Partyflock
 
Verslagen · september 2005
­ Nederland
Absolute Armin

Afgelopen Zaterdag was ik bij de Absolute Armin een 9 uur set in Birmingham, Ik wil jullie mijn ervaringen vertellen over de voorbereiding, de reis, het feest, publiek etc. Zodat als jullie ook ooit een keer naar Godskitchen gaan jullie iets aan mijn ervaringen hebben

Afgelopen September zag ik op internet staan dat er voor de verjaardag van Godskitchen een hele speciale Dj was uitgenodigd voor een 9 uur set namelijk dat was niemand minder dan Armin van Buuren mijn favoriete dj.

Armin van Buuren RIP, 26 september 2005 14:05
Mindcontroller

Een Belgisch verslagje

Al paar weken keken we ernaar uit. MINDCONTROLLER. Het zou men tweede MC worden en naar een oldskool/early rave feestje gaan is altijd een beetje hemel voor mij =>snelle beats,lekker sfeertje en NOG lekkerder meiden. Genoeg gezever,op naar het verslagje!

Reeds om 15u15 vertrokken we richting Amsterdam met ons autootje van 4 Belgische maatjes;Eerst zouden we het centrum nog is aandoen en dan richting de hemkade.

, 25 september 2005 22:55
Club r_AW

Ondanks dat het Club r_AW concept mij al vanaf het begin af aan heeft geboeid, ben ik tot aan gisteravond nog niet eerder naar een r_AW avond geweest.(Dit oa door mijn inmobiliteit/afstand, en het o zo grote animo van de Friezen om met mij een kwalititief hoogstaand feest als deze te bezoeken 8) )
Enfin. ik werd rond 21:45 bij me huis opgepikt door , om vervolgens unser fahrt nach P60 te beginnen.

Snauzi Peitsch, 25 september 2005 19:48
Project Doom

Ik ga er dus heen en toen was het ineens afgelopen, beetje vreemd, daarom wil ik mijn geld terug!
Die organisatie die snapt het leven volgens mij niet helemaal! Die locatie was ten eerste zo klein, dat er nog niet eens 100 man in paste volgens mij! De Locatie was dus al KUT! CITY HALL = KUT!

:|Snelle Jelle:|, 25 september 2005 12:38
Xtra Large meets Decision

goededag lieve mensen

ik denk dat DECISION nog even aan het na genieten zijn van gisteren avond want dat kan iedereen weten die geweest is dat het echt niet meer in tijden zo druk is geweest net wat more ook zeg toppie

de mensen achter DECISION hebben echt alles uit de kast gehaald om er een top feest neer te zetten en dat zijn ze gelukt hoor

en ik wil ze dan ook nog extra bedanken dat ze dit voor mij gedaan hebben wat een top nummer DJ JD en MARCO niet tevergeten TOPPPPPPPPPPPPPPP.

(K) Kaatje (K), 25 september 2005 12:11
End of Days

de after P in drachten moeste we ff voorij laten gaan maar nu dus eentje thuis met ze weet ik veel hoevelen een verslagje typen we zijn in ieder geval met se 5een vertrokken (stuffy peptiet nixsagen koekje en kokkier) jaah rare bijnamen:s

het begon allemaal in Heeg waar wij zo t idee kregen zo s even bij de iduna langs te gaan hoe we dat in ons kop kregen eh jah geen idee maar wel goed idee achteraf.

maar dus vertrokken we om zo ongeveer toen het tijd was om weg te gaan.

Fimme, 25 september 2005 05:24
Delusion hard beats

delusion 25-9-05, Ambiani in Bladel, De Ambiani is zich zowiezo aan het profileren als House gelegenheid nummer 1, in de Kempen. Ook zaterdag weer, met publiekstrekkers als DJ Rob en Mc Joe waren namen om op af te komen, zeker in de Kempen. Maar niet alleen deze 2 "oldskool heroes of hardcore" waren present.

Baas: VDZ, 25 september 2005 05:14
Autumn Groove

Eigenlijk ben ik niet zo van de verslagen schrijven maar dit vond ik toch wel even de moeite waard om te vertellen. Op zich zag het er allemaal leuk uit van te voren, relaxe dj in arnhem en maar 6 euro entree in de vvk. Alleen al snel kwam ik er achter dat er veel te veel kaartjes verkocht waren voor de capaciteit van de locatie, wat er voor zorgde dat je niet relax meer kon dansen en het veel te heet was. Maar dat mocht de pret niet bederven.

