Partyflock

Sneeuw

 
Wat vindt iedereen van sneeuw ?? Ik heb er n hekel aan, hier sneeuwt t op zich best wel hard nu. Met Innercity die sneeuw was ook niet relaxed.
het sneeuwt hier niet!
maar ik hou van de sneeuw en kan er net als een klein kind uren mee spelen...
maar jah als je van een party ofzo afkomt is gewoon zon wel VEEL lekkerder.
na de after party afgelopen zondag dat zonnetje echt te relaxed
ik vind sneeuw wel leuk]

alleen met kerst ofzo

hier ligt nu ook een soort sneeuw-hagelmix
waarom hebben ze hier in gemert dan geen sneeuw!

als het op kerst sneeuwt wordt ik altijd weer ff emotioneel... maar als de sneeuw wegblijft dan heb ik ook geen kerst.
ik heb liever golfjes - heb n surfverslaving, lekker zonnetje erbij heerlijk
jah klopt... maar ik en de zon is vaak ruzie...
eerst was ik altijd poepiebruin maar mijn pigment is al sinds 2jaar niet meer aangemaakt dus ik verbrand al bij 20 graden... zonnenallergie! fijne is dat ik er OOIT overheen zal groeien :p
dit jaar kan ik weer zonnen als het goed is.
HAGEL TEGEN MIJN RUITEN!
ik word ook altijd kneiterrood - maar ik ga dus niet zonnen, smeer me in met Factor een van de hoogste, en return van de surfplank like Pink Panther - volgende dagen helaas zijn niet zo plesant -
hier is t n sneeuwstorm
jah maar ik smeer me in met 45 bij 20 graden... dan wordt ik roze... als ik 60 gebruik dan voel ik me net een frituurpan...

mijn hagel is alweer weg :'(
hahaha - vorig jaar in Florida geweest - echt heb 2 uur gesurft - had me 4x ingesmeerd met weet ik t wat voor factor - en was net zo rood als het roodste hardje. hier op de site - kon nie op mijn buik of rug liggen, beetje jammer
jah ik ken het *zucht*... ik was lekker wezen zonnen niets aan de hand! daarna 's avonds wezen stappen.. attendeerde de bar man mij erop dat ik blaasjes had over mijn gehele rug en schouder... dus ik kijken=> brandblaren!
2graads huidsverbranding :'(
opzich weet je wel gewoon een kleine maand koel gehouden en lotion enzo... wel lastig slapen en daarna korsten maar ik vind het gevolg erger! mijn rughuid is heel dun nu en OVERGEVOELIG en hier en daar bruine vlekjes en nah ik vind mijn rug gewoon niet meer mooi en wil ook niet dat mensen hem zien.. vandaar bijna altijd mijn hoge truitjes :)

maar om ff ontopic te komen het sneeuwt hier nog steesd niet! maar van te naar huis was wel behoorlijk koud! maar sneeuwloos!
hier ligt 5 cm ofzo
en van Impulz - eerst hardlopen naar auto ( met -5 ofzo , zo warm was t rond 0600 ) 2 vrienden waren naar de auto gegaan, een was er out gegaan, en aangezien ik moest rijden, moes tik GVD ook weg - had het lekker naar mijn zijn.
Dus eerst naar Dronten truggereden ( nacht ) en zelf naar Huizen gegaan ( zonnetje brak door ), ik moest uit Huizen ieg nog iemand ophalen - die reed met anderen mee terug. En om 1100 wij weg uit de Huizen ( I-Dance ) lekker zonnetje - raampie open - harde muziek - Dylan Drazen aan - en 175 met de Saxo van mijn ma over de weg, whehe.
Het ziet er voor vandaag ook al niet al te best uit. Wij beginnen de dag met veel buien. Het zijn pittige buien met kans op onweer, hagel, natte sneeuw en windstoten.
Vanmiddag, maar dan vooral de tweede helft van de middag of vanavond lijkt de buienkans even wat af te nemen.Het is niet allemaal kommer en kwel, want de zon laat zich af en toe zien, vooral vanmiddag breekt de zon meer en meer door. Daarmee zijn wij er nog niet.
Vanavond en vannacht komt het nog altijd tot buien, de bekende buien. In het oosten en zuiden meest met natte sneeuw.
De temperaturen die vandaag waarden bereiken van rond 4 of 5 graden zullen de komende nacht dalen tot 2 of 3 graden. In oosten rond het vriespunt.

De wind: in de kustgebieden storm uit het westen. Later vandaag geleidelijk west tot noordwest en blijvend stormkracht 9. Pas vannacht neemt de de wind geleidelijk af tot hard. Landinwaarts staat vandaag een vrij krachtige tot harde wind.Waarschuwing: Tijdens buien zware windstoten en morgen tijdens buien ook kans op gladheid. Vannacht ook kans op gladheid!

met vriendelijke groet

HArdHOusER a.k.a. Piet Paulusma
tis geen METEO consult site hier ofzo Richard aka Piet Paulusma
HEY Talf! waar is die 5cm sneeuw dan? ik zie niks vanuit mij huiskamertje! hoest eigenlijk met die cds?