Partyflock
 
Verslagen · oktober 2005
­ Nederland
Hard Bass

Een verslaggie, komt ie dan. In eerste instantie zou ik helemaal niet naar Hard Bass gaan, vanwege cash enzo. Ik hoorde eigenlijk die zaterdag dat er een feest was in de jaarbeurs. Maar omdat t voormij 15 minuten lopen is en door de muziek thuis het toch erg begon te jeuken zijn we rond een uur of 1 toch gegaan. Spijt, nee dat ckr niet, ik heb me zeer goed vermaakt daro, maar dat had niks met Hard Bass te maken, alleen omdat we weer met een leuk groepie waren.

Walter de Wit, 31 oktober 2005 17:14
Hard Bass

Met zn 3e van de vakantie club Annecy naar HardBass, althans dat was de bedoeling. Na verzameld te hebben bij Beau, (1 van de 3 members of the Annecy club) zouden we eerst een ijshocky wedstrijd kijken van de IJCU Dragons. Dit was me eerste ijshocky wedstrijd en moest zeggen was toch gezellig met al dat bier. Behalve voor Beau. Die er ziek van word en niet mee ging naar Hardbass.

Dus floris en ik gingen rond 00:00 naar de Jaarbeurs en kwamen de eerste koper tegen van t kaartje van Beau.

, 30 oktober 2005 20:03
Hard Bass

Op 12 oktober besloten om naar HardBass toe te gaan aangezien de line-up wel goed te doen was, en het alweer een tijdje geleden was dat we naar een wat groter feest waren geweest (de laaste was The Dominator te Enschede).

Op 13 oktober bleek me vriendinnetje ook mee te willen, dus direct een ticket erbij gekocht, zodat zij ook mee kon. Later bleek dat ik dit ticket niet ontvangen had, ticketbox zei dat deze verzonden was, wat niet bleek te zijn.

, 30 oktober 2005 19:17
Amsterdam dance event

Roisin Murphy. Ik ben al een tijd groot fan van deze mevrouw, haar stemgeluid, haar creativiteit in muziek, lyrics. ALLES! Een paar maanden geleden gaf ze al een concert in de Paradiso, maar die heb ik helaas moeten missen. Toen ik het ADE boekje had en las dat zij weer naar Paradiso kwam, moest ik er wel heen! Het hele Moloko gebeuren met Mark Bryon hoef ik niemand meer uit te leggen denk ik, dat is toch wel bekend mag ik aannemen.

Faisal, 30 oktober 2005 16:49
Hoi,

hier een kort verslagje van Project VS Club. van zaterdagavond.

Omstreeks half 9 vertrokken in onze boeredorpkes Aartselaar en Schelle , enkelle mensen gaan oppikken en dan zon dik uurtje rijden naar Oostende.

Posetivo, 30 oktober 2005 15:53
Planet House

"Join us on our planet. Planet House." Een uitnodiging die uiteraard met beide handen aanpak, any day of the week. Maar het liefst wel in het weekend, want door de weeks moet ik colleges volgen en werken. Amsterdam Dance Event, 300 dj's & acts, 30 clubs. Ik zou er vrijdagavond 1 bezoeken, te weten de More. Vroeger een soort clubhuis waar ik zeer regelmatig te vinden was. Tegenwoordig kom ik er nooit meer en gebeurt er volgens mij ook weinig.

Faisal, 30 oktober 2005 15:52
Hard Bass

Het is dondermiddag 27 oktober, zo rond 15.30 en ik zit achter mijn PC’tje zoals zo vaak wat pagina’s op Partyflock af te struinen. Plotseling gaat m’n telefoon: Met B2S, ik bel om te melden dat je met de SMS actie van Fresh FM afgelopen woensdag een gastenlijstplaats hebt gewonnen!

Gebeurt mij dit? :D

Ik had namelijk al maanden zitten schuimbekken bij de line-up omdat die zo divers en voor een dergelijk feest ook vrij vernieuwend was.

