Partyflock
 
Verslagen · april 2002
­ Nederland
Qontact

11 uur, het tijdstip was aangebroken om het beursgebouw binnen te duwen. Bij aankomst was het al lekker rustig bij de ingang. Toch wel fijn dat het nog lang niet uitverkocht was :-D. Met weinig positieve gedachten gingen we naar binnen met Massive van vorig jaar nog in gedachten. Een stap in de niet al te grote hal en al die verwachtingen werden in één klap van de baan geveegd. Echt een gigantisch mooie aankleding voor het geld wat ze er aan hebben gespendeerd.

, 30 april 2002 18:03
Qontact

su•per•la•tief <de ~ (m.); -tieven> <taal> 0.1 overtreffende trap van een bijvoeglijk naamwoord <> 6.1 zich uitputten in superlatieven in overdreven termen prijzen.

Zelfs superlatieven schieten tekort om dit feest samen te vatten, maar ik ga het toch proberen. De 2 Qontacts die ik had meegemaakt (vorig jaar Koninginnenacht en Oudejaarsnacht) staan allebei in mijn persoonlijke top 3 en dus was ik heel benieuwd wat voor feestje Q-dance deze keer neer zou zetten.

, 30 april 2002 17:06
Qontact

Okay mensen ik ben nu net wakker probeerde het toe straks ook al maar toen voel ik met mijn hoofd op mijn toetsenbord en ben ik maar gaan slapen maar ik heb een nieuwe kans om een verslag te maken :D

Okay om 21:00 richting gekkehuis om in Hilversum de trein te pakken van 21:28 richting Amsterdam. Zo hey je kon merken dat het koninginnenacht was want was erg druk in de trein. Eerst nog even overstappen in Weesp en zo richting Duivendrecht waarna we de metro hebben gepakt richting bijlmer.

Sebastiaan™, 30 april 2002 15:11
Hard-Orange

kben net wakker en ik ga nu vertellen hoe mijn heen en terugreis was :P

we dachten van kom we gaan op de scooter naar hard-orange dus wij rijden rijden en nog meer rijden en toen waren we verdwaald toen opeens belande we in een carwash vraag me niet hoe :S en daarna waren we opeens op een of ander grote snelweg toen zagen we op een gegeven moment de woonmall dus wij blij en toen waren we zo bij hard-orange (eindelijk).

Miguel.., 30 april 2002 14:23
Qontact

Oke, na werk nog een beetje dood, omdat het druk was in de winkel, mjah, aangezien ik een bikkel ben lukte het allemaal wel ;)
Eerst maar snel naar me vriendin toe, waarna we naar een zooi andere vrienden en vriendinnen gingen. De alochol kwam me tegemoet :D
Dus oke, toen vanaf station Gein de metro gepakt naar station Bijlmer en me broertje opgepikt @ Holendrecht.

, 30 april 2002 09:50
Multigroove

Nou ff een verslagje schrijven hoor. Kan vaag worden want ik ben nog helemaal naar de klote. Het begon lekker een niet nader te noemen Sick was zijn kaartje kwijt, maar mbv het zoektalent van fairytale was het kaartje zo terecht.

We gingen om kwart voor tien uit zeist weg, om een uurtje of 11 waren we binnen. Fouileren? kennen ze daar blijkbaar niet, kon zo doorlopen.Eenmaal binnen konden we lekker stampuh want je had alle ruimte.

, 30 april 2002 08:21
Qontact

Goeiesmorgens,, Hier even een verslagje van QONTACT.
Kwart over 9 vertrokken vanuit haarlem met een mannetje of 6. Even kijken of we op queensnight nog ff beetje de enkeltjes stuk konden stampen. Nou ik kan nu zeggen vanuit een internetcafe bij het rembrandsplein in amsterdam, wachtende op wat koninginnedag nog gaat brengen, dat mn enkeltjes en knietjes lekker zwaar het te verduren hebben gekregen.

PIMMETJE, 30 april 2002 08:13
Qontact

Het is nu 8.00 uur, net terug uit de HMH en lekker internetten in het EasyInternetCafé op het Rokin.

Op maandag 29 april vertrokken we met o.a. Pimmetje en Jeroennn om een uurtje of half tien richting Amsterdam. Na weggebracht te zijn hadden we de trein ook nog mee en ging alles prima, prima en nog eens prima. We kwamen om 22.30 uur aan bij de HMH. Het visiteren ging vrij vlot en we konden richting de garderobe.

, 30 april 2002 08:06
Shockers

HAHA Shockers, na Qlimax moest dit gewoon beter worden anders had ik er geen zin meer in. Vertrek uit Hengelo om 19.07, was een dik gehaast voor mij want ik moets wel weer een swerken tot 18.00

Nou aangekomen tegen half 11 ofzo weet het niet meer precies, de jassen kon je zo op hangen GEEN probleem, toen de kartjes inlevern en toen kreeg je het, opeens zegt zo'n gast mag ik je legitimatie! Ik schtok me rot ding had ik niet bij, altijd heb ik hem bij me maar nu niet.

, 29 april 2002 11:25
Shockers

Shocker 27-04-2002

Hallo patygangers (flockers)

Het was weer tijd voor shockers zaterdag en ik als techno freak verwachte veel van de aangekondigde line up die zag er in iedergeval goed uit

nou met de auto van our homebase Hoorn naar A'dam naar de Rai

En ik vind de Rai eigenlijk zo'n $%^$ lokatie wc's zijn $#%#$% het is een groot doolhof maar ja wat moet je anders

Nou eenmaal door de galerobe (ging snel) en de foulering te zijn geweest kon het feest beginnen

eerst naar de klein.

MARCOS, 29 april 2002 10:37
goed goed goed goed goed. meer kan ik er niet over zeggen.
ik ging naar dit feest met summy, underter, psykonoot, hydrox, damien, sabbie en een houthakker genaamt EdjuhHHS.

Toen we binnen kwamen werd er hardcore gedraait. ik geloof dat lunatic en muiss hysteria toen draaide of ze begonnen met draaide. ze de draaide lekker hard en ook veel ouwe nummers er door heen. maarc helaas sloeg de plaat ontelbaar cveel over.

Krankheimer, 29 april 2002 10:24
Zo, ik zit nu terug te denken aan zaterdag, en het was weer te gek zeg, wauw. Lekker weer als vanouds, helemaal los en krank dus.

Zaterdagavond zo rond 21.00 werd het station van Zwolle dus effe onveilig gemaakt, de meeste ToNNieS waren er, en ook zeer aanwezig, Spoilgybe, PsykoNooT, LepraHeimeR, SaBBie, SuMMy, Eddjuh, Hydrox, Scanner, Damien en ikkuh. Een paar clukkutten vroegen of wij ook naar Shockers gingen, waarop ze een harde NEUH kregen en we terror gilde door heel het station heen.

, 29 april 2002 10:24
Shockers

Oké dan da is tie weerrrr. Mijn weekend verslagjuuuuhhhh.

Het is vandaag 28-April, 2002. Eerst ff wat over vrijdag,

Ik en Jossa gingen bij RedSk1N zitten in zijn studenten huisje in IJmuiden, HArdHOusER was er ook bij en nog een paar vrienden van RedSk1N. Ma goed ff een biertje doen dus. :D
Wij waren door RedSk1N opgehaald met de auto, en hij zou ons vervolgens weer terug brengen ook.

[SF] Brychael.., 28 april 2002 23:56
Shockers

Hier volgt mijn partyverslag over Shockers 2002. Misschien dat sommigen van jullie dit stukkie herkennen, want ik had m ook al eens bij S2D vermeld. anyway, read on!

Allereerst: onderstaand stukje is alleen maar mijn eigen bescheiden mening. Voordat ik gelijk weer een hoop commentaar over me heen krijg! Ik vond Shockers dit jaar helemaal niet zo'n topfeessie. Ik kon ook niet anders dan de vergelijking trekken tussen de eerder 2 edities van dit feest.

Wackiejacky, 28 april 2002 23:37
Shockers

Okay mensen hier is weer een party report en het wordt een lange (denk ik)

Om 20:30 bij mij thuis vertrokken om richting gekkehuis te gaan. Daar aangekomen vertrokken we om 21:00 bij hem thuis en namen we de trein van 21:13 en kwamen we aan bij de station Rai om 21:45.

