Partyflock
 
Verslagen · mei 2002
­ Nederland
Nightvision

Even een klein verslag van de eerste techtno part in Hoorn.

even vooraf:

Over het algemeen is uitgaan in Hoorn gewoon kut. Er is wel eens een DJ bij een van de feestkroegen, maar dat heeft nooit de allure van een party, omdat hetzelfde volk in de kroeg komt als altijd.

Maar nu is alles anders geworden. Hoorn heeft eindelijk na al die jaren een serieuze clubavond in het centrum. Twee heren hebben het voor elkaar gekregen onder de naam Nightvision, van BK-events.

The New Breed, 29 mei 2002 12:50
Hallo Allemaal, ben hier eigenlijk net nieuw maar wou toch effe m'n verhaaltje kwijt over 1 van mijn beste kleine feesies van het laatste moment.

Zo zo dat was me toch wel weer en feesie Kwamen rond 23.00 uur binnen toen net Miss Madesco stond te draaien. Moet zeggen dat het zeker een lekkere binnenkomer was. Had wel het idee dat ze een beetje verlegen achter the wheels of steel stond, maar hoorde achteraf dat het haar eerste optreden voor een wat groter publiek was.

Juan, 28 mei 2002 15:08
4 Elements

Het begin ik had samen met 2 goie vrienden op Amsterdam Centraal afgesproken! En ja hoor het begon! Ehj ik moet nog hasj halen wij hasj halen treinkaartje halen (hoef ik gelukkig niet ov van het werk hehehehehe) We zitten nog geen 5 min in de trein en ja hoor de tassen gaan open en de drank kwam te voorschijn! We begonnen alle 3 met een smirnoff goed begin altijd! Nog effe een paar sticks erbij! Ja niemand had last van ons dus waarom niet!

, 28 mei 2002 14:33
4 Elements

Nou, gaan we dan.

Nadat ik me in m'n outfit had gewurgd zijn we onderweg gegaan naar OV nummer 1, de BUS. Eerst een kwartiertje lopen, ff wachten en in de bus. (je had die chauffeur moeten zien kijken)Dus we waren onderweg naar Assen, om daar de trein te nemen naar R'dam. Eenmaal in Assen moesten we eerst weer van die kl*tentreinkaartjes kopen en dan ook nog rennen naar de trein (valt nie mee in een minirokje), gelukkig net gehaald!
Ehh. in een keer door naar R'dam dus.

:)Petra, 27 mei 2002 21:20
De deuren werden geopend om 22:00 en de eerste partygangers waren al snel binnen.

Dj Streak draaide samen met Dj Shadow en zorgden voor een lekkere opbouw van de sfeer.

Dj Ollie de winnaar van de dj-contest op 8 mei bewees zichzelf met een keiharde set.

Om 1 uur was het tijd voor de klapper van de avond: Dj Buzz Fuzz. Iedereen ging vet uit z'n
dak en de nodige zweetdruppeltjes stonden bij Buzz Fuzz op zijn voorhoofd.

gabbababy, 27 mei 2002 15:07
Starlight

Poe, net thuis van een heerlijke zondagavond stampen! :D

Toen ik (+ een hele groep vrienden, oa Lippy, beeqy, Tecno Gekko, robbie000 en Pollie) binnenkwam om 20:15 ofzo waren er maar een paar mensen binnen en de dj draaide tamelijk slecht. Daar was ik best wel van geschrokken en ik hoopte niet dat de hele avond zo zou zijn :)
Zo rond een uurtje of 22:00 begon de zaal flink vol te stromen (gelukkig) en pavo begon toen aardig lekker te draaien, maar het kon beter.

, 27 mei 2002 02:03
4 Elements

na ongeveer 75 minuten erover gedaan te hebben om in rotterdam te komen, heb ik peetel en wiegel opgepikt, want dancekiki had vertraging, die zou later komen (netjes gewacht:)). zijn we naar de bar gegaan, wat me reuze meeviel. had echt van dat superfoute publiek verwacht, maar het publiek was redelijk gemeleerd na 4 biertjes de richting opgegaan van de ahoy.

controle ging erg rielext, jasje ophangen duurde ook niet lang, en we gingen de boel verkennen.