, 30 oktober 2005 14:50
Hard Bass

Jaja, eindelijk was t dan zo ver. 29 oktober. PARTYTIJD! :woeptidoe:

Na lang heen en weer draaien thuis op de bank konden we onze kak om half 11 niet meer ophouden. Met gang in de auto gestapt en op naar Utrecht. Prima afstandje voor ons, nog geen half uurtje rijden. Pluspunt 1! Komen we bij de afslag Jaarbeurs, ligt heel die fucking binnenstad open. Minpunt1! Afijn, na een beetje zoeken en vragen stonden we uiteindelijk toch (voor 10Euro! ) in de parkeergarage.

**Lotusbloem**, 30 oktober 2005 14:10
Hard Bass

Nou waar zal ik beginnen, met een verslag over dit feest. De Line Up van dit feest was eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje, we pleuren wat hardstyle dj's neer, wat jump dj's, ohhw wacht we hebben ook hardcore dj's. vergeten we nou wat. jawel Hardtechno dj's die gooien we ook nog er bij en dat in 3 zalen.

We lopen op weg naar de Jaarbeurshallen en de mensen van de JezusBus proberen weer een aantal mensen te bekeren, wat helaas niet werkt.Jezus heeft mij nog steeds niet gered:(.

ILoveHardStyle, 30 oktober 2005 09:46
L.e.f.

Ben al een tijdje terug van de LEF Party gisteravond in Amsterdam maar omdat ik de volgende ochtend om 10 uur weer moest werken had ik geen tijd om het beloofde verslag te schrijven maar hier komt hij als nog.

Omdat ik mijn kaarten verkocht had vlak voor de L.e.

Armin van Buuren RIP, 29 oktober 2005 18:25
Powercore

POWERCORE : HI-LITE

28-10-'05 was het tijd voor de 2e editie van Powercore. De eerste editie was me zeer goed bevallen en heb me daar uitermate vermaakt. Misschien dat het daarom wat is tegengevallen naar mijn mening.

HET FEEST
Om 21.30 kwamen Barry en Sjek mij ophalen om zo via Reek waar we Thijs op gingen halen weer terug naar Schaijk te gaan om te gaan feesten.

Toen we om 22.

* Zahne, 29 oktober 2005 17:50
Night people

LA Club is zeer centraal gelegen. Het weerhoudt toch enkele vrienden van ver om langs te komen omdat het parkeren daar duur is en ze vinden een parkeerplek vinden een ramp midden in de stad. Daarbij zijn er ook vrienden die na een werkdag doodop zijn om nog lang op te blijven. Mensen die zaterdag moeten werken die waren er niet voor te porren. Er stond geen lange rij voor de deur dus verwacht ik dat het niet druk zal zijn. Mijn jas kon ik kwijt tegen 1 euro wat ik gewend ben.

Forever Friend, 29 oktober 2005 14:54
UW-XP

Het was voor mij de 2de UW-XP en ik vond het helemaal Super.De auto konden wij goed pakeren en er stond een kleine rij voor de deur,maar dat ging zo snel,dus we waren zo binnen.Het was erg mooi aangekleed het leek wel of je echt in n aquarium was.Ze hadden een Jacuzzi staan,dus je kon heerlijk met n drankje plonzen in het water. En goede DJ'S.Jochen Miller,Eric v Kleef,the Freak,Katana en nog meer DJ's.De danseressen waren ook zeer mooi gekleed,als zeemeerminnen,echt mooi.

Irma la Douche, 27 oktober 2005 16:05
Strike One

De tand des tijds,

Afgelopen weekend was het weer tijd voor strike one, vorig jaar in de kuip kwam het concept niet volledig tot zijn recht, in de Branbanthallen kan naar mijn inziens strike one de komende jaren uitgroeien tot een volwaardig indoor festival.

The advisor, 27 oktober 2005 11:40
Hard2hard

hallo ik ben de organisator van HARD2HARD en ik moet zeggen dat mn eerste feest iets rustig was maar wel enorm gezellig ik heb dat niet van mezelf maar van de mensen die er zijn geweest ik zelf vond het ook een erg geslaagt feest iedereen was vrolijk het geluid was hard en goed en er is eigelijk weinig tot geen mot geweest dus volgende feest word ook weer knallen hoop ik op 29 oktober - er was wel een beetje van te veel hardstyle en te weinig hardcore maar dat krijg je op een hardstyle/hardcore.