Sebastiaan™, 28 april 2002 10:05
Shockers

Net terug,

OMFG wat een feest,
goeie dj`s (ik ben alleen in de techno geweest en even in de hardhouse voor lieve Dana met haar strikje :lief: )
op en top gezellig, iedereen lachen , geen gevechten , iedereen relaxed opgesteld tegenover elkaar.

Kwamen binnen op John Thomas die lekker aant stampen was en al snel kwam Technasia (een van mijn favorieten) die er flink aan toe ging.

Demon Discord, 28 april 2002 08:54
Hard Bass

Soowww. zijn we weer na een nachie stampen! :D:D:D
Feest:HardBass

Ik ben nu ff met vrienden lekker aan't afteren,chillen dus kan dan mooi gelijk ff verslagje schrijvuh!

Tijd binnen:half 12
Ik en 4 vrienden gingen er naar toe
Die mogwai draaide beneden toen we binnenkwamen,hij draaide wel lekker alleen het volume moest ff flink omhoog gegooid worden
Boven was het toen al druk,beneden stroomde het ook vol jammer dat boven niet open was.

[S4E], 28 april 2002 08:34
Hard Bass

nou mijn korte verslag over hardbass
wij kwamen daar aan ongeveer om 23:30 uur het was nog bestwel rustig
beneden draaide mogwai ofzoiets die begon opeens met techno dus zijnwe maar naar boven gegaan.

toen we boven kwamen was luna aan het draaien was al meteen stampen heel de avond boven staan stampen.

Miguel.., 28 april 2002 07:39
op het laatste moment toch nog besloten om maar naar oldschool madness vs UTOPIa te gaan. me geld was vroeger binnen als normaal dus kon toch nog wat gaan doen. na lang op internet te hebben gezocht vond ik een vriend van me die wel met me mee wou. wij hadden natuurlijk geen idee wat ons te wachten stond ofsow. bij binnenkomste werden we niet gefouilleerd das wel beter op zich. geen gezeik omdat je lonsdale aan hebt. dus dat was wel weer een pluspunt

we kwamen binnen bij de bar.

, 25 april 2002 13:58
Club Q-Base

Jaaaaaaaaa, eindelijk weer zaterdag, dikke lul 3 bier, we gaan ervoor, Na 1,5 uur op Johan wachten , kenne we eindelijk weg, gaatie lekkah ? Oud-Reswek komt zaandam, ff verbouwe, eerst verjaardag van bolle, was toppiej! heel druk ook. Vooral stukkie kaas was goed te doen.

RRrOoOppP, 22 april 2002 21:12
Club Q-Base

Shit hé had ik mijn verslag voor de helft af zien ik in eens een knopje zitten op mijn toetsenboord met een rennend ventje er op, dus ik denk hé nieuwe functie ff checken.

[SF] Brychael.., 22 april 2002 03:29
Club Q-Base

Ik dan ook maar ff een verslagje:

Ik was om tien uur bij jos met mijn bier. Ik stond ten eersten al helemaal versteld van jos zijn kamer die helemaal ondergekalkt is. :vaag:

Na een aardige lading alcohol :-D en eindelijk sossie weer klaar was met optutten , konden we gaan. Er ging onderweg groot dozijn slokken alcohol naar binnen en de stemming kwam er al weer lekker in.

Net voor dat we bij de fun waren . Hadden we weer eens een gek idee.

!Snowy!, 22 april 2002 00:02
Xcess

WOWOWOW net terug,

Damn Ik persoonlijk vond ut zwaar kicken. Goeie club met goeie aankleding (vooral de waterbedjes) goed geluid kortom alles.
Openende Dj Estroe, ze draaide de sterren van de hemel met die lekkere zware stamp.
Toen kwam onze technoheld uit Frankfurt Sven Väth.
De meningen over hem waren nogal verdeeld helaas,
Ik persoonlijk vond het een lekkere afwisselende set,
Maar volgens mij was ie zwaar van de kaart van de drank die o.a.

