­
als we nou is over sfeer en scheld discussie ophouden en deze dan ook niet meer als onderwerp openen, dan krijg je deze discussie die hier nu ook begint, en waaraan ik nu maar eens deel neem, niet meer.­
ligt aan het weer denk ik :D
ach, ik zeg dan maar weer altijd: een beter PF begint bij jezelf:P

mee eens?
zeker...­
2 heikster : het was een vraag, ik vind dat hij als onderwerp geopend moet kunnen worden het hangt er alleen vanaf op de manier waarop je er op reageert of het een sfeer/scheld discussie word zoals jij het noemt. :)

2 P kay : bevalt het een beetje... mierenneuken ? :d

2 CCray : ben het grotendeels wel met je eens.
laatste aanpassing
zo, als je je examen nederlands op die manier zou schrijven tommie, zou je een onvoldoende krijgen

Dat komt omdat ze die zelf anders niet snappen. Als je latijn en/of grieks hebt gehad, weet je dat er meer is dan 'Piet loopt op straat. Piet ziet Miep. Piet kust Miep. Miep slaat Piet. Miep rent weg.' !
whehehe

niet zo he! mn vader heet ook Piet :P
Maar wie is miep dan ?
Dat zal ik dan wel zijn ;) ;D
:S gele kaarten :S Lijkt wel voetbalscheidsrechter ;)
uhhh tja.­ daar zijn het de admins voor he.­ als ze een topic niet goed/juist vinden moet ie gesloten worden.­ maar idd moet er wel een goeie en juiste beschrijving bij staan waarom.­
greetingssss
Er moeten nog strengere eisen gesteld worden. Want de Chaos hier wordt alleen maar erger. Geen discussies beginnen zonder argumenten enzo, laten we dat voorop stellen. Dan zul je zien dat de meeste mensen die snel geirriteerd zijn en niet kunnen nadenken snel verdwenen zijn!

En dat leidt tot een betere wereld! :)
echt niet!

ik wil best rekening houden met HOE ik iets opschrijf, maar niet WAT ik opschrijf...


kijk geen argumenten...toch weet je wat ik bedoel...;)
ik heb geen tijd om het topic verder te lezen, maar wil het volgende zeggen:

Partyflock heeft een bepaald beleid. De admins zijn er om erop toe te zien dat dit beleid gehandhaafd wordt.
Ik vind het een goede ontwikkeling dat topics waarin sprake is van racisme, onzinnig schelden enz enz gesloten worden. Die zorgen namelijk voor een slechte uitstraling vd site en bovendien horen dat soort dingen hier helemaal niet thuis!
Ik ben er dan ook voor om gelijk betreffende topics dicht te gooien en over te gaan tot een ban van mensen die zich niet kunnen gedragen.
Das de enige manier om deze site gezellig en leuk te houden. Anders is het binnen de kortste keren een grote zooi (excuse me for my language :-) )
laatste aanpassing door een beheerder
Als er nou in "­Overzicht"­ een appart kopje komt waar je kan klagen over de admins...­ Des noods zonder dat iemand anders het kan lezen, dan zijn we toch van dit soort topics af...­ En kunnen de admins hun eigen conclussie trekken uit hetgeen daar gemeld word.­

verder denk ik dat het allemaal wel meevalt met het ZO MAAR sluiten van topics...­

Keep up da good work..­
Zeg daar ben ik verantwoordelijk voor,
dus klachten over leden of admins bij mij melden...

Ik doe daarvoor PR = Public Relations, uitgebreid naar in- en extern contact....

In de toekomst komt een contactbutton, daar kun je dan ook je gal spuien ;)
laatste aanpassing
Ik zeg niet dat ze slecht bezig zijn.­
Maar ik vind wel dat er de laatste tijd wel erg veel topics gesloten worden.­ Meer dan eerst volgens mij.­
Ach ja..ik heb hetzelfde op het werk.

User: Ik kan niet inloggen op het netwerk.
Ik: Ach ja..ik heb besloten dat u hier niet meer werkt. :D ;D


En weer verlaat een tevreden klant het pand!
laatste aanpassing