J *, 25 september 2005 04:55
Gatering of the outkast

Het tweede deel van the Gathering of the Outkast was zeer geslaagd.Het was deze keer drukker, mede dankzij de vette line-up, uiteraard! Enige nadeel was dat de geluids-installatie niet optimaal was omdat er sprake was van resonantie. Misschien de volgende keer een andere opstelling van de boxen proberen.

Maar goed, het mocht de pret niet drukken en stipt op tijd liet Fiore van zich horen. Toen hij begon was het niet zo druk, maar zo kon hij ook rustig wennen aan de decks.

ViolatioN, 24 september 2005 22:30
Adamant Crush

Onderwerp: er mist iets aan zo'n feessie:

ik kwam daar aan bij de replay. na eerst een flinke omweg:P he joel hahaha:D:D toen we binnenkwamen waren er al redelijk veel mensen nog niet meteen overvol natuurlijk want dat kwam later pas.

T-Herrie, 24 september 2005 11:06
Adamant Crush

Zo, dat was dus Adamant Crush(Y). Ook Walters feesje :bounce: Wij waren er rond 9 uur. Lekker vroeg, was nog super rustig. Vanaf 10 uur stroomde het echt vol. Steeds meer bekenden tegen gekomen, was erg gezellig. Heb ook veel nieuwe mensen leren kennen. Sfeer was echt top! (Y) Er werd super gedraaid tot zover ik het heb meegemaakt. Alleen jammer dat het zó druk, rokerig en warm was. Ik ben waarschijnlijk daar door knock-out gegaan gisteren. Liep naar achteren en voelde me ineens niet goed.

PsychoGirl, 24 september 2005 09:01
Triple H

hey mensen

hier dj quincy aka dj quincmeister
nou dat was dus triple h (criple) vorr billy weet wak bedoel hahaha
om maar bij het begin te beginnen,slapeloze nachten hak ervan mensen ik had er zoveel zin in
laten we bij het begin beginnen
de aankomst van mij liep dus helemaal fout ik stapte met de bus ergens uit en dacht zo van is dit het?

KLAPTOUW, 23 september 2005 10:13
Round Bass

Afgelopen zaterdag was het na drie maanden wachten weer tijd voor Round Bass. De vorige editie was zeer gezellig en er werd erg goede harddance gedraaid. Vol verwachting ging ik dus op pad naar Leiden. Het feest ging om 22.00 uur van start en om zo min mogelijk te missen vertrokken we op tijd. Even na tienen waren we binnen. De organisatie had bij deze vierde editie diverse dingen gedaan om het feest nog een extra feestelijk tintje te geven.

Sunshine (An), 21 september 2005 21:52
Zavlon 01

Zeijen;

Zavlon #1, helaas niet doorgegaan. met een slechte publieks, opkomst en een slechte promotie van het feest, heb ik als organisator van het feest, Zavlon #1, afgelast. dat is een beslissing geweest die ik misschien met veel moeite heb moeten maken, nadat het eindelijk zo ver kon zijn.

, 19 september 2005 12:23
Q-BASE

Q-Base
zaterdag 10 september 2005
12:00 - 02:00
Airport Niederrhein
Weeze
Duitsland

Q-base, mijn eerste feest en mijn eerste verslag zijn een feit ;)

Zaterdag 10 september 2005, de klok sloeg half een in de middag. Waar sommige mensen om die tijd het gras maaiden of hun auto stofzuigden, zat ik met twee vrienden aan de keukentafel pizza te vreten.
Vijf Red Bull blikjes en een “pizza met extra Mozarella” verder waren we klaar voor Q-Base.

{Demian}, 18 september 2005 23:42
Reloaded

Aangezien er geen verslag is zal ik er ff 1 proberen te schrijven :)

Aangekomen in Born was het nog ff zoeken naar de Bartok, na 2 keer er voorbij te zijn gereden wist een man die zijn hond aan het uitlaten was te vertellen waar we heen moesten.
Eenmaal aangekomen bij de Bartok kon het feest beginnen.
Ik vond het een behoorlijke underground-sfeertje hebben en zeker toen ik een paar nummers van The Prodigy voorbij hoorde komen(Daro en Mayer).

