Partyflock
 

Verslag van The Wall, 17 april 2004

door , gepubliceerd op
afbeelding The Wall
FeestThe Wall · Releaseparty CD Core 2
Datumzaterdag 17 april 2004
LocatieThe Wall
WinactieThe Wall actie, gesloten
Zo eindelijk was het 17 April:P iets voor 23.00uur, de taxi was gereed om naar de Wall te rijden.

Toen bekent was dat de Hellfish kwam draaien, stond voor mij als een paal boven water dat ik erheen moest! Auto, 3wieler, kruipend! Ik moest erheen. Maar gelukkig waren er nog 2 plekkies vrij de auto:P

Toen we er nog niet waren hadden we onze vooroordelen al klaar: lange rij, sauna, als sardientjes in een blikkie, maar geen één van deze deden zich voor die avond(Y)

Eenmaal binnen stond Tha Playah te draaien, totaal niet mijn smaak, maar met wat :bier: was het te doen:D Nadat Tha Playah enkele zwarte schijven had ingemixt vond ik het wel tijd voor de wat rauwere beats!

Dj Reflect was weer lekker gas aan het geven zoals altijd. Na wat fototjes te hebben geschoten @ zaal 3 voor www.dalunacy.tk & wat staan te ouwehoeren met wat bekende, gingen we zaal 1 maar weer even opzoeken om Tommyknocker te horen draaien, maar die kwam ik tegen bij de bar. Maar na enige tijd was het dan toch zijn beurt om plaats te nemen achter de decks.

Na een tijdje te hebben genoten van Tommyknocker vielen mijn ogen naar een persoon langs het podium, het was de enige echte :respect: Hellfish aka de man die produceren/draaien als geen ander kan! :respect:

Na een praatje te hebben gemaakt, enkele fotos te hebben geschoten en een plaatje aan te hebben gevragen (U Don´t Quit) die helaas niet aanwezig was in zijn tas was het toch tijd om meneer Hellfish met rust te laten om hem zo zijn platen te laten inspecteren die hij uit de speakers zou knallen.

Na enkele :bier: tjes & fototjes verder mocht dan eindelijk Hellfish zijn kunsten vertonen.

Het was een meesterlijke set waar de vonken vanaf vlogen (figuurlijk dan hé:D) Maar aan de zaal te zien vonden de Core 2 Releasparty bezoekers de stijl van Dj Bass & Tha Playah meer hebben als die van Hellfish.
Maar over smaak valt niet te twisten! Als afsluiter mocht J.D.A. de Wall op zijn kop zetten tot het einde. Je zag meteen aan de zaal dat de stijl van J.D.A. meer werd ge :respect: als de Hellfish!
Toen het 4.55uur was dacht iedereen `Laatste plaat is coming up´ maar dat was niet geval:D
J.D.A die vlamde gewoon door 5.45uur & dat kon menig Wall bezoeker wel respecteren.

Kortom: De beste Wall party tot nu toe!
Cornetto®

8 opmerkingen

 
prima verslag !
tot snel @­ the Wall weer
En idd, JDA is de man!!! Maakte het hele eind van het feestje goed voor mij, na Hellfish!!

Hoe beviel de taxi trouwens??
Je meent 't!!

DE fotos die er niet op staan happy toch nog wel he van De Hellfish & De Hellfish en Dorien??
schatje MASTER verslag en HELLFISH was echt Meesterlijk!!!;) om t ff in jou woorden te zeggen
 
Leuk verslag Corne :D
goed verslag baas