Partyflock
 

Verslag van Qontact, 29 april 2002

door , gepubliceerd op
Nadat ik Shockers niet echt super vond in tegenstelling tot vele anderen, had ik mijn zinnen op Qontact gezet.

Om 20.14 uur namen da_renzo en ik de trein vanuit Deventer richting Duivendrecht. In Apeldoorn stapte Chris met nog 3 vrienden van hem in. Toen we rond 21.40 uur bij de HMH aankwamen zijn we maar meteen in de rij aangesloten. De security was al meteen erg relaxed en mede daardoor krijg je dan toch al een goed gevoel. Eerst maar naar de computers gelopen om ff een topic te openen en toen de zaal in.

Nadat Astrid even de opening van Dave Seaman had overgenomen (hij had vertraging) begon Seaman dan toch aan zijn set. Typische Seaman geluiden en ik vond het best relaxed klinken. Ondertussen kwam ik al veel PF'ers tegen.

Na Seaman nam Astrid het weer over en dat klonk al meteen lekker! Heerlijke trance geluiden met een relaxte beat er achter! Het feest kon nu al bijna niet meer stuk :-) Om 0.00 uur was het tijd voor de PF meeting. Ik denk dat er een mannetje of 25 is geweest, en vond het een stuk beter en leuker dan tijdens Shockers.
Toen maar weer de zaal ingegaan, waar Ferry Corsten the wheels of steal overnam van Astrid. En hoe! Wat geweldig! Hij draaide een paar van zijn eigen producties (Punk natuurlijk ;)) en mixte ze geweldig aan elkaar! Na Ferry was het tijd voor Armin van Buuren (mijn favoriet) en ik ben echt ongelooflijk uit mijn dak gegaan!

Om 3 uur vond de 'Dan E aanmoedingsmeeting' plaats die door KimSt*r was georganiseerd! Daar opnieuw was PF'ers aangetroffen en natuurlijk KimSt*r zelf gemeet! Wat zagen jullie er super uit in jullie coole outfit! Mijn complimenten :-)
Daar even een tijdje staan stampen en toen toch maar weer naar beneden gegaan om verder naar Armin te luisteren.

Na Armin was het tijd voor 'The Judge'. Ook dit was echt een geweldige set. Je kon gewoon merken dat er een opbouw was over de hele avond. Judge draaide weer een tandje harder dan Armin en echt iedereen was aan het dansen/stampen.

Na Judge kwam de afsluiter van de avond, Marco V. Wat draaide hij super zeg. Lekker hard en het geluid werd helemaal opengedraaid. Wederom kwam ik er op dat moment achter dat de Heineken Music Hall gewoon DE locatie van Nederland is op dit moment. Gratis water, gratis garderobe, gratis wc's, elke keer weer vriendelijke security en gewoon een geweldige sfeer. Marco V draaide ook nog een harde versie van de klassieker 'Cafe Del Mar van Energy 52' en zijn eigen producties Godd en Simulated. Als laatste sloot hij af met Trance and Acid van Kai Tracid, waarbij iedereen enorm uit zijn dak ging.

De verbinding met Eindhoven vond ik trouwens een beetje tegenvallen. Had me er iets meer van voorgesteld.

Voor mij was Qontact het beste feest ooit. Ik heb me echt geweldig vermaakt met alle PF'ers en natuurlijk de geweldige muziek.

Tot slot wil ik alle PF'ers bedanken voor de geweldige avond, maar in het speciaal Snowwhite, da_renzo, Chris, Lange, Ursula, Freejack en Hardfloor. Vooral dankzij jullie heb ik de avond van mijn leven gehad!

Een dikke 10 dus!

14 opmerkingen

Eejz beckham

Was echt een super relext feest.­ Ik heb het ook asociaal naar mijn zin gehad.­ Alles was bij de HMH zo als gewoonlijk tip top in orde.­ Voor herhaling vatbaar en das zeker.­

mzzzzlz
 
Leuk report Beckham, ik heb precies dezelfde ervaring gehad. Dat jij het naar je zin had, kon ik trouwens aan je glunderende snuitje wel zien! :D
Iedereen was aan het glunderen was erg gezellig en goed en wat betreft die verbinding met Eindhoven dat stelde dus echt niks voor
Ik vond alleen het deurbeleid klote.­ We moesten een uur en een kwartier wachten, dat had wel wat sneller gemogen.­ Vorige keer dat qlimax in HMH was moesten we ook zo lang wachten, dat deurbeleid kan wat mij betreft nog wel wat beter.­ Verder was het TOP!!!
 
heey Beck, het was zeker een vet feessie om nooit te vergeten, ook 1 van mijn toppertjes! ik heb lekker :bounce::bounce::bounce:
Als ik jou report zo lees en dan beide Line ups naast elkaar leg klopt het precies wat je zegt over de opbouw! Heb Qontact meegeluisterd op de radio. Was vanuit Eindhoven. Vond dat wat rommelig. Astrid draaide ook niet echt haar stijl daar, moest wat steviger draaien omdat Marco voor haar aardig beukte. Beetje jammer want de eigen stijl van Astrid is echt heerlijk!!!

Jammer dat ik nie geweest ben, maar $$$ he...:(
Wooooooooooooow wat een feest, ik was verdomme vergeten om naar de meeting te komen. ik zag alleen Jane nog ff op de dansvloer.
Ik vond Astrid echt harder, dus veel beter draaien dan op de vorige Qontact :)
Ik had Ferry Corsten als de mindere van de avond verwacht omdat ik niet van trancywancy houd, maar hij was ook vet beuken. Armin van Buuren altijd goed! met Judge Jules had ik voor de eerste keer een knalervaring.

Maar idd de topper van de avond was Marco V. Woow wat een set was dat. Kippenvel over me hele lichaam van die gozer. thumbs up for Marco V & THE HMH.

Greetz
Wat had jij een smile op je bek zeg :D Was inderdaad een superfeessie en net zo lekker als de vorige 2 Qontacts! Ik vond het tijdens de set van Armin wat inzakken, maar toen kwam al snel Judge Jules. Vond ik samen met Marco V echt de beste! Leek wel een lang nummer die set van hem!

Verder was het ook heel gezellig met de PF'ers! Niet zo druk als op Shockers en dat vond ik ook helemaal niet erg :) Paar nieuwe PF'ers gemeet! Muze, Kimster, Jane, Daan, Ursula en nog een paar!

Mensen bedankt allen voor deze supernacht! :bounce:
 
Was wederom een ontzettend gaaf feest, één van de allerbeste! Heb het ook zeer naar m'n zin gehad, maar dat kan ook niet anders daar in de HMH :-)
Het was uitermate gezellig!!! Zoals alle Qontactfeestjes telkens weer zijn. Weer een paar nieuwe PF-ers ontmoet, was de meeting totally vergeten...:(

Ben nu nog een beetje brak van al het gefeest!
Ja Beckham, ik weet dat jij de avond van je leven gehad hebt!! hmm hoe zou dat nou komen he ;);)
Tot het volgend feestje!!! (K)
nou k ben weinig beneden geweest, was toch niet eg mijn stijl, maar boven werd er lekker gedraaid door die nieuwe talents, voor de rest was alles wel perfect ja.....­ toppertje
Ckers Beckam, Deze editie van Qontact was ook weer zeer relaxed. Het is gewoon net of je met ruim 5000 vrienden staat te springen. Iedereen was zo aardig tegen elkaar.
De muziek was topper de toppie. Sfeer was dus goed. De enigste domper was dat er tijdens ff een korte rustpauze een gozer (helemaal naar de klote) vlak naast me begon te kotsen. Dus dat was voor mij een boodschap van boven om direct maar weer te gaan dansen :)