Partyflock
 
Verslagen · juli 2007
­ Nederland
Tomorrowland

Vandaag werden we wakker en als eerste baalden we vanwege het feit dat het regende. Na in het hotel te hebben gedouched en rustig even koffie gedronken hebben besloten we om eerst even in Antwerpen toerist te spelen.

Voor ons werd het vanaf 17 uur pas interessant met namen als Markus Schulz en Technasia.
Iets over vijf waren we dan bij onze Amerikaanse favoriet Markus Schulz die lekker aan het draaien was.

Wouter Verheij, 30 juli 2007 22:10
Tomorrowland

Yesterday is history, Today is a gift, Tomorrow is mystery. Tomorrowland, iets waar ik als niet-Belg nog nooit van gehoord had maar nu op de late maandag na-middag met veel plezier met nog licht piepende oren aan terug denk. Wij zijn zaterdagochtend vanuit Münster met heftige stortbuien het Ruhrgebied door gereden en via Aachen - Brussel eindelijk in Vlaanderen terecht gekomen.

Wouter Verheij, 30 juli 2007 17:21
Dominator

Zaterdag 28 juli 2007,

De dag van de lang verwachtte tweede editie van DOMINATOR, het grootste hardcore festival van Nederland. Om kwart over 9 's morgens werd ik door het snerpende geluid van mijn wekker ruw uit mijn remslaap gerukt. terwijl mijn hersens nog probeerde te bevatten waarom ik in hemelsnaam zo vroeg was opgestaan, pakte ik wat kleren uit de kast en stapte ik onder de douche. Rond 10.

, 30 juli 2007 16:05
Chakra Party

Het waaide zo hard dat ik (weer eens) bijna wijdbeens achterover in de duinen belandde. Wat is dat toch met mij? Hahaha :P. Daarmee heb je wel meteen het enige nadelige van deze zondag-chakradag genoemd, want het volk was er en de sfeer ook! Zelfs voor een gratis strandfeestje was het opvallend druk met dit slechte weer: succes dus.

De muziek was voortreffelijk.

, 30 juli 2007 12:04
Dominator

Dominator · The Hardcore Festival 2007

Georganiseerd door Art of Dance en Q-dance

zaterdag 28 juli 2007
11:00 - 23:00
Stadspark
Groningen

Op een gewone doordeweekse dag zat ik op partyflock te kijken.
Zoals ik dat elke dag doe keek ik even bij provincie Groningen of er nog nieuwe feesten waren toegevoegd.
Ineens viel mijn oog op Dominator en ik wist niet wat me overkwam.
Zo`n feest gewoon in m`n eigen provincie daar moest en zal ik bij zijn.

De Bomendokter, 29 juli 2007 16:24
Dominator

Rond 08.30 vertrokken in Antwerpen om aan een toch van een kleinde 310km te beginnen. Na eerst de GPS bijna gemolseteerd te hebben omdat hij de juiste ingang niet vond, toch aangekomen op een kleine bewaakte betaalparking omstreeks 12.00. 8 Euro was niet echt overdreven.

Van op de parking kon je de bassdrums al horen, ze waren de boxen precies goed aan het inspelen.

De eerste acts hebben we ook gemist door het vrij lange aanschuiven aan de controles.

13.00 we stonden eindelijk binnen.

CODA-gfx, 29 juli 2007 14:32
Dominator

Zoooooooooo, ik ben EINDELIJk thuis van die pokkenlange rit vanuit Groningen naar De Kwakel.
Ik kan nu rustig in Notepad mijn verslag schrijven nadat het product van een dagje bewegen (feesten) op Dominator in de WC verdwenen is.
Ik vind het zeker de moeite waard om mijn gedachten maar meteen weg te schrijven in dit verslag zodat ik na een korte douche lekker mijn nest in kan.

Dus hier komt mijn stukje.

De eerste grote uitdaging was naar Groningen toe rijden.

, 29 juli 2007 03:16
Afgelopen zaterdag toch nog onverwacht met de VIP met een last-minute naar de Caribbean. Ondanks dat we ons in een vrij vroeg stadium al hadden aangemeld voor dit feestje leek het er vorige week op dat we toch niet konden gaan. Tot nu toe altijd van de partij geweest op de VIP-Trip feestjes dus was het wel balen dat we nu niet konden.

, 23 juli 2007 14:49
Extrema Outdoor

Eindelijk was het dan weer zo ver. Extrema Outdoor! De weersvoorspellingen van de dagen ervoor hadden de burger niet echt veel moed gegeven, en alles wees er op dat het dit jaar ExtRAINma zou worden :-( Maar zoals wel vaker waren ook dit jaar de weersgoden ons goed gezind :-).

Rond 12 uur kwamen we aan bij de kleine ingang. Met een E-ticket ben je normaal in een mum van tijd binnen, maar dat ging gisteren wel even anders.

, 22 juli 2007 21:18
Audio Shock '07

Eindelijk was het zover we konden de auto in om naar het feest te gaan :cheer:, rond half 4 kwamen we aan door de V.I.P ingang waarna we meteen het vip dek opgingen. Gratis drank, gratis eten, candygirls, heerlijke zitzakken en goeie dj's waren daar te vinden, wat was dat goed geregeld (Y) top.
Het was nog aardig rustig en we hebben lekker een aantal drankjes gedaan op het vip dek, de rest was aardig leeg.

, 22 juli 2007 20:00
Extrema Outdoor

Extrema Outdoor 2007,

De hele week al regen, hagel, sneeuw, wind en meer van dat soort ellende. Maar het weekend zou beter worden. De pagina's van het KNMI kunnen het leven van een buitenfeester maken of breken. En richting de zaterdag werd er meer gemaakt dan gebroken. Het slot van de vierdaagse te Nijmegen viel in het water, maar alles wat dan valt, zou zaterdag niet meer vallen.

Dit keer een thuispartij rondom de plas in Best. Daar waar we vroeger menig rode huid hebben opgelopen.

alphons, 22 juli 2007 11:13
Een vriendin belde mij op of ik het leuk vond samen met haar zus en die vriend naar de nijmeegse feesten te gaan!
natuurlijk sloeg ik dat niet af (net als de rest van de week)

Rond een uurtje of half 9 vertrokken we vanuit heesch richting Nijmegen. duurde natuurlijk eventjes voordat we een parkeer plekje hadden.

Secret_star, 22 juli 2007 10:36
Audio Shock '07

Wat een weertje, al vroeg zijn we de auto ingestapt om op tijd in Leeuwarden aan te komen, helaas zat alles ons tegen: net voor de afsluitdijk autopech gekregen. Uiteindelijk drie uur later dan gepland kwamen we aan op het festival terrein.

Tijdje terug hebben wij VIP kaarten gekocht en heel erg benieuwd naar wat ons allemaal te wachten stond, €80,00 voor een kaartje is immers best veel.

Aangekomen in de VIP ingang stond de rode loper al uitgerold.

Autje, 22 juli 2007 06:11
Zondagmiddag, heerlijk weer, echt een dagje om lekker te gaan loungen op Bloemendaal en wat is daar de perfecte tent voor dan Bloomingdale aan Zee. Overal mooie mensen, dressed to impress, maar toch ook weer van het zien en gezien worden publiek. Er liepen frisse mensen rond, mooie mensen, maar ook mensen die al heel de dag in hun bikini op het strand hadden gelegen.

, 17 juli 2007 13:11
Noisekick’s Verzuringsprocede heeft lang op zich laten wachten. Er leek geen einde te komen aan het halsstarrig uitkijken naar dit feest. Vorige editie was het het beste T&S-feest van het jaar, zodus stonden de verwachtingen hooggespannen.

Vanuit noorderlijkere oorden van Nederland werd met jarige Mevr Prada koers gezet naar Culemborg. Het zou een unieke ervaring voor haar worden.

, 16 juli 2007 19:58
Ook dit jaar weer naar Dance Valley 2007 gegaan. De afgelopen 6 jaar waren we al van de partij en heb ik het toch altijd weer leuk gevonden. Het ene jaar beter dan het andere, de erge plensbui op het eind ergens in 2001, het modderterrein wat omgedoopt werd in Plensvalley. Vorig jaar vond ik het zelf iets minder omdat de Valley niet geheel open was en de line up gewoon minder was dan andere jaren. Dancevalley krijgt natuurlijk ook concurrentie van festivals als Extrema en Mysteryland enz.

, 16 juli 2007 18:24
Na een aantal jaar geleden mijn fervente party bezoek drastisch terug geschroefd te hebben, kwam er nu zomaar een toegangskaart voor dancevvalley mijn richting op gewaaid. Veel zin, want goede weersverwachtingen, uitgebreid gechecked wat er zoal te zien en luisteren was en daarmee kwam nog meer zin.

Zaterdagmiddag niet al te vroeg weggegaan, om 1400 afgesproken weg te karren uit Den Haag enigszins verontrust door berichten over files op de radio (ongeluk A9).

Marzuk, 16 juli 2007 13:37
Sensation

http://img120.imageshack.us/img120/215/blackbannercc5.jpg

--EVERYTHING FADES TO BLACK--
tripreport sensation black 2007

Donderdag voor het feest kregen we helaas te horen dat het niet door zou gaan. We zouden niet op de gastenlijst staan, zoals gepland. Na een uiterst saggo vrijdag, besloot ik vrijdag avond maar naar een ander feestje te gaan, want BLACK ging toch niet door.

PaperPlanes, 16 juli 2007 12:16
Zaterdag 14 juli 2007 was Noisekick's verouderingsproces ,ten ere van de verjaardag van Noisekick (Rudmer)

http://album.partyflock.nl/15009453.jpg

Een feest met veel terror en speedcore maar af en toe ook wat darkcore en hardcore,
Het feest vond plaats in 3 zalen waarin zeer goed gedraaid werd (vind ik).

, 15 juli 2007 21:58
Voor mij de eerste keer Dance Valley dus even een korte impressie van mijn dag:)

Vrijdag alvast naar Haarlem gegaan aangezien we anders veel te vroeg op moesten staan.

JAZPAH, 15 juli 2007 21:49
Sensation

Sensatie Zwart 2007:P

Na een nacht slecht slapen, gingen we (mijn neven en ik) om half 12 richting Amsterdam. Had nog nooit naar Amsterdam gereden, vorig jaar gingen we met de trein naar Sensation. Na dus verdwaald te zijn (wat staat de ArenA toch slecht aangegeven bij de snelweg), hadden we eindelijk ons parkeerplekje gevonden op Villa ArenA, zo'n 150 meter van de ArenA. Was 20 euro parkeren voor 24 uur (later hoorde ik dus pas van evenemententarief:S).

Josti :), 15 juli 2007 15:38
Sensation

SENSATION BLACK

Was mijn eerste keer Amsterdam Arene, veel gezien op tv van Black & white en wilde het dan ook eens zelf meemaken. Vooral het van licht naar donker effect wilde ik wel eens ervaren
Moet er wel bij zeggen dat ik na allen negatieve verhalen van White afgelopen week toch getwijfeld heb te proberen om alsnog Dance valley te kiezen in plaats van BLACK.

sweetdreamsss, 15 juli 2007 11:40
Sensation

Wat is het eerste dat je doet als je terugkomt van een feest? Precies, een verslag schrijven dus! Nou ja, ik heb eerst wel eventjes een douche genomen en een flink glas sinaasappelsap naar binnen gewerkt, van al dat gestamp krijg je echt een droge gaffel :lol: Maar goed, laten we beginnen bij het begin. Ik moest met de trein vanuit Enkhuizen komen en ik zou voor de ingang afspreken met een maatje van me en het groepje waar hij mee ging.

Bas [Red Faction], 15 juli 2007 11:07
Harder than Anjo

Nou ff verslagje over Harder than anjo,

Ik was ff op de pc aan het kijken en even op partyflock zie ik het feest van harder than anjo staan dus denk kan daar wel ff gaan kijken met een kammeraad van mij,
Dus van coevorden naar steenwijksmoer op de fiets, was makkelijk te vinden (door het geluid :P ).
We kwamen binnen en werden heel goed gecontroleerd,
Nou het was niet duur €5,00 entree €1,60 voor muntjes dus ook direct wat muntjes gehaald.

Jeffrey :), 14 juli 2007 18:11
Kinky Beatzz

Het is altijd de vraag wat je aantreft als je naar de Asta gaat: Er staat of altijd een rij of soms helemaal niet of ze gaan moeilijk doen bij de deur omdat je met te veel mannen bent of te jong bent. Ik weet bij de Asta eigenlijk nooit wat voor deurbeleid ze weer eens zullen hanteren.

, 10 juli 2007 20:47
Los

Aaaahhhh Pasen, waar staat dat eigenlijk voor behalve eieren zoeken en veels te veel eten? Tijd om weer LOS te gaan en waar deden we dat? In het Paard van Troje natuurlijk.

, 10 juli 2007 20:46
Sneakerz

Sneakerz 1 april: zeer zeker geen grap! Ik heb het idee dat elke keer als ik naar Sneakerz ga, het steeds beter en beter wordt! Deze editie was zeer zeker ook niet mis. Alweer een steen goede line-up met namen zoal Till West, Fedde Le Grand en Erick –E. Sneakerz is ook het enigste feest dat ik ken waar het al om 19:15 druk is. Mensen stromen binnen in hun beste outfits, of het nou is om gezien of versierd te worden. Sneakerz publiek heeft lol.

, 10 juli 2007 20:45
Go!Crunc

CRUNC staat bekend om de fantastische feestjes die ze geven, zie maar het 2 jarig bestaanseditie die ook in Panama gegeven was een paar weken geleden. Ik kwam om twaalf uur binnen lopen, het viel me gelijk op dat het niet zo druk was, maar daar kwam al snel verandering in. Fedor Limjoco begon om 01:00 te draaien. Hij kwam binnen met hele relaxte house/club, wat zeer zeker chill was om aan te horen, maar hij ging niet verder dan dat.

, 10 juli 2007 20:44
Voor mij was Ground Zero een vervanging voor Defqon omdat ik daar niet heen geweest was.
Ik was al 2 keer naar Defqon geweest en voor de verandering naar een ander feest kan geen kwaad, daarbij was ik nog nooit naar recreatiegebied Busloo geweest dus ook dat was een reden om te gaan.

leander112, 8 juli 2007 22:45
Sensation

Zo dan maar ook eens een verslagje van mij!

Gisteren naar het altijd bravoure Sensation White geweest, was voor mij mijn eerste Sensation omdat het in de voorgaande jaren altijd om bepaalde redenen net niet door ging, dus mijn verwachtingen waren hoog gespannen! Eigenlijk hadden maatje van mij en ikzelf pas vorige week besloten dat we er heen zouden gaan, dus na wat googlen 2 kaartjes dik onder de inkoopprijs aangeschaft! Een heel prima begin dus!

, 8 juli 2007 21:26
Supersized

Gisteren voor het eerst naar Outland Rotterdam.
Normaal ga ik liever naar grote feesten, het publiek in de discotheken is toch meestal jonger en het is vaak warm enz, je kent het wel.
Deze tent stond al lang op mijn verlanglijstje en nu had ik es een x tijd om ook te gaan.

Aangekomen rond 00.15 uur stond er een kleine rij. We werden keurig in groepjes door de security naar binnen gelaten om geduw en getrek te voorkomen. In de rij was het leuk, we raakten snel aan de praat met anderen.

x-Inkie-x, 8 juli 2007 20:36
07-07-07, de dag van geluk, trouwerijen, Live Earth en diverse andere feestjes. Zo ook Ground Zero. Op uitnodiging van UDC mocht VMX.nl de gehele avond aanwezig zijn om sfeer te proeven en foto's te maken. Uiteraard in een verslag zoals je van VMX.nl gewent bent. Dit keer zelfs met foto's en enkele filmpjes!

09:45 - Vertrek thuis.Met de auto vertrekken wij naar Ground Zero. Eigenlijk een thuis wedstrijd, het is maar 25 minuutjes rijden.

DOTSY, 8 juli 2007 18:44
Supersized

Zo, dan toch maar een verslagje van het zoveelste kleinere feestje wat weer geweldig was. Ik merk toch dat die 'kleinere' feesten vaker kwalitatiever hoogstaander zijn. Dj's zetten lekkere setjes neer, draaien vaak nieuw spul, je hebt een beetje de ruimte en de sfeer is top!

Volgens mij een typisch voorbeeld van een doorsnee Supersized (alhoewel ik er maar één keer geweest ben). In ieder geval betrof het hier een lekkere summer special.

Tim, 8 juli 2007 18:18
Supersized

Nou ik zal ook maar eens even een verslagje schrijven ;) (Let niet op de spelfouten) :9

We vertrokken met 2 auto's vanuit Nijmegen richting Rotterdam.

, 8 juli 2007 15:06
Sensation

Op zaterdag 07-07-2007 was het dan eindelijk zover.
De zeer overgehypte, maar toch vrij stille, theekrans van ID&T werd dan eindelijk gehouden, Sensation White.

Iedereen had natuurlijk al zijn eigen thee gekocht maar wist eigenlijk niet hoe deze bereid moest worden.
Na enige tijd werd dan toch, via een stille mailing van ID&T, de lineup bekend gemaakt.

, 8 juli 2007 13:07
Vannacht was het dan zo ver, na lang twijfelen had ik vorige week besloten het feest van Ground Zero op 7-7-07 te bezoeken. 9 uur zou er een bus vanuit Winterswijk vertrekken dus dat was mooi makkelijk!

In de bus was het al direct erg gezellig met goede muziek, wat te drinken en een heleboel bekenden! Nadat we helaas pas rond 11 uur een parkeerplek hadden gevonden kwamen we in een lange rij terecht die ons pas om 12 uur de poorten van het Recreatiepark kon doen betreden.

Pesomat :beer:, 8 juli 2007 11:50
Daft Punk

eindelijk was het zover, woensdag 4 juli 2007. Voor velen bevrijdingsdag, voor ons Daft Punkers heet dat human and together :-p

Rond een uurtje of 17 reden we weg uit Breda richting A'dam. Uiteraard hadden we file dus hebben we bij 'n AC ff wat gegeten, wat overigens niet te bikken was maar ala. Rond 19.

, 5 juli 2007 12:47
Awakenings

Ook dit festival was weer een Awakenings met vele kanten. Ik was opgelucht, mijn zoontje was weer uit het ziekenhuis, dus ik kwam vrolijk aan. Een beetje angstig voor de regen misschien, maar dat deerde ons toppers eerder ook niet.

De route was makkelijk uit te stippelen. Rachmad, Adam Beyer, Miss Djax, die wil je toch niet missen. We waren met een divers gezelschap,van rijpe feestgangers tot iemand van wie het het debuut festival was.

romanista, 4 juli 2007 15:19
Dancetour 2007

Zondag 1 Juli,Dancetour 2007!

Wat een feest! 13.00 heb ik mijn vriendinnen opgehaald die waren speciaal gekomen met de trein. Daarna wat gegeten en hop op naar t Zaailand. Door hekken gelopen om aan het einde gefouilleert te worden. benen,armen,borsten. ;)
1st even wat rond gelopen en ff een biertje gehaald. Pols bandje van 16+ gehaald,die volgens mij helemaal niet nodig was omdat wij 4en volgens mij alleen 1hadden.

, 3 juli 2007 19:23
Op 1 juli 2007 is het Julianapark in Venlo voor de vierde opeenvolgende keer het decor voor het FreeFunk Festival. Na drie eerdere succesvolle edities is de programmering dit jaar uitgebreider dan ooit!

Uiteraard hoopten we allemaal op weinig regen en veel zon.

SENSASIAN, 2 juli 2007 23:42
Dancetour 2007

dance tour lwd 2007

Het weer zat vandaag erg mee.
De hele dag hadden we veel zon en was het lkker warm.
De sfeer was goed.
De meesten gingen loss en vermaakte hun zeer goed.
Af en toe miste we de beat
Maar het was te doen.

we stapten half 3 trein in
en we waren er 3 uur.
We moesten erg lang in de rij staan.
Wand het was er zo druk! Toen we eindelijk binnen waren hadden we weer lekker de ruimte.

SARIKA, 2 juli 2007 23:23
Free Festival

Ik wist al weken wanneer dit was & had ook al met Angela afgesproken dat we hierheen zouden gaan! O:)
De afgelopen jaren was het namelijk steeds erg gezellig. Mijn zusje zou eigenlijk ook meegaan, maar die was vergeten dat ze op 1 juli (de dag van het Free Festival) een verjaardag had van een vriendin. Vond ik wel jammer, maargoed!
Na een drukke vrijdag & zaterdag was het dan eindelijk zondag! Ikzelf was al om 11 uur wakker, maar Angela sliep nog.

MANDY-, 2 juli 2007 22:09
Club Exotica

hey mensen

ik schijf even een verslagje over 29 juni club exotica

het feest om te vieren dat pulse een jaar open is
voor deze gelegenheid hebben we flink uitgepakt met decoratie tropische spellen en een barbeque
ondanks dat de opkomst wat tegenviel vond ik het een zeer geslaagde dag/avond

de complete metemorphose binnen was ook zeer geslaagd

vorral de vele m3 strandzand binnen zetten de puntjes op de i
niet temin was de bar enzo leuk aangekleed met riet en de cocktail bar was.

scanlight, 2 juli 2007 17:06
Awakenings

Man o man wat heb ik een heimwee naar dit feest zeg, ik wil terug! :O

Enfin,
Als echte Lasers Addict was dit feest natuurlijk een pré voor mij om naartoe te gaan, dus was ik al vrij vroeg mijn kaartje gaan halen.

mijn heenreis begon in Duivendrecht samen met Mysterious A & Joker. eenmaal aangekomen in Sloterdijk stonden pendelbussen al klaar om je voor 3 euro heen en weer te vervoeren naar het festivalterrein (Houtrak). goed geregeld, geen lange rijen en de sfeer zat er al lekker in.