Demon Discord, 20 april 2002 06:42
Project: Hardcore

Project: Hardcore! Een soort van afscheidsfeestje zou het zijn van meerdere personen. En dat was het ook! Een geweldig, mooi en vaag weekend ter herinnering aan een geweldige, mooie en vaage tijd. Daarom dus dit verslag als een soort van herinnering aan dit weekend. Ik moet er wel bijzeggen dat de chronologische volgorde absoluut niet klopt, dat er wel wat dingen anders gebeurd kunnen zijn, en dat er heel veel dingen vergeten zijn.

, 17 april 2002 19:29
Fantasy Overdrive

Eerst met de trein naar Utrecht waar we Patrick en Jerome zouden meeten. Had ondertussen al een uur in die gare trein gezeten en zijn dus maar ff bier gaan halen om de tijd te doden. eerst weggestuurd door mannen in pak. (politie) en toen tot 22.00 lopen zoeken naar een w.c.

De deur ging pas rond half elf open. die portiers maar lache ik kon het echt nie meer langer ophouden hoor! Dus als eerste maar ff naar de w.c. gegaan. dat kan soms soow lekker zijn.

, 16 april 2002 18:06
Reactor

Naam: Reactor the second edition
Locatie: The Powerzone, Amsterdam
Line Up: Dave Harder, G-Force, Marco Bailey, K.cee, Da Goose en Pim Warnars
Reporter: Charlie

http://dance.student.utwente.nl/~partydata/images/865/main/10959.jpg

Vrijdagavond 12 april stond The Powerzone in het teken van de tweede editie van de nieuwe Technofeesten in Amsterdam genaamd Reactor.

, 16 april 2002 16:51
Club Q-Base

Maandag
15-Apr-'02

Hallo allemaal daar ben ik dan eindelijk. :D
K ben alleen nog een beetje :S, ben nl. net thuis gekomen van Q-base,
ja lekker op tijd hè? Ben nog bij iemand wezen afteren. :D

Q-base
Zaterdag 13-April-'02

Oké hier is ie dan eindelijk,
mijn verslagje van Q-base, ga het ma weer eens proberen. :)

21:00uur

Ben aan het werk en een Collega van mij wordt ineens ziek, dus kwam mijn Baas me het laatste uurtje helpen. Joeppieeeeee.

[SF] Brychael.., 16 april 2002 00:26
Ok mijn vorige reportje over Awakenings ging nergens over.:bah:

Maar mijn tripje naar the UK was zooo geweldig dat ik jullie wel uitgebreid moet vertellen.
Heb nog nooit een report gemaakt, dus sorry als het niet leuk is om te lezen. Ik zal mijn best doen.

Ok where to begin. Ik was al twee keer eerder in Engeland geweest om te feesten.
De bouma-broertjes organiseren reisjes naar clubs in the Uk.

, 15 april 2002 22:19
Project: Hardcore

Effe een verslaggie van een raar maar leuk feest in Belgenland.

Op de flyer stond nog: No Drugs, Zero Tolerance!

Nou, dat was dus egt zo afgelopen zaterdag op Project: Hardcore in het Sportpaleis te Antwerpen. De politie leek wel op Robocop; kogelvrijvest aan, pistool op zak, knuppel bij de hand en bij de fouillering hadden ze zelfs drugshonden ingezet om te voorkomen dat er niet gebruikt werd binnen!

Enniewee, ik was samen met StefanH, Bassi, Wappie en SuuS naar Antwerpen afgereisd.

[SF] Destructive Nature, 15 april 2002 20:30
Project: Hardcore

Eindelijk, weer eens een wat groter hardcore feest. ik was er met summy, psykonoot en speedfreak. spoilgybe is bij de ingang opgepakt en zit nu nog steeds vast.
toen we binnen kwamen op dat feest stond razzle dazzle ofzoiets, op het punt te beginnen. en dat was KUT. die hebben slecht gemixt. erna draaide kristof en . (ik was een beetje vaag). dat was wel lekker. er werd verder op de avond/n8 over het algemeen leker gedraait.

Krankheimer, 15 april 2002 10:09
Eclips

Rond een uurtje of 1, gingen we geheel voorbereid rigting Burgweeshuis, om half 2 , 2 uur waren we aangekomen, shit. de deuren waren dicht, want het was uitverkocht, Maar laat ik nou net nog kaartjes hebben! Dus daar hebben we het niet bij laten zitten, dus op die deur rammen. Daar kwam iemand aanzetten. Hebben jullie kaartjes? JAAAHH! Dan hebben jullie mazzel. YES eindelijk BINNEN! En toen kon het FEEST beginnen.

