Partyflock
 
Forumonderwerp · 1129967
­ Nederland
 
*Mededeling, nadat het topic meermalen is aangeveegd*
Vragen en aanbieden van (designer)drugs is niet toegestaan.
Ook vragen of melden waar het te verkrijgen is is niet toegestaan!
Hou hier dus rekening mee a.u.b!!!

Omdat er nog geen topic was over RC's en Designers hier maar een groot topic over verschillende designers en RC's.

Een klein stukje van Wikipedia:

---

Designer drug

Designer drugs of research chemicals is een opkomende groep drugs, die vooral onder jongeren en twintigers populair zijn. Het zijn bij normale gebruikers veelal onbekende drugs, maar vaak wel bekend bij meer experimenterende gebruikers. Omdat er relatief weinig bekend is over toxiciteit en farmacologie van deze onderzoekschemicaliën is het risico van gebruik relatief hoog.

Designer drugs zijn verbindingen waarbij men telkens opnieuw poogt nieuwe moleculen met een lichte structurele variantie op de markt te brengen. Drie belangrijke groepen binnen de Designer drugs zijn gesubsitueerde fenylethylamines en tryptamines en cannabinoïden. De redenen voor de synthese van deze drugs zijn tweevoudig: men zoekt naar een nieuwe structurele variantie, en men poogt continu de wetgever voor te zijn en de wet te ontduiken.

Het handelen in en bezitten van designer drugs is - ook als ze niet voorkomen op lijsten bij de Opiumwet - in Nederland strafbaar op grond van de Geneesmiddelenwet, een economisch delict.

---
Brand hier los over je vragen, meningen en de rest.
Zelf heb ik al veel RC's geprobeerd en ben nu van plan binnenkort ook weer een nieuwe aan me lijst toe te voegen genaamd MDPV.
Wie wat en waar post hier je ervaringen.
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van Michiel Michiel op zaterdag 28 maart 2020 om 20:57:
Goedenavond.. iemand bekend met 4-ho-met? Ben benieuwd naar de uitwerking er van..

Vrijwel heel reddit is er laaiend enthousiast over. Beetje een beginners psychedelica vergelijkbaar met de intensiteit van 2C-B bijvoorbeeld (daar waar LSD en paddos een tree hoger zijn).

Veel mensen ervaren een leuk tripje op 20-25mg maar dat deed hem niet voor mij. Afgelopen zaterdag 50mg gedaan in combinatie met descochlorokeatmine. Realiteit vaagde goed voor me weg, maar mentaal nog steeds helder.
Uitspraak van Bart1981 op dinsdag 10 maart 2020 om 07:36:
UNODC

Ik heb nog geen een vendor hierover zien doen berichten. Zelfs de grote bazen niet.
 
Ik zie in de advertenties hier op de site regelmatig de RC-winkel Wink.amsterdam voorbijflitsen. Voorheen zag ik vaak de ads van Homechemistry.nl. Is dit hetzelfde bedrijf onder een nieuwe naam?
Uitspraak van actief op woensdag 1 april 2020 om 16:54:
Ik zie in de advertenties hier op de site regelmatig de RC-winkel Wink.amsterdam voorbijflitsen. Voorheen zag ik vaak de ads van Homechemistry.nl. Is dit hetzelfde bedrijf onder een nieuwe naam?Hox volgen

Homechemistery zit in Groningen dus dat lijkt mij niet.
Best wel een sketchy bedrijf trouwens
 
Uitspraak van CherryCoke op donderdag 2 april 2020 om 00:38:
Best wel een sketchy bedrijf trouwens

welke van de 2? HC of Wink? HC ben ik via de ads op PF gaan bezoeken. De advertenties hebben dus wel gewerkt ;) Heb ook geen slechte ervaring met HC en komt ook betrouwbaar over. Wink.amsterdam vind ik op de een of andere manier minder betrouwbaar overkomen. Marketingtechnisch niet handig lijkt me. Zo'n .amsterdam-domein vind ik toch een beetje cheap.
Uitspraak van actief op donderdag 2 april 2020 om 10:40:
welke van de 2? HC of Wink? HC ben ik via de ads op PF gaan bezoeken. De advertenties hebben dus wel gewerkt ;) Heb ook geen slechte ervaring met HC en komt ook betrouwbaar over. Wink.amsterdam vind ik op de een of andere manier minder betrouwbaar overkomen. Marketingtechnisch niet handig lijkt me. Zo'n .amsterdam-domein vind ik toch een beetje cheap.