Faniac, 2 juli 2007 15:54
Awakenings

AwakeFest, woorden lijken niet genoeg te zijn….

Bijna ieder jaar ben ik erbij, en ieder jaar ben ik dik tevreden over het feest wat ik heb gehad. Maar deze editie was zeker de vetste die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Om een uur of 12.00 stapte ik in de trein vanuit Utrecht, speciaal uitgedost met fel jurkje en bijpassende schoentjes met hoge hakken (uhh ja daar kom ik nog op terug :p).

Tigerlove, 2 juli 2007 14:40
4Free

Dit deed ons (\\//Balk\\//, CorePusher en mij) goed, na een dag van eentonige muziek. We waren om ongeveer half 2 al @ Dancetour en we waren helemaal uitgeluisterd op die trance meuk. Om 7 uur stonden we in de rij voor Rumours, en gelijk bij binnenkomst was het al lekker aan de gang in de hardstyle area. Mister Orange was aan 't draaien, en hij had gelijk 't goeie tempo, dwz. lekker snel en een goeie kick erin.

, 2 juli 2007 12:56
Awakenings

Vol weemoed denk ik terug aan dit mega spektakel! Wat een passie en een verve! Wat een prikkeling voor oog en oor! Aangezien ik heel weinig verwacht had van dit feest had ik er toch ongelooflijk veel zin in! Het was heerlijk weer en ik en m’n maat zaten lekker voor we in de auto stapten even een koffie naar binnen te werken! Beetje voorpret gehad en daar gingen we met z’n twee! De tomtom deed z’n best ons naar de goeie locatie te loodsen!

LifePHORM, 1 juli 2007 22:47
FeestDatumAuteurPublicatie
TomorrowlandWouter Verheij30 jul 2007
TomorrowlandWouter Verheij30 jul 2007
Dominator30 jul 2007
Chakra Party30 jul 2007
DominatorDe Bomendokter29 jul 2007
DominatorCODA-gfx29 jul 2007
Dominator29 jul 2007
The Vip trip reach for the stars23 jul 2007
Extrema Outdoor22 jul 2007
Audio Shock '0722 jul 2007
Extrema Outdooralphons22 jul 2007
Matrixx at the ParkSecret_star22 jul 2007
Audio Shock '07Autje22 jul 2007
Bloomingdale CD Release party17 jul 2007
Noisekick's verouderingsproces16 jul 2007
Dance Valley Festival16 jul 2007
Dance Valley FestivalMarzuk16 jul 2007
SensationPaperPlanes16 jul 2007
Noisekick's verouderingsproces15 jul 2007
Dance Valley FestivalJAZPAH15 jul 2007
SensationJosti :)15 jul 2007
Sensationsweetdreamsss15 jul 2007
SensationBas [Red Faction]15 jul 2007
Harder than AnjoJeffrey :)14 jul 2007
Kinky Beatzz10 jul 2007
Los10 jul 2007
Sneakerz10 jul 2007
Go!Crunc10 jul 2007
Ground Zero Festivalleander1128 jul 2007
Sensation8 jul 2007
Supersizedx-Inkie-x8 jul 2007
Ground Zero FestivalDOTSY8 jul 2007
SupersizedTim8 jul 2007
Supersized8 jul 2007
Sensation8 jul 2007
Ground Zero FestivalPesomat :beer:8 jul 2007
Daft Punk5 jul 2007
Awakeningsromanista4 jul 2007
Dancetour 20073 jul 2007
Freefunk FestivalSENSASIAN2 jul 2007
Dancetour 2007SARIKA2 jul 2007
Free FestivalMANDY-2 jul 2007
Club Exoticascanlight2 jul 2007
AwakeningsFaniac2 jul 2007
AwakeningsTigerlove2 jul 2007
4Free2 jul 2007
AwakeningsLifePHORM1 jul 2007