Partyflock
 

Verslag van The infinity gauntlet, 18 augustus 2006

door , gepubliceerd op
afbeelding The infinity gauntlet
FeestThe infinity gauntlet · Da Mouth presents
OrganisatieHappydayZZ Events
LocatieHappydayZZ
Datumvrijdag 18 augustus 2006
StadCulemborg
De hele week werkelijk waar geen ene flikker uitgevoerd, dus ik was weer blij toen ik merkte dat het weekend naderde. Waar ik doorgaands de zaterdag pak als vaste stapavond, verruilde ik dat deze keer voor de vrijdag aangezien Leeuwardens 'vetste' (;)) dj zijn 32ste verjaardagpartijtje vierde.
Om 00:00 uur precies mocht mijnheer van Daalen zijn 32 kaarjes uitblazen. Dit jaar geen appelkruimeltaart zoals alle voorgaande jaren. Nee ditmaal moest het feest een écht feest gaan worden zoals nooit te voren.
Vrienden vanuit heel het land werden uitgenodigt en iedereen mocht erbij zijn. (mits je optijd was voordat alle kaartjes uitverkocht waren)

Ook werd de standaard locatie van een huiskamer ingeruild voor een ietwat grote ruimte waar ook wat meer capaciteit in paste. Want een gemiddelde huiskamer bied ruimte voor maximaal 50 man waar de HappydayZZ in Culemborg plaats kan bieden aan 2000 mensen.

­
Er is er een jarig hoera, hoera dat kun je wel zien dat is hij!

Vooraf leek de line up zeer cker hoopvol. Ook toen de timetable bekend werd begon ik al lichtelijk te schuimbekken.
Het plan was dat ik weer saampjes met mijn vriendin en nog twee vrienden naar dit spectakel naar Gelderland zou afreizen om getuigen te zijn van deze 66 dj's.
Maar helaas moesten we donderdags al constateren dat een iemand van de vaste feestcrew af moest vallen. De gezondheid van Sophie liet te wensen over en ze was daardoor niet in staat mee te gaan.

Sorry schat! Had graag bij je gebleven en je zachtjes door je haren gestreken, maar een feestje van dit kaliber kunnen we niet laten schieten ;) :flower:

Goed nu over het feest zelf.
We kwamen aan iets voor half elf en moesten dus de auto parkeren. Waar ik normaal die zijstraat in gestuurt word omdat alle parkeerplaatsen rond de HappydayZZ zelf al vol zijn kon ik nu ongeveer mijn auto in de voorgevel zetten omdat er gewoon werkelijk waar bijna geen auto's stonden. ­
de Serial Killaz waren erg leuk bezig :yes:

Ook voor de deur waar je normaal altijd dikke rijen met mensen ziet staan popelen om naar binnen te gaan moest ik nu concluderen dat de enige 5 mensen die ik zag staan mensen waren van de beveiliging. Toen kreeg ik al een beetje het idee dat het een rustig avondje zou worden. En inderdaad, na gefouilleerd te zijn en entree betaald te hebben konden we de zalen ff verkennen.

Nou ik schrok er echt een beetje van toen ik bij binnenkomst ongeveer 50 man in de main zaal zag staan. :O
Jeetje, dit was toch niet de hele opkomst voor vanavond? Naarmate de avond verstreek en het langzaam aan steeds later werd druppelde de mensen wel binnen, maar echt druk is het er cker niet geweest wat toch best opmerkelijk is als je bedenkt dat de Line-up er niet om loog voor die 10 euro's. ­
Kom er al jaren, zie ik nu pas dat er eendjes op de muur geschildert zijn :O

Ik had thuis de moeite genomen even de timetable te printen om zo altijd op de hoogte te zijn van wie er wanneer moet draaien. de meeste dj's ken ik ondertussen wel van gezicht maar dan nog is het altijd fijn om te weten wanneer je ene favoriet moet draaien.
Maar al snel kwam ik erachter dat er van de timetable in de mainzaal weinig klopte. Zowel volgorde als draaitijden klopten aan het einde van geen kant meer. Maar ach, who gives a fuck?

Nou ik niet echt eigenlijk. Zoals eerder gezegd was ik er dus met twee vrienden van mij, maar toen we een tijdje binnen waren kwamen we nog een paar bekenden tegen; Kevin en Jacco. Had die al tijden niet meer gesproken dus na even een tijdje flink gesocialised te hebben ging ik maar weer even op de dansvloer mijn strakke moves laten zien.

­
Zoals beloofd een foto van Tessa

Ff klein stukje over de dj's en hoe ze gedraait hebben;

De eerste die ik echt heb zien draaien waren Day-mar, Re-style en deserial killaz. Een leuke meltingpot van stijlen die op mij een goede indruk achterliet. Vond de Serial killaz in dit geval wel opmerkelijk goed draaien, dus daarvoor nog even een extra complimentje.

Daarna was het de beurt aan Korsakoff en Outblast die ik echt al in geen tijden heb horen draaien. Kan me eigenlijk sowieso niet echt herinneren Korsakoff gehoord te hebben aangezien ze normaal altijd vrij vroeg op de avond ingepland word en ik dan vaak nog niet aanwezig ben. Vond dit duo niet slecht draaien en kon er wel redelijk mee uit de voeten, maar als je het mij vraagt mag het allemaal wel ff een tikkie harder en sneller.

­
Weet er iemand of The Masochist 1 persoon is, of dat er verschillende mensen dat masker dragen.

Daarna heb ik mij een tijdje vermaakt in het snackplein met wat bekenden.
Toen ik doorhad dat Luna aan het draaien was in de main moest ik daar natuurlijk even een kijkje wagen aangezien ik helemaal niet eens wist dat hij hardcore draaide. Wist wel van zijn hardstyle-kunsten maar zijn hardcorekwaliteiten had ik nooit eerder gehoord.

Catscan en Headache draaiden geloof ik voor Lunatic en Miss Hysteria. Was niet onaardig geloof ik, maar kan me er niet echt iets van herinneren. :vaag:

­
Luna een hardcore dj? Mwa, opzich niet onaardig :yes:

Lunatic en Miss Hysteria waren ook nog even aanwezig en draaiden zoals altijd weer keihard en lekkerrrrrrrrr.
Partyraiser ging daarna weer ff keihard knallen. Maar met nummers als Todesvogel, fingerz (op partyraiser snelheid) Yes, en Oh god van Dione kun je ook niet anders dan compleet uit je dak gaan.

Erg jammer om te zien was het feit dat het na Partyraiser al gelijk echt compleet leeg liep in de main zaal. Niet dat het nu echt zo druk was op het hoogtepunt, maar dit was echt jammer. Rond 04:30 uur kreeg ik alleen weer dikke koppijn en werd het jammer genoeg steeds minder leuk voor me. Toen het 05:00 uur was hield ik het voor gezien en ben ik weer richting huis gegaan. Had graag nog Nosferatu en The vizitor willen zien, maar mijn hoofdpijn werd gewoon echt te erg en ik vond het leuk geweest.

­
Nou vooruit, ook een foto van Korsakoff en Outblast ;)

De terugweg ging zoals bijna altijd voorspoedig. En om precies 06:00 uur lag ik weer lekker in mijn bedje.

Nu even een woordje van de jarige himself:

Uitspraak van Da Mouth Of Madness op maandag 21 augustus 2006 om 09:37:
Allereerst wil ik iedereen ff bedanken voor de felicitaties die ik per PB heb gekregen.
Als jullie allemaal waren gekomen was het uitverkocht geweest :P

verder was ikzelf erg blij met het feestje,het was zwaar gezellig en ik was uit de kosten
Ach,als je decibel de dag erna hebt kun je verwachten dat het niet zo druk is :)

Het was erg leuk en verder iedereen bedankt (Y)
pagina laatst gewijzigd op

19 opmerkingen

Volgens mij vond je het niet zo geweldig of heb ik dat maar ?
Uitspraak van Royke..:bier: op zaterdag 19 augustus 2006 om 17:41:
Volgens mij vond je het niet zo geweldig of heb ik dat maar ?

Niet geweldig nee, daarom heb ik het feest ook als "goed" gewaardeert.
Komt omdat ik niet mee was:D ;)
hahaha jij weet helemaal nie wie dr allemaal gedraaid hebbe je zat de hele avond op de bank met je eendje:P maar leuk dat je de foto in het verslag hebt gezet en veel succes met het Orange Events Duckie:P
he cool, was luna the 'mystery guest'?
heb vaker gehoord dat luna vroeger begonnen zou zijn met hardcore?? lijkt me wel vet om deze goede (HS) dj HC te zien/horen draaien :yes:
maar hij draaide wel aardig dus?
Leuk verslag hoor (Y)..

(K)
Weet er iemand of The Masochist 1 persoon is, of dat er verschillende mensen dat masker dragen...­


De man die sinds 3 jaar onder dat masker zit, is DJ Damage. Daarvoor een ander. Het produceren is het werk van The Prophet.

lijkt me wel vet om deze goede (HS) dj HC te zien/horen draaien :yes:
maar hij draaide wel aardig dus?


Daarom ben ik vorig jaar ook naar Luna Exclusive in Arnhem geweest. Hakken in het Gelredome :yes:
laatste aanpassing
Leuk verslag weer Sander :jaja: Maak hieruit wel op dat ik niets bijzonders heb gemist helaas :-/

En Luna kan best wel hardcore draaien, heeft ie vorig jaar in het gelredome zeker bewezen voor mij (Y)
Nick
Artiest Sinnergy
Mooi verslagje, vond het juist relaxt dat het nie zo druk was :p lekker veel ruimte haha
Een leuk feest dus met spijtig genoeg een lage opkomst. :(

Hoop dat het nu beter is mit deinen Kopf. :aai:

Over die maskers, The Masoshist draagt altijd een zwart (lederen), the Untitled draagt eentje met grotere openingen en blauwe vlekken erop.
Verder nog: Angerfist draagt een wit, net zoals Art Of Fighters
Noisekick draagt monstermaskers en Demons of Hardcore ook.
+Plague met de muts jwt
laatste aanpassing
zeker un geslaagd feesie maar khad kaartjes van de fotografen gekregen haha die zijn plijtes weet iemand de sites van die fotos
vet verslagje hoor sander :)
en leuke fotos weer
zie je snel (K)
Uitspraak van verwijderd op zondag 20 augustus 2006 om 10:49:
Over die maskers, The Masoshist draagt altijd een zwart (lederen), the Untitled draagt eentje met grotere openingen en blauwe vlekken erop.­
Verder nog: Angerfist draagt een wit, net zoals Art Of Fighters
Noisekick draagt monstermaskers en Demons of Hardcore ook.­
+­Plague met de muts jwt


Waar het mij om ging is namelijk dat ik toenb ik hem de vorige keer zag draaien ik het gevoel had dat er een veel magerder mannetje achter de draaiftafels stond. En ook kon ik me dat staartje toen niet herinneren... Daarom dacht ik dus gewoon is het niet zo dat er gewoon verschillende gasten zijn die gezamelijk onder een naam draaien aangezien je ze toch (bijna) niet herkent... Snap je?

Al die andere Dj's met maskers ken ik natuurlijk ook wel meneer Kauwgomwasser....
Allereerst wil ik iedereen ff bedanken voor de felicitaties die ik per PB heb gekregen.
Als jullie allemaal waren gekomen was het uitverkocht geweest :-P

verder was ikzelf erg blij met het feestje,het was zwaar gezellig en ik was uit de kosten :-)
Ach,als je decibel de dag erna hebt kun je verwachten dat het niet zo druk is

Het was erg leuk en verder iedereen bedankt (y)
Werkzaam bij KraakPiep
B)
was gewoon een kk vet feest weer daaro... niet druk maar gezellie en hard:P:P

grttzz uit Duh Haaghh;)
wel kanker dat ik kanker ziek was dat ik er heen ging verder was het zekers wel lachen alleen beetje rustig