Partyflock
 

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

door , gepubliceerd op
Flockers
25 februari 2007
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actiegesloten
LocatieGelreDome Site
Flockers,

De dag erna, net wakker geworden en even nu de mening neerzetten nu die nog vers is.

Cijfer overal : 6,5 .

Ik heb er echt vanaf de Kerst er al naar toe geleefd, het eerste 'FEEST' van het nieuwe jaar om lekker dit jaar eens lekker te genieten van iets unieks wat Nederland groot maakt in Europa :-)

Ondanks de regen die met bakken uit de hemel kwam was er nagenoeg geen oponthoud toen we aankwamen rijden bij de Gelredome, pluspuntje voor de organisatie. Ook de kaartjes controle (amper 5 minuten wachten) we arriveerden om 23.55 uur zoals de meesten denk ik.

Het fouilleren was goed. En de wachttijd viel gelukkig mee. Tip voor de organisatie > plaats videoschermen zodat iedereen in de rij kan zien hoe snel het gaat met het fouilleren. En dan nog klopt het niet, want de idioten in de rij voor je proberen dan nog effe snel de pilletjes al in te nemen voordat ze naar binnen gaan, en de wiet even op te roken. Die wietlucht kwam trouwens de hele avond in vlagen voorbij. De controle is dus niet scherp genoeg. Ook de snuivers op de toiletten gingen rustig hun gang. Je houd het niet tegen, maar ik vind het irritant. Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen.

Dat terzijde, de ruimte zelf was overzichtelijk en duidelijk ingedeeld. Toen we binnnenkwamen was het even lastig om direct drank te krijgen ( 5 rijen dik) maar dit probleem losste zich na 2 uur vanzelf op omdat de 'conditielozen'al gingen zitten. Op de tribunes. Dat is trouwens een echt pluspunt dat ze overal konden gaan zitten, zodat hadden de dansers zoals ik, eindelijk wat ruimte om je echt te laten gaan, om lekker te kunnen free-stylen.

De DJ Booth was leuk aangekleed, ook de flat-screens in de lucht waren een leuk detail om de link met partyflock te leggen. En nee, ik heb mijn flock niet op het grote scherm gezien. Volgende keer gewoon continue ALLE flocks een voor een laten voorbijkomen. Voor de rest was het karig aangekleed. Ik denk dat het Stadion zich er ook niet echt voor leent om hele installaties neer te zetten, zeker als je weet dat er ook weer een paar dagen later gevoetbald moet worden.

De muziek viel mij over het geheel wat tegen. Misschien omdat ik wat ouder ben, en de echte discjockeys mis die nog echt platen achter elkaar kunnen mixen zodat je een continue flow van muziek hebt. De echte DJ's draaien een soort sinusgolf, om je mee te voeren in hun 'verhaal'.
Er zijn er nu maar heel weinig die deze 'kunst' beheersen. Om nu gewoon keihard een beat te laten knallen, en dan 54 seconden later weer te stoppen, 12 seconden rust en dan weer 50 seconden beat. Sorry, het heeft meer weg van iemand die een toeval krijgt dan van echt DJ werk. Een plaatje opzetten kan iedereen, dus het niveau van de enkele DJ's viel echt tegen.
Daarentegen was de platen keuze wel goed, er werden bij vlagen ( Pavo / Zany) echt lekker gedraaid waarbij je heerlijk continue kon dansen.
Oftwel Geen beat = geen dans. Misschien iets voor de heren Dj's om over na te denken.
Showtek ( die met die harde knallen ) viel me dus echt gigantisch tegen. Ik weet niet waarom iedereen hun goed vindt, maar naar mijn mening zijn ze zwaar overgewaardeerd.

Aan de andere kant was Sydney Samson lekker bezig, en ja, hier waren heerlijke ritmes om even op adem te komen, voordat ik weer terug ging naar de andere kant. En hoe later het werd, hoe beter het ging. Misschien omdat je iedereen steeds verder weg ziet zakken doordat ze allerlei wazige boosters gebruiken die na een uurtje alweer zijn uitgewerkt. Als je nou zorgt dat je een goede conditie hebt, kun je de hele avond doorgaan ! Overigens vond ik het aanbod van eten ( hotdogs en hamburgers en ijsjes ) wel miniem. Ik zocht eigenlijk kaugum of pepermunt of drop, maar kon geen tentje vinden die dit had. Misschien iets voor de volgende keer ?

En om half zeven zijn we maar naar huis gegaan, de anderen waren net zoals ik toch wel moe geworden. De rit naar huis was lang en heftig ( aquaplaning zorgt voor leuke verrassingen !) maar we zijn heelhuids aangekomen.

Op naar het volgende feest waar ik naar uitkijk !
EMPORIUM ! UPDATE :
Hallo mede-flockers. Gezien de vele eenzijdige reacties die ik gekregen heb over het drugsgebruik wil ik nog wel even het volgende kwijt. De reden waarom ik tegen pilletjes ben is dat ik een paar heel dierbare vrienden in de afgelopen jaren hierdoor heb verloren. Ik hoop alleen dat jullie op tijd inzien dat er meer is in het leven dan alleen pilletjes nemen en feesten.

Met betrekking tot de (toch wel vele) positieve reacties op het verslag over de matige DJ's en de ambiance alswel als de aankleding van de locatie, misschien moeten hier voortaan maar eens sterren aan toegekend worden.

73 opmerkingen

Eindelijk eens iemand die door heeft dat de dj's van tegenwoordig zwaar tegenvallen!
 
Ik kan dus bij deze opmaken, dat het toch niet zo'n heel erg geweldig feest was(qua dj's/muziek)
Of heb ik dat mis?
zeer zeker eens met je kritiek op t niveau van de dj,s. veel fouten gehoord en zeer storend de lange stiltes bij t wisselen van dj,s

wel complimenten op de tweedeling van de zalen verassend goed vond ik.
laatste aanpassing
Negatief kutverslag!
zwaar kutverslag
iereen moet op zo,n feest kennen doen en nemen wat ze willen , as ie het nie wil zien , kijk ie de andere kant op.het hoort een beetje bij dit soort feesten !
laatste aanpassing
Als je er niet tegen kan dat er een blowtje gerookt word of een pilletje geslikt word of wat dan ook..dan zit je op een feest verkeerd en voel je je mischien meer thuis op een concert van jan smit ofzo..In dit geval leven en laten leven,ieder moet dat voor zich weten toch? maar om mensen nou gelijk als loser te beschouwen...dat vind ik nou irritant
laatste aanpassing
 
laat iedereen in z'n waarde!
 
sluit mij volledig aan op jou verslag..als je lekker in de beat zat, was er alweer een rustpunt...het viel mij ook op dat er veel mensen stil stonden...flockers feest was niet wat ik er van verwacht had...jammer..maar dit is mijn persoonlijke mening
 
:respect:
laatste aanpassing
Flockers:
nou k heb veel meegemaakt, maar dit had nooit verw8
ik kwam binnen rond 1uur, en hoorde hardstyle opzich werd er op dat moment goed gedraaid ook het geluis was toen goed.
showtek deepack headhunters pavo buzz fuzz playah the viper partyrasier neophyte, hebben opzich allemaal goed gedraaid.

Sfeer:
Zo'n slechte sfeer heb k nog nooit meegamaakt, tortelduifjes die voor je neus ligge lekkebekke, het was al zo druk dat je moeilijk los kon gaan, dus ga lekker op het podium zitte ofso.
dan heb je nog die cassanovas die constant rondlopen voor je neus.
nou als alle mensen die stilstonden op de tribune gingen zitten stonden er misschien nog 100 mensen voor het podium

Geluid:
k weet niet wat er gebeurd is, maar naar pavo en buzz fuzz hoorde je constant de andere zaal er boven uit komen je kon makkelijk rustig tege iemand wa praten het geluid stoorde je tog nie. DRAMATISCH.
en dan krijg je het nummer te horen van partyraiser-wij zijn harder dan de rest.
afschuwelijk.

een dikke onvoldoende!
 
Tja ik kon nou ook niet bepaald zeggen dat ik het een top feest vond!!
het feest was nog niet eens uitverkocht en nu al hadden ze te weinig ruimte...
en idd de stops tussen het wisselen van dj waren ook errug lang..
Ik heb het dan ook maar om 4 uur voor gezien gehouden;)
Uitspraak van skitzofreNICK op zondag 25 februari 2007 om 16:16:
iereen moet op zo,n feest kennen doen en nemen wat ze willen , as ie het nie wil zien , kijk ie de andere kant op.het hoort een beetje bij dit soort feesten !laatste aanpassing 25 februari 2007 16:55

Nah zeg helemaal mee eens!
Diode
Artiest {SHOWLIST artist 92914, 84064}
bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen.

Laat iedereen toch plezier hebben! Je hebt er toch geen last van? Het is juist gaaf als je iedereen compleet los ziet gaan of van de kaart ziet raken.
Het brengt gewoon wat extra's. Misschien toch ook eens proberen? Dan had je wellicht een positiever verslag geschreven dan deze. :D
 
Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen.

Heel flauw dit
nou ik vond het een goeie controle hoor!! voor het eerst drugs honden tegen gekomen, en je kan veel zeggen maar die halen er ontzettend veel mensen uit!
sfeer was inderdaad niet heel top, nou jah er stonden veel mensne stil, maar dat kan mij echt geen ene reet schelen hoor!! ik kom daar voor de muziek en om los te gaan, dus ik kan wel heel veel negatieve dingen gaan opnoemen, maar ik heb er geen last van gehad, alleen moet inderdaad wel toegeven dat het geluid erg zacht stond totaan tha playah, want toen ging tenminste, bij mij dan het dak eraf!!
jammer dat moc niet meer kwam, had daar erg naar uitgekeken!!

en
Uitspraak van Mr.Good Time op zondag 25 februari 2007 om 17:24:
en dan krijg je het nummer te horen van partyraiser-wij zijn harder dan de rest.
afschuwelijk.

das jouw persoonlijke smaak! ik hou der ook niet van, ik ga ook niet in de club zaal staan en roepemn wat een kut muziek hier! tis maar wat je er zelf van maakt!!
voor mij was het gewoon een dikke 8!
Zet er dan gewoon geen verslag neer...:p ;)
 
Uitspraak van Old School op zondag 25 februari 2007 om 16:09:
Negatief kutverslag!

Uitspraak van peetjuh71 op zondag 25 februari 2007 om 16:18:
Als je er niet tegen kan dat er een blowtje gerookt word of een pilletje geslikt word of wat dan ook..dan zit je op een feest verkeerd en voel je je mischien meer thuis bij jan smit ofzo..In dit geval leven en laten leven,ieder moet dat voor zich weten toch? maar om mensen nou gelijk als looser te beschouwen...dat vind ik nou irritant

Helemaal mee eens!
Wat me wel op viel was dat er veel mensen met een zwaar chagerijnige bek rondliepen.
Een feest moet je toch ook zelf maken!
 
En om half zeven zijn we maar naar huis gegaan, de anderen waren net zoals ik toch wel moe geworden.

geen conditie zeker :flower:

lekker lallen tot t einde:P

POKKE POKKE POKKEHERRIE!!!!!!!!!!!!!!!!
 
je bent zelf een loser :loser:

feest was super :yes:
Nee, vind dit ook een beetje kansloos!

Zeggen dat je Showtek overgewaardeerd vind en in 1 zin Sidney Samson de hemel inprijzen......

Denk dat je meer van clubhouse houdt dan, of je snapt er gewoon geen klote van, da ken ook!

Je mag je mening geven, lijkt me logisch, maar staaf em dan wel want dit is gewoon zeiken om het zeiken, :yes:

EN misschien dat je mensen over het algemeen ook in hun waarde kan laten, vind jij ook wel prettig neem ik aan!!

Feest was gewoon goed, niets meer en ook niets minder. Is over het algemeen altijd wel wat te zeuren maar je moet het ten eerste zelf maken en als je dat niet kan dan zul je het weinig naar je zin hebben over het algemeen!!

:D
 
het eerste 'FEEST' van het nieuwe jaar

Volgens mij heb jij in een grot gezeten want kan me niet aan de indruk ontrekken dat er dit jaar tog al een feest of 5 zijn geweest, om maar niet over XQ Zany of Reverze te spreken
heb me zo te horen beter vermaakt op oldschool gangsters :lol: ...

en drugs mot iedereen togh lekker zelf weten :P .. da ken je niej wegdenken uit de dance scene hoor :P ..
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 februari 2007 om 21:08:
Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen

Haha ik vind jou een loser omdat ja onder aan je eigen tekst een "advertentie" plaatst dat je vrij gezellig bent blablabla
 
Uitspraak van AJ op zondag 25 februari 2007 om 23:07:
Feest was gewoon goed, niets meer en ook niets minder. Is over het algemeen altijd wel wat te zeuren maar je moet het ten eerste zelf maken en als je dat niet kan dan zul je het weinig naar je zin hebben over het algemeen!!