, 26 oktober 2005 18:14
Mystery Land

`k was net binnen.

, 26 oktober 2005 12:28
Qlimax

Qlimax "destiny's path"

27 November 2005
Gelredome Arhnem

Line up

http://partyflock.nl/images/upload/9117_regular.jpeg

Het was eindelijk zaterdag 27 november 2004, de dag van het grote feest. QLIMAX :D
Ik en een vriend van mij vertrokken rond een uurtje of 9 op de fiets richting het station om daar vervolgens de trein naar Arhnem te pakken. :D

Eenmaal bij het gelredome aangekomen stond er een grote mensen massa. kaartjes te verkopen, en natuurlijk in de rij.

Mike' D, 25 oktober 2005 17:11
Underground connection

Na een late vertrek vanuit Den Helder kwam ik bij de hemkade aan rond 12 uur.

Vanaf de parkeer plaats hoor de ik Mark V en Poogie Bear knallen. Dat deed mijn versnellen naar de ingang.

De doorstroom bij de ingang was zeker goed te noemen. Twee deuren open gespreid voor de gastenlijst en een aparte deur voor kaarthouders. Zeker een aanrader voor het volgende feest.

Wegens uitval val de oldschool zaal werd er wisselend gedraaid in de main zaal.

, 24 oktober 2005 20:09
Strike One

we waren er om 23.00 ongeveer en bij de ingang w as het effe wachten dringen,verder binnen! zijn we effe gaan kijken in alle zalen ,en ik was nog niet echt in de stemming maar na een paar biertjes zijn we terug gegaan naar de hardcore zaal ,maar daar stond iedereen stil ,een paar strakke wel ,maar verder was het een beetje dood.
Ik vond de muziek best maar een beetje zacht qua gehoor.

militair29, 24 oktober 2005 09:54
Wicked sunday

Oh oh oh wat een avond was dit 1 om er nooit te vergeten :no:
Hoe begon het allemaal :D en gingen om 18:00 richting de Livingrm, daar om 18:45 aangekomen was alles nog dicht en niemand aanwezig terwijl om 19:00 de deuren open zouden gaan.

, 24 oktober 2005 03:55
Planet Rose Special

Mijn 1ste verslag op PF van een heerlijk technofeestje

Zaterdag avond Planet Rose. heerlijke line-up met 100% Isis LL en als klapper Steve Bug in de grote zaal. In de kleine zaal gingen de mannen van Electricfusion aan de gang.

om 0.00 binnengekomen en begonnen met lekker warmdraaien op de doffe en deepe sounds van LL.

Rond 1.00 (verbeter me als ik het fout heb) nam Isis het roer over. Wat een mooie verschijning achter de tafels.

Foam, 23 oktober 2005 18:05
Hardcore Invasion

Jaah egt helemaal knalle. noisekick live was ook gewoon kankerdik. lekkeravondje toch :woeptidoe:
aan het eind veel terror. nah helemaaal perfect gewoon. eerder op de avond vond ik het iets minder. beat was net te langzaam om op los te gaan. je mogt je shirt niet uit maar twas kk warm. dus wij zetten de deuren open. worden ze dichtgedaan. na een tijdje zo rond 2'en trok iedereen gewoon ze shirt uit.

, 23 oktober 2005 15:53
Oldstyle Rave Classics

Jordens en Voodoo Child heb ik niet gezien, toen was ik er nog niet.

We wilden eigenlijk 24:00 uur binnen zijn, om Pavo niet te missen maar voor we binnen waren waren we een half uur verder ofzo, en de garderobe duurde ook echt veel te lang! Daar moeten ze echt wat aan gaan doen.

D-Ranged, 22 oktober 2005 17:15
Oldstyle Rave Classics

Dat was hem dan, het eerste feestje in het nieuwe patronaat voor mij. keek er al een tijdje naar uit en had er erg veel zin in! van te voren lekker bij Van B. gezeten en tegen half 11 vertrokken richting Patronaat.

daar aangekomen stonden al veel mensen buiten. vooral 18 - en die werden geweigerd (Y) goeie zaak!

Locatie:
de tering wat is het patronaat vet geworden. echt superlocatie en hoop dat er nog veel feestjes komen.

