Partyflock
 
Forumonderwerp · 1110845
­ Nederland
Poll, geopend op dinsdag 25 januari 2011, looptijd van 4837.3 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Brie of camambert?

1890%
Brie
210%
Camambert
 
Waar is de optie 'geen van beiden :bah:' ?
 
Uitspraak van V-Man op dinsdag 25 januari 2011 om 22:30:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "piemelbrie"

:honger:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 januari 2011 om 22:45:
Waar is de optie 'geen van beiden :bah:' ?

er zit geen smaak aan die zooi. das net gestolde melk.

schimmelkaas !! :honger:

thats the shit :yes:
Uitspraak van -XINX- op dinsdag 25 januari 2011 om 23:15:
schimmelkaas !!

gadverdamme, dat trek ik echt niet :lol:
Uitspraak van V-Man op dinsdag 25 januari 2011 om 23:18:
schimmelkaas !!

gadverdamme, dat trek ik echt niet :lol:

Dat trek ik juist wel ;) ;) ;)
Uitspraak van V-Man op dinsdag 25 januari 2011 om 23:18:
gadverdamme, dat trek ik echt niet

tis net als koffie. je moet heel mild beginnen. na een tijdje zijn alleen de extreemste kaasje het lekkerst
:honger:
 
Beiden (l)
Saint Agur is a blue cheese made from pasteurized cow's milk from the village of Beauzac in the Monts du Velay, part of the mountainous Auvergne region of central France. Developed in 1988 by the cheese company Bongrain, it is made from pasteurised cow's milk, enriched with cream, and contains 60% butterfat qualifying it as a double-cream cheese. Aged for 60 days in cellars, the cheese becomes stronger and spicier as it ages.

The moist, rich, white cheese has characteristic olive green mold veins throughout and a smooth, creamy texture with a subtle mild spicy taste resembling a softer, and finer Roquefort in presentation and taste. It is not as salty as more traditional blue cheese, and its tangy and creamy nature are balanced so not to overpower with a sharp bite like a Stilton, although this is dependent in the age of the cheese. Due to its double-cream nature, this cheese is easily spread and also melts well.

Saint Agur is produced in 2-kilogram octagonal cylinders, rendering a shape that makes it easy to cut into wedges. It has no rind and comes in foil to prevent the cheese from becoming more blue.

No saint has ever been named Agur.

No village, in France or elsewhere, has ever been named Saint Agur.

Brie zeker wel lekkerste van de 2. Eet niet vaak kaas, zeker geen 'speciale' kaasjes. Een Danablu gaat er erg goed in op zijn tijd. :P Het is alleen zo zwaar op de maag, en niet te vergeten duur.
 
Artiest Demon Rage
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 januari 2011 om 22:45:
Waar is de optie 'geen van beiden ' ?

Idd.
Kaas :'(
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 januari 2011 om 22:45:
Waar is de optie 'geen van beiden ' ?

(Y)
 
v man het is camembert
Camambert Rustique!!

die stinkt zooo ongelovelijk hard!.. dus ongelovelijk lekker (L)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 januari 2011 om 14:25:
v man het is camembert

nee man
doe mij maar morbier :honger:
gatver word al niet goed als ik eraan denk:kots: