Partyflock
 

Verslag van Armada Night, 28 april 2006

door , gepubliceerd op
afbeelding Armada Night
Al weken had ik naar deze dag uitgekeken. Een Armadanight in de beste hal van Nederland kan alleen maar simpelweg geweldig worden. Al een goede 3 jaar lang zijn de Armadanights een begrip in de Nederlandse dancescene. Waar het ooit begon in de kleinere clubs zoals de Asta,Ocean Diva en de Melkweg, was deze koninginnenacht gekozen voor de Heineken Music Hall. Bij andere Armadanights was gebleken dat de kaarten als warme broodjes over de toonbank gingen. Daarom was doelbewust gekozen voor een grotere locatie.

Het was geen toeval dat de Armadanight juist op dit tijdstip gehouden werd, Armin had namelijk zijn nieuwe complicatie van A State Of Trance 2006 af. En om dit te vieren zou Armin een 4 uur set gaan geven. Kortom tijd om te gaan vertellen hoe de nacht verlopen is.

Tegen 9 uur vertrok ik al van huis. Op weg naar een bekende met wie ik mee kon rijden richting de Heineken Music Hall. Na een uurtje rustig gepraat te hebben over de hedendaagse trance van dit moment, werd het tijd om de auto in te stappen en richting Amsterdam te vertrekken. Voor ons is het naar Amsterdam ongeveer drie kwartier rijden. Met een heerlijk achtergrond muziekje werden we perfect opgewarmd voor de nacht die komen zou. Aangekomen bij de Heineken Music Hall parkeerde we de auto in de parkeergarage van de Amsterdam Arena. Na ongeveer 10 minuten kwamen we aan bij de hal.

De wachtrij was gewoon heel normaal te noemen. 10 minuten wachten om ingang te krijgen doet helemaal niemand moeilijk over. Opvallend was dat ik voor het eerst zag dat tijdens een clubfeest kaarten gescand werden, een zeer goede ontwikkeling, valse kaarten worden direct eruit gehaald en de fraudeurs krijgen geen toegang meer tot de hall. Na een grondige fouillering stonden we binnen. De wachtrij bij de muntjesophaaldienst was gewoon vrij lang te noemen. 10 Minuten wachten om je muntjes te gaan halen kan gewoon niet. Dat moet direct achter elkaar gebeuren. Door de wachtrij die bij de muntjes ontstond was er wat irritatie bij verschillende mensen omdat er wat langer gewacht moest worden. Nadat we eindelijk de muntjes ontvangen hadden was het gauw jassen ophangen(wat overigens zeer netjes geheel gratis was!) was het richting de hal lopen om het feest mee te gaan maken.

Het eerste wat me opviel toen ik de hal binnenliep was de gigantische grote bollen die overal aan het plafond hingen. Bij de dj boot stond een heel groot scherm waar om de halve minuut nieuwe dingetjes op te zien was, zoals de naam van de dj, leuke plaatjes en de dj live in actie. Gelukkig waren de trappetjes ook bij het podium weggehaald. Omdat ik helaas vrij laat binnen was heb ik helaas Perry O’Neil gemist. Uit verhalen van mensen die ik gesproken heb heeft Perry een hele lekkere set neergezet. Er werd mij zelf verteld dat ik iets gemist had.

Matthew Dekay was net aan zijn set begonnen, Het publiek was duidelijk nog erg rustig en wou nauwelijks echt opgang komen. Ook de zaal was nog maar voor de helft gevuld en het geluid stond ook vrij zacht. Maar Matthew was bezig aan een heerlijke set, Fijne progressive werd afgewisseld met house en het publiek begon zich steeds meer te vermaken, Overal zag je mensen al voorzichtig de eerste danspassen maken en de eerste glimlachen begonnen op de gezichten door te breken. Matthew deed super leuk mee met het publiek, stond breed lachend achter de draaitafels, klapte in zijn hand bij elke beat en zette het publiek naar zijn hand. Vooraan bij de dj boot zag je al een aantal keren veel handjes de lucht in gaan zeker toen Matthew zijn remix van Leama & Moor - Everything Matters dropte. Mensen gingen volledig uit hun dak en de koninginnenacht was echt begonnen.