, 18 september 2005 17:06
Slaves to the Rave

Afgelopen donderdag kreeg ik in ene een bericht dat ik 4 kaarten gewonnen had, en daarbij ook nog eens 50 munten bij de ingang zou krijgen op Slaves 2 the Rave. Eingelijk had ik al plannen, maar die heb ik maar even omgezet. Nu alleen nog op zoek naar een BOB en ook die was vrij snel gevonden toen ik het in de groep gooide. 1 belletje was voldoende in de trein (Y) Want naar dit feest met de trein zag ik niet zo zitten.

, 18 september 2005 15:46
Bassrulers

Bassrulers

Vooraf

We hadden al een tijdje het kaartje op zak, we wisten gewoon dat dit een succes moest gaan worden. Ik bedoel Jump en goede dj's in berge. Dat staat gewoon garant voor een goed feestje.
Dus reden we om half 9 weg op de fiets naar een vriendin. Daar gingen we alvast beetje voor drinken. Vandaar uit moesten we maar 2 minuutjes lopen en dan waren we om half 12 bij de Raayberg.

Eerste indruk

Het kaartje klaar houden en heel even wachten en toen waren we binnen.

-hardstyle-, 18 september 2005 14:39
Be Famous

Na weken van afwachten en geregel met de organisator,

(Ik zou mijn vriendin namelijk ten huwelijk gaan vragen)

Was het dan eindelijk zover!

We vertrokken rond 23.30 naar Maastricht,
de auto in de Q-park gezet.

(24hr open: Tip voor de Nightlive/Bonbonniere-bezoekers)

Vervolgens liepen we zo naar binnen, security was correct en beleefd.

Munten gehaald en de grote zaal in: wat een schitterende lokatie zeg.

, 18 september 2005 13:26
Raadhouseplein

nou hier poging 2 om verslag te typen. vorige verslag is verloren gegaan om ja weet niej waarom! let niet op de typ/spel fouten. want ben net thuis en zou en moest dit nog even doen :)

raadhouseplein 2005.

nah een slechte nacht geslapen te hebben. toch smiddag's even de stad in gegaan,was vrij weinig aan.

om 15.30 patty"vriendin van me die met mij mee zou en hier slapen en zow"tegemoed gefietst.

toen naar mijn huis gegaan.

en om 19.30 de weg vervolgd richting stad.

, 18 september 2005 04:02
House classics

Ja ja vrijdag avond en toch bedacht om toch maar te gaan naar choices. Daar eenmaal aangekomen klonken de classic klanken buiten bij de deur. En voor die 5 euro verwachten ik eigenlijk niet veel (wat later toch anders bleek te zijn)

Toen we binnen waren ff rondgekeken waar we toch wel 5 minuten mee bezich waren:P hebben we ons eerste drankje benuttigt en zijn we lekker gaan knallen waar al veel mensen mee bezig waren.

, 17 september 2005 17:17
Hard friday

Hard Friday
Vrijdag 16/9/2005
Danssalon in Casa
Leiden

Line Up

2300 - 0100 Showtek
0100 - 0300 Brennan & Heart
0300 - 0500 Daniele Mondello

0000 - 0100 roXtreme
0100 - 0200 Pinas
0200 - 0300 Clone
0300 - 0400 No-Tolerance

Zo, afgelopen vrijdag kom er weer een stampplekje geboekt worden voor een avondje hardere muziekstijlen in Danssalon In Casa. De zaak is nog een van de weinig locaties in regio Leiden waar je regelmatig terecht kunt voor een avondje flink stampen.

roXtreme, 17 september 2005 13:56
The dance sneak preview

Review Simple 10-09-05 Effenaar Eindhoven

Op het Simple Festival op het stadhuisplein werd er stiekem al vooruit gekeken naar de exclusieve sneak preview van de Effenaar. Maandenlang werd er in Eindhoven en omstreken al gesproken over het grote blok dat in de Dommelstraat opdoemde. Zal de oude sfeer behouden zijn? Iets dat veel mensen zich afvroegen. 10 september was voor velen dan ook de dag waarop de eerste blik in de nieuwe Effenaar genomen kon worden.