, 14 april 2002 20:53
Fantasy Overdrive

Had 2 vrijkaartjes gewonnen van Fantasy Overdrive, maar was toch ff aan 't twijfelen of ik niet toch liever naar Donkey Palace in Budel zou gaan, was nl. ook meteen een heel stuk dichterbij geweest.
Moet eerlijk zeggen dat ik echt wel blij ben dat ik dus toch naar Utrecht ben geweest! Heb me echt wel uitstekend vermaakt. Goeie sound, lekkere duistere lokatie (that's the way I like it) en d'r hing een prima sfeertje. Meer kon ik me dus eigelijk niet wensen.

Party Nimf, 14 april 2002 14:21
Qlimax

Superfeessie. Met ruim 45 man een bus gehuurd, met een onwijze reisleidster: Party girl! Kwart voor zeven bij molen de valk verzamelen, kwart over ging de bus rijden, met aan boord een supersfeertje!
na 2 stops, en Één opstootje met een vriendelijke jongen met een plee-borstel, kwamen we om ongeveer half elf aan op de plek des onheils.
na weinig getreuzel, en een hoop zorgen bij de beveiliging, waren we compleet en binnen.

, 14 april 2002 01:54
Qlimax

ja verslagje schrijve over qlimax ja wrom ook nie tja zal eerst ff de reis vooraf vertelle want die was echt gewoon zwaar kut zaterdag ochtend wakker worde van die kut wekkr om 5 uur, lekker werke eerst op de fiets ff jointje doen en dan lekker op de bouw wat plantjes uit de grond trekke vet kut dus maar goed was toch zwaar knijter dan maarkt het allemaal nie uit.

Xepma, 10 april 2002 11:17
Time Warp 2002

.

dmxtreme, 8 april 2002 23:23
Time Warp 2002

((0)) T I M E W A R P ((0))

Om een uurtje of 6 vertrokken wij uit nederland naar Timewarp toe (mannheim)
Naar 4 uur rijden waren wij er een keertje. we kwamen aan bij een grote parkeergelegenheid wat gratis was :)
Naar een hele slechte controle waren we bij het feestje!
Buiten stonden allemaal kraampjes met eten typisch duits dus :D.

VonB, 8 april 2002 18:47
Qlimax

10everslag Qlimax

Ja ik ben het lezen van die andere 10 verslagen zat! Nu wil ik mijn ei kwijt. Ik weet niet of andere mensen nog zin hebben om nou die van mij ook nog tegaan lezen maar dat boeit me nie, doe lekkahr toch waar ik zin in heb. :D

Oké, eerst nog ff wat over vrij dag(ik hou het kort).
Ging ma eens na Birdland(voor de verandering), zou vroeg na huis gaan want ik moest weer eens werken van 10oo uur tot 20oo uur. Ma ja dat vroeg naar huis gaan kennen we wel ondertussen.

[SF] Brychael.., 8 april 2002 18:16
Qlimax

Ja mensen, na eigenlijk al weer een nacht slaap te horen hebben gehad ben ik nog steeds errug brak! Maar ik verveel me hopeloos dus ik d8 waarom niet. ben net een membertje geworden dus ga ook gelijk maar een verslag van QLIMAX typen!

Nadat Trance Energy in Utreg mijn eerste feessie was had ik de smaak te pakken! Ik wilde niet eens naar Trance Energy want die muziek was toch nix voor mij, en dan de hele nacht staan stampen enzo. Nee niet mijn stijl.

TLN, 8 april 2002 15:54
Qlimax

Nou twee dagen na Qlimax en nog steeds niet echt bij gekomen! Het was pas me tweede echte feest dus wist niet echt wat ik moest verwachten.

We gingen om kwart over acht met de trein vanuit hengelo naar Thialf. We waren met een groepje en toen we in de trein zaten waren al aardig wat lui die ook naar Qlimax gingen. Er was al een goed sfeertje aanwezig. :)

Voordat we bij Thialf waren, toch nog 1 ptje naar binnengewerkt en het was al aardig druk. We kwamen om half elf aanzetten.