HC, was puur mijn mening omdat ze etizolam etc verkopen met inositol voorgemixt.
poeder ver van tevoren voor mixen is niet verantwoord. Dit is omdat de ééne stof zwaarder is dan de ander en dan bevop gaat liggen of zakken. en je dus kans heb dat je een zak met alleen het 1 of alleen het ander verkoopt.
Wou ooit iets bestellen bij ze en had via telegram contact met iemand van HC over probleem met het betaalmiddel wat snel gemaakt zou worden. dat doet het nu nog niet, was langer dan jaar geleden.
ging toen uit nieuwsgierigheid even verder kijken. toen hadden ze ook geen eigen kvk maar die van een feestwinkel of iets vaags.
HC is echt de slechste vendor die er is imo. De Flunitrazoalm die ik van hun had was inactief. Dan ook nog de gare mixes van ultra potente benzo's met inotisol. Laatste had ik 4-AcO-DET bij hun besteld en op de verpakking stonf 4-AcO-DET met de molecuulstructuur van een NBOMe. Daar waar een stevige 4-AcO-DET ongeveer 60 keer een overdosis is van een normale NBOMe trip. Lekker handig. En dan ook nog die andere mixes die zij hebben. Vijf compounds samen gooien, waar de dosis niet eens bij vermeld staat. Lekker trippen op 4-HO-MET, een APB, 3MMC en 1p-LSD op een dosis van?

Dan ook nog dat ze claimen 25e-NBOMe te verkopen op 1,2mg blotters. Wat an sich al gestoord hoog is, maar er geen een shop in de hele wijde wereld is die 25e-NBOMe verkoopt. En heel toevallig een paar weken voordat HC begonne is met deze "NBOMe" werd er door een andere vendor 25e-NBOH op een 1,2mg blotter verkocht.

Ik haal er niks meer weg in ieder geval, amateuristische zooi :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Hox op vrijdag 3 april 2020 om 12:39:
Ik haal er niks meer weg in ieder geval, amateuristische zooi :)

Hier doet iederen verstandig aan lijkt me, better safe than sorry
Ik heb zelf al zaken gedaan met HC, RCN, S......zzz (ja die met die kikker), en RCP (was vroeger LSR). RCN en RCP (zit het 'em die R?) zijn de beste. RCP is wat goedkoper alleen heeft niet heel groot assortiment. Haal bij RCN alles was ze bij RCP niet hebben.

HC wisselende ervaringen mee. S......zzz zijn ja goedkoop, 2-FDCK was goed. Maar die 6APB bleek later heel iets anders te zijn bij de testservice.

Alleen waar blijven die illegale feestjes? Krijg geen uitnodigingen meer. Ben het helemaal zat zo zonder feesies.

0,3 tot 0,5 % kans om te overlijden. En dat zal wel minder zijn als je niet boven de 60 bent en veels te dik. Als ik zie wat al die mensen naar binnen gooien aan alcohol en andere leuke zaken dan begrijp ik niet waarom iedereen zo moeilijk doet.

Als ik zo hoe een vriend van mijn rijdt met zijn barrel van een Toyota Supra (wel heel snel, echt zo'n fast2furious ding) dan heeft hij zijn plaats op het kerkhof al gereserveerd liggen. Maar wel allemaal bang zijn voor een stom virus. Nou, nou enfin ben het zat. Hoop dat het snel weer een beetje aan de gang gaat.

Wat betreft etizolam. Dat gaat dus gewoon sneller verboden worden dan de rest.