, 26 mei 2002 22:08
Club Q-Base

Nou, we hadden er erg veel zin in en we zijn dus ook vroeg weggegaan. Dat doen we dus nooit meer, we waren er om half elf al ofzow, en t was nog bijna helemaal leeg. (en t stonk naar weecee! :bah: ) In de talentroom was al een DJ aan t draaien en die was wel leuk, maar die gast in de main was nie wat. leek wel of ik in de IT was. Met classics bedoel ik tog meer de oldschool enzow, geen club.

Fairytale, 26 mei 2002 18:21
New York

wel leuk niet bijzonder. wat moet ik er van zeggen. Tussen het wat onwennige New York publiek zaten toch een bult vrolijke koppies. Gizmo draaide zeker wel goeie muziekjes, niets mis mee. maar wat ik zeg, tussen gewoon uitgaansvolk kun je niet zo uit je dak gaan als op een feest. alleen al omdat gvd stervensdruk is altijd in NY. nouja, entree was maar € 3,50 dus wat dat betreft zeker geen man overboord maar gewoon een avondje aan de bar hangen met een goeie bass aan de kop.

B & B, 26 mei 2002 12:18
Nou ok daar gaan we dan. nadat ik als een panische kip zonder kop door utrecht was gereden hadden we eindelijk een parkeerplaats gevonden JOEHOE! Wij opweg naar de arena. Komen daar aan om 11 uur en JEZUS wat een rij zeg, Sick en J.J. hadden daar geen zin in maar fairy, wazig en ik gingen gewoon vol goede moed in de rij (a.k.a. mensenmassa) staan. we hadden aan de andere kant een tunnel ontdekt en die leek ons sneller, wat uiteindelijk niet zo was.

, 25 mei 2002 18:33
het feest begon buiten al een beetje.
allemaal te wachten tot het 11 uur was en de deur open ging. zonder al te veel oponthoudt naar binnen, foulering, garderobe muntjes.

ga eerst in de terrorzaal kijken welke nu aan de andere kant was als bij part 2, is de grotere zaal nu das wel lekker.

wordt nog niet echt denderend gedraaid, in de hardcorezaal is het eigenlijk helemaal leeg.

alles stroomt zo langzaamaan naar binnen, denk dat zo rond 0:30 alles wel zo'n beetje binnen was.

, 25 mei 2002 09:31
Club Q-Base

Ja ja tiz alweer een tijd geleden. duz ik vond ut wel weer tijd om een verslagjuh te typen ;)

Ik kreeg vrijdag een telefoontjuh van Multi Die-Hard of ik mee ging na Awakeningz hij had 2 plaatsen op de gastenlijst weten te regelen. ma da moest ik nog ff over denken want ik waz net te laat om op de gastenlijst te komen van de Fun :(. ma khad toch meer zin in de Hardstyle van de Fun dan in de Techno van Awakeningz duz xij dat ik er nog ff over na zou denken.

[SF] Karel's ½ :bier:, 24 mei 2002 14:55
Back2school

Toch nog zaterdags erin geslaagd om een goeie maat van me over te halen om mee te gaan, had dit keer nl. echt geen zin om weer alleen te gaan. Heb er zo eigelijk niets tegen, maar niet iedere keer! Zaterdagavond/-nacht hebben we ook maar ff besloten lekker vroeg te vertrekken zodat ik hem wat van Rotterdam en omgeving kon laten zien. Rond een uur of 15.00 zaten we tussen Dordt en Rot en besloten nog ff lang 't strand in Scheveningen te gaan. pffff.

Party Nimf, 23 mei 2002 06:10
Wasteland

Om 20.10 uur kwam de rolstoeltaxi me alleen ophalen.
Op naar WASTELAND.
De chauffeur wist (weer ‘ns) niet, dus ik wijzen.
(Ik de weg wel dromen :zie mijn profiel

Om 20.45 was ik binnen, het was nog rustig
Nog wel.

De eerste live porn show vond ik nix namelijk HARDROCK.
De tweede was beter, alleen live percing tot bloedens aan toe.
De derde show was gaaf voor iedereen wat.

Om 06.00 was ’t weer weer over.

Om 06.