, 8 april 2002 12:09
Qlimax

qlimax!

al vanaf 20 oktober 2001 keek ik uit naar dit feest in het thialf,want toen ik toendertijd naar trance energy toe waggelde werd ik al lekker gemaakt met de posters en flyers van qlimax in heerenveen! en toen werd het eindelijk zover. na een paar maandjes lang wachten en na een hoop andere stamp feestjes was het tijd voor qlimax in h'veen!

ik zal maar gelijk van start gaan! het was het beste feest uit de geschiedenis van het thialf.

, 7 april 2002 23:08
wauw wauw wauw. dat kan ik erover zeggen.

ik ging met summy,underter, psykonoot, hydrox, spoilgybe en speedfreak heen.

Toen ik aan kwam werd er tekno gedraait, maar best wel soft. erna kwam FFF live en zette een hele mooie breakbeat/breakcore set neer. ze begonnen soft maar opgegeven moment werd dat best wel hard en was gewoon vet om te horen. erna kwam hellfish en producer, die draaide meteen paar uurtjes. dat was gewoon lekker terror wat ze draaide.

Krankheimer, 7 april 2002 19:49
Qlimax

Okay ik ga proberen om een verslag te maken ben net thuis enne dacht laat ik het eens gaan proberen

Om 19:30 vertrok ik van mijn huis weg richting Gekkehuis om samen naar het station te gaan van Hilversum. Daar aangekomen kwamen we nog een aantal mensen tegen waar we samen de reis voorzette naar Heerenveen Ijstadion, maar omdat ze tussen A'foort en Zwolle bezig waren met het spoor moesten we in A'foort in de speciale trein voor Qlimax enne hij zat gevuld met alleen feestgangers.

Sebastiaan™, 7 april 2002 13:35
Back2school

Was zoals altijd weer later dan gepland, geloof rond een uur of 12 / half 1. Had eigelijk al verwacht dat 't zeer druk zou zijn, was nl. zelfs al uitverkocht, maar zo'n grote rij buiten had ik nou ook weer niet verwacht en vooral niet als het om voorverkoop gaat.
Na zo'n 35 min. buiten te hebben gestaan, kon ik eindelijk mee gaan genieten van de muziek binnen. Werd echt wel heftig gedraaid en het geluid zoals altijd perfect.

Party Nimf, 6 april 2002 14:31
Met de vrijdag nog fris in het geheugen (nou ja, fris…), togen we vroeg richting Rotterdam voor de ultieme climax van Awakenings 5 Year Anniversary en een meer dan perfecte afsluiter voor de Now&Wow als locatie. Ik was toe aan iets anders dan de Now&Wow, maar na zondag heb ik al best een klein beetje heimwee naar die dekselse tent…

We vielen pardoes middenin de set van Estroe.

mundo, 3 april 2002 19:41
Hollywood

zondag avond. 31 maart. ik had me weken van te voren over laten halen door mijn vriendin om naar tom harding in hollywood te gaan,en nu was het dus zover! ik wist van te voren al wat voor avond dit zou gaan worden! maar goed ik ging er met frisse moed heen! bij aankomst was de reseident dj van de hollywood rotterdam : dj patrick al een paar lekkere plaatjes aan het draaien! toch ken die gozer lekker draaien en hij ken ook het publiek uitstekend vermaken met shows en dergelijke.

, 3 april 2002 16:08
Index

Daar gingen we dan eerst de hele avond moeten werken met zn allen en maar balen dat we niet eerder in de index konden komen maarja .
Eenmaal klaar om te vertrekken kwam onze schotse collega ook nog er aan rennen want hij had ook alweer een tijdje nie meer gefeest en wou toch maar mee.Weer ff wachten uiteindelijk konden we wegrijden maarja iedereen moest natuurlijk pinnen gingen we weer daarna nog tanken en daarna nog eens de verkeerde afslag nemen ! maarja na, en om 2 uur waren we er.

Sangus, 2 april 2002 19:45
Easter

23:45 stonden we voor de deur.
Na door de korte rij gekomen te zijn 10 eurootjes afgerekend en boven werden we meteen opgewacht door een promotieteam van de Item zelf die mensen nodig had om op feesten de Item te promoten. Toen even in de zaal gekeken en het was al aardig gevuld. Daar was ik wel blij om want ik heb daar ook wel eens gestaan dat we zowat de enigste waren. Op dat moment was Danny D aan het draaien en het begon met hele softe house.