Tjitse, 22 oktober 2005 13:47
Fairytale

Nou daar begint mijn verhaal dan. Ik en mijn vriend Jeroen reden met Mark & Sylvia aka Miss Zelda mee vanuit Amersfoort. Hun hadden dit feest georganizeerd. Uurtje of 10 waren we binnen. Ik vond meteen al dat er goed gedraaid werd. Maar ik was moe! Dus duurde even voordat ik over me slaap heen kwam maar daarna ging het wel goed :P! Enja verder kende ik ook vrij weinig mensen. Er was nog wel een stel gekken uit Amersfoort, maar ik heb wel veel nieuwe mensen leren kennen.

PsychoGirl, 22 oktober 2005 11:22
I.Q.

Een ouderwets gezellig feestje dat was de bedoeling! en dat is gelukt! de afterparty was errug chill, maar ook de sfeer op het feessie!
:D :D :D

Helaas moest vanaf 23:30 het geluid net zo zacht als in een huiskamer, daardoor liep de toko helemaal leeg natuurlijk. Maar achteraf alleen maar beter, de gezellige mensen (stuk of 14) bleven over!

Mijn beste maten die niet van hardcore houden waren al mee in het begin, beetje flyers ophangen enzo.

, 21 oktober 2005 17:17
Hardhouse generation

19-10-2005 Hardhouse Generation , Asta Den Haag

Na elke woensdagavond genoten te hebben van de muziek op fresh fm , vond ik het tijd worden om maar eens een bezoek te brengen aan dit feest.
De line up zag er al veel belovend uit , zeker voor de prijs die je er voor moest neerleggen.
Aangezien het op woensdagavond was , kwam het al helemaal mooi uit , ook nog eens gratis met ov reizen.

19.00 uur , op de fiets naar utrecht centraal.

Batau, 20 oktober 2005 16:47
Vrijdag 14 oktober Phonocult Labelsessions in het Paard

Minimal in het Paard, dit wilde ik toch een keer meemaken, want ondanks het groeiende aantal liefhebbers worden er niet veel minimal feesten gehouden in het Haagse. Als je goed zoekt vind je wel wat op het strand of in de Heeren bijvoorbeeld, maar de grote clubs wagen zich er niet aan.

Maar met een Bart Skils en Branz op de flyer wil ik ook weleens een kijkje gaan nemen.

Martwork, 19 oktober 2005 01:07
Hed Kandi

20 augustus 2005 - Hed Kandi in Liptonice en Full Moon Party in Mecca

Inmiddels ken ik diverse cd's van Hed Kandi en omdat het ze vaak met hun muziek het perfecte zomergevoel creëren, leek het me erg leuk ze mee te maken in de inmiddels bekende party BeachLounge Liptonice. En ik was blijkbaar niet de enige die voor dit gevoel ging, want het was al lekker druk.

Martwork, 18 oktober 2005 01:45
O.w.a.p. 2005

OWAP 2005, het had zo mooi kunnen zijn! Ik verwachtte overigens ook dat het zo mooi zou worden, naïviteit misschien?

Vorig jaar was ik al een beetje bang dat OWAP @ Powerzone niet leuk zou worden, maar het viel alleszins mee! Het was gezellig, druk, heel veel leuke mensen en een positieve sfeer. De muziek was ook zeker een pluspunt, goede oude muziek. Heerlijk! Het begon afgelopen zaterdag allemaal prima, beetje vroeg erheen en dan kon ik tenminste gemakkelijk naar binnen.

Faisal, 17 oktober 2005 22:14
Bazelinerz

Hallo Mensen,

Ik dacht ik schrijf eens een verslag over BazeLinerz. En ik weet nu al dat dat me zeker een uur gaat kosten ;p.

Die avond moest ik zelf ook draaien met me maatje MivanI. Maar ik moet zeggen dat ik minder nerveus was over het draaien dan over de hoeveelheid mensen die eventueel zouden kunnen komen opdagen.
Aangezien het ons eerste eigen georganiseerd feest was, was dat nog spannender.
Al redelijk vroeg stroomde de eerste mensen binnen.

