Partyflock
 
Forumonderwerp · 1093715
 



Het is weer BBQ weer. :cheer:

Heb jij je vlees ook het liefste zwart van buiten en rauw van binnen?
Lekker met veels te dikke pindasaus, stokbrood en komkommer :honger:

BBQ liefhebbers hier melden, alleen echte kolen- en brikettenBBQ'ers toegestaan.
GasBBQ'en is voor mietjes...
 
Helaas heb ik het moeten doen met een mc chicken vandaag. Niet echt bbq weer :nocheer:
 
Uitspraak van oreqopil op woensdag 26 mei 2010 om 15:07:
Zelf marineren.

:yes:

Olie, ketjap, knoflook en sambal
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2010 om 16:45:
ketjap

:kwijl:
 
Uitspraak van oreqopil op woensdag 26 mei 2010 om 15:07:
Zelf marineren. Alleen voor die ekte ekte jwt.

s wel t lekkerste idd

tenzij ik 10 min van te voren bedenk dat ik s ga bbqen 8)
 
aardappelen met schil in zilverpapier derop :kwijl:
Artiest Manic
vandaag geef ik het barbecueweer een 3

hoop dat het van het weekend weer beter weer is :D
 
Uitspraak van Frisko in den D=co op woensdag 26 mei 2010 om 13:58:
BBQen met voorgemarineerde rotzooi = GEEN BBQ!!!!

Of wat te denken van die voorgegaarde rommel.
kant en klare BBQ pakketten die je alleen maar op hoeft te warmen...

Elke echte vent die zo durft te BBQ'en zou zich dood moeten schamen
 
Artiest No Panic
bbq en bb
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2010 om 18:35:
Of wat te denken van die voorgegaarde rommel.
kant en klare BBQ pakketten die je alleen maar op hoeft te warmen...

Elke echte vent die zo durft te BBQ'en zou zich dood moeten schamen

Een echte vent slacht en marineerd zijn eigen vlees!
 
Ik heb kippen in de tuin lopen, die geef ik dagen van tevoren knoflook, sambal en ketjap te eten
 
Slinger die bbq maar aan :kwijl:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 mei 2010 om 20:48:
Heb jij je vlees ook het liefste zwart van buiten en rauw van binnen?
Lekker met veels te dikke pindasaus

speklappen de gekste, maar niet rouw van binnen :rot:
en veel pindasaus :yes:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2010 om 17:51:
aardappelen met schil in zilverpapier derop

gepofte aardappel, heerlijk met knoflooksausje ;)


Uitspraak van <')(((< op dinsdag 25 mei 2010 om 22:09:
lekkerste blijft speklappen en dan goed hard gebakken

:kwijl::honger: :yes:

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 mei 2010 om 21:33:
ik heb versdomme gewoon zin om dat ding nu aan te knallen
bbq wheeeee geniaal.

2 jaar geleden 15 dagen achter elkaar wezen bbqen eckt geniaal :D

dit jaar ook al een paar bbq's gehad en er zullen er nog wel een paar volgen:D
Spareribs in surinaamse red pork marinade!


Zin in BBQ 8)
Uitspraak van lindaaatje op maandag 14 juni 2010 om 10:35:
Spareribs in surinaamse red pork marinade!

Tsa chieuw saus, die je bij de toko kan kopen!?!?
Das idd wel lekker...

Kmoet eerst eens lekkere spareribs zien je kopen bij een slager & dan ga ik de singapore marinade uitproberen :kwijl:
Check hier de singapore marinade uit

Da gaat smullen worden!!
Binnenkort maar eens doen :honger:
Werkzaam bij Hard Audio Events
Artiest {SHOWLIST artist 65376, 76174}
2 weken geleden al gedaan.... en onderhand weer!

zelf gemaakte saté en spareribs :honger:
laatste aanpassing
pikante worst :D en ribbetjes(h)
 
Zaterdag gebbq'd met frikandellen :LOL:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2010 om 18:35:
Of wat te denken van die voorgegaarde rommel

Uitspraak van verwijderd op maandag 14 juni 2010 om 21:40:
Zaterdag gebbq'd met frikandellen

Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2010 om 18:35:
Elke echte vent die zo durft te BBQ'en zou zich dood moeten schamen

vind je vaak wel scherp er grappig uit de hoek komen enzo maar spreek je jezelf nu niet een beetje tegen? :/
Artiest DanM
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 mei 2010 om 20:48:
GasBBQ'en is voor mietjes...