Special One, 21 mei 2002 23:01
Full Force

Op het laatste moment besloten om in plaats van naar Haaksbergen te gaan, tog maar lekker dichtbij naar de Get Down te gaan. Normaal een ski-hut maar zondagavond een hardstyle-avondje. Brooklyn Bounce zou komen, Shrink, Bas en Ram, DJ Dennnis en Clive King. We waren er om een uur of twaalf en het was nog niet echt druk. The Shrink draaide als eerste en de dansvloer was nog niet egt vol. Maar dat kwam ook omdat hij ons iets verkeerd inschatte en een beetje softe muziek draaide.

Fairytale, 20 mei 2002 22:13
Back2school

Om 10 uur reden we (Dino, nog een maat en ik) naar Rotterdam. na een paar keer fout te zijn gereden (rondje knooppunt ridderkerk en verkeerde kant prins alexanderlaan) kwamen we aan, snel naar binnen, geen rijen zoals normaal is bij tropicana. eerst alle flyertafels (met flyers cq waaiers )volgegooid en de zalen verkend. wel relaxte tent, was er namelijk nog nooit geweest.

Croaton, 20 mei 2002 16:09
Starlight

zo mensen, hier mijn eerste verslag op PartyFlock. En wel over gisteravond. Ben toen onverwachts toch wel naar Tom Harding gegaan, die die avond in Starlight draaide.

Tegen negen uur gister avond kreeg ik een plots een telefoontje. Of ik zin had om vanavond mee te gaan naar Tom Harding. Nou was ik al uitgepoept op Tom Harding maar ach, ik had nog wat Danoontje Powerrrrrrrr over van Q-base Hardstyle dus ben ik tegen 21.30 afgereisd naar Starlight.

EL-G, 20 mei 2002 13:36
Back2school

ok dan, om een uurtje of 22.00 zijn we (ikkuh, JP & Phoolie) met de "auto" van JP weggereden vanuit Utrecht om het weekendje nog enigzins glans te kunnen geven aangezien ik zaterdag nie egt uitgegaan was :) maar goed. we zaten weer eens niet goed op te letten, waardoor we de afslag naar de Ministry misten! %-) nah toen zijn we dus maar ff doorgereden naar mn flatje in R'dam om ff wat xtra 'versnaperingen' te halen voor deze nacht.

warezguy, 20 mei 2002 10:49
Back2school

Heb nu niet zo'n zin om een lang verhaal te schrijven, maar ik kan je een ding zeggen:

Het was ditkeer niet zo druk als anders, maar de hitte was wederom abnormaal.

Ach ja, volgende keer zijn we er gewoon weer bij !

Denk dat trouwens de eerstvolgende B2S in de MoD pas weer met kerst is ofniet ? Wel 22 juni Hard Bass @ Tropicana ! Truste allen !

Aspirity, 20 mei 2002 09:21
Awakenings

Ja! Daar is die weeeeerrr! Ik ben naar Awakenings geweest :D:D:D

Vrijdag was ik dus na Oxygene in de Bob's, en aan gezien ik onwijs LAM was. Had ik smorgens me ma gebeld dat ze me ff ziek moest melden, want ik zat in eens in AkerCity :S

Dus ik heb Zaterdag voor de rest lekker kenne slapen :Z

Rond een uurtje of 7 in de Avond werdt ik wakker met een knallende kop pijn :(
Maar goed maar ff op PF gegaan en toen kwam Jossa.

[SF] Brychael.., 20 mei 2002 03:56
Jaja gister werd er weer gebeukt bij Metropool.
Ik was tegen half 10 binnen en het was nog vrij rustig. Achter de tafels stond Tension, ik had hem nog nooit eerder horen draaien maar hij draaide originele platen die op het laatst qua tempo richting de terror gingen. Tension had zelfs z'n pappie en mammie meegenomen als publiek.
Toen was het de beurt aan DJ Skeletor. Was ook voor het eerst dat ik hem hoorde en het klonk lekker; goeie beukers.

, 19 mei 2002 12:55
Tripple S

Ow ow ow wat heb ik me weer vermaakt op mijn thuis"base"!

Was er al optijd aanwezig, zodat ik de latere laaaaaange w8rij heb ontlopen :-p.

><Guido><, 19 mei 2002 11:22
Club Q-Base

Okay we zijn nog aan het afteren hiero bij mij thuis :D mareh effe een reportje van Q-base

Q-base 18-5-2002
Om 23:00 kwamen Marviosi en Ruuude mij ophalen om meteen door tegaan naar de Hemkade en was maar goed ook was aardig druk toen we aankwamen maar wij dachten kunnen zo wel doorlopen want wij staan op de gastenlijst (gewonnen op PF) dus niet we moesten in de rij gaan staan en wie zagen we daar fairytale :D en wat zag ze er leuk uit ze was samen met haar vriendje.

Sebastiaan™, 19 mei 2002 07:08
Club Q-Base

.

Mr.J!, 19 mei 2002 06:39
Oxygene

Hoi. :P

Ik ben wel weer een beetje voor rede vat baar, dus ik gok het er op dat ik weer een beetje interesant verslagje ken Typen. Het is vrijdag de week is weer voorbij. :D En aangezien ik Twee kaartjes had gewonnen 1 VIP en een normale, ging ik dus ook maar heen.

Was wel grapig eigenlijk, want ik mog dus de Bob's niet meer in. Ik dacht nah we proberen het gewoon ja toch. We gingen met Jossa, Speedy Gonzalis en zijn meisie en ik heen met de Taxi.

[SF] Brychael.., 18 mei 2002 20:42
Oxygene

Okay dan, nog ff en verslag. Ik kwam om elf uur aanzetten met twee vrienden en toen we binnen waren was Tarrol al aardig aan t stampen. Toen ik de muziek hoorde kwam ik meteen los en ging als een gek te keer op de dansvloer. Daarna had volgens mij Carbine gedraaid en die draaide ook wel okay. Na hem volgde Tegnoclone en die begon de snelheid nog ff wat op te krikken en stampte vrolijk verder. En toen kwam onze heldin Lady Dana.

Techno Turk, 18 mei 2002 18:48
Oxygene

Nou omdat ik een kaartje had gewonnen voor dit feestje ben ik er maar heen gegaan, omdat er toch 2 goeie dj's kwamen en hardstyle toch wel een van mijn favo stijlen is. Het was dan wel anderhalf uur rijden, maar dat had ik er dan wel voor over.
samen met een maat (johan voor degene die t nog weten) en casual, die vanuit lelystad eerst naar oss kwam om vervolgens weer met mij met de auto naar Uitgeest te rijden, zijn we rond kwart over 9 vertrokken vanuit oss.

!R!, 18 mei 2002 13:53
Club XX

XX @ the Matrixx

Als ik vroeger een weekendje niks te doen had ging ik meestal naar de Now & Wow of naar de Marcanti. Nu heb ik deze ingeruild voor anderhalf uur langer rijden. Vooroordelen die ik over het oosten van het land had zijn spontaan verdwenen sinds ik de Matrixx heb ontdenkt. Jezus wat een heerlijke tent is dit.

Sam, 14 mei 2002 21:05
Club Q-Base

Om 18.00 uur had ik afgesproken met een vriendin om tegaan stappen en wat te eten dus gewoon lekker gezellig, alleeen stond er nog niet vast wat we gingen doen, We dachten eerst aan de Mazzo maar omdat de Hemkade wat langer open is zijn we daar maar heengegaan.

Dus om 22.

, 12 mei 2002 17:05
Club Q-Base

Het is nu half negen en ben net thuis :S dus effe een reportje maken van Q-base :D

Q-base :D
Om 22:00 kwamen marviosi, ruuuuud en diederzzz mij ophalen en eerst effe wat drinken en wat kletsen over helemaal niks :S , gingen we om 22:45 richting hemkade oja w8 heet nu q-base en om 23:20 kwamen we daaraan nadat we bijna tegen een 2 tal streetracers waren geknald.

Sebastiaan™, 12 mei 2002 08:44
Reactor

Gered van een avond thuis op de bank;

Om een uur of half 8 a 9 uur werd ik opgebeld door Hardfloor, of ik mee wou naar Reactor want hij had gastenlijstplaatsen. Dus ik snel me haar gedaan even opgefrist en rap richting Marv. We zijn toen richting A'dam gereden in TaQno-Freaks auto maar we konden niet direct naar de PZ want we moesten eerst Discord nog ophalen. Na enig gestuntel met de route hadden we zijn huis toch nog gevonden en we waren klaar om de PZ onveilig te gaan maken.

