Partyflock
 

Verslag van Thunderdome 2004, 4 december 2004

door , gepubliceerd op
Thunderdome 2004
23 november 2004
FeestThunderdome 2004 · Malice to Society
Datumzaterdag 4 december 2004
LocatieJaarbeurs Site
ja ik ben een tijdje te lui geweest om verslagen te schrijven zal wel door de vakantie komen! maar na lang gezeur van sommige ga ik het toch maar proberen!

het is iig een mooi en pauperig weekend geweest om een leuk verslag over te schrijven 8)

ja het begon allemaal vrijdag avond :D ja bij onze voetbal vereniging, we hadden een geweldige bingo avond:p ja paupers zo als wij voelde ons wel aangesproken om een potje te bingoen:P hehe

we moesten helpen opbouwen tafels klaarzetten, balletje tellen of het wel complet was alle mooie cadeau's klaarzetten:D

ja het zou een leuk avondje worden:D na alles klaargezet te hebben, ffies lekker een bakkie gedronken en kon de avond beginnen, kratje bier gehaald en let's play BINGO :P

ik mocht de eerste ronde de balletje draaien 8) helaas doordat ik draaide had geen van me vrienden een prijs beetje jammer maar ja ben wel weer een ervaring rijker geworden, wie had ooit gedacht dat kaas nog een een balletje mocht draaien tijdens een bingo avond

wie had ooit gedacht dat kaas nog eens bingo ging spelen :P maar ja na de eerste ronde kon kaas zelf achter ze bingo kaart zitten om alle prijzen in beslag te gaan nemen! onder een overheerlijk biertje zat ik lekker al me nummertje weg te strepen maar helaas geen prijs snik snik! nou ja dan maar het volgende potje maar helaas weer niks:S

tsjah het was helaas niet mijn geluks avond:P na 20 euro aan kaarten was een chocolade letter het enigste wat ik gewonnen had! wat ik allemaal niet over heb he, maar het was gezellig en daar gaat het om! na deze geweldige bingo avond was het tijd om me nest maar eens op te gaan zoeken want de volgende zaterdag wel te verstaan stond er weer heel wat op de planning 8)

zaterdag ochtend moesten we eerst voetballen, kijken of we vandaag wel een spunten konden binnen halen het seizoen loopt namelijk niet helemaal zo geplant was :P 2 wedstrijden gelijk en een gewonnen alleen een beetje jammer dat het team waar van we gewonnen hadden uit de competitie is gestapt dus die punten zijn dus geschrapt!

maar helaas vandaag wer geen punten, agh ja we blijven positief dus volgende week beter zoals we elke week zeggen:P

na onze wedtsrijd naar ter leede 1 maar dat was ook niet juh van het, me een 0-0 was deze dramatische middag afgelopen:S

ik ben naar huis gegaan om me zelf ffies op te frissen voor een wel heel heftig avond:D jaja THUNDERDOME STOND OP HET PROGRAMMA! Area 1 1

MC: Drokz

21:00 - 22:00: Sceletor

22:00 - 23:00: Korsakoff

23:00 - 00:30: Manu Le Malin

23:00 - 00:30: The Producer

00:30 - 01:00: Ophidian

01:00 - 02:00: Paul Elstak

02:00 - 03:00: Jappo

02:00 - 03:00: Unexist

03:00 - 03:30: Catscan

03:30 - 04:30: Vince

04:30 - 05:30: Promo

05:30 - 06:00: The Vizitor

06:00 - 07:00: Outblast

Area 2 2

MC: Da Mouth of Madness

21:00 - 22:00: Manga

21:00 - 22:00: T-Man

22:00 - 23:00: Miro

23:00 - 00:00: Dano

00:00 - 01:30: 105 Kilo Maarten

00:00 - 01:30: Deimos

01:30 - 02:00: Angels of Darkness

02:00 - 03:00: Baas

02:00 - 03:00: Negative A

02:00 - 03:00: X-ess

03:00 - 04:00: Placid K

04:00 - 05:00: Buzz Fuzz

05:00 - 06:00: Lenny Dee

05:00 - 06:00: The Rapist

06:00 - 07:00: Smurf

om 10 uur waren joeri(weeman) jeroen(botje) bij mij om naar voorhout af te reizen, hier stonden freek(neut) en schali(figuur) te wachten

van voorhout reisde we af naar leiden hier stonden rietveld stef en nog een heel zooi te wachten! ja het zou een heel mooi nachtje worden we waren met een super gezellige groep! dus het kon niet meer stuk gaan! joeri had nog wat drank over van ze verjaardag, een of andere pauper fles bosbessen jenefer ofzo:P agh ja het alcohol dus dan nemen we het er maar van!

op leiden de trein richting utrecht gepakt een trein vol met paupers mooier kan toch niet :D lekker sla ouwehoeren ja het was gezellie:D

op utrecht aan gekomen kwamen we al gelijk veel bekende tegen! ffies snel bijbabbelen en dan als een malle naar de jaarbeurs!

bij jaar beurs aangekomen iedereen zijn partner gezicht en met ze 2en naar binnen want ja met zo actie 2 voor de prijs van 1 lieten we natuurlijk niet voor onze neus weghalen! ik nam me maatje freek op de kaart!

binnen gelijk alles in het kluisje geramt en naar de fouieer plaats, het duurde wat lang maar ja dat boeide me vrij weinig!

na eindelijk binnen gelijk munten halen en een wc opzoeken, en dat was druk nou ik hou het wel ffies op en doe het later wel, ffies biertje gehaald en met ze alle de zaal in!

