Partyflock

zoo what the f*ck

 
Forumonderwerp · 11271
wat een stelletje idioten daar, kweet neit of iedereen hier het DANSPALEIS kent , genaamd de beste discotheek van het oosten, tis me stam(P)discotheek, maarre ik schrok wel ff na wat ik hoorde wat er afgelope zat, is gebeurd!
Ik kwam er altijd graag, maar het was al wel altijd zo dat die uitsmijters meestal onterecht mensen er uitgooiden of in mekaar trapte, en dat er altijd een kerel (knoem de naam maar niet, ook personeel) altijd op meisjes liep te geile en dat soort dingen wat ie bij mij ook heeft geflikt, altijd knipogen en van die sexistische opmerkinge make
Dit hoorde ik gister:

Er werden munten verkocht door de het personeel de baas kwam er achter en riepen ze op het matje.. hun geld (verjaardags geld) is afgenomen, niet uitbetaald gekregen voor die hele avond werken.. vervolgends zijn er 4 geslagen ( boy jurgen marco en martijn) marco zo hard dat hij er verwonding in zijn gezicht aan over gehouden heeft.. (blauw oog opgezwolen oor en neus)... De baas en martin waren de echte stoere mannen die het idee hadden dat ze het zo beter op konden lossen... en dan ook nog dreigen"als je het aan iemand door verteld sta ik personlijk bij jullie op de stoep" ..... dp ga zo door.....

Naja ik dacht echt wtf!
Kheb het maybe neit in het goeie forum gezet maja..kwis anders nie echt waar het moes

Wat is jullie mening hierover??
(K)
Heeft die boerenlul van een Reinder (de baas) dat geflikt? Wat een imbeciel hey!
Je verhaal klopt geloof ik nie helemaal, als ik het goed begrijp heeft de baas zijn personeel geslagen? :S
JAa, klopt reinder en martin hebben duz die vier personeelsleden gemept, en er zijn er nu in totaal geloof ik 8 ontslagen..kweet het ook neit precies..
geslagen???????????
damn da ken egt nie hoorrr!!!
heerlijk hoor horeca.

er is overal wel wat, schrik daar maar niet van.
alleen meestal zie je dat niet omdat je niet zo vaak in dezelfde tent komt

jij dus wel daar, en dan zie je die dingen op den duur, omdat je mensen leert kennen....

maar snap ook niet waarom het zomoet in de horeca hoor.
dan maar niet te spreken over sommige securitybureaus met zijn soms erg rare vogels als personeel....

maar gelukkig zijn er ook nog goeie :)
die gasten zijn echt gek in hun kop
kad als personeel wel met ze alle ff hem die verwondingen ook aangebracht wat een sukkels die verdienen het zelfde als hun aangericht hebben en nog wel erger :kots: knuppels !!!:@
Jaa..na ongeveer een jaartje begon ik daar wel dingen te zien, en op te vallen hoor, ik kom er nu al twee jaar..ten eerste is er duz geen goeie controle want toen was ik 14 hehe maar dat maakte mij toen neit zoveel uit, maar nu ik zelf officiel erin mag denk ik zelf ook wel is goh , heb je ook weer een groepje kleuters!
MAja het zijn een stelletje achterbakse smeerlappen daar (niet allemaal natuurlijk) , er worden ook altijd elke week wel vrienden van mij of vage bekenden wel meegenomen naar de kelder omdat de baas ze dan gaat controleren op drugs, je moet je bijna helemaal uitkleden dan, en stel je voor als meisje voel je je dan wel ongemakkelijk met die kerels daar, een vriendin van me is zelfs een keer meejgenomen die meos zich bijna helemaal uitkleden, dan moet er toch een vrouwelijk iemand van het personeel bijzijn?? En volgenmsij mogen ze je al neit eens zomaar meejnemen naar de kelder...maja, er worden ook vaak zomaar mensen onterecht in elkaar geschopt of er uitgegooid...tis neit anders het verpest wel een hele boel, khoorde net alweer dat het DP a.s. zaterdag misshcien niet eens open is i.v.b met te weinig personeel..
jeeeeetje, weet je dat ze dat helemaal niet MOGEN?????
dat uitkleden in de kelder.....
kan je ze nog voor aanklagen ook!!
Jaa..kweet ut, eerst is kijken wat hier van terecht komt...tis wel fucking fucked up!
Net zo triest dit! Doet me denken aan de Olde Beth, waar met de vorige Krank im Kopf buiten een kerel finaal in elkaar werd geschopt door 3 (!) uitsmijters :S :S
Die Reinder is al zo'n vette lompe boer. Doet het echt alleen maar voor het geld dus.. Heeft totaal geen belangen bij zijn personeel/bezoekers.. :vaag:
hehe jah met krank im kopf..dat was een maat van mij..hehe...die kwam er nie in omdat ie iets bijzig had...toen zijn we ff snel naar huis gerede...ze kop kaal geschoren :)
en toen terug..hehe hij kon zo doorlopen...alleen helemaal op het laast kwamen ze erachter...werd ie er wat hardhandig uitgegooid :P