, 1 april 2002 16:03
Back2school

Dit is het verslag van Back 2 School, gehouden 31/3/02 in de Ministry of Dance te Rotterdam.

Voor dit feest heb ik guestlistplaatsen gekregen, errug handy en goedkoop binnenkomen.
Hier ging ik dus heen met mijn vaste partymaatje Hardfloor. Voor de verandering vertrokken we n keer vanaf mijn huis na Shrek gekeken te hebben.
Dit was om 2000, na goed n uur rijden kwamen we bij Rotterdam.

Taq, 1 april 2002 07:59
Kom net terug uit de Hollywood en baal ervan dat we niet pas rond 4.00 waren gegaan. Wwe stonden nu echter al om 22u in de rij, anderhalf uur wachten, superdruk, en binnen nog veel erger. Plees: half uur wachten, drinken: kwartier wachten en na 01.00 was alles op. geen bier meer, geen water, Smirnoff of Bacardi. de muziek was aan het begin van de avond wel vet, maar de uren daarna was echt hulen met de pet op.

Wackiejacky, 1 april 2002 04:27
Ja awakenings.
Wat zal ik zeggen?
Kwam daar aan in de now en wow en dacht ja oke kan wel wat worden.
Ging daar wat rond lopen dacht ik zo tis hier druk.
Probeerde er te dansen dacht ik zo de tievus tis hier echt TE druk.
Maar je kan alles zeggen maar de muziek was echt top! Was 1x eerder bij awakenings geweest dus misschien had ik dat teveel vergelijkt met deze avond.
Maar ik had meer verwacht van awakenings 5de verjaardag.

, 1 april 2002 00:50
FeestDatumAuteurPublicatie
Qontact30 apr 2002
Qontact30 apr 2002
QontactSebastiaan™30 apr 2002
Hard-OrangeMiguel..30 apr 2002
Qontact30 apr 2002
Multigroove30 apr 2002
QontactPIMMETJE30 apr 2002
Qontact30 apr 2002
Shockers29 apr 2002
ShockersMARCOS29 apr 2002
Hardcore vs Terror - part IIIKrankheimer29 apr 2002
Hardcore vs Terror - part III29 apr 2002
Shockers[SF] Brychael..28 apr 2002
ShockersWackiejacky28 apr 2002
ShockersSebastiaan™28 apr 2002
ShockersDemon Discord28 apr 2002
Hard Bass[S4E]28 apr 2002
Hard BassMiguel..28 apr 2002
Oldschool Madness vs U.T.O.P.I.A25 apr 2002
Club Q-BaseRRrOoOppP22 apr 2002
Club Q-Base[SF] Brychael..22 apr 2002
Club Q-Base!Snowy!22 apr 2002
XcessDemon Discord20 apr 2002
Project: Hardcore17 apr 2002
Fantasy Overdrive16 apr 2002
Reactor16 apr 2002
Club Q-Base[SF] Brychael..16 apr 2002
Gatecrasher NEC Transmission15 apr 2002
Project: Hardcore[SF] Destructive Nature15 apr 2002
Project: HardcoreKrankheimer15 apr 2002
Eclips14 apr 2002
Fantasy OverdriveParty Nimf14 apr 2002
Qlimax14 apr 2002
QlimaxXepma10 apr 2002
Time Warp 2002dmxtreme8 apr 2002
Time Warp 2002VonB8 apr 2002
Qlimax[SF] Brychael..8 apr 2002
QlimaxTLN8 apr 2002
Qlimax8 apr 2002
Qlimax7 apr 2002
Enter the DeathchantKrankheimer7 apr 2002
QlimaxSebastiaan™7 apr 2002
Back2schoolParty Nimf6 apr 2002
Awakenings 5 Year Anniversarymundo3 apr 2002
Hollywood3 apr 2002
IndexSangus2 apr 2002
Easter1 apr 2002
Back2schoolTaq1 apr 2002
Final Party HollywoodWackiejacky1 apr 2002
Awakenings 5 Year Anniversary1 apr 2002