Ondertussen was ik al heel wat partyflockers tegen gekomen. Een hele gezellige groep ontstond er links vooraan met allemaal 1 bedoeling om vanavond zo hard mogelijk los te gaan. En Dekay werkte daar uitstekend aan mee. Zijn eigen plaat Bad werd gedraaid. Wat een heerlijke plaat blijft dat toch, heel fijn gepingel wat direct je ogen doet sluiten en je over de dansvloer doet zweven. Gelukkig had ik niet als enigste dit gevoel en tegen 1 uur was de zaal prima opgewarmd door een perfecte set van Matthew Dekay. Deze man is echt dj om in de gaten te houden. Zijn producties zijn al zeer sterk en zijn sets zijn ook prima. Kortom een man van de toekomst.

Tot mijn verbazing werd Dekay helemaal niet afgekondigd. Er was helemaal geen MC aanwezig die Dekay even bedankte voor de moeite. Waardoor zijn set eensklaps afgelopen was en er geen tijd was om die man uitvoerig toe te juichen, voor dat ik het wist was die al achter het grote scherm verdwenen en werd de goedgevulde zaal in eenklaps helemaal donker. Armin van Buuren zou zijn set gaan starten.

Armin begon ook zoals zijn CD 1 van ASOT begint, met de plaat Mike Foyle – Shipwricked, Een heerlijke rust gevende piano verstomde de stilte definitief en het publiek werd gelijk super enthousiast. Iedereen begonnen in zijn handen de klappen en te springen want voor velen was de nacht nu pas begonnen. Opeens werd de dj booth helemaal verlicht en sprong Armin te voorschijn. Die gelijk breed lachend in zijn handen begon te klappen iedereen deed volop mee en de sfeer was direct super in de HMH. Armin vervolgde zijn set met de plaat Sunlonger – White Sand, een ultieme plaat om een set mee op te bouwen. White sand is echt plaat die je het zomerse gevoel geeft. Voorzichtig gingen de handjes omhoog en werd er lekker gedanst op deze plaat. Armin bleef gewoon lekker doordraaien en draaide net zoals Matthew Dekay de plaat Leama & Moor - Everything Matters. Armin kreeg langzaam de zaal in zijn vingers, En vervolgde zijn set met zijn eigen plaat Who’s Watching in een onbekende remix. Voor velen was dit een bekende plaat, want overal gingen de handen omhoog en de eerste grote climax was een feit. De sfeer was vanaf dat moment enorm goed te noemen, iedereen was vrolijk en lief tegen elkaar. Kortom een ideaal feest dus.

Armin begon langzaam zijn progressive sound te verlaten en gooide direct de eerste lekkere trancer van de avond op de draaitafels, namelijk Mark Otten – So Serene(Menno de Jong remix). Een heerlijk stem die Hey roept en dan enorm lang, en met een heerlijke pianogepingel eronder bracht mensen wederom in faveure. Het begint misschien saai te worden maar overal werd er gedanst en gesprongen in de zaal. Als je om keek zag je overal de handen in de lucht. En Armin zelf uiteraard ook. Zijn vrolijkheid achter de draaitafels sloeg over op het publiek, een unieke interactie dus. Wel was opvallend dat ik het gevoel had dat er problemen waren met de mixer van Armin. Er was geregeld iemand mee aan het knutselen en je zag Armin ook af en toe ook kijken van als dit maar goed gaat. En uiteraard ging het goed.

Ëen van de weinige platen die ook op de ISOS cd van Tiesto staat kwam voorbij. Namelijk een plaat van Basic Perspective geremixt door Elevation. Deze plaat had iets eerder in zijn set gedraaid moeten worden want je zag mensen langzaam weer inzakken. Maar iedereen leefde weer helemaal op toen de nieuwe plaat van Kyau vs Albert – Walk Down gedraaid werd. Overal hoorde je mensen meezingen met die heerlijke mannelijke vocal gevolgd door een keivette beat. Naar deze track werd voor mij althans de tune van de nacht gedraaid, de geweldige plaat van John O’Callaghan – Exactly. Het publiek ontplofte en er stond een soort walhalla gevoel door de zaal. De plaat werd opgebouwd naar een geweldige climax. Wederom zag je mensen elkaar vastpakken en met elkaar dansen. Iedereen ging uit zijn dak op de ontketende Armin. Die er nog meer plezier in scheen te krijgen.

Langzaam werd de weg ingeslagen richting de nog wat hardere trance. Veel mensen weten dat ik daar absoluut niet zo groot fan van ben. Maar mede door de uitstraling van Armin en de zaal ging het deze keer als warme broodjes naar binnen. De tweede eigen productie van Armin kwam voorbij namelijk Control Freak in een nieuw jasje gestoken door Sander van Doorn. Aantal keren kwam die heerlijke zuigstem terug met Control Freak. Je zag dat mensen hem herkende van de dvd. Een nieuwe plaat van M.I.K.E kwam voorbij namelijk Voices From The Inside.

Het was ongeveer tegen half 4 en de sound ging steeds een graadje harder met af en toe een wat rustiger trancer er tussen door. Maar het opvallende was dat hoe harder de plaat was hoe meer mensen uit hun dak gingen. Het was daarom ook niet verbazend dat Armin die platen ging uitzoeken. De nieuwe track van Arctic Quest werd gedraaid door Armin, Een wat hardere trancer, maar dat ging er bij deze zaal erg goed in. Hoe harder de sound hoe meer deze zaal het naar hun zin had.

Tegen kwart voor 4 werd de plaat Metro gedropt van Nico Parisi. Een ongelofelijke technosound zit daar in. Het publiek nog steeds niet moe geworden van al dat springen en dansen ging weer volop mee met de enthousiaste Armin. Ik zal jullie niet helemaal lastig vallen met alle platen die Armin gedraaid heeft, Maar die fijne remix van Racoon - Love You More werd gedraaid. Ik had hem 1 keer live gehoord op de Armin only toen werd het erg goed live gedaan door Racoon. Maar wederom zag je weer overal blijdschap ontstaan om hoe mooi muziek toch eigenlijk kan zijn. Mensen genoten zichtbaar en zouden nog tot 12 uur s’middags kunnen doordansen op deze muziek.

Tegen 5 uur werden de laatste platen gedraaid door Armin. Zijn grote knaller van dit moment Sail kwam voorbij. Iedereen ging compleet uit zijn dak. Typisch weer de Armin sound, hele lange vette break gevolgd door vette climax en beat. Ook voor iedereen wel bekend als laatst kwamen Air For Life van Above and Beyond nog langs en de remix van Kyau vs Albert van Tracking Treasure Down.

Een geweldig applaus en gejuich barste los toen Armin zijn set had afgesloten iedereen had geweldig genoten dat zag je aan iedereen. Die blijdschap en geluk was geweldig. Dat muziek zoiets bij mensen teweeg kan brengen is iets unieks. Naar helaas weer geen afkondiging van een MC ging de volgende dj draaien namelijk Markus Schulz.

Markus is echt ëen van mijn favoriete dj’s van dit moment. Alleen het enigste nadeel aan hem is is dat je een set van tevoren al kan invullen bij hem. Ik moet zeggen hij draaide echt een geweldige set. Klappers als Open Your Eyes, een remix van False Light en Eighties van Yilmaz Altanhan kwamen voorbij, maar het opvallende is dat hij die een half jaar geleden ook al draaide, datzelfde geld voor Air For Life. Schulz was geweldig maar het wordt tijd dat hij zijn platenkoffers eens gaat verversen. Tegen half 7 was voor mij de pap op en vertrok ik met een geweldig gevoel naar huis.

Positieve punten:

- Alle dj’s draaiden geweldig
- Het publiek was geweldig sfeer was enorm goed
- Wc waren altijd beschikbaar
- Kortom gewoon een geweldig feest

Negatieve Punten

- Geen MC, hoort altijd iemand aanwezig te zijn die iemand verwelkomt zeer als er een grote organisator als Armada een feest organiseert.
- Lange wachtrij muntjes

Eindcijfer: 9

Dan rest mij Andre nog te bedanken voor het meerijden naar de Heineken Music Hall. Echt onwijs top. Alle nieuwe mensen die ik ontmoet heb en dat waren er veel deze keer, het was geweldig, en alle vele oude bekenden die ik gezien weer heb, het was een geweldig feest, allemaal bedankt ervoor. En dank voor lezen en eventuele feedback

Ciao Arjan.

P.S Naar alle waarschijnlijkheid zal deze report ook weer terug te vinden zijn op deze website:

http://www.arminworld.web-log.nl/

Geweldige weblog.

52 opmerkingen

 
Netjes gedaan (Y)
Uitspraak van Dubiosity op zaterdag 29 april 2006 om 12:48:
Jij trekt je wel écht af op Armin...­

Jammer weer zo opmerking. Zal verder geen uitspraken doen over jou om de lieve vrede wil.

Maar absoluut niet. Het was gewoon keivet!!!
laatste aanpassing
Het was ook erg vet, maar je kan ook overdrijven door te beschrijven hoe de mensen los gingen op platen.­ Vooraan was het wel zo, maar achterin viel het tegen, daarnaast snapte Markus het beter dan Armin, op een clubavond moet je niet met die Sunlounger tracks komen aanzetten.­

De Sander van Doorn rmx van Direct Disco was het hoogtepunt...­ Samen met die vette remix van Air for Life die Markus draaide.­ Die bassline die je opeens solo hoorde dreunde echt als de neten.­
 
weet je wat ik een vette plaat vondt

Sunlounger---- white sand....­

Grrrrrr

Kippenvel...­
leuk verslag
 
Artiest Just-D
Uitspraak van Dubiosity op zaterdag 29 april 2006 om 13:08:
daarnaast snapte Markus het beter dan Armin, op een clubavond moet je niet met die Sunlounger tracks komen aanzetten.­

Pff man iedereen ging los. Bovendien draaide armin een 4 uur durende set, dus een lekkere opbouw kan geen kwaad dan..

Arjan, goed verslag (Y) Heb het precies zo beleefd, vodn het echt weer een top feest!
laatste aanpassing
 
geweldig ook hoe Armin het publiek bedankte, met zn handen tegen elkaar gevouwen, voor de draaitafels :respect:

helemaal los, wat een superfeest

Markus is echt helemaal mijn ding, maar AvB Fan heeft wel gelijk als ie zegt dat je bijna al weet wat hij gaat draaien, veel dezelfde plaatjes als ook al op TE2006 bijvoorbeeld. Without You Near kan alleen wat mij betreft niet vaak genoeg gedraaid worden :D :kwijl:
Ondanks dat, vond ik hem waanzinnig en ik wou helemaal nog niet weg om 7 uur :/

leuk verslag
laatste aanpassing
Kira
Artiest Mike G
Leuk verslag

Echt het gevoel dat ik wat gemist heb ,maarja dat is altijd achteraf.­
goed verslag.­ Het was cker een heel gezellige avond.­
Leuk verslag Arjan! Veel PF-ers ontmoet was daarom al een topavond te noemen....­
laatste aanpassing
zal de foto's zometeen even op flock zetten :)
Goed verslag Arjan, was zeker weten een topnacht!
Leuk ook met al die oude en nieuwe bekenden in de groep!!

Ben benieuwd naar de foto's!
Goed verslag (Y)

Vond vooral de eerste 2,5 uru van Armin subliem... die openingsplaatjes Shipwrecked en Sunlounger :lief:
Markus vond ik ook geweldig draaien!

Ik miste alleen wat lasertjes ed. Er hingen zoveel spiegelbollen dat ik had verwacht dat er wel een wereldse lasershow zou komen... helaas :(
Dat maakt een feest toch soms net iets meer "af" naar mijn mening.
Arjan, was zeker een gezellige bedoening!!!
Ook leuk je daar weer ff gesproken te hebben
leuk verslag (Y)

ik vond het een geweldige avond :bounce:

en HMH een fantastische locatie SMILEYSTART#­55SMILEYSEPOmRvZXRpZXdvZXA6SMILEYEND
 
hey superkanjer,,,top verslag.leuk je weer ff gezie te hebben:)
Zo, de enige echte AvB-fan eindelijk in levende lijve ontmoet ;-)

Leuk verslag, het was een supernacht!

Alleen al bij het lezen van de titels van de platen krijg ik alweer kippevel!

Geweldig genoten!
 
Viel me een beetje tegen, ging niet los van begin tot eind. De klappers waren juist de platen die op de 2e CD van ISOS5 staan ;)
 
Nice report (y). Ik heb nu een goed beeld van hoe het geweest is.
Over de MC heb je een punt maar die moeten er alleen zijn voor het aan- en afkondingen en niet tussen de muziek doorblèren.

Jammer dat mensen zo ongeduldig zijn en 10 min. wachten op muntjes reden vinden om zich te gaan lopen ergeren. Wat zijn we toch verwend in dit landje.

Ik heb het gevoel dat ik iets gemist heb, zeker omdat het in de HMH was. Volgende keer beter.
 