Even nog weer maar eens de paradox van dit alles. Hieronder de foto van de mensen die over onze gezondheid beslissen terwijl ze naar aanbeveling van de WHO SAMEN kwamen op 2 tot 6 maart 2020 in Wenen.....en toen vlogen ze ook weer vrolijk terug.....blij dat ze weer een gesponsord tripje in een ongetwijfeld 5 sterren hotel te pakken hadden, naast dat ze wellicht nog wat anders te pakken hadden opgedaan toen ze nog even op wintersport gingen in Ischgl....

laatste aanpassing
Al eens eerder naar gevraagd, maar ik heb eens wat bij een vendor besteld en uiteindelijk kreeg ik iets binnen wat N-Ethylpentedrone bleek te wezen... Niet wat ik besteld had iig, iemand ervaring met dit goedje?
Ben benieuwd naar de werking en eventuele kater bij nasale / orale inname. En om welke dosis dit dan ongeveer gaat.

Kan er online erg weinig over vinden, daarom ligt het ook al een paar jaar aan de kant :lol:
Uitspraak van Tsjuk op zondag 19 april 2020 om 13:14:
Ethylpentedrone

Je zal meer vinden als je googled naar NEP. NEP + drugsforum of NEP + reddit.
Het is een stimulant die niet echt veel boven reguliere amfetamine biedt. Het enige wat wellicht interessant is is dat het zich leent voor roken en dus een sterke rush kan creeren.
https://psychonautwiki.org/wiki/NEP
Valt 3mmc eigenlijk nog wel onder de research? Moment in het oosten erg populair en prijzen zijn erg variabel ongeveer 10 g voor 75 terwijl ik eerder wel dikwijls 25 euro voor een grammetje kwijt was.
Nou laten we het hopen. Als 3mmc niet meer onder de research valt, wordt het eigenlijk standaard verboden. Eigenlijk alles wat enigszins niet meer obscuur is, wordt verboden. 3mmc gaat waarschijnlijk met de nieuwe stoffengroepwet (research chemicals verbod) sowieso al verboden worden.

Hoe populairder, hoe eerder het verboden wordt. Waarom? Gewoon omdat het grote publiek dom is, en niet ook maar de minste moeite doet om enigszins zich als het waar een beetje in te lezen.

Mooi voorbeeld was 4-FA ook wel bekend staande als XTC light.

Wat dus heel veel mensen dachten was dat als je gewoon meer 4FA nam, je gewoon XTC zou krijgen. Zoiets van 4 x 4-FA is toch wel XTC.

Alleen 4FA is zeg maar 80 % speed en 20 % XTC. Dus als je 4 x zoveel nam, nam je relatief meer speed dan XTC. En daar kwamen al die hersenbloedingen van.

En dan wordt het weer verboden.
Maar hoelang roepen ze wel niet dat hetvop re lijst komt? Zijn daar bepaalde data aan verbonden wanneer zoiets op de opiumlijst komt?
Uitspraak van ST de ideale initialen:P op donderdag 23 april 2020 om 22:05:
Maar hoelang roepen ze wel niet dat hetvop re lijst komt? Zijn daar bepaalde data aan verbonden wanneer zoiets op de opiumlijst komt?

Zal eerder met incidenten te maken hebben als er gesproken gaat worden over een plotselinge datum, denk ik dan....
Uitspraak van ST de ideale initialen:P op zondag 19 april 2020 om 16:35:
Valt 3mmc eigenlijk nog wel onder de research? Moment in het oosten erg populair en prijzen zijn erg variabel ongeveer 10 g voor 75 terwijl ik eerder wel dikwijls 25 euro voor een grammetje kwijt was.

Is de kater minder als die van mdma ? En wat voor dosering hanteer je, of snuif je het netzoals coke, dat zag er te pijnlijk uit
Iemand ooit 4mmc in deze vorm gezien?

https://imgur.com/CjLyLDV

Kreeg een sample mee en volgens mij zijn de test gelegenheden weer open vanaf aankomende donderdag.

Edit: even een betere foto pakken
laatste aanpassing
Uitspraak van NL Kaal NL op dinsdag 5 mei 2020 om 16:04:
Iemand ooit 4mmc in deze vorm gezien?