, 15 september 2005 19:31
Q-BASE

de week voor Q base kreeg mijn broer opeens een brief met 2 kaarten voor Q base. bleek weer ergens op internet iets gewonnen te hebben.
daarom besloot ik ook maar mee te gaan omdat ik toch vrij was.

dus even rondkijken op internet bus geboekt.
die zaterdag morgen zou de bus rond half 11 bij ons in het dorp zijn wij dus zo doende naar de opstapplaats toe waar we vrijwel meteen gebelt werden dat de bus rond 11 uur kwam.

terrorbeest, 14 september 2005 15:45
Flatline Hardcore

Report
FLATLINE HARDCORE DJ-CONTEST FINALE

Bij binnenkomst om een uurtje of 9! Kreeg ik gelijk te horen dat Q-Bix niet kon draaien,en dan ook niet aanwezig was.
Anke had een had lootjes klaar gelegt met de tijden voor de dj`s.
ze moesten zelf de trekking doen voor het bepalen van hun draaitijd! 21.30-22.

FLATLINE HARDCORE, 14 september 2005 14:01
Q-BASE

Q-Base 2005 kon wat mij betreft niet snel genoeg beginnen :D Om 12.30 uur vertrokken we vanuit Oosterhout naar Airport Weeze in Duitsland. De reis verliep vlot. Vanaf Venlo zagen we de eerste wegwijzers voor Q-Base al staan. We passeerden de Duitse grens en kwamen rond 13.45 uur aan in Weeze.

We besloten als eerste naar Global Hardcore te gaan om daar de set van The Viper mee te maken. The Viper begon om 14.00 uur, maar na een half uurtje hadden we er al genoeg van.

- # *, 12 september 2005 03:59
Q-BASE

Q-Base

Ja, de bus zou om 09:00 uur vertrekken uit Enschede.

Zelf ben ik nog naar de Matrixx geweest en toen ik daarvan thuis kwam had ik NET nog de tijd om mijn te gaan douchen en klaarmaken.

Maar ja, uiteindelijk stond ik nog rechtop in Enschede bij de bus.

Toen de gang uiteindelijk compleet was reden we naar Duitsland.In bus begon uiteraard al ons feestje.

Daar aangekomen zijn we meteen een beetje rond gaan kijken.

, 11 september 2005 17:24
Q-BASE

Zo na lang overwegen en de weersvooruitzichten in de gaten gehouden toch besloten om naar QBASE te gaan! Laatste moment kaartje gekocht voor 20 euro! Dus dat was goed te doen. Na me werk afgesproken met de rest en vanuit 1 punt richting Qbase gegaan. Was wel lekker want ik woon 20km van het terrein af en ken de binnendoorwegen, dus langs de drukte heen (die viel toch mee).

Kermit, 11 september 2005 16:18
Too shameless

Sorry, maar geen van deze feestjes staan in de agenda. Ik heb dus het feestje gekozen wat er het meest dichtbij komt! ======================

UniteLife dag 2. Na het gedoe met de taxi's leek het ons verstandig om niet teveel te gaan hoppen van club naar club, iig niet op hele grote afstanden. We begonnen de avond in de Supperclub. In de Supperclub vind ik het altijd erg prettig, leuk mensen en leuke omgeving.

Faisal, 11 september 2005 16:04
Unite life special

Sorry, maar geen van deze feestjes staan in de agenda. Ik heb dus het feestje gekozen wat er het meest dichtbij komt! ======================

Afgeopen vrijdag begon het grote UniteLife verhuizen tussen clubs in Amsterdam. 22 clubs in Amsterdam waar je allemaal toegang tot krijgt met een speciaal armbandje op vrijdag en zaterdag.

Faisal, 11 september 2005 16:03
D-Dance

Na de geslaagde D-Dance party van afgelopen vrijdag was het gisteren tijd voor de 2 D-Dance party, Op de vrijdag waren mij een paar dingen opgevallen, Dat het ontzettend warm was, jong publiek maar dat de muziek zoals gewoonlijk weer top was. Ik hoopte dat dit zaterdag niet veel anders zou zijn.

Ik vertrok rond half 9 richting Amsterdam, gelukkig had ik geen vertraging dus was ik rond half 10 op Amsterdam centraal,Net als gister de altijd wause Philom(partyflocknaam Zhenn) opgehaald.