Maar wél de meest lekkere manier van BBQ...;):)
Geen last van verbrande buitenkant/rauwe binnenkant (H)
Geen gekut met briketten of kooltjengs, gewoon ff klik en je vuur is op de juiste temperatuur...:respect:
Ik prefereer een gasBBQ :yes: mijn zwagert heeft een dikke tuinkeuken geregeld, vergeleken met andere jaren eet ik daar nu wél graag....(Y)
Koop dan gewoon een fucking pan :rot:
alleen op kolen of briketten (Y)

anders is het voor mij geen echt bbq-en :nee:
Uitspraak van meb op maandag 14 juni 2010 om 23:37:
Koop dan gewoon een fucking pan

Uitspraak van PluizeMuizert op dinsdag 15 juni 2010 om 00:13:
alleen op kolen of briketten

anders is het voor mij geen echt bbq-en

idd
Uitspraak van Frisko in den D=co op maandag 14 juni 2010 om 12:20:
Tsa chieuw saus, die je bij de toko kan kopen!?!?

Ja, is inderdaad hetzelfde!


Uitspraak van Frisko in den D=co op maandag 14 juni 2010 om 12:20:
Check hier de singapore marinade uit

Ook niet gek, lijkt me alleen veel te weinig voor een paar kilo vlees :/
Lekkaaaaa :honger:
morgen weer BBQ-en (L) woohoo
 
Uitspraak van DanM op maandag 14 juni 2010 om 23:29:
Maar wél de meest lekkere manier van BBQ...
Geen last van verbrande buitenkant/rauwe binnenkant
Geen gekut met briketten of kooltjengs, gewoon ff klik en je vuur is op de juiste temperatuur...

Een echte vent kloot gewoon om z'n vuur aan te krijgen en houdt van verbrande sateetjes met rooksmaak.
Wat is er nu leuk aan op een knopje drukken en passieloos te bbq-en?

gewoon laf
 
Uitspraak van Djerk op maandag 14 juni 2010 om 23:24:
vind je vaak wel scherp er grappig uit de hoek komen enzo maar spreek je jezelf nu niet een beetje tegen?

Tja, je bent dronken het is half 2 's nachts en hebt honger terwijl m'n bbq nog stond te smeulen.
Dan ga ik geen frituurpan aangooien he ;)
 
yeah worstjes en sateetjesss :kwijl: haha
 
Goeie toppik ouwe (y)

Sowieso houtskool mixen met briketten...en een Weber (of soort van) is geen overbodige luxe

Heb al ingekocht voor dit weekend:
- Rib-eye (doen het goed op BBQ inzake vettig vleesch)
- Speklapjes, middagje in Ketjap marineren en daarna de hele BBQ in de fik :P
- Ossehaaspuntjes bij Makro halen, lekkere sate van brouwen (€14.- voor een kilo :P )

Shit krijg nu echt trek :D
 
Oja, na BBQ standaard houtvoorraad in de BBQ en lekker ouwehoeren met een vuurtje...

Daarna om 02.00 nog even de kippevleugels een sessie geven :respect:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 juni 2010 om 15:22:
Sowieso houtskool mixen met briketten...

Indd, eerst de houtskool voor het fik en dan de briketten voor de hitte.
Ik maak mijn bbq ook altijd eerst aan met gewoon hout.