, 17 oktober 2005 01:05
Darkness4life

Een tijdje terug kreeg ik een flyer in me handen gedrukt met de tekst: 'Darkness 4 Life'.
Aangezien de titel me wel aansprak keek ik op de achterkant en zag een toch wel redelijk sterke line up.
De organisator was B2S en dat wil meestal wel zeggen dat het goed verzorgd is.
Toen ik de locatie zag was het voor mij helemaal duidelijk, hier ga ik heen.

, 16 oktober 2005 13:53
Earth

Nou ik heb mijn eerste earth feest meegemaakt en ik stond er echt van te kijken. Meestal ga ik naar Hardcore feesten, dus dit was wel even wat anders.
De sweer was echt super relaxed de mensen waren allemaal helemaal in trance door de muziek en liepen zo gezegt te zweven door de dance zaal. de Dj draaiden echt super goede muziek. Alle mensen waren heel erg enthousiast. Ik had nog nooit mee gemaakt dat de mensen op een feest zo in trance raakten.

, 16 oktober 2005 01:06
Qlubtempo 2001

Zo. ik schrijf eigenlijk nooit verslagen, maar dit feessie was zo lekker, dat ik toch maar even wat erover wil zeggen.

Ik zal iedereen mijn persoonlijke reis naar de HMH besparen, maar zo rond 0.15 u waren we (ik en 6 anderen) binnen. Er was trouwens iemand van onze groep die op het laatst zijn kaartje kwijt was en thuis moest blijven. Die baalde als een stekker. Na munten en drinken gehaald te hebben waren we net op tijd binnen voor de surprise act.

Sinnerbabe ©®, 10 oktober 2005 20:23
Awakenings

Awakenings 8-10-05

Eindelijk! Na een periode van 8 maanden vervreemding van mijn grote muziek liefde “Technolientje”, kon mijn bijna onbevredigbare honger haar beats, breaks en beuken gestild worden.
Awakenings stond weer voor de deur en het menu beloofde ons een spektakel. De accommodatie was namelijk weer de westergasfabriek a.k.a. “de baarmoeder der technofeesten”. Als DJ’s waren o.a.

--- Mr.J ---, 10 oktober 2005 19:03
Masters of Hardcore

Na een overwinning behaald te hebben met het voetbal op DVG A1 ging ik samen met 2 Teamgenoten, Skrale en Pim naar Veghel. In Veghel wachte nog drie andere vrouwkes op ons, Daar wachte de bus en de "chauf" bracht ons naar Dortmund nadat hij mensen uit Gemert en Venray had opgehaald. De heenweg was opzich wel zuiver want we hadde t nodige bier bij en er werd een Neophyte CD opgezet. Daar aangekome rond 21.

Baltus, 10 oktober 2005 18:49
Qlubtempo 2001

QlubTempo 2001 een feesie waar we weer even aan toe waren. even weer die uitlaatklep.

Na een heerlijk happie uit eten met de maatjes :bier: werd het tijd om de rest van de Clan op te halen om koers te zetten richting HeinekenBeuqHall.
Het is voor mij na alle buiten festivals het eerste binnen feessie.

ReleaseTheSound, 10 oktober 2005 18:23
Masters of Hardcore

8 oktober
westfalenhallen dortmund
MASTERS OF HARDCORE

Het was zaterdag 8 oktober.
Tijd voor masters of hardcore.
De bus zou om 16.30 op cs groningen komen
waar we met zeker 30 man opstapten.
We moesten nog ff via Assen en Hoogeveen om mensen op te pikken. Toen alles er was konden we
eindelijk op weg naar Dortmund
In de bus zat de sfeer al er al goed in.
De muziek ging aan en iedereen had er al vette zin in:d

Tegen 21.15 kwamen we aan bij de hallen.