Armin van Buuren RIP, 11 september 2005 14:37
Q-BASE

Mijn 1e verslag. ;)

http://partyflock.nl/images/upload/27147_regular.jpeg

Eigenlijk geen Q-base voor mij! :no:
Vorig jaar te lang in de file gestaan, 3 uur lang na afloop rond mogen dwalen op het terrein. Regen, modder, vaag feest, te erg naar de klote! :X
Maar hoe graag ik ook gewild zou hebben laat mijn portemonnee dit niet altijd toe ;)

Totdat ik 4 dagen geleden een sms krijg van het uitzendbureau. Of ik zaterdag op Q-base horeca/catering werk wilde gaan doen.

, 11 september 2005 13:29
VEDJ DanceParade

De dag begon vroeg na een slechte nacht geslapen te hebben (oorverdovende onweer om 3.00 uur)
De wekker ging om 7:15 uur alweer :)
Om 8:15 was ik in een auto volgeladen met apparatuur (Draaitafel, mengpaneel, versieringen en een tafel) richting het terrein van V.d Elst gereden.
Daar aangekomen was het al redelijk druk, verschillende trucks waren al omgetoverd in feestelijke trailers.

D'Charly, 11 september 2005 13:01
Q-BASE

Ik ben net uit mijn coma ontwaakt en met nog de pompende beats in mijn hoofd heb ik behoorlijk veel zin om een verslag te schrijven.

Dit keer was het Q-base op een verlaten vliegveld ergens net over de grens in Duitsland. In de eerste plaats had ik niet zoveel zin om te gaan. Want aan het eind van de zomervakantie was mijn budget niet al te groot tot 3 dagen van te voren een enorme envelop in de bus lag. Wat denk je: je hebt mee gedaan aan een prijsvraag en je hebt 2 kaartjes voor Q-base.

Budi, 11 september 2005 11:56
Q-BASE

Owke, zaterdag om 11u met een hoop zin vertrokken vanuit Katwijk met een touringcar met veel beenruimte.

Toen we eenmaal de grens over waren en de afslag namen richting Q-base, moest ik meteen weer denken dat ik vanaf daar in de file had gestaan pffffff. Maar nu zoals beloofd geen enkele vertraging, dus dat was goed geregeld ((maar dat moest ook wel)).

Rond 2u liep ik het terrein op, Ik had Guest kaarten en werd hierbij helemaal niet gecontrolleerd, zal wel een privilege zijn ofzo.

--best1979--, 11 september 2005 09:42
Om te beginnen bedankt ik eerst even Sofia83 ! Voor het regelen van de reis en het gratis binnenkomen ! Dankjewel !

Rond kwart voor 11-en vertrokken naar The matrixx vanuit Roosendaal.

Basjuuh, 10 september 2005 17:41
Ghosttown

Zaterdag 3 September was het dan zover GhostTown in de Homeboxx in Nieuwegein.Ik en me maat jansuhhhhh hadden zaterdagmorgen nog kaarten gehaald omdat we GhostTown niet wouden missen.Het was de eerste keer GhostTown voor ons.
Om 21.30 zijn we vanuit Zeeland vertrokken richting de Homeboxx.Na wat Pitstops en wat te hebben rondgereden in Nieuwegein waren we rond half 12 bij de Homeboxx aangekomen.Vervolgens auto gratis geparkeerd,zo hoort het ook.

TernTerror, 7 september 2005 18:10
Serious Hard

Verslag Serious Hard,
Te Deventer in Luxor.

Zoals gewoonlijk was het weer een leuk feestje. Er was wel een goeie line-up en er werd voor de eerste keer zo hard gedraaid dat er veel mensen

DE PIEP * in de oren hadden tot 3 dagen erna. Zou dat aan de nieuwe apparatuur liggen dat weten we niet. Begin van de avond begon het er al steeds drukker en drukker te worden. Het is alweer een tijdje geleden dat het bovenste gedeelte werd geopend met een Hardcore Feest.

[ADHD] T3RRoR Dw44S [ADHD], 7 september 2005 18:03
Flatline Hardcore

Zeg hallo, tijd om het weekend eens te gaan verslaan, te beginnen bij vrijdag.

Het is dus vrijdag en ik was ingeprogrammeerd om naar te gaan en sta ik zo ingeprogrameerd dan doe ik dat.

Ik ging met en richting Leeuwarden om op te halen en richting te rijden want daar zou het zich gaan afspelen.