Heb zo'n stenen tuin-bbq die ook als open haard gebruikt kan worden...
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 juni 2010 om 12:56:
Tja, je bent dronken het is half 2 's nachts en hebt honger terwijl m'n bbq nog stond te smeulen.
Dan ga ik geen frituurpan aangooien he

oke voordeel van de twijfel 8)

mede omdat dit
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 juni 2010 om 15:22:
een goed topic is
laatste aanpassing
 
BBQ'en in het donker is altijd goed.
Al helemaal omdat je niet goed kan zien of het nu wel of niet gaar of aangebrand is :p

Maar goed, gewoon beetje rauw vlees eten is goed voor je weerstand.
daar wordt je een vent van, net als van vuurtjes stoken

Gas-bbq is voor watjes
 
Gas-bbq is voor watjes

Dan pak ik wel een grillpan...

Ik maak mijn bbq ook altijd eerst aan met gewoon hout.

Dat duurt me te lang, zit ik al vol van met knoflook doordronken stokbrood :P
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 juni 2010 om 18:14:
Gas-bbq is voor watjes

Precies, net als een elektrische bbq of gaan gourmetten :rot:

bbq = rauw vlees + warm bier + overslaande muziek (bij voorkeur creedence)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 juni 2010 om 15:22:
Sowieso houtskool mixen met briketten...en een Weber (of soort van) is geen overbodige luxe

Combi blijft inderdaad langer branden maar prefereer toch uitsluitend houtskool!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 juni 2010 om 12:52:
Wat is er nu leuk aan op een knopje drukken en passieloos te bbq-en?

Het smaakt gewoon beter, die verteerde randen aan het vlees zijn wel lekker knapperig op houtskool/briketten....
laat eens een BBQ verzorgen door een ECHTE slager, wedden dat ie gas gebruikt ipv kool? :O hier wel iig...;)
Uitspraak van DanM op woensdag 16 juni 2010 om 23:30:
laat eens een BBQ verzorgen door een ECHTE slager, wedden dat ie gas gebruikt ipv kool? hier wel iig...

ja omdat het gewoon makkelijker is :/

echt bbq-en is gewoon op kolen.... KLAAR!
vanavond weer joepieeeeee
 
Het smaakt gewoon beter

Dat snap ik echt niet...

Een Weber is juist zo fijn dat wanneer de bbq te heet is de deksel erop zet en dan heb je nooit verbrand vlees...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van DanM op woensdag 16 juni 2010 om 23:30:
laat eens een BBQ verzorgen door een ECHTE slager, wedden dat ie gas gebruikt ipv kool?

Als er iemand een BBQ verzorgd dan ben ik dan, alleen watjes en vrouwen besteden een bbq uit.

een ECHTE vent maakt zijn BBQ aan met kolen.
Uitspraak van DanM op woensdag 16 juni 2010 om 23:30:
ECHTE slager, wedden dat ie gas gebruikt ipv kool

en sinds wanneer is een slager, een echte kok of cateraar dan ? gas is gemakkelijker maar je krijgt niet die rokerige smaak wat bij bbq gewenst is.
 
Slagers zijn homo's...

Als ik ga BBQ'en slacht ik gewoon een koe B)

Of ik ga naar een weiland en steek een koe in de fik
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 juni 2010 om 14:52:
Een Weber is juist zo fijn

Webers heb je ook met kolen, dus als je per se zo'n hippe Weber wil koop je gewoon een kolenbbq

WTF, BBQ-en op gas is gewoon geen BBQ-en.
Net als auto's op electriciteit helemaal geen auto's zijn.

Mannen die op gas BBQ-en zijn vast hetzelfde soort mannen dat in een Toyota Prius rondrijden en hun benen scheren.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 juni 2010 om 21:52:
Webers heb je ook met kolen

Die heb ik :D
 
lijkt wel een BBQ religie hier
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 juni 2010 om 22:22:
lijkt wel een BBQ religie hier

Er is maar 1 gebod; Gij zult niet op gas of electrisch braden
 
zijn er nog goden bij betrokken of niet