Deactive, 11 mei 2002 21:06
Q-Techno

Na 80 km rijden, mijn auto parkeren en the Q te hebben gevonden was het dan zover.
Er waren eerst wat onduidelijkheden over de gastenlijst, maar dat kwam gelukkig allemaal goed en toen we binnenkwamen was Remy aan het draaien. Draaide lekkere funky techno, beetje club eigenschappen. Het toppertje vond ik wel Alex O'rion, die gozer stond echt te beuken. Kon gewoon nie stil blijven staan :D Was wel jammer dat het zo vroeg ophield, maar dat wist ik van tevoren.

sjeez, 11 mei 2002 18:04
Judgement day

Tja voor dit weekend stond eigelijk niet echt iets in de "planning" bij mij, maar toch na 1 weekend niet feesten moest ik er hoe dan ook toch uit. Heb dus 'ns ff rondgesnuffeld tussen de feesten die er vrijdag te doen waren en bingo, Judgement Day, niet al te ver weg en echt wel een verdomd goeie line-up.
Ik kwam zoals gewoonlijk weer 'ns rond een uur op 01.

Party Nimf, 11 mei 2002 13:08
Shockers

Nou zeg er stond helemaal geen verslag over Shockers dus hier komtie:

Zaterdag 27 April met ik met mijn vriendin Stampqnijn naar Shockers geweest. We hadden heel erg geluk dat we erin kwamen omdat we allebei te jong waren, maar we hebben ons er wel ontzettend onder vandaan gelult! Dus wij naar binnen en zij vond t al meteen helemaal geweldig. Na wat rond gekeken te hebben besloten we maar om zo dicht mogelijk bij de bewegende mensen te staan want de rest zat lag of stond stil.

Miss Pinqy, 10 mei 2002 12:55
Hemelrave 2002

Zoals normaal op hemelvaart zijn we 's morgens begonnen met het "fietsen", je weet wel op zo'n stalen ding met twee wielen die jezelf moet voortbewegen. Om 11.00 uur zijn we maar even langs de brug gegaan waar de hemelrave gehouden werd. Het was nog niet zo heel druk maar de stemming zat er wel goed in, lekkere hardstyle ! Nadat ik bijna heel twente op de fiets gezien had heb ik de aanhang gedropt en ben ik maar weer naar de brug gegaan om te feesten.

fons, 10 mei 2002 09:37
Club Q-Base

Jaja hier ben ik ma weer eens een verslagje van mij, is al weer een tijdje geleden dat ik een verslagje heb getypt :P

Het was weer zaterdag! En eigenlijk zou ik thuis blijven of heel mischien ff naar Xplizit gaan in IJmuiden met Dj Pavo, maar ja Brainiac had het over de Fun en dat hij op de gastenlijst stond en dat er iemand met hem mee kon.
Dan maar naar de Fun hè zij ik tegen hem :D.

Eigenlijk is Techno niet echt mijn mijn Style, ma ja kon iig wel ff kijken natuurlijk.

[SF] Brychael.., 7 mei 2002 02:48
Whoops!

Hallooooo daar is ie weerrrrrrrr. Vrijdag middag werdt ik gebeld door Brainiac of ik ook mee ging naar Birdland want Hardcore luvver was jarig, ik wist het nog niet cker eigenlijk want ik had niet zo'n zin in Birdland.

Ik moest werken tot een uurtje of 9 savond's, en toen ik klaar was kwam brainiac me ophalen van mijn werk. En ging ik toch ma wel mee want anders vond ik het wel lullig voor Hardcoreluver want die had ik ook beloofd om te komen.

[SF] Brychael.., 6 mei 2002 01:02
Club Q-Base

Ik had ff niets te doen, dus denk we gaan maar weer eens in de ouwe vertrouwde hemkade kijken.
De line-up was ckerz top:
-shinedoe
-erik de man
-pounding grooves
-jerome
Wij kwamen om een uurtje of elf binnelopen, het was toen gewoon leeg (mischien 50 man). Vanaf een uurtje of half een begon het een beetje te komen, gingen steeds meer mensen springen :D en je had zegmaar nie meer 10 meter ruimte om te dansen (geeft toch wat meer sfeer).

sjeez, 5 mei 2002 23:01
Mayhem

Gisteren avond zouden we voor t eerst sinds lange tijd weer eens naar een hardcorefeessie gaan. t was voor mij cker al een jaar of drie geleden, en nu t zo dicht in de buurt was konnik t nie voorbij laten gaan! cker niet met de line up van promo darkraver en neophyte! We waren er al vrij vroeg, tegen een uur of half elf en toen we binnen kwamen werd er vette terror gedraaid door een DJ die ik later bleek te kennen van vroeger.

Fairytale, 5 mei 2002 22:06
Mania

Het was weer vrijdag en ik was net ontwaakt toen ik dacht laat ik eens Marcel bellen om te vragen wat die gaat doen.
Ik kon me nog vaag herinneren dat Marcel een vrijkaart had gewonnen voor Mania Session two, dus ik vroeg of dat zn plannen waren na die klote week die die had gehad.

, 5 mei 2002 10:52
Mayday

Eindelijk ging ik dan eens naar mayday, al jaren wilde ik er eens heen. Waarom eigenlijk? Nou, ik had nog nooit van iemand gehoord "hoe het daar zou zijn", behalve dan via berichtjes op internet enzo. Nee, het ging me meer om de nostalgie. Toen ik net 4 maanden naar feesten ging (in '93), kreeg ik al een flyer van Mayday in mijn handen gedrukt. Als je ook eens naar de historie van mayday en dan vooral de line-up's bekijkt, is het niet mis wie er allemaal heeft MOGEN draaien.

Bohjaaa, 3 mei 2002 05:07
Ik weet dat de USP niet zo heel erg in trek is, ikzelf moet toch elke editie weer meemaken.

Nadat we effe bij een maatje wat gedronken hadden (bedankt Rik-ardo) stuiterden we gauw naar Alcazar om te gaan stampen. Iedereen had Hard Bass nog in zijn benen, maar met flink wat cola en spa-blauw moest het wel lukken.

Toen we aankwamen was het al erg druk (11.30 uur), er stond al een flinke rij, en er waren niet veel kaarten.

Bloodhound, 2 mei 2002 13:08
Mijn eerste verslag! Na overdag in bussum hebben rond gehangen zijn we om 8 uur in de auto gestapt om naar dat gekke limburg te rijden.
We hadden totaal geen idee waar het was, ja in heerlen maar verder ook niet. Eerst maar ff een vriend gebeld of ie op internet kon kijken naar het adres. En toevallig was 1 vriend vlakbij zn huis en ging ff kijken. Ja er zijn niet veel mensen thuis op koningendag! Maar goed, we kwamen rond half 11 daar aan, zag er van buiten best groot uit.

, 2 mei 2002 12:13
Multigroove

Goeiemorguh!
Het is al een paar daagjes later, maar ik moet toch nog ff een klein stukje over ons Koninginnenachtje schrijven. Niet te lang, want zo veel leuks heb ik er niet over te vertellen.

Nadat we er na een gezellige treinreis met ze alluh, en een stukje lopen dan eindelijk waren, klonk de beat al lekker. Alleen de jassen ophangen duurde een beetje lang.(niet zo vreemd als zon Spaans wijffie je loopt te naaien voor de dubbele prijs en als ze geen woord nederlands praat!)
Maar goed.

Stampertje, 2 mei 2002 07:33
Hard-Orange

Na Shockers nog in benen was nu al weer tijd voor Hard-orange, de kaarten hadden we gewonnen op deze site! Voor de deur zag t er al veel belovend uit! 't was alleen stervens koud maar gelukkig droog, t verbaasde me alleen dat er buiten NIX van de muziek te horen viel! één maal binnen kon t feestje beginnen! Om 24.00 was de meeting achter de dj's maar helaas waren wij pas 0.

, 1 mei 2002 16:23
Qontact

Nadat ik Shockers niet echt super vond in tegenstelling tot vele anderen, had ik mijn zinnen op Qontact gezet.

Om 20.14 uur namen da_renzo en ik de trein vanuit Deventer richting Duivendrecht. In Apeldoorn stapte Chris met nog 3 vrienden van hem in. Toen we rond 21.40 uur bij de HMH aankwamen zijn we maar meteen in de rij aangesloten. De security was al meteen erg relaxed en mede daardoor krijg je dan toch al een goed gevoel.

Harold, 1 mei 2002 14:03
Mayday

na gister multigroof flink gefeest te hebben en vandaag may day dacht ik. ik heb nog geen zin om te slapen dus schrijf ik ff een verslagje voor PF.

we gingen om 19:00 uit hengelo met een bus van 50 man en een chauffeur waar je alles bij kon maken dus. mooie knalmuziek in de bus en er werd hier en daar goed genif/naft en behoorlijk wat wiet weg gerookt . een paar pis pauzes en daar ging de bus weer.