het eerste zaaltje was niet groot maar zag er wel ja kicke uit het leek wel een soort parkeerplaats achtig iets over grote pilaren het had wel iets duister!

de grote zaal op gezicht en die was groot:D mooie lasers de thundercases hingen aan het dak, heb daar trouwens niks van meegekregen!

mooi plekje gezocht onder de boxen we waren de helft al kwijt alleen schali botje weeman freek 2 andere mooie dames die botje had meegenomen en ik stonden er! lekker biertje gehaald en knallen maar! ophidian was bezig met knallen en ja wat moet ik zeggen zoals altijd knalde die er lekker op los! ja zware respect voor zijn liveset! erg gruwlijk! na zijn set kwam dj paul met mc ruffian, veel eigen productie's en bekende knallers, was wel ffies leuk om in te komen! onze nijmeegse vrienden moesten we ook ffies ophalen, thijs en ivo! die opgehaald en weer verder knallen!:D

na hem kwam toch een van me grotere helden van dit moment DJ JAPPO! ja zoals altijd een hele gruwlijke set lekkere zware knallers!

de sfeer zat er perfect in niet normaal en het geluid was ook goed:D hoe vet zou het gaan worden zeg! het kon al niet meer kapot!

ja jappo deed het weer heel erg goed! zware respect voor deze held! (Y) we kwamen ook nog vakantie vrienden tegen erg kicke! (Y)

ik ging vooraan ffieskijken met schali bij rietveld, hij had nog wat voor me :$ snifffffff hier ffies lekker staan knallen! catscan live was trouwens bezig, ik hield me niet echt bezig wie er nou aan het draaien was, het klonk allemaal lekker! hier kwam ik ook me neef eloy met bart me teamgenoot tegen! (Y) met hun weer ffies naar achter gelopen naar de andere rest!

ondertussen natuurlijk weer een overheerlijk :bier: gehaald :D moet ook gebeuren he! maar ik kwam zo veel bekende tegen echt super gezellie! tsjah vince en promo weet hier niet echt veel over te vertellen het klonk lekker en leuk maar was meer bezig met knallen ouwehoeren en weet ik veel wat! ik zat al meer met me hoofd bij de VISITOR! en ja hoor eindelijk om half 6 kwam die hoor en hoe! met een of andere grote moker/hamer sloeg die draaitels aangort pakte ze op en gooide er mee:P wat een binnekomst zeg! en daarna begon die te draaien heerlijke geweld! pffff wat was dat genieten zeg! alleen maar gaan gaan gaan en nog eens gaan! hij was toch de gene waarvoor ik kwam! heel erg jammer dat het maar een half uurtje was, maar niet getreurd we hadden de kleine zaal waar onze smurf zou gaan draaien! daar als een gek met weeman heen gegaan! en jezus wat een gruwlijk heerlijk herrie draaie hij wat een set zeg visitor was hier niks bij:P oef oef oef dit is toch wat ik wilde! volle strobo's aan en volle bak herrie knalde uit de boxen prachtig dit! smurf die nog ffies "speedcore" door de mic begon te schreeuwen! ondertussen viel er ook iemand neer naast me, iedereen begon te schreeuwen maar smurf gaf er weinig om! hij werd weggedragen en ja smurf was gewoon door aan het raggen! ja zware respect voor deze dj smurf! voor het eerst gezien maar zeker niet voor de laatste keer 8) oef wat was dat lekker!

alleen minder dat het feest was afgelopen! ik vondt het helemaal geweldig sfeer super! geluid ook heerlijk! muziek heel erg bruut met name de laaste 1,5 uur :kwijl: alleen de wc waren iets te druk maar ja daar lig ik niet van wakker! ja het was tijd om richting huis te gaan! freek had me jas al gepakt dus weeman en ik de rest opgezocht! lekker de eerste trein gepakt met een toch wel beetje wazige harses! thuis aangekomen gedoucht en ik viel als een blok in slaap! en heerlijk gedroomd over dit uber gruwlijke feest! zwaar :respect: voor weemand freek schali botje rietveld en al die andere die deze nacht tot dit uber top feest heeft weten te brengen! respect voor alles dj's en speciaal voor DJ SMURF! :respect: voor thunderdome! CHEESE GOES EXTREME!

12 opmerkingen

lekker verslag kaaser (Y)

tot volgend jaar in ger B)
"maar na lang gezeur van sommige ga ik het toch maar proberen!"

hahaha super verslag ouwe als vanouds!
Zeker goed verslag kaas:):):)

Had nix anders verwacht

Spreek je weer op een volgend feest:BOUNCE:

MZZL
jaja ckr die smurf was ckr ziekelijk..;)
heb ckr geluk gehad dat we net die zaal binne liepe..
en ckr een goed verslag..(K)(K)jes

later
:respect: SCELETOR :respect:
laatste aanpassing
 
(Y) Verslag

baal dr van dat ik t laatste uur nie naar Smurf ben gegaan, Outblast viel zwaar tegen!
Taai verslagje van een mega pauper.

Was weer super kaas!!!!!!!11

u zijt gegroet
WeeMan
hehe weeman mede mega pauper was een top nacht!!

whaha je hebt zeker wat gemist als je bij outblast was het laatste uurtje!!

SMURF :respect: wat een ontzettende gruwlijke set was dat zeg :D
 
ja kaas zag je ook nog ff bij de kluisjes :)

lekker verslagje!
:D ja kan wel ;P ligt me wel iets van bij!
zo mooi verslagje.

was super vette party.
beter dan vorig jaar.

NLaterSS'88
smokey
Verslag numbero uno ! Was een TOP Feest :bounce: