Partyflock
 
Forumonderwerp · 1117505
Nu het 2 jarige bestaan van Teknixx achter de rug is, is er geen tijd om stil te staan. Voor de nieuwe editie van Teknixx heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om er wederom een super avond van te maken. Als enigste heeft de organisatie van Teknixx het voor elkaar gekregen om het bekende DWX Bounce on Tour concept naar Nederland te halen!

Zaterdag 18 juni 2011 zal het DWX Bounce team bestaande uit Fenix, Demoniak en Dr Rude, welke onlangs hun krachten gebundeld hebben voor een compleet nieuw en uniek album,zich in Discotheek Stuivezand melden met de beste Dirty Workz beats.

Teknixx presents DWX Bounce on Tour !

Trailer :


DWX:
Demoniak
Fenix
Dr. Rude

Teknixx:
Dr Phunk
Royal S
Junior Waxx
Clayton Cash

Hosted by Mc Vegas.

De 2e area zal deze avond wederom geopend zijn met de residents van Discotheek Stuivezand.
Glenn & Visual-J zullen jullie de beste House, RnB, Dance en Top 40 muziek bezorgen deze avond.

Tickets
Tickets voor Teknixx – DWX Bounce on Tour zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de deur en kosten slechts €8,- euro.

Win
Maak kans op 1 van de 3 gastenlijstplaatsen. Klik snel op de volgende link en wie weet sta jij op de guestlist deze avond. Link : http://partyflock.nl/contest/15799

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd voor Teknixx is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Foto`s
Het is toegestaan camera's mee te nemen naar het evenement, mits dit geen professionele camera's zijn. Digitale camera's en mobiele telefoons zijn dus toegestaan.

Auto & Parkeren
Je vindt Discotheek Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

More info
www.Teknixx.com
www.dwxbounce.be