Partyflock

eindelijk thuis

 
Forumonderwerp · 10568
na lange tijd weg te zijn geweest door defensie (ben in het buitenland geweest, heb veel gezien..) ben ik niet zo vaak meer hier geweest.. Nu zit ik .. na lange tijd lekker thuis.. wat een heerlijk gevoel .. Gewoon je oude huisje .. Heb mijn contract uitgediend en ik ga weer aan de studie .. een heel ander leven..

Toch voel ik me hier niet meer helemaal op mijn plaats.. misschien door de leefwijze die ik een tijd lang mee heb moeten maken, waar overleven voorop staat. Maar toch, thuis.. heerlijk. Je beseft pas wat je mist als je het echt niet meer hebt.. Wees blij met wat je hebt hier.. Een huis.. mensen die om je geven .. Af en toe ben ik wel eens op i-net geweest... maar orte periodes en meestal alleen in het weekend..

Ik ben wel veel veranderd sinds ik bij defensie zat. Harder geworden.. Niet bang voor anderen .. Maar ook negatief.. Te direct.. Hoe een korte tijd je hele leven kan beinvloeden .. das best raar.

Ben nu weer burger. En ik ga er lekker van genieten .. Zaterdag awakenings.. mijn eerste feessie sinds tijden .. alles lekker van mij afstampen ..

Ik heb geen idee waarom ik dit schrijf.. misschien omdat ik gewoon wat van me af wil schrijven .. of om jullie te laten weten dat, hoewel we allemaal op elkaar lopen te zeiken hier.. dat we het helemaal niet slecht hebben hoor..

ik ga nu lekker slapen

weltrusten
nou welkom thuis en trusten