P P, 6 september 2005 13:29
Bakel Beatz III

Zondag 4 September Tijd voor Bakel Beatz 3.
De vorige editie van bakel beatz met de carnaval dit jaar was een geslaagd feestje en om te hopen zou het deze keer ook weer mooi worden. s'Middags begon de Dj-Contest met verschillende Dj's die voor mij onbekent waren maarja ik heb er ook maar 2 gezien(als ik het goed heb. Ik heb trouwens ook niet goed meegekeken wat de 1e ,2e en 3e prijs was en voor wie, en heb de winnende dj dacht ik ook niet meer zien draaien s'avonds.

Egres, 5 september 2005 22:53
Wooferland 2005

Wooferland 2005

In the beginning, there was jack, and Jack had a groove. And from this groove came the groove of all grooves. And While one day viciously throwing down on his box, Jack boldly declared: “let there be House!”

Zondagmorgen, een heerlijk zonnetje breekt naar binnen via de lamellen. Ik open mijn ogen, aanschouw het gouden licht. Een lach verschijnt op mijn gezicht.

, 5 september 2005 14:49
Wooferland 2005

Wooferland. Veel over gehoord, nooit geweest eigenlijk. Dit jaar vierde een van de leukste mensen die ik ken haar verjaardag daar, en dus was dit meer dan genoeg reden om mij buiten de ring te wagen. Het plan was simpel, tram naar Zuid/WTC, metro naar Sloterdijk en dan een of andere bus naar het terrein. Kwestie van 1 uur werk, volgens 9292ov.nl dan. De tram werkte prima mee op deze zonnige zondagmiddag. De metro was een ander verhaal.

Faisal, 4 september 2005 22:47
Audio Attack

Hoi iedereen! Even een verslagje over Audio Attack.
Ik ben met Lindaheye, wendywitje en 71kilotom naar dit feest geweest!
Ik vond het best moeilijk te vinden, daar op het industrieterrein in the middle of nowhere. Maar ja wij komen dan ook uit Brabant. Een van de weinige brabanders die er waren volgens mij. Het gebouw van de buitenkant was een ramp. Ik dacht echt dit word niks en dan ook nog weinig parkeerplaatsen. ik zag het echt niet zitten. Eenmaal binnen om 22.

, 4 september 2005 20:56
#1

3e keer overstuurd alweer voor mij!

vorige 2 keren waren al mooi dus had bij deze editie van overstuurd ook al de nodige hoge verwachtingen.

dit keer ging ik met en nog 3 vrouwen: nelja, sharon & sanne die de vorige keer ook mee was (Y).

We vertrokken om 11 uur vanuit sneek, waren ongeveer kwart voor 12 in berlikum waar het al lekker druk was :).

, 4 september 2005 19:47
Ghosttown

Gister was het dan eindelijk zo ver, Ghosttown! Ik had er al een tijd naar uitgekeken. De line up was namelijk zeker niet verkeerd. Bovendien zou het mijn eerste Ghosttown worden.

Rond 20.45 vertokken een vriend van me en ik met de fiets richting het station. Daar de eerste trein richting utrecht gepakt, waar me rond 22.15 aankwamen. We konden niet meteen vinden waar we heen moesten, maar uiteindelijk hadden we het gevonden. Rond 23.

Knaller :bier:, 4 september 2005 18:59
Fuck!n' Hard

Fuck!n' Hard - 3 september 2005

Het was 20:55 en er stond al een aardige rij. We hadden de verwachting dat het drug ging worden dus we hadden alles goed voorbereid. Ventilators, extra koeling. goede garderobe en lekker eten ( ijsjes en snacks ). De deuren gingen open. en eindelijk was het zover. Fuck!n'' Hard was begonnen!

Het was erg benauwd buiten, dus ook binnen was het niet op zijn koelst in het begin. Red Alert moest openen in zaal 1. en de sfeer zat er meteen goed in.

Ruben_, 4 september 2005 17:12
Collabs

Bonjour!

een programmeur die je enthousiast maakt voor zijn club, veel goede namen tot nu toe en deze keer Speedy J (in een relatief kleine club) was zonder twijfel voldoende reden om de reis naar Utrecht te maken en daar de nacht door te brengen. Het zou de avond op voorhand geslaagd maken, maar het werd een overtreffende trap.

stationblakatweehaltes, 4 september 2005 15:45
Hardcore Madnez

Hardcore Madnez. ,

Ik zat al de hele week de twijfelen als ik wel of niet zou gaan. En op vrijdag werdt het me nog moeilijker gemaakt toen iemand mij een gratis kaartje van ghosttown aanbod.