YOjo :D, 1 mei 2002 12:05
Mayday

Eventjes na 6-en gingen we met zijn 5-en vanaf Amsterdam naar Dortmund om daar onze energie in Mayday te steken. Bij Dortmund eventjes een omweg genomen vanwege de polizei die alle Hollanders ff aan de kant haalt :)
Tegen 9-en stonden we voor de deur, vlug in de rij ff smileysnoepie naar binnen duwen. Daar begon al erg lekker was ook al redelijk druk. We zijn ff rondje gaan lopen, maar we besloten toch in de main te gaan staan.

, 1 mei 2002 07:19
Multigroove

Goeie dááággg allemaal, ja daar heb je hem weer. Ik ga weer een verslagje proberen te schrijven, ik hoop dat het een beetje gaat lukken, en dat ik niet de belangrijkste dingen mis. Ik was gisteren een beetje dronken en alles door me kaar :vaag:
Ma ik doe me best! Het was maandag 29 april 2002,

Dat ik wakker gebeld werdt door Indian om 1 uur in de middag:P, voelde ik me eigenlijk best wel verrot.

[SF] Brychael.., 1 mei 2002 00:17
Qontact

Het zal heel erg moeilijk worden om van gister een verslagje te schrijven. Ik weeet er namelijk bijna helemaal niets meer van. Het is nu twaalf uur de volgende avond en morgen heb ik tentamen. Om een uurtje om half tien gingen we vanaf Rotterdam naar Amsterdam Duivendrecht om daar nog een eindje te lopen naar de prachtige HMH. Toen we daar aankwamen was het echter alweer half twaalf en er stond een gigantische rij dus om kwart voor een waren we pas binnen.

M :bounce:, 1 mei 2002 00:16
FeestDatumAuteurPublicatie
NightvisionThe New Breed29 mei 2002
Dutchtechno: The Resistance PartyJuan28 mei 2002
4 Elements28 mei 2002
4 Elements:)Petra27 mei 2002
Knock Out, Round 3gabbababy27 mei 2002
Starlight27 mei 2002
4 Elements26 mei 2002
Club Q-BaseFairytale26 mei 2002
New YorkB & B26 mei 2002
Hardcore versus Terror IV25 mei 2002
Hardcore versus Terror IV25 mei 2002
Club Q-Base[SF] Karel's ½ :bier:24 mei 2002
Back2schoolParty Nimf23 mei 2002
WastelandSpecial One21 mei 2002
Full ForceFairytale20 mei 2002
Back2schoolCroaton20 mei 2002
StarlightEL-G20 mei 2002
Back2schoolwarezguy20 mei 2002
Back2schoolAspirity20 mei 2002
Awakenings[SF] Brychael..20 mei 2002
Oldschool Madness19 mei 2002
Tripple S><Guido><19 mei 2002
Club Q-BaseSebastiaan™19 mei 2002
Club Q-BaseMr.J!19 mei 2002
Oxygene[SF] Brychael..18 mei 2002
OxygeneTechno Turk18 mei 2002
Oxygene!R!18 mei 2002
Club XXSam14 mei 2002
Club Q-Base12 mei 2002
Club Q-BaseSebastiaan™12 mei 2002
ReactorDeactive11 mei 2002
Q-Technosjeez11 mei 2002
Judgement dayParty Nimf11 mei 2002
ShockersMiss Pinqy10 mei 2002
Hemelrave 2002fons10 mei 2002
Club Q-Base[SF] Brychael..7 mei 2002
Whoops![SF] Brychael..6 mei 2002
Club Q-Basesjeez5 mei 2002
MayhemFairytale5 mei 2002
Mania5 mei 2002
MaydayBohjaaa3 mei 2002
The Ultimate SeductionBloodhound2 mei 2002
Raveworld / Megarave2 mei 2002
MultigrooveStampertje2 mei 2002
Hard-Orange1 mei 2002
QontactHarold1 mei 2002
MaydayYOjo :D1 mei 2002
Mayday1 mei 2002
Multigroove[SF] Brychael..1 mei 2002
QontactM :bounce:1 mei 2002