T zou er best zo uit kunnen zien in principe. Stoffen die worden verkocht als 4mmc zijn tegenwoordig alleen helaas vrijwel nooit echt 4mmc.
Uitspraak van NL Kaal NL op dinsdag 5 mei 2020 om 16:04:
Iemand ooit 4mmc in deze vorm gezien?

https://imgur.com/CjLyLDV

Kreeg een sample mee en volgens mij zijn de test gelegenheden weer open vanaf aankomende donderdag.

Edit: even een betere foto pakken

ja zo heeft de mijne er wel eens uitgezien, wat ziet het er ook lekker uit
Uitspraak van mdmazing84 op dinsdag 5 mei 2020 om 16:43:
T zou er best zo uit kunnen zien in principe. Stoffen die worden verkocht als 4mmc zijn tegenwoordig alleen helaas vrijwel nooit echt 4mmc.

Het ziet er iig goed uit... hoe was de test?
Iemand hier veel ervaring met RC benzodiazepines? En dan met name Flunitrazolam (RC variant van Flunitrazepam/Rohypnol aka roofies, het middel van The Wolf of Wall Street). Hoe verhoudt Flunitrazolam tegenover Clonazolam of Flualprazolam, of een farmaceutische benzodiazepine? Ik heb wel eens Flunitrazolam besteld maar vermoedelijk zijn mijn pellets/fake ondergedosserd, of de benzo zelf stelt echt geen drol voor wat ik me niet kan voorstellen als ik de verhalen zo lees.
laatste aanpassing
Gebruik het wel is maar puur om te slapen, geen ervaring met recreatief de gebruik ervan.
Uitspraak van NL Kaal NL op dinsdag 5 mei 2020 om 16:04:
I

Ziet er prima uit! Het kan ook 4-mec zijn, maar dat merk je snel genoeg aan de pijn in je neus.

Lekker sampletje zeg ;p
Robkûh :hi: → als beheerder
Mededeling, nadat het topic meermalen is aangeveegd*
Vragen en aanbieden van (designer)drugs is niet toegestaan.
Ook vragen of melden waar het te verkrijgen is is niet toegestaan!
Hou hier dus rekening mee a.u.b!!!
Pas jullie lekker jullie eigen beleid aan. Er is een koeiengrote banner waar je RC drugs kunt kopen.
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van Hox op zaterdag 30 mei 2020 om 16:06:
Iemand hier veel ervaring met RC benzodiazepines?

Met flubromazolam, etizolam en diclazepam wel weer. Ook wel met lorazepam en diazepam. Maar gebruik het zelf dan meestal om te slapen, of in heel lage dosissen om de spierspanning tijdens het trippen te verlagen.
Edit: lol topic flink aangeveegd zie ik, reageer op een bericht van bijna n jaar oud :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Strangelove op dinsdag 2 februari 2021 om 19:51:
Pas jullie lekker jullie eigen beleid aan. Er is een koeiengrote banner waar je RC drugs kunt kopen.

Jij hebt zeker een punt.
Uitspraak van Strangelove op dinsdag 2 februari 2021 om 19:51:
Pas jullie lekker jullie eigen beleid aan. Er is een koeiengrote banner waar je RC drugs kunt kopen.

Ik denk dat we zonder die adverteerder geen eens Partyflock meer hadden.
Waarschuwing is ingetrokken. :)
Uitspraak van Strangelove op dinsdag 2 februari 2021 om 19:51:
Pas jullie lekker jullie eigen beleid aan. Er is een koeiengrote banner waar je RC drugs kunt kopen.

(Y)
 
"tripreportjes//onderzoeksrapportjes" Mag ik hier wel plaatsen neem ik aan?
Uitspraak van actief op zondag 24 oktober 2021 om 02:33:
"tripreportjes//onderzoeksrapportjes" Mag ik hier wel plaatsen neem ik aan?

