Partyflock

Some help needed plz

 
Forumonderwerp · 10071
Ik speelde de laatste tijd veel unreal tournament over het internet. Ik had zelf een clan opgericht(met een paar kameraden erin) en ik begon steeds beter te worden(ahum). Totdat mijn broertje onze geforce2 kaart moest updaten en toen liep Unreal Tournament heel schokkerig en kut. Ik denk dan haal ik die update eraf en installeer de oude videokaartdrivers opnieuw, maar het mocht niet meer baten :( unreal loopt nog steeds niet :cry:
Kan iemand mij hiermee helpen?
Het probleem is waarschijnlijk dat unreal nog steeds de hardware addressen aanspreek die door je oude drivers zijn aangegeven. Ik denk dat het beter is dat je unreal un-installed, de nieuwe Geforce drivers installeerd en daarna weer opnieuw unreal er op zet.

Succes,

Rense
Nog steeds kan het hierna niet werken.
Windows laat toch van alles staan her en der.
Mocht het hierna nog niet werken kan je eens proberen het windows Register op te schonen.
Als dit ook tot geen beter resultaat leid,...tja.......Format C:\-je dan maar...:/
Het is echter wel het proberen waard, als het daarna nog niet werkt zit er idd niet veel anders op dan windows opnieuw te installeren.
PLezier ermee dus :)
Kan 't ook van de positieve kant bekijken, nadat je windows opnieuw hebt staan loopt alles meestal wel weer een stuk sneller. :) Succes in ieder geval!
da's waar Skabber.
Zoals ik paar maanden terug een totale HD crash had.
25 GB aan muziek van 1/2 jaar en complete windows met alle ftp's blabla noem maar op..
Maja daarna weer lekker schoon systeempje en je kunt weer lekker veel gaan downloaden!!!:D
Tnx for the advice ik zal eerst ut eraf halen en dan de nieuwe drivers installeren en dan ut er weer opzetten, als dat niet lukt zal ik em moeten formatteren(alweer :()
Thuisgebruikers doen niet aan backups wordt alweer duidelijk..:)