nah dp zuigt...tip..ga gwoon naar elten..100% Hardcore
ja zeker is het waar vraag maar aan loesje.
en die martin is een vuile kankerhond hij heb mij er toen ook uit gegooit de vlinkert.
maar hahahaha ik weet in welke auto hij rijd dus hij komt nog wel aan de beurt zielige kinderlokker.
en jaaaaaaaaaaa elten is zeker beterrrrrrrrs.
aangifte doen van mishandeling
en ik wilde nog welles een x naar palladium reunie komen da feestje gaat duz ook nie door waarschijnlijk...
Sluiten die tent, want er is toch geen ene moer aan daar. :bah:
je moet er gewoon met een heel stel heen gaan en de boel is laten weten wat wij willen daar berijk je tenminste wat mee je ken het net zo leuk maken als je zelf wil gewoon gaan zeuren daar!!!!!
GEEN WOORDEN VOOR..........

Maat van me laatst ook:'(

Dit kan zo niet....zieke lui
laatste aanpassing
als ze nou slim zijn klagen ze ze aan, en krijgen ze heel wat meer uitgekeerd :-)
hmz... ik snap nie veel van wat je schreef... de strekking is me wel duidelijk.... Ziek hoor...
en dat uitkleden... doe eens normaal wijffie!!! dat mogen ze egt nie hoor!!!!! wat een wousen!!!!
kan je ze voor aanklagen... volgens mij mogen alleen de politie en de douane enzow dat...
als ze mij dat laten doen dan zakken ze maar mooi in de stront... dan maar deruit, maar ik ga me nie uitkleden voor een stelletje zielige geilerds!!! DAAAAAAAAHAAAAAG!!!
wat een vieze geile donders zeg, dat met dat uitkleden gaat echt nergens over!
sneue zaak
Kijk als je muntjes verkoopt voor eigen inkomsten zit je natuurlijk zelf fout. De maatregel dat ze dan hun loon niet krijgen en hun verjaardagsgeld vind ik niet meer dan normaal ! Zoiezo...verjaardagsgeld ?!? Zij lichten de boel op dus moeten ze de kosten ook terug betalen natuurlijk. Of dit nu verjaardagsgeld is of niet. In eerste instantie zaten zij fout.

Dat ze geslagen worden is natuurlijk abnormaal...mocht dat echt zo gegaan zijn. Als ze even logisch nadenken dan weten ze dat ze gewoon naar de politie kunnen gaan om degene aan te klagen !

Over dat uitkleden....ik weet niet of hun bevoegd zijn om dat te eisen. Ik weet wel dat het bij de politie zo gaat. Maar goed als je weet dat dat allemaal gaande is dan kom je er toch ook niet meer ?
laatste aanpassing
2 fairytale :Nou,ik kom eigenlijk wel graag bij dp, maar als ze bv mij vrage of ik me uit wil kleden kunnen ze ook een dikke vinger krijgen hoor da doek echt neit!

2 Crazy-C :Nou,ik kom eigenlijk wel graag bij dp, Het is gewoon klote dat het altijd zo gaat, vorige week was er weer een bekende zomaar geslage omdat ie buite op het gras lag, BUITEN het terrein van het dp, er kome voor mij gewoon veel bekenden daar duz kom ik er vaak, en verderz is er hier duz in de buurt nix met hardcore, alleen grote feesten enzow maar da mag ik nog neit, tenminste neit te ver weg,maar khoop dat ik binnenkort me ouders over kan halen want ik wil en zal naar megarave :D
(K)
waarom ga je daar nog heen dan :s

zulke gasten wil je ook nix mee te maken hebben want die gaan over lijken...letterlijk en figuurlijk...

met zn allen naar de politie stappen zou niet verkeerd zijn als dit allemaal waar is
naar de politie gaan ?? en dan ???

ze hebben gewoon gestolen hoor,

oom agent, ze hebben me mishandeld !!!
waarom dan ??? ik heb munten gestolen en zelf verkocht

3x raden wat oom agent zegt
ik ken 3 van de 4 personeelsleden die klappen hebben gehad. Ik vind dat hun mazzel hebben gehad met die paar tikken want als de baas een aanklacht had ingediend tegen hun konden ze rekenen op een boete van 10000.
air en wie mag jij dan wel niet zijn jij had je dus lekker laten slaan? nee niks er aan doen lekker laten merken dat je bang bent ja hoor dat is geen oplossing jongen!
ik krijg liever een paar tikken dan dat ik 10000 moet dokken en een strafblad krijg.
Het enige wat je kan doen is de zaak boycotten.