Wat een wereldfeest was dit.­ Armin was een geniaal, Markus vond ik zeker het 1ste uur een beetje tegenvallen.­ Erg voorspelbaar zoals je in je verslag al aangaf, 2de uur vond ik beter.­ Loop nog steeds op 2 melkflessen, zo erg ben ik uit mijn dak gegaan.­ Verder een goed verslag weer, ga zo door.­
 
dit verslag zet m.i. een iets TE positief beeld neer. Het was wel een goed feestje en ik heb me prima vermaakt, maar er zijn genoeg Armada feestjes geweest waar het meer los ging dan hier. De sfweer was wel heel gemoedelijk en geen agressieve mensen gezien maar om te zeggen dat het dak er volledig af ging, nee. Het eerste uurtje van Armin vond ik ook niet echt goed aanslaan, pas toen het stevigere werk ingezet werd kwam de hele zaal eindelijk in beweging. Dit duurde gelukkig wel een paar uurtjes want Armin zal dat ook wel gezien hebben en kwam met lekkere knallers voorbij. Van 2 tot 5 uur vond ik het allemaal briljant en zat eindelijk "in de muziek". Helaas wist Markus Schulz dit heerlijke gevoel weer vakkundig te verneuken. Weet niet waar hij mee bezig was (of misschien lag het aan mij hoor), maar zijn set kwam op mijn niet over als een samenhangend geheel. Kreeg de smaak niet te pakken en ben een beetje gaan rondhangen en bier tanken tot het einde. Slap ouwerhoeren met de vele, vele buitenlandse bezoekers. Heb mensen gesproken uit duitsland, frankrijk, italie en zelfs zweden. Alleen de fransen zouden nog blijven voor koninginnedag, de rest vloog (of reed) direct weer terug. Die fransen zullen wel een hoop lol gehad hebben want de dag erna was het ook wel errrug geslaagd in Amsterdam zeg. WAt moet dat raar zijn voor al die buitenlanders, hele land in het oranje :)

Het ontbreken van een laser show vond ik een groot gemis, heb nog NOOIT een house feestje in de HmH gehad zonder lasers en die vind ik toch wel erg bijdragen aan de swfeer na wat geestverruimende middelen. Glisterende strookjes die uit het plafond naar beneden dwarellen zijn leuk, maar gecombineerd met lasrs geeft het een veel vetter effect dan nu. Ik was in de veronderstelling dat er standaard een stevive groene laser in de HmH stond, maar twijfel daar nu over.

Al met al zeker geen slechte waardering want ik heb een hele leuke avond gehad, maar het was mij na deze avond wel duidelijk dat het succes van Armada puur aan Armin te danken is.

En AvB-fan is het levende bewijs dat je geen dope nodig hebt om los te gaan ;-)
Leuk verslag, wij hebben echt nergens voor hoeven wachten niet voor de muntjes en niet voor de wc's, dit gaf al aan hoe rustig het was deze avond. Misschien stond je net even op een verkeerd tijdstip in de rij.
Ik vond in tegenstelling tot jou Matthew Dekay erg tegenvallen, hij draaide erg eentonig.
Armin maakte alles goed :cheer:
Verder miste ik de lasers!!
Uitspraak van verwijderd op zondag 30 april 2006 om 10:15:
En AvB-fan is het levende bewijs dat je geen dope nodig hebt om los te gaan

ahhahah ja dat is inderdaad zo. Als je een liefhebber bent heb je echt geen hulpmiddel nodig believe me.
Uitspraak van Armin van Buuren RIP op zondag 30 april 2006 om 12:15:
ahhahah ja dat is inderdaad zo.­ Als je een liefhebber bent heb je echt geen hulpmiddel nodig believe me.­

Helemaal mee eens. Erg leuk verslag, maar vind net als Nick Name de toon iets te positief, maar daardoor leest het heerlijk weg en brengt het je weer even bij de kippenvel momenten die ik heb gehad :D

Ik hou het bij eindcijfer 8, dit omdat de lasers mijn inziens een gemis waren en de sfeer niet kon tippen aan 2e kerstdag :D Ik moet ook zeggen dat je wat gemist hebt door half 7 weg te gaan. Dat laatste half uurtje :respect:
goed verslag! heerlijke sets gehoord, heb net als jouw ook Perry gemist en kwam dus met Matthew binnen. was een heerlijke opwarmer voor de topavond die nog zou komen.