, 10 oktober 2005 08:47
Club Rouge

!

militair29, 10 oktober 2005 01:24
Qlubtempo 2001

Hier mijn verslag van Qluptempo

Na het voetbal op de buis ben ik samen met wienersss richting de heineken muziek hal gegaan.
Na de bus en metro reis stonden we een uurtje of half twaalf in een korte rij om binnen te komen.
Snel de jas opgehangen en wat drinkmunten gescoord. Gelijk een biertje gehaald en de blackbox binnen gegaan.
De zaal hadden ze niet super aangekleed maar het zag er prima uit om een avondje te vertoeven.

jeroen@, 9 oktober 2005 19:46
Masters of Hardcore

zo, net weer thuis uit dortmund :D

de hele dag was ik al aan het wachten tot het 16.30 was, want dan zouden we met z'n 3en naar heerenveen toe (aldert en age en ik) en in heerenveen zouden nog een stuk of wat mensen staan.

om 17.15 vertrokken we met de bus vanuit Heerenveen (bus nr 52) richting de westfallenhallen.
dit was nog een aardige trip, want we waren pas om 21.15 bij de plaats van bestemming.

mr turner, 9 oktober 2005 13:32
Masters of Hardcore

Hierbij mijn verslagje.

De heenweg
Rond 21.00 uur ff wat vrienden opgepikt in Enschede en richting Dortmund gereden. Ik was bang voor controles al op de heenweg maar heb helemaal niets gemerkt toen we Dortmund ingereden.

Aankomst
Zo rond 23.30 aangekomen bij de Westfallenhallen. Nog nooit geweest maar via andere mensen hoorde ik dat de lokatie echt supervet was. We reden over een heuvel heen en zag aan de rechterkant de hal al liggen. Een soort mooie ronde koepel van glas.

Nightraver1994, 9 oktober 2005 10:12
Awakenings

Het was lang uitkijken naar deze avond aangezien het laatste westergasweekend in april was. Om ongeveer half twaalf kwamen we binnen en bestelde meteen wat te drinken. Het bier was erg lauw en de cola die werd geschonken was volgens mij 3s cola, niet te zuipen was het. Qua decoratie leek het deze keer ook wat tegen te vallen maar de jonge Oliver Kucera wist ons toch wel goed te vermaken met zijn openingsset.

Sparkling Paul, 8 oktober 2005 16:13
Rave The City Reunion

Aangezien ik nog niemand anders met een verslag heb zien komen heb ik besloten er maar eentje neer te zetten. Ben ook bang dat er niet veel mensen mijn verslag zullen lezen die die gister aanwezig waren, zegt wel wat over het publiek ;P

'Rave The City Reunion', een oud-haags concept dat na ongeveer '97 verdween.

:D pollie :D, 8 oktober 2005 14:35
Project: Hardcore.nl

Beetje laat dit verslag. Was aan het twijfelen of ik hem nog zou schrijven: ja of nee?
Dus kijk hoe ver ik ermee kom, kom ik een eind zal ik hem plaatsen :P

01-10-2005

Project: Hardcore.nl @ Silverdome Zoetermeer

http://partyflock.nl/images/upload/26438_regular.jpeg

Gezien er iemand uitviel bij Unity kreeg ik een dag van te voren te horen
mee te morgen gaan naar Project Hardcore! :D Dank je wel Maren! ;) ;P

Rond 20.30 uur komen we aan bij het Silverdome.

, 8 oktober 2005 01:40
Shadowblaster

Shadowblaster (De Steeg in Leunen)

Het was vrijdag 30 september en ik had super zin om ff te feesten,
dus ik ging eens kijken op Partyflock wat er te doen was.
het eerste boeiiende wat ik tegen kwam was shadowblaster.
Dus dat werd het! Shadowblaster. wij nog ff snel naar de ticketbox om
kaarten te halen. werd er ons verteld dat ze op de dag zelf geen kaarten
meer mochten verkopen. :S
Erg vreemd maar goed. dan maar die €5.50 meer.

Mike' D, 5 oktober 2005 21:34
Crazyland

Aangezien we in maart voor het eerst naar Grazyland zijn geweest en dat feest volgens ons geen enkel ander feest kon overtreffen moesten/zouden we echt wel weer naar dit feest moesten gaan. Nou het was in ieder geval beter dat het dit jaar voor stellen en vrouwen alleen was, want vorig jaar was het inderdaad een topavond alleen waren er toch teveel mannen die met de verkeerde bedoelingen naar Grazyland kwamen. en dat was om vrouwen lastig te vallen.