:respect:
kerel als je der nie tegen kunt ga der dan niet over lopen zeike... het hoord er idd bij dat je mensen naar de klote ziet gaan. en jah iedereen zen eige ding..
lijkt wel alsof je op een ander feest ben geweest als ik, alleen de aquaplanning hebben wij ook ervaren
En nee, ik heb mijn flock niet op het grote scherm gezien

Hoe zou dat toch komen ? :loser:
Wat een bikkel en jij zeg, fantastisch, ik ben echt oprecht blij voor je dat je een goede conditie hebt. Jij hebt ook echt als een van de weinigen 'echt' verstand van dj's en muziek. Ook dat prijs ik in je. Je bescheidenheid is een ander pluspunt, evenals het is hun waarde laten van mensen.

Superverslag

Hulde
 
wat een kneus
(uitspraak creaman) Showtek ( die met die harde knallen ) viel me dus echt gigantisch tegen. Ik weet niet waarom iedereen hun goed vindt, maar naar mijn mening zijn ze zwaar overgewaardeerd.


(Uitspraak peetjuh71)

Je bent niet goed man!!!
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 februari 2007 om 21:08:
Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen

dit slaat dus nergens op..
Dat jij (& ik) dat nou niet nodig hebben.. Okay.. leuk voor ons.. maar als mensen dat zelf willen gebruiken is dat hun leven hoor, heb jij nix mee te maken..
ik heb zelf ook zat vrienden die het wel doen, maar die noem ik dan tog ook geen lozer?!:S

Uitspraak van verwijderd op zondag 25 februari 2007 om 21:57:
En om half zeven zijn we maar naar huis gegaan, de anderen waren net zoals ik toch wel moe geworden.

geen conditie zeker

lekker lallen tot t einde

POKKE POKKE POKKEHERRIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Idd.. dan heb je ook geen conditie!!
haha ik heb daar staan stampen als een gek (nog achter de bar ook:O dus was ook nog eens druk aan t werke! en k ben hele tijd doorgegaan en de volgende dag nieteens meer geslapen!! dus dan heb geen geen conditie nee;)
laatste aanpassing
Wat negatief kut verslag!?Zeikerd!

Heb ff op je profiel gekeken maar jij wilt een festival organiseren?
Gaan we kijken of jij het dan zo perfect weet te doen:o

Ik heb me super vermaakt met mn vriendinnetje Daphne het was echt (y) avond
 
Clubkut!!!
Uitspraak van Pigmans op zondag 25 februari 2007 om 21:10:
Uitspraak van -DBN- op zondag 25 februari 2007 om 17:24:
en dan krijg je het nummer te horen van partyraiser-wij zijn harder dan de rest.
afschuwelijk.

das jouw persoonlijke smaak! ik hou der ook niet van, ik ga ook niet in de club zaal staan en roepemn wat een kut muziek hier! tis maar wat je er zelf van maakt!!
voor mij was het gewoon een dikke 8!

Zo bedoelde k het nie, ik vind het juist een dol nummer alleen de ander zaal kwam met hun clubgeluid boven dit nummer ja dan is dat tog te gek voor woorden, harder dan de rest behalve bij flockers
 
Uitspraak van Klssy op maandag 26 februari 2007 om 10:59:
de aquaplanning hebben wij ook ervaren
 
wat een dom verslag...

was wel een goed feest!
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 februari 2007 om 17:32:
wat een dom verslag...

was wel een goed feest!

Wat een dom persoon.

Een verslag is nog steeds een reflectie van een mening... je weet wel.. datgene dat per persoon kan verschillen.

(N)
en zo staat je verslag op geenstijl :p
 
Nou zal ik dan ook maar een paar opmerkingen plaaten :P

Ten 1e: Draai jij ZELF wel of niet? plaatjes opzetten kan niet IEDEREEN, en de muziekstijl is verandert, er zitten nu meer rustige stukken in en dat is misschien voor degene die niet zo'n topconditie als jou hebben alleen maar een voordeel, plus dat showtec aan het begin van de avond was en als je dan al meteen aan 1 stuk laat rossen dan zit iedereen halverwege de avond aan de kant.

Ten 2e: Jouw mening over drugsgebruik!
Laat die mensen lekker in hun waarde, mensen nemen het niet alleen voor het happy gevoel maar ook om het langer uit te kunnen houden, wederom de mensen zonder zo'n topconditie als jij.
Plus dat de mensen die wat hebben gebruikt vaker nog vrolijker zijn dan mensen die nuchter zijn of hebben gedronken, je kent het wel, slap ouwehoeren met mensen die je niet eens kent enzo! :P

Dat was het dan wel weer! Masselllll
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 februari 2007 om 21:08:
Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen.