markus idd een beetje dezelfde set als op TE maar wel een super set. je ziet gewoon hoe professioneel die man met zn vak bezig is. en op het einde Without You Near wat een plaat blijft dat ook :D
Mwah ik vond echt veel te standaard om Without you Near te draaien, overal waar hij komt draait hij die plaat als laatst.­ Iedereen weet ondertussen wel dat hij die plaat gemaakt heeft, En remix van Open Your Eyes heeft hij ook al tot in de treuren gedraaid.­ Hopen dat hij dat gaat veranderen.­
Goed verslag !
Uitspraak van JF1978 op zondag 30 april 2006 om 00:00:
Zo, de enige echte AvB-fan eindelijk in levende lijve ontmoet

De enige echte...?? gelukkig zijn er meer echte Armin fan's (including me). Die kom je dan ook overal tegen waar Armin draait. Was een geweldige avond. Goede sfeer, en een top zaal die HMH. Jassen en WC's gratis was ook goed. Zouden ze vaker moeten doen. Armin en Markus waren TOP! :respect: Voor mij al jaren de top 2. Op naar 25 mei. Tot dan!
Uitspraak van Delphin op zondag 30 april 2006 om 14:57:
De enige echte...­?? gelukkig zijn er meer echte Armin fan's (including me).­

Jep:) Er zijn gelukkig veel meer fans dan mijzelf. Thnx voor vrijdag nog.

Naar alle waarschijnlijkheid zal deze report ook weer terug te vinden zijn op deze website:

http://www.arminworld.web-log.nl/


Geweldige weblog. 1 van de beste weblogs over Armin van Buuren in het Nederlands.
laatste aanpassing
Goed verslag, alleen niet bij het goede feest denk ik zo?
Armada Night was in de nacht voor dit feest Arjan, zoals je ook kunt zien op je "­flyer-plaatje"­
Uitspraak van Troyee op zondag 30 april 2006 om 15:32:
Goed verslag, alleen niet bij het goede feest denk ik zo?
Armada Night was in de nacht voor dit feest Arjan, zoals je ook kunt zien op je "­flyer-plaatje"­

welke grapjas heeft dat omgezet. Ik had hem gister al toegevoegd en er heeft toen ook duidelijk Armadanight gestaan gister. Dus waarschijnlijk is hier iets fout gegaan, ik meld het even,
laatste aanpassing
 
gister stond het verslag inderdaag wel onder de goede naam, toen heb ik hem namelijk al gelezen. En nu kon ik hem niet meer terug vinden :vaag:
 
mooi verslag:jaja:
laatste aanpassing
Uitspraak van Dr. Quipers op zaterdag 29 april 2006 om 19:15:
Ik miste alleen wat lasertjes ed. Er hingen zoveel spiegelbollen dat ik had verwacht dat er wel een wereldse lasershow zou komen... helaas :(

Dat is exact wat ik ook dacht! Was de enige downerheid van deze avond...voor 35 euro mag er best wel een laser staan!

maar goed, de muziek en de sfeer vooral waren heerlijk, dus heb toptijd gehad! :cheeR:
Leuk en enthousiast geschreven (y)

Vond het zelf ook zeker geslaagd, werd goed gedraaid en de sfeer zat er goed in.

HMH is gewoon een toplocatie, al het logistiek gebeuren is gewoon standaard goed geregeld. Overal staan ook muntjesautomaten, dus je hoeft echt niet lang te wachten voor muntjes. Maar kan begrijpen als je voor de eerste keer daar komt, dat je vooraan bij de kassa in de rij gaat staan :D

btw, die remix van Who's Watching is van Remy & Klinkenberg ;)
goed verslag arjan..:bounce:

leuk feest gehad gezellige mensen :yes:

(Y)
He klasse verslagje (Y)

Dacht ff dat ik er geweest was! :)
Leest heerlijk weg dit verslag.­Hebben iets leuks gemist.­ Volgende keer beter .­
Greetz everybody......­
Godsamme ...... zo krijg ik het kippenvel toch NOOIT van mijn armen?? :no: :D

Het blijft terugkomen, de supermuziek, de supersfeer, de superlieve en mooie mensen om me heen ... alles. :lief:

Dit lezen is nagenieten, en dan heb je gewoon een goed verslag geschreven, klaar (y) (y)

Dankjewel.