, 5 oktober 2005 10:55
XXlerator

Mijn eerste x matrixx. had grote verwachtingen.

Om 11 uur vertrokken uit emmeloord, na vele omzwervingen kwamen we helaas pas rond een uur of 2 aan in de matrixx.

toen ik binnenkwam draaide Vortex. Hij draaide echt fantastisch, lekker gevarieerd en lekker hard. Mooi dat de Matrixx eens had gekozen voor een naam die je niet vaak in de line-up ziet, want wat draaide hij goed!

Rond een uurtje of 3 kwam Max Enforcer.

DirQie, 4 oktober 2005 00:19
Ik kan me die dag goed herinneren, was voor mij de laatste keer in de Energiehal, nu kan het niet meer helaas. Het was ontzettend koud, binnen ontzettend heet :p, ik stond in de rij tussen de geluidsboxen dat was wel vet. eenmaal binnen begon het me helemaal te kriebelen die hal alleen al de sfeer proefde je gewoon kreeg ik gewoon een kick van. Er werd door elke dj goed gedraaid, je kon amper voor de boxen staat zo hard.

Wicked Bitch, 3 oktober 2005 22:00
Project: Hardcore.nl

PROJECT HARDCORE

Het Was 20:00 uur zaterdag 1 oktober tijd om naar het station te gaan en richting het zilverdome te vertrekken met de rest van die gasten uit goes die ook naar project gingen.

Om iets over 11 kwamen we aan bij het zilverdome en toen nog ff door de poortjes voor de controle en kluisje gehuurt zooi er in gedaan en toen zijn we richting de zaal gelopen.

[ C.T.Z ] -StePhaN-, 3 oktober 2005 17:24
FeestDatumAuteurPublicatie
Hard BassWalter de Wit31 okt 2005
Hard Bass30 okt 2005
Hard Bass30 okt 2005
Amsterdam dance eventFaisal30 okt 2005
Project: Hardcore vs Club HardcorePosetivo30 okt 2005
Planet HouseFaisal30 okt 2005
Hard Bass30 okt 2005
Hard Bass**Lotusbloem**30 okt 2005
Hard BassILoveHardStyle30 okt 2005
L.e.f.Armin van Buuren RIP29 okt 2005
Powercore* Zahne29 okt 2005
Night peopleForever Friend29 okt 2005
UW-XPIrma la Douche27 okt 2005
Strike OneThe advisor27 okt 2005
Hard2hard26 okt 2005
Mystery Land26 okt 2005
QlimaxMike' D25 okt 2005
Underground connection24 okt 2005
Strike Onemilitair2924 okt 2005
Wicked sunday24 okt 2005
Planet Rose SpecialFoam23 okt 2005
Hardcore Invasion23 okt 2005
Oldstyle Rave ClassicsD-Ranged22 okt 2005
Oldstyle Rave ClassicsTjitse22 okt 2005
FairytalePsychoGirl22 okt 2005
I.Q.21 okt 2005
Hardhouse generationBatau20 okt 2005
Phonocult Label SessionsMartwork19 okt 2005
Hed KandiMartwork18 okt 2005
O.w.a.p. 2005Faisal17 okt 2005
Bazelinerz17 okt 2005
Darkness4life16 okt 2005
Earth16 okt 2005
Qlubtempo 2001Sinnerbabe ©®10 okt 2005
Awakenings--- Mr.J ---10 okt 2005
Masters of HardcoreBaltus10 okt 2005
Qlubtempo 2001ReleaseTheSound10 okt 2005
Masters of Hardcore10 okt 2005
Club Rougemilitair2910 okt 2005
Qlubtempo 2001jeroen@9 okt 2005
Masters of Hardcoremr turner9 okt 2005
Masters of HardcoreNightraver19949 okt 2005
AwakeningsSparkling Paul8 okt 2005
Rave The City Reunion:D pollie :D8 okt 2005
Project: Hardcore.nl8 okt 2005
ShadowblasterMike' D5 okt 2005
Crazyland5 okt 2005
XXleratorDirQie4 okt 2005
Megarave 1997 NewyearspartyWicked Bitch3 okt 2005
Project: Hardcore.nl[ C.T.Z ] -StePhaN-3 okt 2005