Looser? hmm je bedoelt LOSER?
Die mense met n pilletje op zijn meestal wel fucking gezellig vind ik :)
Ut was duz triest..
 
Zo triest?

Die gast heb zeker geen kids, lekker alles afkraken, je tuinfeest was niet veel beter ouwe :respect:
Wat een zielig verslag!! Jij bent echt goed en de rest deugt niet :/

Als je zoveel conditie had zoals je beweert...

Aan de andere kant was Sydney Samson lekker bezig, en ja, hier waren heerlijke ritmes om even op adem te komen, voordat ik weer terug ging naar de andere kant. En hoe later het werd,

praat dan jezelf niet tegen :S
laatste aanpassing
De controle is dus niet scherp genoeg. Ook de snuivers op de toiletten gingen rustig hun gang. Je houd het niet tegen, maar ik vind het irritant. Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen.

:cry: :cry: :cry: :cry:
:aai:
Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen.

2 regels verder:

Toen we binnnenkwamen was het even lastig om direct drank te krijgen

:lol:
 
Jammer van de kluisjes die BUITEN stonden, zodat je nog ff in de kou (en regen) mag staan voordat je écht naar binnen kunt. Maar voor de rest heb ik me prima vermaakt!
ga anders lkkr los op het feesie van de plaatselijke biljartclub als je vin dat mensen loosers zijn die wat nemem,,, neej je moet lkkr tegend de muur aan staan als muurversiering:S kom dan lkkr niet:P met alleen egt partpeople zou er pas een lkkr sfeertje hange:P
als je die manier van mixen zoekt kan je van tevoren toch ook ruiken dat dit niet het juiste feest is?
 
Hij zal er wel verstand van hebben, hij is immers al in 2004 begonnen met feesten!
Nou ja, ik ben zelf niet op Flockers geweest dus ik kan niet oordelen of het een goed feest was of niet. Alhoewel als ik de foto's zie valt het me idd een beetje tegen, maar dan nog heb ik de muziek niet gehoord en de sfeer niet geproefd. Maar waar ik WEL wat over kan zeggen is dat op vrijwel ELK (dance)feest drugs worden gebruikt dus dat argument is gelul. En als je denkt dat het Gelredome zich niet leent voor een feestje dan ben je duidelijk nog NOOIT op qlimax geweest.
 
Uitspraak van Simsalawim op maandag 26 februari 2007 om 18:12:
Die mense met n pilletje op zijn meestal wel fucking gezellig vind ik

inderdaad :yes:, en om het dan maar niet te hebben over het feit dat er op feesten veel minder snel knokken is dan in het gemiddelde centrum van een willekeurige stad op do/vrij/zat avond met de bijbehorende overvloed aan alcohol.


Uitspraak van verwijderd op maandag 26 februari 2007 om 17:32:
wat een dom verslag...

was wel een goed feest!

Haha sjongejonge jij snapt het ook niet heh.

wat ik overigens nog grotere onzin vind is dit:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/046746.html
laatste aanpassing
 
:lol:
 
na innercity was dit een mega feest.. maar je hebt wel gelijk djen is niet meer wat het was..
verdr heb ik me wel prima vermaakt.. en als er beats zijn.. gewoon volop vn genieten

xxx
Als je nou ook een pilletje of snuifje had genomen was het zeker een 8,5 waard geweest.. wedden?
Daarnaast liepen er veel chagerijnige mensen bij omdat ze door die duitse herders bij de ingang met alle gestapo aanhang gestript waren van hun feestvreugde. Het CDA verbiedt niets.. ze zorgen alleen maar voor dat het niet leuk meer is! Lang leve onze calvinistische roots. Overal heb je pillen voor.. om te slapen, tegen hoofdpijn, voor een stijve, tegen depressie... maar een pil om je even twee uurtjes compleet zorgeloos en pijnloos te voelen, dat kan dan weer niet...
Kudt Nederland
laatste aanpassing
creaman, je snapt er niets van.
en je bent er volgens mij gewoon te oud voor, sticht een gezin oid, zoek een vrouw en ga elke avond talpa kijken.
laatste aanpassing
1. Gelredome is THE plek van het oosten voor een dance party.
2. Muziek was goed, had alleen idd iets harder gekunt.
3. Met je stomme gezeik benadeel je weer de rest van de "Flockers" via GS.
4. Was snoep en mentos en zo te verkrijgen op de promenade
5. Iedereen stond stil? Stond je zeker de hele avond bij de pisbakken.
6. Zeur niet zo :D en probeer meer te genieten!
Kom je op een Feest.. ga je zeiken over mensen die drugs gebruiken :+
Waarom ben je eigenlijk naar het feest gegaan :s

(Voor de rest was het karig aangekleed. Ik denk dat het Stadion zich er ook niet echt voor leent om hele installaties neer te zetten, zeker als je weet dat er ook weer een paar dagen later gevoetbald moet worden.)