Deze heb ik vrijdag nog kennen verkopen dus besloot ik toch met paar vrienden na Hardcore Madnez te gaan.

De reden dat ik na dit feest wou was ofcours Partyraiser & Maniac (Ronny) die heb ik op msn en wou ik toch wel is keer horen draaien.

PFSquad MC, 4 september 2005 13:41
Audio Attack

Nou, dit was even een korte impressie van mij over de Dancetour op Malieveld. Graag in de toekomst meer van zulk soort evenementen op het Malieveld! Volgende week ben ik te vinden bij Audio Attack, Hemkade, waar ongetwijfeld ook een verslagje over zal volgen! Voor nu, mzzzl en ik ben naar het strand :) . Dit was de laatste zin van mijn vorige verslag (http://vip.partyflock.nl/report/6683.

**Tim**, 4 september 2005 06:13
Assimilation

Ben net thuis gelukkig is het maar 10 min rijden vanaf de pep. Assimilation was weer het eerste echte hardcore feestje in de pep! Ben voornamelijk in de grote zaal geweest omdat er in de kleine zaal net zo werd gedraait als op een zaterdag:-( . Als eerste draaide dione dat klonk al lekker in de oren maar nog niet zo hard. Toen mijn favoriete dj BASS D wat kan die kerel goed draaien ging helemaal los. Jda volgende hem op en natuurlijk moet je die bass dan niet hooren maar voelen ;-).

Chris:), 3 september 2005 05:22
FeestDatumAuteurPublicatie
Absolute ArminArmin van Buuren RIP26 sep 2005
Mindcontroller25 sep 2005
Club r_AWSnauzi Peitsch25 sep 2005
Project Doom:|Snelle Jelle:|25 sep 2005
Xtra Large meets Decision(K) Kaatje (K)25 sep 2005
End of DaysFimme25 sep 2005
Delusion hard beatsBaas: VDZ25 sep 2005
Autumn GrooveJ *25 sep 2005
Gatering of the outkastViolatioN24 sep 2005
Adamant CrushT-Herrie24 sep 2005
Adamant CrushPsychoGirl24 sep 2005
Triple HKLAPTOUW23 sep 2005
Round BassSunshine (An)21 sep 2005
Zavlon 0119 sep 2005
Q-BASE{Demian}18 sep 2005
Reloaded18 sep 2005
Slaves to the Rave18 sep 2005
Bassrulers-hardstyle-18 sep 2005
Be Famous18 sep 2005
Raadhouseplein18 sep 2005
House classics17 sep 2005
Hard fridayroXtreme17 sep 2005
The dance sneak preview15 sep 2005
Q-BASEterrorbeest14 sep 2005
Flatline HardcoreFLATLINE HARDCORE14 sep 2005
Q-BASE- # *12 sep 2005
Q-BASE11 sep 2005
Q-BASEKermit11 sep 2005
Too shamelessFaisal11 sep 2005
Unite life specialFaisal11 sep 2005
D-DanceArmin van Buuren RIP11 sep 2005
Q-BASE11 sep 2005
VEDJ DanceParadeD'Charly11 sep 2005
Q-BASEBudi11 sep 2005
Q-BASE--best1979--11 sep 2005
The Darkraver birthday bashBasjuuh10 sep 2005
GhosttownTernTerror7 sep 2005
Serious Hard[ADHD] T3RRoR Dw44S [ADHD]7 sep 2005
Flatline HardcoreP P6 sep 2005
Bakel Beatz IIIEgres5 sep 2005
Wooferland 20055 sep 2005
Wooferland 2005Faisal4 sep 2005
Audio Attack4 sep 2005
#14 sep 2005
GhosttownKnaller :bier:4 sep 2005
Fuck!n' HardRuben_4 sep 2005
Collabsstationblakatweehaltes4 sep 2005
Hardcore MadnezPFSquad MC4 sep 2005
Audio Attack**Tim**4 sep 2005
AssimilationChris:)3 sep 2005