Aangifte heeft vaak geen zin. Zo'n 85% van alle zaken mbt mishandeling wordt geseponeerd. Mocht hij toch moeten voorkomen en wordt hij berecht dan zal hij waarschijnlijk een kleine boete moeten betalen. Daarnaast loop je dan kans dat je slachtoffer wordt van wrak-actie's. Iets wat niet geheel ongebruikelijk is voor type's zoals jij net hebt beschreven.

Nee, je moet gewoon niet meer gaan. En je vrienden ook niet. Grote kans dat de zaak dan leegloopt. Ennuh, een lege zaak = geen omzet= falliet!!
Ik denk dat je hem daar het meest mee hebt.
Vraag:


Hebben meer mensen deze ervaringen???
Ik maak het hier (Den Haag) de laatste tijd ook steeds vaker mee. Ut lijkt wel of half horeca nederland uit onderwereld figuren bestaat....
hahaha 10000 , dat bepaald de politie of rechter ...

tsss, als ik dit zo allemaal hoor moeten die gasten daarzo is flink onder vuur genomen worden of een flinke advocaat achter hun aan hebben...

het zijn altijd weer die simpele mensen en simpele mensen die erheen blijven gaan, ook al heb je geen fuck in de buurt , wacht gewoon ff en je kan naar de betere feesten ...
idd zoek gewoon iets anders tot je ouder bent

maar 10000 euro dokken omdat je muntjes illegaal hebt verkocht, waar is dat op gebaseerd?

en dat naar de politie gaan is misschien niet zo'n goed idee als het aankomt op iemand in elkaar slaan

maar zodra er seksuele intimiteiten/aanranding oid aan te pas komt neemt de politie het wel wat serieuzer lijkt me
Ik vind het maar raar dat je er nog komt. En als die bekende van jou telkens klappen ontvangen dan zijn zij nog het domst dat ze er nog komen. Zou nog liever niet uitgaan dan dat ik ergens kom waar zulk soort personeel met zulke maatregelen rondlopen !
laatste aanpassing
Toen 1 van hun zijn zakken moest legen had hij iets van 50 muntjes bij zich. 1.50 p.s. Dan nemen ze aan dat hij dat elke week deed over de tijd dat hij er werkt. En dan nog een boete erbij. De jutten zeiden dat het ongeveer 10000 werd.
laatste aanpassing
dus je laat je slaan hahahaha je hebt toch wel een ziek brein waarmee je ken verzinnen wat je hun gaat aandoen. nou ik in elk geval wel.
zielige stumpert die martin!!!
tegen kleinuh kinderen ken die wel.
GOOOOOOI die UITSMIJTER(en de baas)UIT HET RAAM...en de ijskast erachter aan.... hehe
Wat Martin deed ging wel te ver, ja.
nou dat bedoel ik dus hij komt de verkeerde nog wel eens tegen.
volgens mij loopt de aanklacht tegen hem nog wel
chrizzy mag die gasten ook nie :@
Ok ok, ik mag nou wel een ouwe lul klinken, maar wat die Reinder heb geflikt is eigenlijk terecht.

Ik heb dan ook vaak goedkoop muntjes gekocht van het personeel daar (ik ben niet gek, ik ga echt niet meer betalen), maar wat die jongens (en meiden) deden was in feite diefstal van de baas.

Er vallen in zijn tent munten op de grond, dus het zijn in feite ZIJN munten!

Dat wil dan nog niet rechtvaardigen dat klootzakken die jongen finaal de tering in hebben gemept, maar als je het vanuit het standpunt van die baas bekijkt, snap je ook dat die pissed is.
Dat gedoe van die munten loopt al maaaanden, dus stel je ff voor wat voor omzet die baas heb misgelopen door dat geouwehoer.

Zo, nou ben ik ff lekker bijdehand geweest :D
Volgens mij haalt dp nooit de politie erbij...maar gezellig in het in keldertje hoeke