Nouw die shit hebben ze binnen een n8je weg dus da zal het probleem wel niet zijn. Je kan beter naar een adre riue concert gaan :P
Gooosers, wat een stelletje kneuzen zijn jullie eigenlijk dat jullie je hier zo over laten opnaaien door fokking nix.

Mijn god, dat het een pauper feest is/was, was al bekend toen de line-up uitkwam + locatie. En dat het saai was geloof ik zonder meer stelletje gekken....Flockers....wat een kut feest ik zou er nooit heen gaan en dat is maar goed ook. Zoiets wil ik niet op mijn CV hebben staan.

Gegroet stelletje paupers
sukkel..ga lekker zitten zeiken dat het ene kutfeest was en dat er mensen druks gebruikten..misschiuen moet je ook eens wat nemen,vin je het misschien wel een leuk feestje en ga anderen niet veroordelen omdat je zelf een kneusje bent..
Uitspraak van xtrazz op dinsdag 27 februari 2007 om 00:27:
creaman, je snapt er niets van.
en je bent er volgens mij gewoon te oud voor, sticht een gezin oid, zoek een vrouw en ga elke avond talpa kijken.laatste aanpassing 27 februari 2007 00:29

:lol: :lol: :lol: :yes:
 
en dan nog liegen dat er maar 22o mensen zijn gepakt met drugs terwijl ik nr 159 had en de rest die binne kwam al nr 315 op hun hand hadden staan
nou partyflock en gemeente arnhem jullie worden bedankt kklijers
Je bent echt een grote LOOSER als je iets moet innemen om je 'happy' te voelen.

Met alle respect, maar je bent nog een veel grotere loser als je je daaraan al kunt storen op een feestje...

Ik heb wel een passende suggestie voor jouw zaterdagvond:Op naar het volgende feest waar ik naar uitkijk !
EMPORIUM !!!

dat bevestigt het nogmaals...

:bye:
laatste aanpassing
je ben pas een loser als je loser met dubbel 'o' spelt
Uitspraak van Simsalawim op maandag 26 februari 2007 om 18:12:
Looser? hmm je bedoelt LOSER?
Die mense met n pilletje op zijn meestal wel fucking gezellig vind ik

idd:D
Uitspraak van Old School op zondag 25 februari 2007 om 16:09:
Negatief kutverslag!

als iemand het feest niets aanvond en er dus negatief over was, en daar vervolgens een verslag overschrijft betekend het toch niet dat het een kut verslag is?
:/
De echte DJ's draaien een soort sinusgolf, om je mee te voeren in hun 'verhaal'.


wat een gay verslag
laatste aanpassing
 
Uitspraak van De Nachtzuster op dinsdag 27 februari 2007 om 00:13:
Als je nou ook een pilletje of snuifje had genomen was het zeker een 8,5 waard geweest.. wedden?

:lol:
hahahahaha wat een mafkees, ik ben dan niet op het feest geweest maar denk na vent niet alles kan perfect en drugs zijn er dat weet je

maar voeg me maar toe als vriedje want op deze manier hou je er natuurlijk geen eentje meer over
haha
spellingscontrole? Voor als je niet zo goed nederlands kan... dat is dan een tip voor jou!! :-)
Het is tijd voor jou om achter de geraniums te gaan zitten, of om je niet overal aan te ergeren..

Dan zou je verslag een stuk beter weg te lezen zijn...

succes!

oelewapper!! :-D
Dj Hydra
Artiest Hydra
Aan de ene kant zeg ik, drugs op een feest moet kunnen, op eigen risico, de mensen die dat willen doen gaan hun gang maar... maar in eerste instantie zijn de niet-gebruikers de dupe ivm lange wachtrijen voor drugscontroles... de mensen die graag drugs willen gebruiken krijgen het toch wel binnen!!