Het was ZELFS leuk jou te ontmoeten ;)

:p
Goed verslag arjan.

Maar euhh het staat bij het verkeerde feest :kwijl: hahahah

Sorry kon het niet laten

(Y)
 
mooi verslag!

ben absoluut geen trance liefhebber....maar ditklinkt als een erg leuk feestje(Y)
Uitspraak van >RaoulDuke< op maandag 1 mei 2006 om 16:22:
Goed verslag arjan.­

Maar euhh het staat bij het verkeerde feest hahahah

Sorry kon het niet laten

Ze zijn er mee bezig, ik doe al 1,5 dag me best.
Uitspraak van verwijderd op maandag 1 mei 2006 om 17:35:
maar ditklinkt als een erg leuk feestje

hahaha groot compliment bedankt(Y)
Uitspraak van schwingg op maandag 1 mei 2006 om 12:38:
Godsamme ......­ zo krijg ik het kippenvel toch NOOIT van mijn armen??

Het blijft terugkomen, de supermuziek, de supersfeer, de superlieve en mooie mensen om me heen ...­ alles.­

Dit lezen is nagenieten, en dan heb je gewoon een goed verslag geschreven, klaar

Dankjewel.­

Het was ZELFS leuk jou te ontmoeten

hahaha ik heb jouw advies ter harte genomen. Dit verslag is om kwart voor 9 zaterdagochtend geschreven kan je nagaan:P

Al meer dan 900 lezers en stuk voor stuk allemaal positief:D motivatie om door te blijven gaan, ik hoop dat 1 organisatie een keer wat in mij ziet, en mij aanstelt als partyreporter voor hun:)
laatste aanpassing
Wel Arjan, je ken er wat van! hehe.

We zijn van Gent (met 4 belgen dus) helemaal naar Amsterdam gereden.
We waren er om 00.30 in de main hall. Ff wachten tot Armin begon en dan was het echt wel raak!
Armin begon relaxed, net zoals ik gedacht had. Vrienden van mij vonden het veel te zacht maar ja, als Armin een 4 uur durende set moet draaien, dan begin je best zacht zodat je de climax'es over hebt voor het einde. Whatever...

De set van Armin nam mij echt mee. Ik voelde de storm aankomen. Jaja, om 2.00-2.30 begon ie echt stevige supertrance te draaien. O.a. "Callaghan & Kearney - Exactly". brrrrrr!!!!!
Hij stopte met Sail en toen ie ons begroette kreeg ik de krop in de keel. Wat een charisma heeft die man toch.

Markus vond ik wel lekker harder dan normaal (Mojado - Naranja (Dimitri Andreas vision)!
Maar helaas moest onze chauffeur om 5.45 weg en dan hadden we het gehad. Heb nog 1.5 uur zitten spacen in de wagen... was wel gezellig. ;)

Al bij al, supercool trance feest, jammer van de afwezige lasers, maar wat een muziek en leuke mensen!!!

Ik sluit me bij jou aan Arjan! ;-)
hahaha thnx man:D Het was echt een geweldige nacht en die tune van John O'Callaghan - Exactly is echt een bom, beste tune voor mij van 2006. Super trancy.
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van schwingg op maandag 1 mei 2006 om 12:38:
Het was ZELFS leuk jou te ontmoeten

Hahahahahaha..........
Was idd erg leuk feestje, maar ook Nick Name heeft wel een point.­ Vond de sfeer op de Ocean Diva-feestjes persoonlijk beter, maar goed ik hou dan ook van kleine gezellige feestjes.­ Het GROTE nadeel van de Ocean Diva was evenwel altijd de hitte.­ Wat was het daar altijd allejezus heet.­ Enne..­ ondergetekenden zijn ook Armin-fan hoor.­ Maar no way dat ik na een feest even alle platen op kan noemen die gedraaid zijn, over de volgorde maar niet te spreken.­ Hulde Arjan! C U next time.­
Rogier en Nathalie
Eeey! Was een top feestje!! Ik heb tot 7 uur het vuur uit mijn gympies gedanst en er een gekneusde teen aan over gehouden!!! haha!

Super verslag! Helemaal zo als de avond geweest is...­HMH is top locatie...­en die muntjes...­de automaten staan ook in de zaal verstopt..­daar hoef je niet te wachten...­!!
 
helemaal mee eens gozer