Absoluut!
Leef je uit :D
laatste aanpassing
 
Vorige week de 2f keta geprobeerd ( 1 test dag, 1 experiment dag)

Vandaag 3 mmc test
 
Vrijdag 19 november 2021

30mg 00:45

40mg// gedeeld door 2... Naja ongeveer dan.

Heb er 2 lijntjes van gemaakt

Heb dit opgemaakt en ja niet echt veel van gemerkt als alleen fijn rustig kalm gevoel. En ja alsof je beetje gedronken hebt en toch ook weer niet.

(In me neus valt het reuze mee nergens last van, alleen the after drip inde keel is wat minder en chemisch obviously

20mg 1:30

Anime aant kijken en tijd is ineens heeel snel gegaan.. het is inmiddels 03:08 haha dacht dat het 02:30 was ofzo

Pak zo het laatste beetje. Dacht echt dat het heeel kut zou zijn in me neus, maar totaal niet, het enige is dat het zo chemisch is in me keel even. (Is ja 15 min wel weg gelukkig)

03:15 laatse beetje. 20mg +/-

"Gevoelens//ervaringen" tot nu.

Verdoorfd gevoel in me neus.
Beetje alsof ik paar biertjes op heb (en toch ook weer niet)
Voel me zeer kalm en rustig
Kan gewoon eten
Geen kaak die op en neer gaat.


Zaterdag

+/- 130mg afgewogen

Verdeeld in 3 lijntjes.

Rond 22:00 1ste lijntje gepakt.
En na 45 mij de 2de lijn

Het is nu 23:50 en ik ben aant tekenen en ik voel wel degelijk meer dan gister. Ik heb storm opgezet op YouTube (en dat is mooi en vermoeiend tegelijk)

Heb net heel de tijd gudetama opgehad maar ben klaar met zijn stemmetje.. Mendokusaiiiiwaaaaa (was wel echt grappig)

Voelt nu ja moeilijk te omschrijven. Voel me helder en toch ook weer niet. Sloom en traag... als ik nu het andere beetje pak dan moet ik opde bank gaan liggen denk ik... Typen gaat ook gewoon best goed eigenlijk.

Ik zie alles nog goed, niet dubbel ofzo.
Ik ga nog even mijn tekening afmaken en dan dadelijk andere beetje denk ik ook nog pakken..

Dan ga ik denk ik wel een level verder... Beetje spannend..

Voel me verder ook wel relax en chill en ben ook benieuwd naar wat meer van dit gaat//kan brengen..

Ik ga de storm stoppen ook
Aaah wat een rust..

00:23
Pak nu het laatste beetje rekening is bijna klaar en wist niet welke muziek ik wil luisteren dus heb swami maar opgezet.

Doe ik nog even luisteren tijdens tekenen en dan ga ik dadelijk opde bank zitten//liggen en iets kijken ofzo.

En misschien nog 50mg neer leggen.

Het is 40 geworden.

Cider no you ni kotoba ga wakaigaru

Ga ik nu kijken... Heel wazig haha ergens voel ik me nuchter en zeer in control en aande andere kant voel ik me niet nuchter... Kga ff die 40mg opmaken en film kijken.

Het is

1:18

Stiekem best veel zo in 1x hahaha maka here we go

Ha..... Ik had meer verwacht..

Ik voel me niet nuchter ofzo maar had ergens wel beetje gehoopt//verwacht dat ik verder weg zou zijn van hier...

Kvoel me wel echt super chill en mijn planten zijn ook echt zo chill ik doe zo super knus opde bank zitten

Maar nu.... Ga ik nog meer pakken gewoon omte kijken what's gonna happen... Of is het klaar en gaan we slapen....
Ik denk ergens dat ik "opgelicht" ben en dat ik miss wel wat anders heb gekregen dan F2. Een ander Random stofje..

Wel apart toch... Stofjes zo bestellen, testen, kheb dan toch ergens wel veel vertrouwen indat ik krijg wat ik bestel...

Maja apart is het en ik weet niet wat ik moet doen..... Meer pakken want ja schijt, its the Experiment//experience...
Die 2 woorden liggen mooi dichtbij elkander

2:15 40mg bij gepakt, lets see what happens

Er is na de 40mg erbij niet heel veel meer gebeurd. En ben na ongveer een 1.5 uur naar bed gegaan.

Achteraf gezien had ik er wel wat mew van verwacht.
Misschien komt het door het "verspreid" gebruik en had ik misschien wat eerder bij moeten pakken, geen idee.. ( ik heb zelf ook weinig tot geen ervaring met disso middelen)

Of ik het nog een keer zal bestellen, voor nu ik denk van niet. (Heb nog +/- 200mg liggen)

Ik heb ook nog DMXE liggen als disso maar die moet ik nog testen//uitproberen.
laatste aanpassing
Ik heb laatst de vervanger van 3-MMC geprobeerd, 3CMC. Op zich wel leuk, ik vond het meer een stim, richting 2-FA gaan al zat er zeker nog wat euforie bij en geilheid, en praterig en zo. Voordeel is dat het echt 0 bijwerkingen had. Geen koude voeten of handen, geen tandenknarsen, geen zweten e.d.

Kreeg er gratis ook nog 1/3 gram 3MEC bij en 5MMPA. 3MEC vond ik helemaal niks, 5MMPA, vond ik eigenlijk nog de leukste. Je praat iemand zijn oren van zijn kop ermee. Heel erg praterig wordt je ervan zeg maar.

Van dezelfde leverancier trouwens ook nog een nieuwe benzo uitgeprobeerd, nl. fluetizolam. Kreeg er 10 voor 5 euro (aanbieding om je verslaafd te maken waarschijnlijk ;-)) , niet slecht. Kreeg bij de apotheek temazepam, 5 voor 18 euro? Eigenlijk gewoon etizolam met een fluor erin. Net zoals 2-FMA, 2F enzo. Is gewoon hetzelfde, werkt sneller. Ik gebruik het alleen voor in te slapen als ik ergens over lig te piekeren. Nu binnen 5 minuten was ik weg. Echt BAM!

Hoop dat we snel weer lekker kunnen gaan feesten. Dan gaan we de remmen weer eens helemaal losgooien!
Uitspraak van Trancentrance op vrijdag 14 januari 2022 om 22:00:
Voordeel is dat het echt 0 bijwerkingen had. Geen koude voeten of handen, geen tandenknarsen, geen zweten e.d.

Ik hoor net overal het tegenovergestelde. De meeste geven aan dat ze meer bijwerkingen ervaren tegenstaande het effect dat ze krijgen..
Ja, iedereen is anders. Pluggen werkte wel wat beter, daardoor kreeg ik wat meer euforie. Snuiven doe ik niet, is te pijnlijk. Van het weekend gaan we weer knallen!
Uitspraak van Hox op vrijdag 3 april 2020 om 12:39:
HC is echt de slechste vendor die er is imo. De Flunitrazoalm die ik van hun had was inactief. Dan ook nog de gare mixes van ultra potente benzo's met inotisol. Laatste had ik 4-AcO-DET bij hun besteld en op de verpakking stonf 4-AcO-DET met de molecuulstructuur van een NBOMe. Daar waar een stevige 4-AcO-DET ongeveer 60 keer een overdosis is van een normale NBOMe trip. Lekker handig. En dan ook nog die andere mixes die zij hebben. Vijf compounds samen gooien, waar de dosis niet eens bij vermeld staat. Lekker trippen op 4-HO-MET, een APB, 3MMC en 1p-LSD op een dosis van?

Dan ook nog dat ze claimen 25e-NBOMe te verkopen op 1,2mg blotters. Wat an sich al gestoord hoog is, maar er geen een shop in de hele wijde wereld is die 25e-NBOMe verkoopt. En heel toevallig een paar weken voordat HC begonne is met deze "NBOMe" werd er door een andere vendor 25e-NBOH op een 1,2mg blotter verkocht.

Ik haal er niks meer weg in ieder geval, amateuristische zooi :)

De advertenties en banners van HC vliegen je weer om de oren hier. Dat PF deze vendor nog toelaat op hun platform??? Niks geleerd zeker.